2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ah ah ben de epilasyona gitmiştim üstünde hiç bişey yokta içlerde çıkmaya başladı sonra jilet değince de aldı başını gitti ben de dikkat ediyorum ona ama görmeden almak eziyet
Aslında belli bir aydan sonra lazer zararlı değilmiş bebeye devam edicektimde cesaret edemedim

Ahaha valla benim eşim ben temizlerim diye teklifte bulundu zaten çok az çıkıyo benimki sürekli makinayla aldığım için öncesinde ağdayla alırdım inşallah becerebilirse alıcak bakalım jilet değdirmeyi düşünmüyorum zaten

Evet gerçekten öyle ama ben bu yaşıma kadar ameliyatı geçtim narkoz bile almadım canım da aşırı tatlıdır ameliyat sonrasından korkuyorum aslında ameliyattan değil. Mesafe var mı yok mu bilmiyorum ya detaylı raporunda plasenta hafif aşağı konumlu yazıyor doktorum da aynısını söyledi yani bitişik olsa söylerdi sanırım. 9 Aralık'ta olmuş lekelenme ilk, doktorum plasentan aşağı da ya ani döndüyse ondan olmuştur demişti yarın ne diyecek bilmiyorum detaylı bir şekilde sormam lazım ona göre kendimi her koşula hazırlayayım. Bakalım yukarı çıkması hakkında ne diyecek 27+0 bugün çıkmamıştır muhtemelen yarın haber veririm çok teşekkür ederim bu arada

kasım sınavını kaçırdım mart kaçacak diğeri temmuzda
ben bu ctesi doktora bi sorayım ne zaman doğuralım diye ona göre başvuru yapayım en iyisi
Bencede canım en iyisi doktorunla görüş karar ver çok daha iyi olur :) peki kendini hazır hissediyor musun sınava

aa şey sorcam kızlar alttan muayeneye başladı mı doktorlar ctesi gitcem ya ağrılarımı söyleyince gel bi çatına bakayım deme vakitleri geldi mi ona göre jilet show yapayım da hazırlıklı olayım
Problem ol.adigi sürece yapmazlar bnce . Ama dün bı jilet show yapayım dedim çok zorlandım ya la banyo mu yaptım savaş mı yaptım bilmiyorum . Çıktığımda daha çok terliydim

Ay ben onun korkusuna 35 ten sonra iki günde duş alıp temizlik yaptım . Doğumda sıkıntı olmadı planlı gittiğim için ama 1 hafta sonra olan kontrole bilin bakalım kim kıllı kuku gitti normal doğum dikişi vardi duşta iki tane . Bırak temizlemeyi düşünmeyi popomu bile klozette yikayamadim 15 gün duşa kabine girip yıkadım her seferinde . Dikiş ve kesik en korktugum şeyler .

Kızlar gerçekten kişisel temizlik çok zor göremiyorum artık çünkü ocak sonu halimi düşünemiyorum esas o zaman daha zorluk basliycak şimdi aşağı yukarı 1 kilo bebişler..

Peki seninki sütün tadına bende bakcam diyomu dün bana böyle bişi dedi merak edyom dye ay dedm delimisin bi git djslkflgl niye sen merak etmiyon mu diyo he oldu dedm iç bitir çocuğa bişey kalmasın
Kız ben sütun sizma falan yapıyor adamın ağzına kaçmasın diye iki yıl üstümde sutyenke seviştim süt kardes olmasınlar sonra baba çocuk

Kız ben sütun sizma falan yapıyor adamın ağzına kaçmasın diye iki yıl üstümde sutyenke seviştim süt kardes olmasınlar sonra baba çocuk
ay gözümde canlanıyo altıma yapcam gülmektennnnn ahahhaha tövbest sallanırken sağa sola damlalar fışkırıyomuş ay ahahhaha tövbe yarabbim

Sirti veya kafasi olabilir o sertlik bazen kaburgalarima dogri kafasini ittiriyor. Nasil aciyr anlatamam gidersen haber ver . Takip etmekte fayda var tabi hareketlerini.

