- 5 Mayıs 2021
- 751
- 1.092
- 63
- 27
Aslında belli bir aydan sonra lazer zararlı değilmiş bebeye devam edicektimde cesaret edemedimAh ah ben de epilasyona gitmiştim üstünde hiç bişey yokta içlerde çıkmaya başladı sonra jilet değince de aldı başını gittiben de dikkat ediyorum ona ama görmeden almak eziyet
Ahaha valla benim eşim ben temizlerim diye teklifte bulundu zaten çok az çıkıyo benimki sürekli makinayla aldığım için öncesinde ağdayla alırdım inşallah becerebilirse alıcak bakalım jilet değdirmeyi düşünmüyorum zatenAa bak onu düşünemedim doğru diyosun sonuçta yediklerin sütüne karışıyor illaki etkiler
Ben eşime desem beni temizle diye korkudan kaçar oradanasla beceremez aslaaa zaten panik atağı var ben de bi şekilde hallederim artık.
Evet gerçekten öyle ama ben bu yaşıma kadar ameliyatı geçtim narkoz bile almadım canım da aşırı tatlıdır ameliyat sonrasından korkuyorum aslında ameliyattan değil. Mesafe var mı yok mu bilmiyorum ya detaylı raporunda plasenta hafif aşağı konumlu yazıyor doktorum da aynısını söyledi yani bitişik olsa söylerdi sanırım. 9 Aralık'ta olmuş lekelenme ilk, doktorum plasentan aşağı da ya ani döndüyse ondan olmuştur demişti yarın ne diyecek bilmiyorum detaylı bir şekilde sormam lazım ona göre kendimi her koşula hazırlayayım. Bakalım yukarı çıkması hakkında ne diyecek 27+0 bugün çıkmamıştır muhtemelen yarın haber veririm çok teşekkür ederim bu aradaArkadasımada doktoru 28.haftadan sonra yukarı cıkmasını bekleme demış ama onun 30.haftada bırazda olsa cıkmıstı ama yeterlı olmamış demekkı ama yapışıklık yoksa arada mesafe varsa bence normal doguma engel olmayabılır benım en yakın noktası 11 mm ydı 12 mm olmuş belkı senınkınden dahada yakındır Ama hıc kanama olmadı belkıde o kanamalar plasentayla ılgılı degıldr bakalım doktor ne dıyecek cıkınca haber ver dogum ıcınde bende sezaryenı duyunca stres oluyodum ılk dogumumda normale okadar sartlamıstımkı kendımı 42 de sezaryen oldu sonrasında kabullenmemde zor oldu her duruma kendımızı alıştrmamız lazım aslında
bence öyle ahahhaAy ilk defa duydum bunu da sütün acılığımı olurbu da acaba eskilerin hurafelerinden mi
Bencede canım en iyisi doktorunla görüş karar ver çok daha iyi olur :) peki kendini hazır hissediyor musun sınavakasım sınavını kaçırdım mart kaçacak diğeri temmuzda
ben bu ctesi doktora bi sorayım ne zaman doğuralım diye ona göre başvuru yapayım en iyisi
yoo başlamadım hiiç kursa yazılcaktım evdeyken de rahat çalışırım diyodumBencede canım en iyisi doktorunla görüş karar ver çok daha iyi olur :) peki kendini hazır hissediyor musun sınava
Problem ol.adigi sürece yapmazlar bnce . Ama dün bı jilet show yapayım dedim çok zorlandım ya laaa şey sorcam kızlar alttan muayeneye başladı mı doktorlar ctesi gitcem ya ağrılarımı söyleyince gel bi çatına bakayım deme vakitleri geldi miona göre jilet show yapayım da hazırlıklı olayım
Ay ben onun korkusuna 35 ten sonra iki günde duş alıp temizlik yaptım . Doğumda sıkıntı olmadı planlı gittiğim için ama 1 hafta sonra olan kontrole bilin bakalım kim kıllı kuku gittiValla kizlar plan yapmayin :)) benim ilk dogumum 8mart olcakti ona gore kuaforden randavu aldiydim ama benim spam 13subatta ben geliyom dedi gecenin 4inde suyum geldi,hic unutamam ben o utancla girdim dusa aldim elime jilet yapcam yarim yamalak basladim esim gordu nabiyon sen dedi ,boyle mi gitcem doktora temiz olmam lazim dedim,bana bi kizdi kizdidoktor oranami bakcak cik su banyodan gidiyoz hadi dediydi,ama cok utandiydim ya
