2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gögüs slikonunun o 6 parçasına bakıp bakıp, gögüsümde denemelerimi görsen gerçekten 1 saat gülerdin halime
Yaaa iyiki varsınız alışırız değil mi, uzay mekigi değil sonucta. İlk kez açıp baktım diye şok oldum sanırım
Yaa valla ara ara aklıma geliyor ben nası becericem bu işi diye annem geldi 2 gündür burada, bebek eşyası yıkama ütüleme işi yapıyoruz. Normalde biz de çok ailelerin yatılı gelme olayı yoktur herkes aynı şehirde diye, simdi annecim 2 gün kalıyor o bile tuhaf hissettiriyor çok fazla rahata alışmışım valla bazen sıçtım bebek olunca diyorum ahahaha

Sizin doğum ne zaman görünüyoo tablomuza da ekleyelim isterseniiz :)

O gogus pedlerinin pamukları kalıyor biraz goguste, ben 10 dk denedim, cıkardıgımda vardı biraz.
Ay bi de yapışkanlı ya, unuttum yapışkanları, o kadar yapışacağını düşünmemiştim, cart diye çektim ahahahaha sanki gogusume agda yapmıs gibi canım acıdı

Eczacı arkadasının önerilerini bizle de paylaş canım. Gögüs ucu kremi lansinoh almıstım ben ama korkuyorum çok yara bere işlerinden, her öneriye açığım

off off bende hep aynı şeyi söylüyorum sıçtık ki ne sıçtık yani yapcak bişe yok allah onunda sabrını verir alışırız artık diye düşünüyorum

Aynen öyle kuzu hiç dert etme bebiş zaten kendi kendine büyüyor zaman öyle bir geçiyor ki aaa ne ara bu yaşa geldin diye gözünde canlanacak mazi ben de çok yabancıyım bunlara ama hepsinin üstesinden geliriz millet 6 çocuk yapıyor aralarında 1 er sene var oysa biz bu kadar bilgili dolu doluyuz araştırıyoruz sen düşün gerisini Sağlıkla gelsinler de analık zaten fedakarlık ister kendimizden çok bebişimize veririz

En iyisi cantada jilet tasimak

Yoğurt makinesi geldi tek seferde 720ml yoğurt yapabiliyormuşuz 180lik kavanozdan 4 tane var dener bakarım nası olcak. Çokta minnoş pek yer kaplamaz bence

Eklentiler

• 66DE001D-57BC-4173-900A-B6C7EF18DEC7.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 81
  • 00EFFE45-C76E-495F-BCB1-D0718B87AC3C.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 84
Benim suan göğüslerinin uclari beyaz beyaz yara tarzi bise oldu donmus süt gibi bebegim ben 33. Haftada falan çatlak kremini başlamayı düşünüyorum tabiki paylaşırım.sizinle aslında hereeyin doğalini kullanmak lazım gümüş uç kullanan da olmus mesela memnun kalanlar ama ben kullanamam oyle daha çok kantaron sürüp bekletip yıkarım galiba bir de süt kanallarını açıcı mesajlar yapmak lazım

Benim.belli değil ki can erken doğum riskim varmış suan 26 haftalik ama haftaya ciger gelistirici vurulcak dua edin nolur bana zamanı mart olması lazım.14 mart
Canım çok geçmiş olsun inşallah zamanında sağlıkla doğar stres sıkıntı yapmamaya çalış Allahın izniyle zamanında gelir bebişin

Yoğurt makinesi geldi tek seferde 720ml yoğurt yapabiliyormuşuz 180lik kavanozdan 4 tane var dener bakarım nası olcak. Çokta minnoş pek yer kaplamaz bence
Benim bunun vidiolarini izleyip , almam lazim cok hosuma gidiyor teknolojik aletler ama mutfagimda yer yok , ek gidaya ne zaman gecerki o zamana mi alsam

Ben doktora sordum nasıl rahat ediyorsan öyle yatabilirsin dedi internette de baya araştırdım bi sorun olmasının ihtimali çok düşükmüş
Ben sağa sola her türlü yatıyorum ya bi zararı olmadığını öğrendim. Yoksa daha da beter olacak bacaklarım acıyla uyanıp sürekli yön değiştiriyorum
Ben gece kaç kere dönüyorum bilmem bazen yataktan kalkıp da dönüyorum bazen eşim çok az yer bırakmış oluyo onu ittiriyorum vs geceleri uyku değil aksiyon yaşıyorum
offf ben çok zorlanıyorum temizlenirken yaaa napıcaz biz böyle
Benim yatak odamda dolap aynası var yatağa yere havlu seriyorum aynayada bakarak yapıyorum öyle el yordamıyla daha zor geliyo bana çok zor geldiği zamanda eşime dicem yapacak bişey yok yardım etsin
Bide benim kilo faktoru var sagdan sola soldan saga donerken cok zorlaniyom cogu zaman emekler pozisyonuna kalkip donuyom valla biri gorse oyle dondugunu kahkahali guler valla
Bugün onu dedim en çok rahat hareket etmeyi özledim diye bende kilodan rahat dönemiyorum saçma sapan geceler geçiriyorum
Korkular hepimizde vardır sanırım bende bazen durup düşünüyorum ne yapıcam bakabilir miyim tutabilir miyim vs diye ama bakan nasıl bakıyosa bende öyle bakarım bebeğimle beraber öğrenirim diyorum Beni en korkutan etraftan çok müdahale gelmesi öyle yapma böyle yap şöyle yapma vs derlerse ben deliririm

Benim bunun vidiolarini izleyip , almam lazim cok hosuma gidiyor teknolojik aletler ama mutfagimda yer yok , ek gidaya ne zaman gecerki o zamana mi alsam
Benim mutfagı görsen makineler heryerde ben izlemiştim gayet güzel yapıyor yoğurdu mayaladıktan 8 saat sonra hazır fiyatı düşünce aldım. Malum ocaktan sonra herşey zamlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…