Ne guzel Allah seni onlara muhtac etmemis . Ama cidden insanin icine oturuyor. Annem turkiyeden yelekler örüp gönderdi. Canim cekti diye pestil lokum ne gonderebilsiyse fazla fazla gonderdi . Ama burdakiler sifir destek. Bende maddi destek aramiyorum. Hep niye yaptin derdindiler . Biz yaşliyiz baska evde kalamiyoruz.kesinlikle kesinlikle sormuyorlar bile neler aldın ne yaptın ne alemdesin eşime diyorum bana seni soruyolar diyo peki dedimbaktım ben konuştukça eşimle benim aram bozuluyor ben de böyle buralarda, arkadaş ortamında konuşup iç ferahlatıyorum yoksa dol allah dolll maddi desteği geçtim manevi destekkk sıfır
evin tüm eşyalarını değiştirmiş kaynana kredisi vardı onu kapatmış torununa bir çöp almadı yazık alayım dese de istemezdim zaten bişey kalmadı da insanın içine oturuyor sormaması bile
Amin canim , kilolari guzel senin bebislerin. 34 den sonrasi icin korkma demisti doktorum. Insallah 38 i görürsün. Gittikce yaklasiyoruz dogum zamanlarinaAy inşallah ya canım benim mecbur kötüyü düşünmek zorundayım.insallah girmezler 38de dogururumhastaneden bebislerimize çıkıp gelmek nasip olsun
Evet oyle , hadi sizin ilk herseyde zaten hevesiniz var benim son diye boyle diyorlar diyecegim ama hayir , en bastan beri oyle benim kv . Her bebekte ayri heyecan oluyor . Ne kadar kiyafet olsada , insn guzel kiyafetlere heves ediyor , icinde hayal ediyorBende kızıyorum almıyorsun madem çok alma demek neden sanane yani alırım heves ediyorum belki
Sağ olsun kayınvalidem iyidir elinden ne gelirse yaparda sürekli bana da çok alma demesi geriyor beni bende dedim anne alma diyorsun da fiyatlardan haberin varmı büyüyünce alırsın diyor dedim keşke herşey durduğu yerde dursa da bende şuan yüklenmesem almaya ama mecbur kalıyor insan. Anacım da sürekli al kızım içimde kalmasın der 3 yıldır bugünleri bekliyoruz bizBende aynı valla yenmiyo diye az az yapıyorum bıktım ne yapsam diye düşünmekten. Anneme soruyorum ne yemek yaptın diye o da hep zahmetli şeyler diyo
Bende kızıyorum almıyorsun madem çok alma demek neden sanane yani alırım heves ediyorum belki
Hangi site uygulama oBizde bit sitelerindeyiz ama 10 20 vermiyo o kadar
Ben önce yaptırırım dedim sonra alan çöpe atıyor diye düşündüm ya kullanılacak bişey olması lazım ya da kur an yazması lazım ki atmasınlar. Az değil fiyatlar en beğenmediğinin tanesi 2 3 tl
Kiz benim kv altini satma hatira kalsin dese benden once esim der altinin hatirasi mi olurKız bişey almasıni da geçtim bı çeyrek de takarsın yani torununa.gecenkerde gorumcemle bize gelmişti . Görümcem de altınını hazırla anne dedi ki o zaman altın bu kadar artmamisti . Demez mi ay bende para mı var baban verirse alırız yoksa nereden bulayım . Tüüü sana dicektim zor tuttumhayır bı de kızım doğduktan sonra sürekli ikinciyi yap diyordu . Olmaz masrafı çok diyodum yalandan yok bizde yardım ederiz cart curt diyodu . İnan hala bir zıbın bile almadı . Hoş onlardan bişey de beklemiyorum ama bı altın da takarsın be toruna bı de geçen diyirdu yok kp rin kart limiti dolmuş da önümüzdeki ay gelirsin biseyler alırız diyor . Ooo onları beklesem çocuk doğar da hastanede çıplak kalır . Ayy ne yazmışım be içim acildi nasıl sinir olduysam artık . Aaa bı de dur şunu da anlatayım kv kızımın dogumunda kızıma bı çeyrek taktı bana da Osmanlı tuğra kolye ama öyle büyük değil küçük . Sürekli o u sorup duruyor sattın mi diye yok satma hatıra kalsın diyor . Eltimde ağustosta doğum yaptı ona hediye yeri e dolap aldı bin liraya .anam keşke bana verseydi bin lira . Ne satabiliyirum kolyeyi ne de takabiliyorum hiç tarzım değil .