ahaha bi an kendimi gördüm ahahahProblem ol.adigi sürece yapmazlar bnce . Ama dün bı jilet show yapayım dedim çok zorlandım ya labanyo mu yaptım savaş mı yaptım bilmiyorum . Çıktığımda daha çok terliydim
Kız ben sütun sizma falan yapıyor adamın ağzına kaçmasın diye iki yıl üstümde sutyenke seviştimPeki seninki sütün tadına bende bakcam diyomudün bana böyle bişi dedi merak edyom dye ay dedm delimisin bi git djslkflgl niye sen merak etmiyon mu diyo he oldu dedm iç bitir çocuğa bişey kalmasın
ay gözümde canlanıyo altıma yapcam gülmektennnnn ahahhaha tövbest sallanırken sağa sola damlalar fışkırıyomuş ay ahahhaha tövbe yarabbimKız ben sütun sizma falan yapıyor adamın ağzına kaçmasın diye iki yıl üstümde sutyenke seviştimsüt kardes olmasınlar sonra baba çocuk
Sirti veya kafasi olabilir o sertlikDoğru arkasını dönmüş olabilir normalde oynadıgı saatlerde hiç oynamadı, şuan mesela kudururdu normalde çok hafif arada kasıklarımda hissediyorum birde hıçkırıklarını hissediyorum kalp atımı gibi o kadar. Elimi koydum bir saat arada sertlik geldi ama tekme vs değildi bilmiyorum bu sabah daha çok içime kurt düştü olmadı eşim gelince acile giderim baktırırım içim rahat etsin
Ah o hormonlar bizi mahvettiBende gittim ama sankı beslems gibi oldu fiskirdi killar
Ay yok kız ışığa zaten duyarlılar lazeri hayatta cesaret edemem ben nolur nolmazAslında belli bir aydan sonra lazer zararlı değilmiş bebeye devam edicektimde cesaret edemedim
Az çıkıyosa halledilir bi şekildeAhaha valla benim eşim ben temizlerim diye teklifte bulundu zaten çok az çıkıyo benimki sürekli makinayla aldığım için öncesinde ağdayla alırdım inşallah becerebilirse alıcak bakalım jilet değdirmeyi düşünmüyorum zaten
Kız ben sütun sizma falan yapıyor adamın ağzına kaçmasın diye iki yıl üstümde sutyenke seviştimsüt kardes olmasınlar sonra baba çocuk
ay gözümde canlanıyo altıma yapcam gülmektennnnn ahahhaha tövbest sallanırken sağa sola damlalar fışkırıyomuş ay ahahhaha tövbe yarabbim
Ben de doktora sordum sertlik kafası değilde poposudur dediSirti veya kafasi olabilir o sertlikbazen kaburgalarima dogri kafasini ittiriyor. Nasil aciyr anlatamam gidersen haber ver . Takip etmekte fayda var tabi hareketlerini.
Insallah cnm olumlu dusunelım saglıkla alıcaz bebıslerı kucagımıza amelıyat dogum kısmını sımdı hıc dusunme anın tadını cıkarEvet gerçekten öyle ama ben bu yaşıma kadar ameliyatı geçtim narkoz bile almadım canım da aşırı tatlıdır ameliyat sonrasından korkuyorum aslında ameliyattan değil. Mesafe var mı yok mu bilmiyorum ya detaylı raporunda plasenta hafif aşağı konumlu yazıyor doktorum da aynısını söyledi yani bitişik olsa söylerdi sanırım. 9 Aralık'ta olmuş lekelenme ilk, doktorum plasentan aşağı da ya ani döndüyse ondan olmuştur demişti yarın ne diyecek bilmiyorum detaylı bir şekilde sormam lazım ona göre kendimi her koşula hazırlayayım. Bakalım yukarı çıkması hakkında ne diyecek 27+0 bugün çıkmamıştır muhtemelen yarın haber veririm çok teşekkür ederim bu arada
Ben de göğüs silikonu aldım ama kargo gelemedi daha. Yapıştırınca bebiş ordan emiyo meme ucunda yara veya acıma olmuyor baya kullanışlı.Kızlar aldıklarıma bakıyorum da biraz soru işaretlerim var…
Bu philips avent gögüs kalkanı almıstım, nasıl kullanıldıgını anlamak için 1 saat bakıp bakıp durdum, internette videolar buldum öyle anladım ama bunlar memeye yapışmıyor, yani emzirme sütyeni içinde mi kullanmak lazım? Düşer bunlar aşağı?
