2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar yataktan kalktım sol tarafa bir ağrı oldu yürümek ayakta durmak bile zorladı neyse oturunca yok ağrı tekrar kalkınca olur mu bilmiyorum

Kızlar yataktan kalktım sol tarafa bir ağrı oldu yürümek ayakta durmak bile zorladı neyse oturunca yok ağrı tekrar kalkınca olur mu bilmiyorum
O bana da oluyor. Bir yere topluyor kendini sanırım, kalkınca yayılıyor ağrı yapıyor

Prima uygulamasini indirecekseniz link vereyim, biz de puan kazanalım

Sen ve bebeğin için her şey bu kulüpte! Prima Kulübü'nde ebeveynler ve bebek bekleyenlere özel indirimler, sürprizler ve uzmanların hazırladığı içerikler var! Prima Kulübü: Bebek Gelişimi - Apps on Google Play

İlk kez oldu böyle ayağa kalkmaya korkuyorum şuan canım sen bilgi ver 3 hafta ondesin benden sen benden önce yaşadın demek ki
Canım bir kere uyku modu geri gelecek, ben de iştah artışı öyle aman aman hiç olmadı. Aşırı hareketlenecek. Canın yanmaya başlıyor bir süre sonra. Yürürken falan sanci girebilir korkma, hicks sancıları yavaş yavaş oluşuyor. Kalkarken sanci girebilir. Ondan da korkma muhtemelen cenin pozisyonuna geciyor biz uyurken, kalkınca geriliyor ondan oluyor diye düşünüyorum. Sabah hissettim çünkü bir tık. Hickirdigini hissedeceksin. Ben dün sabahla önceki akşam fena hissettim

Bazen benide kuru öksürük tutuyo ama kısa sürüyor, havalardandır sıcak birşeyler iç camdan hava al yumuşat boğazını geçer inşAllah

Kızlar benim bebek sol kasığımın üstünde durmuş elimi koyduğumda hissediyorum onu dayamış kendini oraya dünden berii sıpaa başımı götümü anlamadım ama başıysa elim sürekli orda cocugun kafasını yamultmiyim kafasını anne karnında sürekli aynı yere dayayan bebekler yamuk kafa doyuyormuş

Ay teşekkür ederim cevap için ben hıçkırık vs birşey hiç anlamıyorum sadece tik tik vuruyor.bu sabah ağrı girince korktum inan ki alissam iyi olucak.sabahlari hiç uyuyamazdim uyanınca esim işe gider biterdi şimdi tekrar uyuyup uyanıyorum

Kizlar yarın benimde şeker testi var mide bulantisindan çok korkuyorum kızımda yapıldığı zaman yarı içtim yarı kusmustum

Kızlar yine letgo dan birşeyler buldum owli korse alicam m.l beden bir küçüğü de çok küçük olur dedim 25 hafta 59 kiloyum siz nedersiniz

Birde reflü yatağı buldum çok iyi diyorlar bu yataklara baby jem kafa oyuntulu onuda alicam nasipse

Kizlar bende doktora gittim bugün göbegimin agrisi icin . Bir sıkınti yokmus. Bebek hizli dönmusse olabilir dedi yada fitik olabilir dedi ama net birsey soyleyemedi. Bebis iyiymis. 1 kilo 500 gr olmus. Nts ye basladik artik. Oda iyiydi , 20 dk sürdü bir sonraki randevumu 4 hafta sonra 10 ocak a verdi , tatiller varmis arada benden bu kadar bugünlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…