Ben herşeyini aldım şükür bişeyimiz kalmadı. Dediğin gibi yenidoğana kalın şeyler almadım bol bol bodysi var içten giydirmelik üstüne uzun kollu bi kaç takımı var zaten battaniyeyle sararız ev içleri sıcak oluyor kalın giydirmeye gerek yok. Yaz dönemine 3-6 aylık yazlıklar aldım. Kışa kalınları 9-12 aldım hep. Hatta artık 1-2 yaş şeyleri alıyorum. Bol bol battaniye ve müslin örtüleri varMerhaba Mart anneleri bebeğe hazırlığa başladınız mı.Ben ufak tefek başladım.Amaalırken çok kararsız kalıyorum öyle bişey ki doğum Mart'ta olduğu için hemen arkası bahar yaz.Diyorum kalın pamukku alırsam hava ısınmaya baslucak giyemicek.Üçğncü bebiş çok bişey alnım diyorum Yenidoğanlığı çıkana kadar.yaza hazıranda 3 aylık oluyo o zaman alırım şort tişört tarzı.Siz nasıl yapıyorsunuz hazırlığınızı neler aldınız?
Ben aldığım hiç bir şeyi söylemedim kimseye yüzgöz olmamak için bana sorarlar ne eksiğin var neye ihtiyacın var ben ona göre söylerim alırlarSağ olsun kayınvalidem iyidir elinden ne gelirse yaparda sürekli bana da çok alma demesi geriyor beni bende dedim anne alma diyorsun da fiyatlardan haberin varmı büyüyünce alırsın diyor dedim keşke herşey durduğu yerde dursa da bende şuan yüklenmesem almaya ama mecbur kalıyor insan. Anacım da sürekli al kızım içimde kalmasın der 3 yıldır bugünleri bekliyoruz biz
Sorma ya zaten yardım için yapıyorsun sonuçta bunu . Hayır ben ve Osmanlı tuğra kolye ne alaka. Yoldan gcene sorsa bu kız takmaz öyle şey der .Kiz benim kv altini satma hatira kalsin dese benden once esim der altinin hatirasi mi olurhatira saklayacak baska birsey versin de sakla . Ben kucuk altinlarimi takmiyorum diye hep satip bilezik yapmistim. O zaman banada senin kolyeden alacakti , bosuna işcilik parasi da aliyorlar diye esim sen parasini ver biz bilezige katalim demisti
aaa çok güzel çok mantıklı :) teşekkür ederim canım :)Bu gönderdiğim firmayı tanımıyorum ama insta dan karşıma çıkmıştı
Tek kullanımlık kolonya pandeminin vazgeçilmezi
ayy ne güzel çok az kalmış senin hazırlıkların :) darısı başıma inşallah canım ben de artık şubat 10 gibi falan çıkarım işten o zaman halletmeye çalışıcam inşallah o zamana çok ağırlaşmam :)Doğru diyosun canım ben evdeyim diye kafamı bunlarla dolduruyorum. Çalışanın mental ve zamansal sıkıntısı oluyorBir şekilde biter kuzum dert etme 3 ayda halledilir. Bizim bebek odası bugün temizleniyor haftasonuna anca yerleştiririm eşyalarını. Şubat gibide hastane çantalarını hazır ederim. Çünkü yapcak başka bişeyim yok bunlarla oyalanıyorum ben de
evet çok doğru diyorsun kuran da dağıtılabilir canım mantıklı en azından atmaya kıyamazlar :)Bende aynı valla yenmiyo diye az az yapıyorum bıktım ne yapsam diye düşünmekten. Anneme soruyorum ne yemek yaptın diye o da hep zahmetli şeyler diyo
Bende kızıyorum almıyorsun madem çok alma demek neden sanane yani alırım heves ediyorum belki
Hangi site uygulama oBizde bit sitelerindeyiz ama 10 20 vermiyo o kadar
Ben önce yaptırırım dedim sonra alan çöpe atıyor diye düşündüm ya kullanılacak bişey olması lazım ya da kur an yazması lazım ki atmasınlar. Az değil fiyatlar en beğenmediğinin tanesi 2 3 tl
bende çok kararsızım yavrum ne yapsam bilemedim inşallah yasak gelir de kimse hastaneye gelemezbileklik düşünüyodum kuşum ama ziyaretçi yasak gibi duruyor şu an ondan bişey yaptırmayabilirim eve de gelmesin kimse mümkünse dicem ama kapıda kuyruk olacak kesinkafam karışık şu an hediyelik konusunda belki 1 yaş doğum gününü aşırı güzel abartarak kutlarım nasılsa hatırlamıcak ama kendim için doğuma bişey yapmam gibi duruyorr
