2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende tam yazıcaktım kasık ağrısı yaşayan var mı diye çok fazla değil ama hafif bi sancı tarzı bişey var

İhtiyacı olanlara listeyi temize çektim kırmızılar da benim eksikler shsjjsksks alır mıyım bilemediklerim şüpheliler
Yurutec sakin alma, hiçbir doktor önermiyor. Bebeğin yürümesini geciktiriyormus o.

Yurutec sakin alma, hiçbir doktor önermiyor. Bebeğin yürümesini geciktiriyormus o.
Eskiden zarari bilinmedigi için annem beni 6 aylik yurutece koymus, 9 aylik yürümeye başlamışım tam tersi baya erken yani. Yürüme geçliğinden ziyade agirlik yanlis yere bindigi ve bacaklar sarktigi icin omurgaya, kalcaya, bacaklara falan zararli diyolar. Bide hala bi saçma basarım yururken boyle yan yan ayakkabilarim yandan erir belki yurutec yuzunden duzgun basmayi ogrenemedim oyle gitti

Ben bunu anlamıyorum ya annem bende de kardeşimde de kullanmış hatta misafirliğe de götürmüş 10 aylık olmadan yürümüşüz ikimizde
Aynen öyle. Doktorlar tam tabana basmadigi için kesinlikle önermiyor.

Bak bende o da yok şimdi şeyler var çok hoşuma gidiyor yürüme desteği diye önünde oyalayacak şeyler var tepesinden tutup destek alıp yürüyolar felan çok tatlı duruyo

Benim kizimada kuzenim almisti küpe benim 3 kizim var ama hicbirinin kulaklarini deldirmedim. Nedense deldiremedim. Birde benimkiler huylu biraz , tutup cekerler kulagindan diye dusundum
Ben kendim de küpe takamam yara oluyor , cok taki sevmem zaten . Yüzük bazen bileklik , onuda hemen cikaririm kayinvalidemde cok ister takalim altinlarimizi diye ama 3 eltiyiz hicbirimiz takmiyoruz

Aynen canım bnm ki de huylu takmaz yani .gece gündüz durması lazım ilk deldirdiginde haytta tutmaz çıkar der boşuna deldirdigimle kalırım

Aynen bize de çıkmadı bakiye kullanılabilir başka çekilişe artık

Ben bunu anlamıyorum ya annem bende de kardeşimde de kullanmış hatta misafirliğe de götürmüş 10 aylık olmadan yürümüşüz ikimizde
Bende kizlarda kullandim. Hepsi ikisi 12 aylik biri 10 aylik yurudu . Oyle cok birakmiyordum ama bazen kurtarici olabiliyor yan basma olayida olmadi. Ben ellerinden tutup yurutuyordum tam bassinlar diye. Ama erkek bebeklerde hep zararli diyorlar onda deneyimim yok

Bende yürüteç yokmuş 9 aylıkken yurumusum kardeşim yürüteç kullanmış annem düşme vs olmaz iş yaparken kullanmış annem kardeşime erken yürümüş.. bütün gün binmemis annem iş yaparken sağlama almak için

Canım bende hiç kıyafet yoktu, dün akşam online uzun tulum, zıbın aldım 1-3 ay, bir anda kıyafetim oldu kafamda o kadar cok büyütüyodum ki yatıyodum kalkıyodum bebegi poşete mi koyup çıkarıcaz, hiçbişeyi yok. Eşimin başını yiyodum. Ama böyle alasım da gelmiyodu. Kenara para ayırmaya bak ihtiyaclar için limitin olunca hersey 2 günde geliyor artık. Baslayamayınca insan çok büyütüyor. Biraz zıbınla giriş yap olaya, rahatlarsın Bir de ne alacağına karar vermek güç, burada arkadaslar ay ay kaç zıbın gerekli vs liste paylaşmıştı, ben de bulamadım. Elinde olan varsa atsın bize sevabına2 de hastane çıkışı al, yenidoğan. İçin ferahlasın. Sadece evde çamaşır kurutma makinesi yok diye üzüldüm. O olsa çok hızlı döngü yapabilirdik az kıyafetle. Martta peteklerin üstünü doldurucaz kurusun diye o zor olacak
Şimdi onların oturmadan olanları çıkmış, ittiriyosun. Onların bi zararı yok herhalde.

Kızlarr 26+4 göbek güncellemesiiii
Psikopat gibi çocuğa her aldığımın notunu çıkardım temize geçip birazdan paylaşıyorum. Markaları da iliştiriyorum belki lazım olur birinize

Eklentiler

• 7B7F7730-681B-486A-94C5-8C92465E9283.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 101
Aynen bize de çıkmadı bakiye kullanılabilir başka çekilişe artık
Eşime sordum ya bugün bizde mi katılsak öyle çekilişlere diye adam kaşınıyo bitcoin e para yatırmak için zamanında babasına demiş mining için sistem yapalım diye babası destek vermemiş durup durup başına kakıyo adamın şimdi konakta deniz kenarı ev almıştık araba almıştık en güzelinden vs diye
Ben en çok onu düşünüyorum yürümeye başlayınca nasıl iş yaparım diye

Kızlarr 26+4 göbek güncellemesiiii
Psikopat gibi çocuğa her aldığımın notunu çıkardım temize geçip birazdan paylaşıyorum. Markaları da iliştiriyorum belki lazım olur birinize
öff ana oğul size bitiyorum ya maşallahhh

at attt bakayım neler almamışım dahaa

Canım sana yogurt makinesi için bir gıda mühendisinin videosunu atıyorum. İzleyince daha rahat oturur kafanda, karar verirsin. Ben de 250 tlye 2.el aldım. Dolapta %15 indirimler var bugğn takip et onu yakaladım. Bu attıgım ürünü aldım.Yoğurt - @gidamuhendisianlatiyor

Evet çok haklısın canım bende öle yapim madem :) yaa bende de yok kurutma makinesi mecbur peteklere sericez artık

Yoğurt makinesi kullananlardan öneri istiyorum ne alalım ? kızımda yardımcı ablamız yapardı çok güzel taş gibi olurdu. Ben yaptığımda hep sulu oluyordu şimdi ben de makine alayım ne kimseyi zahmete sokayım ne kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…