Gögüs pedi almıstım, hem philips avent, hem lansinoh, ikisini de denedim, pamuk gibi yüzeyde bant gibi bir şey var. Onu cekince yapışkan cıkıyor, memeye yapıştırıyorsun. Anladığım bu. Avent tek taraflı yapışkanlı, lansinoh çift. Çok da belli oluyor bir şey yapıştırdığın, ay hiç pratik değil, bunları nasıl kullanıcaz biz?
İki süt sağma pompasını da denedim kolumda, çözene kadar epey uğraştım. Ay hiç pratik şeyler değiller. İçim daraldı.
İlk kez bebek bezini açtım, baktım. Cırt cırtı bile hoşuma gitmedi, bir tuhaf duygulara girdim.
Rahatlığa çok alışmışım ya, modum çok düştü ben bu bebeğe nasıl bakıcam diyedoğumla beraber annelik güncellemesi yüklenir değil mi? Gözümde büyüyen şeyler kolaylaşır mı
En çok düşündüğüm şeyleri dökmüşsün resmen sanırım her hamilede var bu düşünceler korkular..Bende günler yaklaştıkca nasıl bakıcam korkusu başladı bide yaşadığım rahatlık allahım nasıl yapıcam rahatım bozulcak korkusu off bilmiyorum aklım çok karışıkKızlar aldıklarıma bakıyorum da biraz soru işaretlerim var…
Bu philips avent gögüs kalkanı almıstım, nasıl kullanıldıgını anlamak için 1 saat bakıp bakıp durdum, internette videolar buldum öyle anladım ama bunlar memeye yapışmıyor, yani emzirme sütyeni içinde mi kullanmak lazım? Düşer bunlar aşağı?
Gögüs pedi almıstım, hem philips avent, hem lansinoh, ikisini de denedim, pamuk gibi yüzeyde bant gibi bir şey var. Onu cekince yapışkan cıkıyor, memeye yapıştırıyorsun. Anladığım bu. Avent tek taraflı yapışkanlı, lansinoh çift. Çok da belli oluyor bir şey yapıştırdığın, ay hiç pratik değil, bunları nasıl kullanıcaz biz?
İki süt sağma pompasını da denedim kolumda, çözene kadar epey uğraştım. Ay hiç pratik şeyler değiller. İçim daraldı.
İlk kez bebek bezini açtım, baktım. Cırt cırtı bile hoşuma gitmedi, bir tuhaf duygulara girdim.
Rahatlığa çok alışmışım ya, modum çok düştü ben bu bebeğe nasıl bakıcam diyedoğumla beraber annelik güncellemesi yüklenir değil mi? Gözümde büyüyen şeyler kolaylaşır mı
Kızlar aldıklarıma bakıyorum da biraz soru işaretlerim var…
Benimde suan en büyük stres sebebim sütü gelir mi diye canm gogus pedi kullanınca bebek ağzında pamukcuk olabilir dediler bende o yüzden çok gogus oedu taraftari değilim steril su ve pamukla silip iyice kurutup yada yikayip göğsü emzirme taraftariyim gogus kremleri daha bakmadım inan ama bakmam lazım artık eczacı wrkadasim var hepsini ona soracam pompa olarak da elle sıkma pompası alacam onlar iyiymis ama tabi bakacam daha ben hiç bir şey almadım:)Kızlar aldıklarıma bakıyorum da biraz soru işaretlerim var…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?