Bende tam yazıcaktım kasık ağrısı yaşayan var mı diyeKontrolden geldimm. 28+2 bugün, 1150 gram ve 36 cm olmuş. Gebelik sekeriyle baglantili bi sıkıntı yokmus su artışı ya da bebekte kilo artışı vs. ayni beslenme devam. Fotoğraf alamadik malesef yan dönüp kapatti elleriyle yüzünü gicik çocukbenim son 4 gündür falan gün icinde bir iki kere kisa süreli regl sancisi benzeri sancim olmustu bunu soyledigimde beklenenden bi 2 hafta kadar erken başlamış bu da normal ama atiyorum 40da degil 38. haftada dogabilir dedi. 3 hafta sonra demisti sonraki randevuya, boyle deyince 2 hafta sonraya çekti.
Yurutec sakin alma, hiçbir doktor önermiyor. Bebeğin yürümesini geciktiriyormus o.İhtiyacı olanlara listeyi temize çektim kırmızılar da benim eksikler shsjjsksks alır mıyım bilemediklerim şüpheliler
Ben bunu anlamıyorum ya annem bende de kardeşimde de kullanmış hatta misafirliğe de götürmüş 10 aylık olmadan yürümüşüz ikimizdeYurutec sakin alma, hiçbir doktor önermiyor. Bebeğin yürümesini geciktiriyormus o.
Eskiden zarari bilinmedigi için annem beni 6 aylik yurutece koymus, 9 aylik yürümeye başlamışım tam tersi baya erken yani. Yürüme geçliğinden ziyade agirlik yanlis yere bindigi ve bacaklar sarktigi icin omurgaya, kalcaya, bacaklara falan zararli diyolar. Bide hala bi saçma basarım yururken boyle yan yan ayakkabilarim yandan erir belki yurutec yuzunden duzgun basmayi ogrenemedim oyle gittiYurutec sakin alma, hiçbir doktor önermiyor. Bebeğin yürümesini geciktiriyormus o.
Ben bunu anlamıyorum ya annem bende de kardeşimde de kullanmış hatta misafirliğe de götürmüş 10 aylık olmadan yürümüşüz ikimizde
Aynen öyle. Doktorlar tam tabana basmadigi için kesinlikle önermiyor.Eskiden zarari bilinmedigi için annem beni 6 aylik yurutece koymus, 9 aylik yürümeye başlamışım tam tersi baya erken yani. Yürüme geçliğinden ziyade agirlik yanlis yere bindigi ve bacaklar sarktigi icin omurgaya, kalcaya, bacaklara falan zararli diyolar. Bide hala bi saçma basarım yururken boyle yan yan ayakkabilarim yandan erir belki yurutec yuzunden duzgun basmayi ogrenemedim oyle gitti
Bak bende o da yokEskiden zarari bilinmedigi için annem beni 6 aylik yurutece koymus, 9 aylik yürümeye başlamışım tam tersi baya erken yani. Yürüme geçliğinden ziyade agirlik yanlis yere bindigi ve bacaklar sarktigi icin omurgaya, kalcaya, bacaklara falan zararli diyolar. Bide hala bi saçma basarım yururken boyle yan yan ayakkabilarim yandan erir belki yurutec yuzunden duzgun basmayi ogrenemedim oyle gitti
Benim kizimada kuzenim almisti küpeSorma ya zaten yardım için yapıyorsun sonuçta bunu . Hayır ben ve Osmanlı tuğra kolye ne alaka. Yoldan gcene sorsa bu kız takmaz öyle şey der .Takmami da istiyor da ben takmiyorum .şöyle adamakıllı ince zincir bı bileklik falan alsaydı da takaydim . Görümcem de mesela kızıma küçük armut şeklinde küpe almış . Tabi o bilmiyordu bnm kızımin kulaklarını hmn deldirmicemi .o da arada takılır artik olmaz onlar diye . Ee ona para vereceği e gramalaydin sende yani hiç sevmem küçücük bebeklerin kulağı da altın küpe . Tabii seven deldirsin de hiç mi beni tanimadiniz ya ben kndi kulağıma bile takmam
Ay evet cidden ,bende turkiyede olsaydim daha cok esya alirdim galibaBide instada bebek sayfalarındayım hep Allahım ne güzel şeyler var hepsinden alasım geliyomağazalarda yok öyle şeyler
Aynen canım bnm ki de huylu takmaz yani .gece gündüz durması lazım ilk deldirdiginde haytta tutmaz çıkar der boşuna deldirdigimle kalırımBenim kizimada kuzenim almisti küpebenim 3 kizim var ama hicbirinin kulaklarini deldirmedim. Nedense deldiremedim. Birde benimkiler huylu biraz , tutup cekerler kulagindan diye dusundum
Ben kendim de küpe takamam yara oluyor , cok taki sevmem zaten . Yüzük bazen bileklik , onuda hemen cikaririmkayinvalidemde cok ister takalim altinlarimizi diye ama 3 eltiyiz hicbirimiz takmiyoruz
Aynen bize de çıkmadıBiz o en yüksek zamanı elden çıkarttık sanırım chz leri ama shiba da o fırsatı kaçırdım bekliyorum artsın diyeSordum eşime çıkmamış çekilişten bişey ama parasını iade ediyolarmış zararda değilmiş kar edememiş
Bide instada bebek sayfalarındayım hep Allahım ne güzel şeyler var hepsinden alasım geliyomağazalarda yok öyle şeyler
