Gögüs slikonunun o 6 parçasına bakıp bakıp, gögüsümde denemelerimi görsen gerçekten 1 saat gülerdin halimeBen de göğüs silikonu aldım ama kargo gelemedi daha. Yapıştırınca bebiş ordan emiyo meme ucunda yara veya acıma olmuyor baya kullanışlı.
Pompada kargoda gelince ben de denicem dediğin gibi bazen ben de böyle düşüncelere dalıyorum ama hemen geçiyorzaten annelik güncellemesi bebiş doğunca sana otomatik yükleniyor. Kız kimler kimler çocuk bakıyor biz mi bakamıcaz onun o gülüşüne bakışına insan ömürleri feda eder
Hiç korkma hepsinin üstesinden gelirsin zor evet ama doğurunca hiç gocunmayacaksın emin ol
Yaa valla ara ara aklıma geliyor ben nası becericem bu işi diyeEn çok düşündüğüm şeyleri dökmüşsün resmen sanırım her hamilede var bu düşünceler korkular..Bende günler yaklaştıkca nasıl bakıcam korkusu başladı bide yaşadığım rahatlık allahım nasıl yapıcam rahatım bozulcak korkusu off bilmiyorum aklım çok karışık
Sizin doğum ne zaman görünüyoo tablomuza da ekleyelim isterseniiz :)Benimde suan en büyük stres sebebim sütü gelir mi diye canm gogus pedi kullanınca bebek ağzında pamukcuk olabilir dediler bende o yüzden çok gogus oedu taraftari değilim steril su ve pamukla silip iyice kurutup yada yikayip göğsü emzirme taraftariyim gogus kremleri daha bakmadım inan ama bakmam lazım artık eczacı wrkadasim var hepsini ona soracam pompa olarak da elle sıkma pompası alacam onlar iyiymis ama tabi bakacam daha ben hiç bir şey almadım:)
O gogus pedlerinin pamukları kalıyor biraz goguste, ben 10 dk denedim, cıkardıgımda vardı biraz.Benimde suan en büyük stres sebebim sütü gelir mi diye canm gogus pedi kullanınca bebek ağzında pamukcuk olabilir dediler bende o yüzden çok gogus oedu taraftari değilim steril su ve pamukla silip iyice kurutup yada yikayip göğsü emzirme taraftariyim gogus kremleri daha bakmadım inan ama bakmam lazım artık eczacı wrkadasim var hepsini ona soracam pompa olarak da elle sıkma pompası alacam onlar iyiymis ama tabi bakacam daha ben hiç bir şey almadım:)
wewell aldım telsizle beraber ciciAy bebek monitörü ne aldınız? Philips avent alan var mı?
off off bende hep aynı şeyi söylüyorum sıçtık ki ne sıçtık yaniGögüs slikonunun o 6 parçasına bakıp bakıp, gögüsümde denemelerimi görsen gerçekten 1 saat gülerdin halime
Yaaa iyiki varsınızalışırız değil mi, uzay mekigi değil sonucta. İlk kez açıp baktım diye şok oldum sanırım
Yaa valla ara ara aklıma geliyor ben nası becericem bu işi diyeannem geldi 2 gündür burada, bebek eşyası yıkama ütüleme işi yapıyoruz. Normalde biz de çok ailelerin yatılı gelme olayı yoktur herkes aynı şehirde diye, simdi annecim 2 gün kalıyor o bile tuhaf hissettiriyor çok fazla rahata alışmışım valla bazen sıçtım bebek olunca diyorum ahahaha
Aynen öyle kuzu hiç dert etme bebiş zaten kendi kendine büyüyorGögüs slikonunun o 6 parçasına bakıp bakıp, gögüsümde denemelerimi görsen gerçekten 1 saat gülerdin halime
Yaaa iyiki varsınızalışırız değil mi, uzay mekigi değil sonucta. İlk kez açıp baktım diye şok oldum sanırım
Yaa valla ara ara aklıma geliyor ben nası becericem bu işi diyeannem geldi 2 gündür burada, bebek eşyası yıkama ütüleme işi yapıyoruz. Normalde biz de çok ailelerin yatılı gelme olayı yoktur herkes aynı şehirde diye, simdi annecim 2 gün kalıyor o bile tuhaf hissettiriyor çok fazla rahata alışmışım valla bazen sıçtım bebek olunca diyorum ahahaha
En iyisi cantada jilet tasimakYa bende epilasyona gittim hiç işe yaramadı maşAllahı var kukulinin , en büyük korkum birden hastaneye doğuma gitmek zorunda kalırımda alamamış olurum diye .. her doktora giderken ne olur ne olmaz banyo edip gidiyorum ama artık benide zorluyor
alalhım tut beni sepete ekleme yükleniyor....Yoğurt makinesi geldi tek seferde 720ml yoğurt yapabiliyormuşuz 180lik kavanozdan 4 tane vardener bakarım nası olcak. Çokta minnoş pek yer kaplamaz bence
Benim suan göğüslerinin uclari beyaz beyaz yara tarzi bise oldu donmus süt gibi bebegim ben 33. Haftada falan çatlak kremini başlamayı düşünüyorum tabiki paylaşırım.sizinle aslında hereeyin doğalini kullanmak lazım gümüş uç kullanan da olmus mesela memnun kalanlar ama ben kullanamam oyle daha çok kantaron sürüp bekletip yıkarım galiba bir de süt kanallarını açıcı mesajlar yapmak lazımO gogus pedlerinin pamukları kalıyor biraz goguste, ben 10 dk denedim, cıkardıgımda vardı biraz.
