Ay yapma gelir giderleri bi çıkarsam çıldırırımbi ara da sayılı liste atarım size kınarız birbirimizi
Önemsemedi canım, sorun yok ddi teşekkürlerYok ama kan görülmüş idrarında akıntın kaynaklı olabilir, doktorun önemsiceği miktarda değil
Trendyolda 750 tl, 2.el 250ye aldım. 200 tlye neredeyse tulum satıyorlar dedim aldımSoğukta olur bence ama sütü çıkarıp 1 saat sonra yapmak pratik geliyor banakavanozları seviyorum hemen bitiyor sulanma olmuyor böylelikle. İnşallah çok seversin sen de Yer de bulunur sıkma canını amaaan
Kız bişey almasıni da geçtim bı çeyrek de takarsın yani torununa.gecenkerde gorumcemle bize gelmişti . Görümcem de altınını hazırla anne dedi ki o zaman altın bu kadar artmamisti . Demez mi ay bende para mı var baban verirse alırız yoksa nereden bulayım . Tüüü sana dicektim zor tuttumkesinlikle kesinlikle sormuyorlar bile neler aldın ne yaptın ne alemdesin eşime diyorum bana seni soruyolar diyo peki dedimbaktım ben konuştukça eşimle benim aram bozuluyor ben de böyle buralarda, arkadaş ortamında konuşup iç ferahlatıyorum yoksa dol allah dolll maddi desteği geçtim manevi destekkk sıfır
evin tüm eşyalarını değiştirmiş kaynana kredisi vardı onu kapatmış torununa bir çöp almadı yazık alayım dese de istemezdim zaten bişey kalmadı da insanın içine oturuyor sormaması bile
Nasık oldu sancıların bi sıkıntı yok dimi?Yok ama kan görülmüş idrarında akıntın kaynaklı olabilir, doktorun önemsiceği miktarda değil
Bende aynı valla yenmiyo diye az az yapıyorum bıktım ne yapsam diye düşünmekten. Anneme soruyorum ne yemek yaptın diye o da hep zahmetli şeyler diyoOff yarın ne yemek yapsam? Vallahi sıkıldım her gün yemek yapmaktan
Bende kızıyorum almıyorsun madem çok alma demek neden sanane yani alırım heves ediyorum belkiInsan olmalari lazim kaynanalarin.. gecenlerde kizimin arkadasini annesi birakirken hamile oldugumu gormus. Kadin bana 2 koli kiyafet getirdi. Besigin var mi , bebek araban var mi ? Hepsini tek tek sordu. Sanki birisi gorevlendirmis gibi. Esime dedim , dahaca bir kere annenler sormadi ne eksigin var diye. Eltimleri soylemiyorun bile. Insan üzülüyor , ancak cok kiyafet alma cok kiyafet alma . Sanki parasi onlardan cikiyor
Hangi site uygulama oP
Para paradır kuzum azı çoğu olmaz her türlü bi deliğimizi kapatırhele ki bu zamanlarda neler kovalıyorum bi bilsen bazı bitcoin sitelerinde üye olup test çözünce 10-20 dolar bedava veriyor bizde çok para ettiği için onları çözüp hesaba atıyorum oturduğum yerden 2bin tl bedava para yaptım az çok demicen ne koparsam kar hfldkgl
Ben önce yaptırırım dedim sonra alan çöpe atıyor diye düşündüm ya kullanılacak bişey olması lazım ya da kur an yazması lazım ki atmasınlar. Az değil fiyatlar en beğenmediğinin tanesi 2 3 tlKızlar Hastanede hediye dağıtacak olanlar fikir verebilir misiniz ne dağıtabilirim sizce :)
ayyyy ben olsam satardım kuzucum parasıyla da bişey alırdım bak bu oldu işime yarıyor derdimKız bişey almasıni da geçtim bı çeyrek de takarsın yani torununa.gecenkerde gorumcemle bize gelmişti . Görümcem de altınını hazırla anne dedi ki o zaman altın bu kadar artmamisti . Demez mi ay bende para mı var baban verirse alırız yoksa nereden bulayım . Tüüü sana dicektim zor tuttumhayır bı de kızım doğduktan sonra sürekli ikinciyi yap diyordu . Olmaz masrafı çok diyodum yalandan yok bizde yardım ederiz cart curt diyodu . İnan hala bir zıbın bile almadı . Hoş onlardan bişey de beklemiyorum ama bı altın da takarsın be toruna bı de geçen diyirdu yok kp rin kart limiti dolmuş da önümüzdeki ay gelirsin biseyler alırız diyor . Ooo onları beklesem çocuk doğar da hastanede çıplak kalır . Ayy ne yazmışım be içim acildi nasıl sinir olduysam artık . Aaa bı de dur şunu da anlatayım kv kızımın dogumunda kızıma bı çeyrek taktı bana da Osmanlı tuğra kolye ama öyle büyük değil küçük . Sürekli o u sorup duruyor sattın mi diye yok satma hatıra kalsın diyor . Eltimde ağustosta doğum yaptı ona hediye yeri e dolap aldı bin liraya .anam keşke bana verseydi bin lira . Ne satabiliyirum kolyeyi ne de takabiliyorum hiç tarzım değil .