Katılıyorum ya ben çocuğum olmicak diye üzülürken Allah nasip etmiş oluyor günde 2 3 kere üst değiştiririm gene giydiririm yani içimde kalmasın
Bende kizlarda kullandim. Hepsi ikisi 12 aylik biri 10 aylik yurudu . Oyle cok birakmiyordum ama bazen kurtarici olabiliyorBen bunu anlamıyorum ya annem bende de kardeşimde de kullanmış hatta misafirliğe de götürmüş 10 aylık olmadan yürümüşüz ikimizde
Canım bende hiç kıyafet yoktu, dün akşam online uzun tulum, zıbın aldım 1-3 ay, bir anda kıyafetim olduayy ne güzel çok az kalmış senin hazırlıkların :) darısı başıma inşallah canım ben de artık şubat 10 gibi falan çıkarım işten o zaman halletmeye çalışıcam inşallah o zamana çok ağırlaşmam :)
Şimdi onların oturmadan olanları çıkmış, ittiriyosun. Onların bi zararı yok herhalde.Eskiden zarari bilinmedigi için annem beni 6 aylik yurutece koymus, 9 aylik yürümeye başlamışım tam tersi baya erken yani. Yürüme geçliğinden ziyade agirlik yanlis yere bindigi ve bacaklar sarktigi icin omurgaya, kalcaya, bacaklara falan zararli diyolar. Bide hala bi saçma basarım yururken boyle yan yan ayakkabilarim yandan erir belki yurutec yuzunden duzgun basmayi ogrenemedim oyle gitti
Eşime sordum ya bugün bizde mi katılsak öyle çekilişlere diye adam kaşınıyo bitcoin e para yatırmak içinAynen bize de çıkmadıbakiye kullanılabilir başka çekilişe artık
Ben en çok onu düşünüyorum yürümeye başlayınca nasıl iş yaparım diyeBende kizlarda kullandim. Hepsi ikisi 12 aylik biri 10 aylik yurudu . Oyle cok birakmiyordum ama bazen kurtarici olabiliyoryan basma olayida olmadi. Ben ellerinden tutup yurutuyordum tam bassinlar diye. Ama erkek bebeklerde hep zararli diyorlar onda deneyimim yok
öff ana oğul size bitiyorum ya maşallahhhKızlarr 26+4 göbek güncellemesiiii
Psikopat gibi çocuğa her aldığımın notunu çıkardım temize geçip birazdan paylaşıyorum. Markaları da iliştiriyorum belki lazım olur birinize
Canım sana yogurt makinesi için bir gıda mühendisinin videosunu atıyorum. İzleyince daha rahat oturur kafanda, karar verirsin. Ben de 250 tlye 2.el aldım. Dolapta %15 indirimler var bugğn takip et onu yakaladım. Bu attıgım ürünü aldım.Yoğurt - @gidamuhendisianlatiyorBen doğum için hediyelik yaptırmayacağım sadece çikolata alırım oldu bitti. 40 mevlidin de ufak bir şey yaptırırım. Doğum günü kutlamayı kesinlikle düşünmüyorum zaten.
Kızlar bu yoğurt makinelerinin avantajı ne ? Marka falan ne kullanıyorsunuz ? Kavanozlu olanlar güzel fakat ben mantığı pek anlayamadım bazıların da sütü oda sıcaklığında koyuyorsunuz kendi mayalıyo bazılarında kendin mayalıyorsun normal şekilde sadece bekleme süresinde sıcaklığı koruyor diye okudum anlamadım bir türlü. Küçük kavanozların olması avantajlı biz pek yoğurt tüketmiyoruz ben zaten ev yoğurdu yiyemiyorum Bebelakım için yapacağım küçük kavanoz olması da güzel kendim mayalasam ufak kavanozlar da becerebilir miyim bilmiyorum beni bir aydınlatın hele yaalırsam 2. El alırım sanırım
Evet çok haklısın canım bende öle yapim madem :) yaa bende de yok kurutma makinesi mecbur peteklere sericez artıkCanım bende hiç kıyafet yoktu, dün akşam online uzun tulum, zıbın aldım 1-3 ay, bir anda kıyafetim oldukafamda o kadar cok büyütüyodum ki yatıyodum kalkıyodum bebegi poşete mi koyup çıkarıcaz, hiçbişeyi yok. Eşimin başını yiyodum. Ama böyle alasım da gelmiyodu. Kenara para ayırmaya bak ihtiyaclar için limitin olunca hersey 2 günde geliyor artık. Baslayamayınca insan çok büyütüyor. Biraz zıbınla giriş yap olaya, rahatlarsın Bir de ne alacağına karar vermek güç, burada arkadaslar ay ay kaç zıbın gerekli vs liste paylaşmıştı, ben de bulamadım. Elinde olan varsa atsın bize sevabına 2 de hastane çıkışı al, yenidoğan. İçin ferahlasın. Sadece evde çamaşır kurutma makinesi yok diye üzüldüm. O olsa çok hızlı döngü yapabilirdik az kıyafetle. Martta peteklerin üstünü doldurucaz kurusun diye o zor olacak
Şimdi onların oturmadan olanları çıkmış, ittiriyosun. Onların bi zararı yok herhalde.
Belimde ağrı devam ediyor ama kasılma yaşamıyorumm, sanırım zamanında çok yürümediğim için yürümek beni mahvediyor onu farkettim yürüdükten sonra böyle oluyorum hepNasık oldu sancıların bi sıkıntı yok dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?