Ay bi de yapışkanlı ya, unuttum yapışkanları, o kadar yapışacağını düşünmemiştim, cart diye çektim ahahahaha sanki gogusume agda yapmıs gibi canım acıdı
Eczacı arkadasının önerilerini bizle de paylaş canım. Gögüs ucu kremi lansinoh almıstım ben ama korkuyorum çok yara bere işlerinden, her öneriye açığım
Benim.belli değil ki can erken doğum riskim varmış suan 26 haftalik ama haftaya ciger gelistirici vurulcakSizin doğum ne zaman görünüyoo tablomuza da ekleyelim isterseniiz :)
Taş gibi yoğurt yapıyomuşalalhım tut beni sepete ekleme yükleniyor....
Canım çok geçmiş olsun inşallah zamanında sağlıkla doğarBenim.belli değil ki can erken doğum riskim varmış suan 26 haftalik ama haftaya ciger gelistirici vurulcakdua edin nolur bana zamanı mart olması lazım.14 mart
tatlı kız 22 yi gördüğüm an ekledim geçenlerde dediğindeeZahrada benim dogum tarihimide ekleyebilirmisin 22.02.2022 gecen doktor randevusunda doktorumuz tamam demisti bir aksilik olmassa
Benim bunun vidiolarini izleyip , almam lazim cok hosuma gidiyor teknolojik aletler ama mutfagimda yer yok , ek gidaya ne zaman gecerki o zamana mi alsamYoğurt makinesi geldi tek seferde 720ml yoğurt yapabiliyormuşuz 180lik kavanozdan 4 tane vardener bakarım nası olcak. Çokta minnoş pek yer kaplamaz bence
Ben doktora sordum nasıl rahat ediyorsan öyle yatabilirsin dedi internette de baya araştırdım bi sorun olmasının ihtimali çok düşükmüşofff bende hep aynı şikayetle yakınıyorum sola yatmam lazım solum uyuşuyor azcık sağa yatim diyorum eşim döndürüyor tekrar sola valla şöyle bacaklarımı açıp yüz üstü yatmayı çok özledim
Ben gece kaç kere dönüyorum bilmem bazen yataktan kalkıp da dönüyorum bazen eşim çok az yer bırakmış oluyo onu ittiriyorum vs geceleri uyku değil aksiyon yaşıyorumBen sağa sola her türlü yatıyorum ya bi zararı olmadığını öğrendim. Yoksa daha da beter olacak bacaklarım acıyla uyanıp sürekli yön değiştiriyorum
Benim yatak odamda dolap aynası var yatağa yere havlu seriyorum aynayada bakarak yapıyorum öyle el yordamıyla daha zor geliyo bana çok zor geldiği zamanda eşime dicem yapacak bişey yok yardım etsinofff ben çok zorlanıyorum temizlenirken yaaa napıcaz biz böyle
Bugün onu dedim en çok rahat hareket etmeyi özledim diyeBide benim kilo faktoru var sagdan sola soldan saga donerken cok zorlaniyomcogu zaman emekler pozisyonuna kalkip donuyom valla biri gorse oyle dondugunu kahkahali guler valla
Korkular hepimizde vardır sanırım bende bazen durup düşünüyorum ne yapıcam bakabilir miyim tutabilir miyim vs diye ama bakan nasıl bakıyosa bende öyle bakarım bebeğimle beraber öğrenirim diyorumKızlar aldıklarıma bakıyorum da biraz soru işaretlerim var…
Bu philips avent gögüs kalkanı almıstım, nasıl kullanıldıgını anlamak için 1 saat bakıp bakıp durdum, internette videolar buldum öyle anladım ama bunlar memeye yapışmıyor, yani emzirme sütyeni içinde mi kullanmak lazım? Düşer bunlar aşağı?
Gögüs pedi almıstım, hem philips avent, hem lansinoh, ikisini de denedim, pamuk gibi yüzeyde bant gibi bir şey var. Onu cekince yapışkan cıkıyor, memeye yapıştırıyorsun. Anladığım bu. Avent tek taraflı yapışkanlı, lansinoh çift. Çok da belli oluyor bir şey yapıştırdığın, ay hiç pratik değil, bunları nasıl kullanıcaz biz?
İki süt sağma pompasını da denedim kolumda, çözene kadar epey uğraştım. Ay hiç pratik şeyler değiller. İçim daraldı.
İlk kez bebek bezini açtım, baktım. Cırt cırtı bile hoşuma gitmedi, bir tuhaf duygulara girdim.
Rahatlığa çok alışmışım ya, modum çok düştü ben bu bebeğe nasıl bakıcam diyedoğumla beraber annelik güncellemesi yüklenir değil mi? Gözümde büyüyen şeyler kolaylaşır mı
Benim mutfagı görsen makineler heryerdeBenim bunun vidiolarini izleyip , almam lazim cok hosuma gidiyor teknolojik aletler ama mutfagimda yer yok , ek gidaya ne zaman gecerki o zamana mi alsam
Canım çok geçmiş olsun inşallah zamanında sağlıkla doğarstres sıkıntı yapmamaya çalış Allahın izniyle zamanında gelir bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?