2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay ben açarım valla emzirirken hiç ana baba dinlemem ama sizin anneler fazla uzun kalmıyor mu ya? Benim kv de sen ne zaman istersen beni çağır dedi doğuma geleyim şu kadar kalayım diye hiç teklif etmedi nasıl istersen öyle yapalım dedi ben annemi 1 hafta çağırırım doğum sonrası diye düşündüm. Sonra da kv ler gelir onlar da o kadar kalır taş çatlasın sonra biz eşimle devam

Git gel sınav ne kadar sürüyor kuzum

eşimle fingirdediğimiz zamanlar çıkardı aslında da
çocuğu emzirmeden önce adamı çağırıp önce sen öp mü dicem ajklsdhajk
şimdi nolur nolmaz diye aldım hazır listemde de vardı ahahha
Peki seninki sütün tadına bende bakcam diyomu dün bana böyle bişi dedi merak edyom dye ay dedm delimisin bi git djslkflgl niye sen merak etmiyon mu diyo he oldu dedm iç bitir çocuğa bişey kalmasın

Peki seninki sütün tadına bende bakcam diyomu dün bana böyle bişi dedi merak edyom dye ay dedm delimisin bi git djslkflgl niye sen merak etmiyon mu diyo he oldu dedm iç bitir çocuğa bişey kalmasın
Bunu bana bi abla da söylemişti sütünü çocuğua emzirmeden birine tattır acı mı tatlımı baksınlar dedi acı olunca süt bebeğe yaramıyormuş tatlı olunca yarıyormuş falan filan ne kadar doğru bilmiyorum ama eşine tattır bence madem çok istiyor ahaha

etmez miiiii hiççç
yeni doğum yapan bi a rkadaşım var ne yap et emzirmeyi öğren dedi bende napcam oyuncak bebekle mi antreman yapcam saçmalama dedim şu an kocamın üzerinde antreman yapasım var ama 7 aydır yakınlık yokk öyle bir antreman sonucu uraz erken doğabilir ahhahahahahh

sınav hem ctesi hem pazar sabah 9 akşam 6 baya da yoğun son sınavdan 19.30 gibi çıkıyosun en erken
Gidersin gitmesinede ben kendi adıma konuşuyorum gitmezdm bi sene daha beklerdim çünkü iki haftalık bebek zor olmazmı aklın evde kalcak kendini sınava veremicen saatleri de uzun çünkü sınavın yinede sen bilirsin kuzum olmadı sağarsın sütünü artık kim bakıcaksa bakar evde sezeryan olsan da bence dikişlerin o zamana iyileşir diye düşünüyorum :)

aa şey sorcam kızlar alttan muayeneye başladı mı doktorlar ctesi gitcem ya ağrılarımı söyleyince gel bi çatına bakayım deme vakitleri geldi mi ona göre jilet show yapayım da hazırlıklı olayım
Jileti nası görüyon benim görüş açımda değil kendimi keserim diye korkuyom

Ay ilk defa duydum bunu da sütün acılığımı olur bu da acaba eskilerin hurafelerinden mi

kasım sınavını kaçırdım mart kaçacak diğeri temmuzda
ben bu ctesi doktora bi sorayım ne zaman doğuralım diye ona göre başvuru yapayım en iyisi

Arkadasımada doktoru 28.haftadan sonra yukarı cıkmasını bekleme demış ama onun 30.haftada bırazda olsa cıkmıstı ama yeterlı olmamış demekkı ama yapışıklık yoksa arada mesafe varsa bence normal doguma engel olmayabılır benım en yakın noktası 11 mm ydı 12 mm olmuş belkı senınkınden dahada yakındır Ama hıc kanama olmadı belkıde o kanamalar plasentayla ılgılı degıldr bakalım doktor ne dıyecek cıkınca haber ver dogum ıcınde bende sezaryenı duyunca stres oluyodum ılk dogumumda normale okadar sartlamıstımkı kendımı 42 de sezaryen oldu sonrasında kabullenmemde zor oldu her duruma kendımızı alıştrmamız lazım aslında

Benim eşimde sürekli önce ben tadın bakıcam diyo
Jileti nası görüyon benim görüş açımda değil kendimi keserim diye korkuyom
Ay ben ayna karşısınd makineyle hallettim ama belim tuuldu resmen bide yumuşama var artık doğru düzgün alamıyorum da ay çok zor bi kere daha alırım sonra eşime devrederim gibi
Ay ilk defa duydum bunu da sütün acılığımı olur bu da acaba eskilerin hurafelerinden mi
Yediğin şeylere göre değişiyo canım sütün tadı tatlı yediğinde tatlı acı ekşi yediğinde acı olurmuş hurafe olduğunu snmam

Aa bak onu düşünemedim doğru diyosun sonuçta yediklerin sütüne karışıyor illaki etkiler

Ben eşime desem beni temizle diye korkudan kaçar oradan asla beceremez aslaaa zaten panik atağı var ben de bi şekilde hallederim artık.

Ay yok benim arkadaş anlatıyordu da ne insanlar geliyor abla diye. Utanırım ben temiz gitmek lazım
Ya bende epilasyona gittim hiç işe yaramadı maşAllahı var kukulinin , en büyük korkum birden hastaneye doğuma gitmek zorunda kalırımda alamamış olurum diye .. her doktora giderken ne olur ne olmaz banyo edip gidiyorum ama artık benide zorluyor

Ah ah ben de epilasyona gitmiştim üstünde hiç bişey yokta içlerde çıkmaya başladı sonra jilet değince de aldı başını gitti ben de dikkat ediyorum ona ama görmeden almak eziyet

Surda yerimj alayim :) selam herkese son konudan sohbete gireyim en zor olay temizlenmek ve ben yalnız yaşayan bur tup.bebek annesi adayiyim bu aylar zor yatağa yatıp altima bise serip bir elimde jilet bir elimde aynayla biseler yapmaya çabalıyorum kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…