Benim kayınvalidem de SÖZDE küpe alacakmış torununa daha bir patik bile almadı, ben de küpe diyince irrite olmuştum takcam mı sormadan karar veriyo fln diye ama bşy demedim yalnız değilmişim bu düşüncemdeSorma ya zaten yardım için yapıyorsun sonuçta bunu . Hayır ben ve Osmanlı tuğra kolye ne alaka. Yoldan gcene sorsa bu kız takmaz öyle şey der .Takmami da istiyor da ben takmiyorum .şöyle adamakıllı ince zincir bı bileklik falan alsaydı da takaydim . Görümcem de mesela kızıma küçük armut şeklinde küpe almış . Tabi o bilmiyordu bnm kızımin kulaklarını hmn deldirmicemi .o da arada takılır artik olmaz onlar diye . Ee ona para vereceği e gramalaydin sende yani hiç sevmem küçücük bebeklerin kulağı da altın küpe . Tabii seven deldirsin de hiç mi beni tanimadiniz ya ben kndi kulağıma bile takmam
Ben 0-3 ay genel olarak aldım zıbını ve alt üst takımlarını daha almayacağım 3-6 ay az aldım ama onlar da uzun kollu sadece zıbınlarını askılı aldım şuan kış döneminde olduğumuz için yazlık çok bir şey yok bebiş doğunca 2 aylık olduktan sonra alırım diye düşünüyorum çünkü boy kilo önemli iri bebek ya da minyon olabilir bilemeyiz elimde patlamaması için almadım doğduktan sonra alacağım daha çok çeşit olur elbise falan da almadım 1 tane elbisesi var kızçemin doğduktan sonra bakıcam öyle cicili bicili şeylereMerhaba Mart anneleri bebeğe hazırlığa başladınız mı.Ben ufak tefek başladım.Amaalırken çok kararsız kalıyorum öyle bişey ki doğum Mart'ta olduğu için hemen arkası bahar yaz.Diyorum kalın pamukku alırsam hava ısınmaya baslucak giyemicek.Üçğncü bebiş çok bişey alnım diyorum Yenidoğanlığı çıkana kadar.yaza hazıranda 3 aylık oluyo o zaman alırım şort tişört tarzı.Siz nasıl yapıyorsunuz hazırlığınızı neler aldınız?
Biz o en yüksek zamanı elden çıkarttık sanırım chz leri ama shiba da o fırsatı kaçırdım bekliyorum artsın diyeSor sor ben hep başına ekşiyorumchzde bizimde var ah bi 6ya çıksa anında satcaz da bi yükselemedi bi kere vurdu ama daha da çıkar diye bekledik fena çakıldı
Bide instada bebek sayfalarındayım hep Allahım ne güzel şeyler var hepsinden alasım geliyoEvet oyle , hadi sizin ilk herseyde zaten hevesiniz var benim son diye boyle diyorlar diyecegim ama hayir , en bastan beri oyle benim kv . Her bebekte ayri heyecan oluyor . Ne kadar kiyafet olsada , insn guzel kiyafetlere heves ediyor , icinde hayal ediyor
Katılıyorum ya ben çocuğum olmicak diye üzülürken Allah nasip etmiş oluyor günde 2 3 kere üst değiştiririm gene giydiririm yani içimde kalmasınSağ olsun kayınvalidem iyidir elinden ne gelirse yaparda sürekli bana da çok alma demesi geriyor beni bende dedim anne alma diyorsun da fiyatlardan haberin varmı büyüyünce alırsın diyor dedim keşke herşey durduğu yerde dursa da bende şuan yüklenmesem almaya ama mecbur kalıyor insan. Anacım da sürekli al kızım içimde kalmasın der 3 yıldır bugünleri bekliyoruz biz
Aaa kizbak dün gce bnm de başıma geldi bildiğin doğum sancisiydu .hatta 20 dj bir falan girdi . Ama kasılma olmadı .sadece hem bele hem kasiklara Ağrı vurdu sanki vajinaya doğru iniyordu ağrı . Ama dün kızım baya hastaydı çok yoruldum ondandır dedim .bugün bı ağrım yok . 38 de gelseler ne iyi olur iki hafta iki haftadırKontrolden geldimm. 28+2 bugün, 1150 gram ve 36 cm olmuş. Gebelik sekeriyle baglantili bi sıkıntı yokmus su artışı ya da bebekte kilo artışı vs. ayni beslenme devam. Fotoğraf alamadik malesef yan dönüp kapatti elleriyle yüzünü gicik çocukbenim son 4 gündür falan gün icinde bir iki kere kisa süreli regl sancisi benzeri sancim olmustu bunu soyledigimde beklenenden bi 2 hafta kadar erken başlamış bu da normal ama atiyorum 40da degil 38. haftada dogabilir dedi. 3 hafta sonra demisti sonraki randevuya, boyle deyince 2 hafta sonraya çekti.
Ya evet daha erken olmasin da 38 bi hosuma gitmedi değil bakalımAaa kizbak dün gce bnm de başıma geldi bildiğin doğum sancisiydu .hatta 20 dj bir falan girdi . Ama kasılma olmadı .sadece hem bele hem kasiklara Ağrı vurdu sanki vajinaya doğru iniyordu ağrı . Ama dün kızım baya hastaydı çok yoruldum ondandır dedim .bugün bı ağrım yok . 38 de gelseler ne iyi olur iki hafta iki haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?