bileklik düşünüyodum kuşum ama ziyaretçi yasak gibi duruyor şu an ondan bişey yaptırmayabilirim eve de gelmesin kimse mümkünse dicem ama kapıda kuyruk olacak kesinKızlar Hastanede hediye dağıtacak olanlar fikir verebilir misiniz ne dağıtabilirim sizce :)
Coinbase de testler açılıyor canım ara ara onları çözüyorumBende aynı valla yenmiyo diye az az yapıyorum bıktım ne yapsam diye düşünmekten. Anneme soruyorum ne yemek yaptın diye o da hep zahmetli şeyler diyo
Bende kızıyorum almıyorsun madem çok alma demek neden sanane yani alırım heves ediyorum belki
Hangi site uygulama oBizde bit sitelerindeyiz ama 10 20 vermiyo o kadar
Ben önce yaptırırım dedim sonra alan çöpe atıyor diye düşündüm ya kullanılacak bişey olması lazım ya da kur an yazması lazım ki atmasınlar. Az değil fiyatlar en beğenmediğinin tanesi 2 3 tl
Coinbase bizde de var eşimde bi süredir var bende dün yükledim aslında sevmiyorum öyle kimlik isteyen şeyleri ama para var işin ucunda adamlarda haklıCoinbase de testler açılıyor canım ara ara onları çözüyorumşimdi de huobiden çekilişe katıldım 2500 kişi arasından çıkarsa köşeyi döneriz fjdlfkş tabi min. 200$ işlem hacmi istiyor katılmak için şans işte. Geçen katıldık 8bin kişi içinden çıkmadı kısmet bu sefere
Ay evet yok gbi değil yok bnm içinayyyy ben olsam satardım kuzucum parasıyla da bişey alırdım bak bu oldu işime yarıyor derdim
senin kp zaten yok gibi bişeydi dimi ayy domuzluklar hepsinden nefret ettimpuffy1905 hele seninkileri okuyunca elim ayağın titredi insan değiller bunlar vallahi
Aynı bizCoinbase bizde de var eşimde bi süredir var bende dün yükledim aslında sevmiyorum öyle kimlik isteyen şeyleri ama para var işin ucunda adamlarda haklıgeçen eşimin arkadaşıda çekilişe katıldı baya para harcadı 50 dolarmış katılım ücreti baya güvendiği herkesten katılmış çekilişe 50bin tl para harcamış kredi çekmiş
Bu tarz şeyleri bnm eşimde çok takip ediyor . Biseyler yapiyolar arkadaşlarıyla . Demek ki az da olsa biseyler kazanıyor .neyi alalım desem al diyorCoinbase bizde de var eşimde bi süredir var bende dün yükledim aslında sevmiyorum öyle kimlik isteyen şeyleri ama para var işin ucunda adamlarda haklıgeçen eşimin arkadaşıda çekilişe katıldı baya para harcadı 50 dolarmış katılım ücreti baya güvendiği herkesten katılmış çekilişe 50bin tl para harcamış kredi çekmiş
ayy 1 oldu çok heyecanlı çokk1desu an evin icinde dolanarak zaman geçirmeye calisiyorum
Eşimin hesapta çıkmadı da çıktığı oldu mu sormadım sonradan unutmuştum konu açıldı aklıma geldi sorayımAynı bizee sonuç noldu çıktımı?
Bazıları batıyo bazıları çıkıyo ya borsa gibiBu tarz şeyleri bnm eşimde çok takip ediyor . Biseyler yapiyolar arkadaşlarıyla . Demek ki az da olsa biseyler kazanıyor .neyi alalım desem al diyorbende kendimi tutuyorum yok bu ay şunu aldım daha bişey almimdiye
Sor sor ben hep başına ekşiyorumEşimin hesapta çıkmadı da çıktığı oldu mu sormadım sonradan unutmuştum konu açıldı aklıma geldi sorayım
Biz yatırmıyoruz ya taaa geçen sene bi 200 yatırdım chz aldım sonra onu sattım shıba aldım şuan 450 oldu o
Bazıları batıyo bazıları çıkıyo ya borsa gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?