Ay markayı bilmem ama bayıldım bayıldımm ürünlereeeKızlar bu markalar nasil?
Sen coşma kontenjanını doldurdun senAy markayı bilmem ama bayıldım bayıldımm ürünlereee
Ben ozdilekten sadece kundak havlusu aldım. Yıllardır da kullanırım kesinlikle kaliteli düşünme al derim.Birde özdilek vardi?
Kız kahverengi yakalı hirkaya bayıldım. Anneme ordureyim aynısından Asel için. Güle güle kullansın Aren beyAy evde kimse yokken kv min getirdiklerini çektimyelekleri ve kahverengi hırkayı teyzeler örmüş eşofman takımları büyük seneye giyer onları da Aren bey bir de suwenden sabahlık ve pijama takımı almış 2 tane ama ben almıştım aynılarından onları değiştiririm artık
Çocuk resmen adıyla yakışıklı doğacak bi de kıyafetlere bakkk resmen hepsi yakışıklı kıyafeti bayıldım bayıldımmmm bugün alışveriş yapmadan atlatırsam ben olmuşum demektirAy evde kimse yokken kv min getirdiklerini çektimyelekleri ve kahverengi hırkayı teyzeler örmüş eşofman takımları büyük seneye giyer onları da Aren bey bir de suwenden sabahlık ve pijama takımı almış 2 tane ama ben almıştım aynılarından onları değiştiririm artık
Lan yeter yeter. Bir damatligini almadın çocuğunÇocuk resmen adıyla yakışıklı doğacak bi de kıyafetlere bakkk resmen hepsi yakışıklı kıyafeti bayıldım bayıldımmmm bugün alışveriş yapmadan atlatırsam ben olmuşum demektir
Kızzz valla kv nin maşallahı var hepsi birbirinden güzel zevkliymişAy evde kimse yokken kv min getirdiklerini çektimyelekleri ve kahverengi hırkayı teyzeler örmüş eşofman takımları büyük seneye giyer onları da Aren bey bir de suwenden sabahlık ve pijama takımı almış 2 tane ama ben almıştım aynılarından onları değiştiririm artık
Elim ayağım titriyor gördükçe sepeti doldurup doldurup boşaltıyorumLan yeter yeter. Bir damatligini almadın çocuğun
Girme alışveriş sitelerine uzak durElim ayağım titriyor gördükçe sepeti doldurup doldurup boşaltıyorum
wvet canım bende çok inanıyorum ismin kişiliğe yansıdığınakız en ufak ağrıda doktora koşuyoruzo kadar beklicek yürek var mı bizde
Yaa maşaAllah , Allahtan kayınvalide zevkliymiş o konuda çok sanslısınAy evde kimse yokken kv min getirdiklerini çektimyelekleri ve kahverengi hırkayı teyzeler örmüş eşofman takımları büyük seneye giyer onları da Aren bey bir de suwenden sabahlık ve pijama takımı almış 2 tane ama ben almıştım aynılarından onları değiştiririm artık
Evet canım bende çok inanıyorum ismin kişiliğe yansıdığınaAklımda ki isimlerde bir tanesiydi ama hiç alparslan tanımadığım için cesaret edemedim koymayaisiim kişiliğe yansıyorya o bakıma
Yaa maşaAllah , Allahtan kayınvalide zevkliymiş o konuda çok sanslısın
Maşallah kv ne yaa darısı kv si bişey almayanların başınaAy evde kimse yokken kv min getirdiklerini çektimyelekleri ve kahverengi hırkayı teyzeler örmüş eşofman takımları büyük seneye giyer onları da Aren bey bir de suwenden sabahlık ve pijama takımı almış 2 tane ama ben almıştım aynılarından onları değiştiririm artık
Yada zevksizce alan kvlere gelsin darısıMaşallah kv ne yaa darısı kv si bişey almayanların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?