2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Soğukta olur bence ama sütü çıkarıp 1 saat sonra yapmak pratik geliyor bana kavanozları seviyorum hemen bitiyor sulanma olmuyor böylelikle. İnşallah çok seversin sen de Yer de bulunur sıkma canını amaaan
Trendyolda 750 tl, 2.el 250ye aldım. 200 tlye neredeyse tulum satıyorlar dedim aldım 2 tulum eksik alırım. Sagol canım

Kız bişey almasıni da geçtim bı çeyrek de takarsın yani torununa.gecenkerde gorumcemle bize gelmişti . Görümcem de altınını hazırla anne dedi ki o zaman altın bu kadar artmamisti . Demez mi ay bende para mı var baban verirse alırız yoksa nereden bulayım . Tüüü sana dicektim zor tuttumhayır bı de kızım doğduktan sonra sürekli ikinciyi yap diyordu . Olmaz masrafı çok diyodum yalandan yok bizde yardım ederiz cart curt diyodu . İnan hala bir zıbın bile almadı . Hoş onlardan bişey de beklemiyorum ama bı altın da takarsın be toruna bı de geçen diyirdu yok kp rin kart limiti dolmuş da önümüzdeki ay gelirsin biseyler alırız diyor . Ooo onları beklesem çocuk doğar da hastanede çıplak kalır . Ayy ne yazmışım be içim acildi nasıl sinir olduysam artık . Aaa bı de dur şunu da anlatayım kv kızımın dogumunda kızıma bı çeyrek taktı bana da Osmanlı tuğra kolye ama öyle büyük değil küçük . Sürekli o u sorup duruyor sattın mi diye yok satma hatıra kalsın diyor . Eltimde ağustosta doğum yaptı ona hediye yeri e dolap aldı bin liraya .anam keşke bana verseydi bin lira . Ne satabiliyirum kolyeyi ne de takabiliyorum hiç tarzım değil .

Off yarın ne yemek yapsam? Vallahi sıkıldım her gün yemek yapmaktan
Bende aynı valla yenmiyo diye az az yapıyorum bıktım ne yapsam diye düşünmekten. Anneme soruyorum ne yemek yaptın diye o da hep zahmetli şeyler diyo
Bende kızıyorum almıyorsun madem çok alma demek neden sanane yani alırım heves ediyorum belki
Hangi site uygulama o Bizde bit sitelerindeyiz ama 10 20 vermiyo o kadar
Kızlar Hastanede hediye dağıtacak olanlar fikir verebilir misiniz ne dağıtabilirim sizce :)
Ben önce yaptırırım dedim sonra alan çöpe atıyor diye düşündüm ya kullanılacak bişey olması lazım ya da kur an yazması lazım ki atmasınlar. Az değil fiyatlar en beğenmediğinin tanesi 2 3 tl

ayyyy ben olsam satardım kuzucum parasıyla da bişey alırdım bak bu oldu işime yarıyor derdim
senin kp zaten yok gibi bişeydi dimi ayy domuzluklar hepsinden nefret ettim puffy1905 hele seninkileri okuyunca elim ayağın titredi insan değiller bunlar vallahi

Kızlar Hastanede hediye dağıtacak olanlar fikir verebilir misiniz ne dağıtabilirim sizce :)
bileklik düşünüyodum kuşum ama ziyaretçi yasak gibi duruyor şu an ondan bişey yaptırmayabilirim eve de gelmesin kimse mümkünse dicem ama kapıda kuyruk olacak kesin kafam karışık şu an hediyelik konusunda belki 1 yaş doğum gününü aşırı güzel abartarak kutlarım nasılsa hatırlamıcak ama kendim için doğuma bişey yapmam gibi duruyorr

Coinbase de testler açılıyor canım ara ara onları çözüyorum şimdi de huobiden çekilişe katıldım 2500 kişi arasından çıkarsa köşeyi döneriz fjdlfkş tabi min. 200$ işlem hacmi istiyor katılmak için şans işte. Geçen katıldık 8bin kişi içinden çıkmadı kısmet bu sefere

Coinbase bizde de var eşimde bi süredir var bende dün yükledim aslında sevmiyorum öyle kimlik isteyen şeyleri ama para var işin ucunda adamlarda haklı geçen eşimin arkadaşıda çekilişe katıldı baya para harcadı 50 dolarmış katılım ücreti baya güvendiği herkesten katılmış çekilişe 50bin tl para harcamış kredi çekmiş

Ay evet yok gbi değil yok bnm için aman neyse zaten ben çocuğun eksiklerini tamamladım sayılır pişik kremleri vs hariç . Olur da biseyler almaya karar verirse hemen atarım buraya

Aynı biz ee sonuç noldu çıktımı?

Bu tarz şeyleri bnm eşimde çok takip ediyor . Biseyler yapiyolar arkadaşlarıyla . Demek ki az da olsa biseyler kazanıyor .neyi alalım desem al diyor bende kendimi tutuyorum yok bu ay şunu aldım daha bişey almimdiye

Aynı biz ee sonuç noldu çıktımı?
Eşimin hesapta çıkmadı da çıktığı oldu mu sormadım sonradan unutmuştum konu açıldı aklıma geldi sorayım
Biz eşimle böyleyiz ValoFade sgkdjxljdlfk
Biz yatırmıyoruz ya taaa geçen sene bi 200 yatırdım chz aldım sonra onu sattım shıba aldım şuan 450 oldu o
Bu tarz şeyleri bnm eşimde çok takip ediyor . Biseyler yapiyolar arkadaşlarıyla . Demek ki az da olsa biseyler kazanıyor .neyi alalım desem al diyor bende kendimi tutuyorum yok bu ay şunu aldım daha bişey almimdiye
Bazıları batıyo bazıları çıkıyo ya borsa gibi

Bu arada sonunda ogluşa hastane çıkışı bulup aldım . 10 lu takımlar pek hoşuma gitmiyordu .bende böyle bı takim yaptım . Beşli takım geldi battaniye de gelir iki güne

Eklentiler

• IMG_20211221_131518.webp
    86,5 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_2021-12-21-12-33-10-914_com.lcwaikiki.android.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 91
Yarın randevum var kızlar 1 aydır görmüyorum kuzumu hoş gitdem de bişey göstermiyor lanet devlet hastanesi doktorları neyse en azından boyu ve kilosunu öğrenirim herşey yolundadır umarım bu arada kızlar hijyenik pedler uçmuş gidiyor ben onuda stoklamaya kadar verdim trenyoldan sleepy'nin hijyenik pedlerinden sipariş verdim 3 4 gün öncesine kadar mega paketi 83 TL'ydi şimdi 105 TL olmuş 126 tanesini 95 e aldım 90 TL ye 10 TL kupon veriyordu sizde almak isterseniz bakın bence markette aşırı pahalı

Sor sor ben hep başına ekşiyorum chzde bizimde var ah bi 6ya çıksa anında satcaz da bi yükselemedi bi kere vurdu ama daha da çıkar diye bekledik fena çakıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…