Bende gittim ama sankı beslems gibi oldu fiskirdi killar
Ah o hormonlar bizi mahvetti benim bebe kıl yumağı olcak herhalde.
Aslında belli bir aydan sonra lazer zararlı değilmiş bebeye devam edicektimde cesaret edemedim
Ay yok kız ışığa zaten duyarlılar lazeri hayatta cesaret edemem ben nolur nolmaz
Az çıkıyosa halledilir bi şekilde Jilet değerse devamı mutlaka geliyor önüne geçmek mümkün değil doğumdan sonra ben de devam etmeyi düşünüyorum kalanları bitirmek için
djdlkfşglfşkf off çok fenasın ya boşver fışkırsın birbirnize fışkırtırsınız fjldkfşglgşh off çok güldüm kusura bakma
ay gözümde canlanıyo altıma yapcam gülmektennnnn ahahhaha tövbest sallanırken sağa sola damlalar fışkırıyomuş ay ahahhaha tövbe yarabbim
fantezi dünyan beni benden aldı

Sirti veya kafasi olabilir o sertlik bazen kaburgalarima dogri kafasini ittiriyor. Nasil aciyr anlatamam gidersen haber ver . Takip etmekte fayda var tabi hareketlerini.
Ben de doktora sordum sertlik kafası değilde poposudur dedi ben sevince o sertliği hemen popişini kaçırıyo

Insallah cnm olumlu dusunelım saglıkla alıcaz bebıslerı kucagımıza amelıyat dogum kısmını sımdı hıc dusunme anın tadını cıkar

Kızlar aldıklarıma bakıyorum da biraz soru işaretlerim var…
Bu philips avent gögüs kalkanı almıstım, nasıl kullanıldıgını anlamak için 1 saat bakıp bakıp durdum, internette videolar buldum öyle anladım ama bunlar memeye yapışmıyor, yani emzirme sütyeni içinde mi kullanmak lazım? Düşer bunlar aşağı?

Gögüs pedi almıstım, hem philips avent, hem lansinoh, ikisini de denedim, pamuk gibi yüzeyde bant gibi bir şey var. Onu cekince yapışkan cıkıyor, memeye yapıştırıyorsun. Anladığım bu. Avent tek taraflı yapışkanlı, lansinoh çift. Çok da belli oluyor bir şey yapıştırdığın, ay hiç pratik değil, bunları nasıl kullanıcaz biz?

İki süt sağma pompasını da denedim kolumda, çözene kadar epey uğraştım. Ay hiç pratik şeyler değiller. İçim daraldı.

İlk kez bebek bezini açtım, baktım. Cırt cırtı bile hoşuma gitmedi, bir tuhaf duygulara girdim.

Rahatlığa çok alışmışım ya, modum çok düştü ben bu bebeğe nasıl bakıcam diye doğumla beraber annelik güncellemesi yüklenir değil mi? Gözümde büyüyen şeyler kolaylaşır mı

Ben de göğüs silikonu aldım ama kargo gelemedi daha. Yapıştırınca bebiş ordan emiyo meme ucunda yara veya acıma olmuyor baya kullanışlı.

Pompada kargoda gelince ben de denicem dediğin gibi bazen ben de böyle düşüncelere dalıyorum ama hemen geçiyor zaten annelik güncellemesi bebiş doğunca sana otomatik yükleniyor. Kız kimler kimler çocuk bakıyor biz mi bakamıcaz onun o gülüşüne bakışına insan ömürleri feda eder

Hiç korkma hepsinin üstesinden gelirsin zor evet ama doğurunca hiç gocunmayacaksın emin ol

En çok düşündüğüm şeyleri dökmüşsün resmen sanırım her hamilede var bu düşünceler korkular..Bende günler yaklaştıkca nasıl bakıcam korkusu başladı bide yaşadığım rahatlık allahım nasıl yapıcam rahatım bozulcak korkusu off bilmiyorum aklım çok karışık

Benimde suan en büyük stres sebebim sütü gelir mi diye canm gogus pedi kullanınca bebek ağzında pamukcuk olabilir dediler bende o yüzden çok gogus oedu taraftari değilim steril su ve pamukla silip iyice kurutup yada yikayip göğsü emzirme taraftariyim gogus kremleri daha bakmadım inan ama bakmam lazım artık eczacı wrkadasim var hepsini ona soracam pompa olarak da elle sıkma pompası alacam onlar iyiymis ama tabi bakacam daha ben hiç bir şey almadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…