2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Tek kelimeyle korkunç! Ben insan diyemiyorum bu tarz varlıklara kusura bakma sanki bir şey yapmışlar gibi bir de kendilerinde hak mı görüyorlar. Çıldırmamak elde değil aman aman sana uzak Allaha yakın olsunlar. Sen sağ onlar selamet.

Aynı kaderi paylaşan biri olarak yavrum ben artık onları ölü kabul ettim beklentim yok yoksa sinirlerim zıplıyo sonra kalp ritmim 150 ye dayanıyor . Sende hiç kafana takma bizimkiler de sizinkilerde bencil gelmiş hayata hep kendilerine olsun modundalar sağlıkla doğuralım da biz inş

Soğuyunca kapağını kapatıp dolaba alıyorsun hazır oluyor son yoğurdundan kalanları maya olarak kullanıyorsun öyle düzene girmiş oluyor
Canım 2.el alıyorum. Ben normalde kavanozla mayalıyordum ama pratik geldi bu. Sütü oda sıcaklıgında koyucam di mi sogukta koysam oluyo mu? Bir de içine borcam koyup büyükte yapıyomuşun. Bir gün çocuga, bir gün bize yaparım. Ya hamileyken üşendim kavanozda yapmaya hazır almaya basladık. Bazen de pratik şeyler zaman tasarrufu saglıyor. Sadece tezgahta yer yok onu napıcam bilmiyorum
Bir de bir arkadasımın kendi sütü fazlaymış, dr ek gıdaya gecirmiş. Kendi sütünden yogurt yapıyomuş. Bulunsun dedim. Sen kendine kullanıyomuşun ya motive oldum, sagol

Sormaa sorma aksamdan sabaha kac bin tl uctu
Ben de trendyolda siparis verecektim üşendim sepette beklettim. Hayli bir zarar ettim TL cikinca .
Ama önemli olan benim zararım değil tabi ki.
Ülkemin insanı kazansın feraha çıksın.
Benim de birazdan randevum var bakalım bizim minnak ne alemde

Soğukta olur bence ama sütü çıkarıp 1 saat sonra yapmak pratik geliyor bana kavanozları seviyorum hemen bitiyor sulanma olmuyor böylelikle. İnşallah çok seversin sen de Yer de bulunur sıkma canını amaaan

Kız hiç oturup liste yapmadım hepsini kafadan aldım hesap ettim baktım şimdi listene fazlası var eksiği yok
ayy ben sudan çıkmış balıktım ya ilk alışverişe başladığımda ilaç oldu şu listeler ahahha beynim çalışmıyodu vallahi
ondan bin tane zıbını 30 tane battaniyesi var tövbest ajksdhkajhd

Gerçi ben de saymadım saysam allah bilir o tarz bişey çıkcak Elime ne geçerse alıp durdum

Benim daha bir sürü eksiğim var ne yağacağım bilmiyorum valla çalışırken çok zor oluyor bir şeyler yetişmek
Doğru diyosun canım ben evdeyim diye kafamı bunlarla dolduruyorum. Çalışanın mental ve zamansal sıkıntısı oluyor Bir şekilde biter kuzum dert etme 3 ayda halledilir. Bizim bebek odası bugün temizleniyor haftasonuna anca yerleştiririm eşyalarını. Şubat gibide hastane çantalarını hazır ederim. Çünkü yapcak başka bişeyim yok bunlarla oyalanıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…