2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar ben suan önceliği sut için ayırdım artırıcı çaylar pompa ucu yara olmasın diye krem falan onlara bakıyorum hersry alınır edilir de süt sıkıntı olmasa iyi hemen gelse yani tecrübeli anneler sizin hemen geldi mi nasil arttı neler yaptiniz

Sirti veya kafasi olabilir o sertlik bazen kaburgalarima dogri kafasini ittiriyor. Nasil aciyr anlatamam gidersen haber ver . Takip etmekte fayda var tabi hareketlerini.
Hala aynı tek hıçkırığını hissediyorum hiç böyle olmamıştı, yaşıyor biliyorum ama bir sıkıntı var gibiii ya da ben çok düşündüğüm için böyle

Z zahrada sen perde ölçüsünü hangisini secmistin eşim kısa olanı seçmiş hoş burası kirada ben iade edelim asla kabul etmez kısa geleni yatak odasına taktım uzunu tekrar sipariş verdim

ay gözümde canlanıyo altıma yapcam gülmektennnnn ahahhaha tövbest sallanırken sağa sola damlalar fışkırıyomuş ay ahahhaha tövbe yarabbim
Kız Allah seni gözümde canlandı bnmde yok ya o kadar da olmuyor . Gerçi ilk zamanlar akıyor süt o zamnda lohusasin diye yanasmiyosun

Çocuk doğunca Herkül oluyosun Herkül göğüs kalkanı ilk zamnlar çok işe yarıyor emzirme sutyeniyle takiyosun . Zaten evde takiyosun onu . Mesela yara falan olursa gosus pedlerine meme ucu yapışıyor çok acıyor .o zamnlar işe yarıyor kalkan meme ucu bı yere temas etmemiş oluyor .
Göğüs pedlerininde yapışkan yeri sütüyene yapışıyor . Yapiskanlari çok da başarılı sağlam değil kayma falan oluyor ama işe yarıyor .kiminin sütü akmıyor kullanmaya gerek kalmıyor .kardeşim bı kutu almıştı hiç kullanmadi . Ama bu sütun olmuyor anlamina gelmiyor masallah sadece emziriyor şuan kardeşim . Ben 2 ay göğüs pedsiz çıkamadım dışarı .çünkü emme saati gelince hemen akıyordu bnm memeler . Sonra da zaten göğüsler terbiye oluyor akmıyor .onları da dışarda Kapli emzirme sütyeni takınca dışardan belli olmuyor .

Malesef o eskidendi deseydin ulu orta hiç hoş değil

Geçmeli canım çok kolay
Valla böyle eskiden bizde böyle şöyle diyenlere cevap vermiyorum kimsenin vakti bir olmuyo bizim çocuklarımızın zamanıda farklı olucak. Sessiz kalıyorum anlıyo zaten aynı fikirde olmadığımızı ve büyük konuşmamışta oluyorum

Kızlar hazır konusu açılmışken nasıl sütyen takıyosunuz ben normalleri takınca göğüs altındaki kaburgaların zaten canımı alıyo ağrısı onunla birleşince nefes bile alamıyorum

Canım sen kendi kendini strese sokuyorsun ama böyle şimdiden dert etme kendine
Benim göğüs şimdiden şıpırdıyor ya mecbur ince bra giyiyorum tişörtlerim lekeleniyo sonra
Benim hiç gelen sıvı olmadı daha

Cok tesekkurler canım.
Sanırım bu gögüs pedlerini ben yanlıs denemişim, öyle mi?
Yapışkanlı tarafları ben direk çıplak gögüsüme yapıştırmıştım. Yapışkanlı taraf dışarı gelecek ve sütyene mi yapışacak?

Kızlar hazır konusu açılmışken nasıl sütyen takıyosunuz ben normalleri takınca göğüs altındaki kaburgaların zaten canımı alıyo ağrısı onunla birleşince nefes bile alamıyorum
Ben emzirme sütyenleri aldım balensiz kapsız onları takıyorum ama evde saldım çayıra mevlam kayıra geziyorum

Haklisin kuzum da iste düşünüyorum mama almasın istiyorum
Haklısın canım anlıyorum seni ama mama alması da dünyanın sonu değil kendini strese sokman sütünü de etkiler o yüzden dedim Açıkcası ben o ara kimseyi almicam yanıma anneme bile derim hemşirelerle ebeler yardımcı olacak kişilerle ilerlemeyi düşünüyorum çünkü anneler duygusal yaklaşıp yetmediğini düşünebiliyor ve stresi artırıyor etraftakiler de öyle böyle dedikçe daha çok stres oluyor. 2 damla bile gelse mideleri küçük yeterli emdikçe artar süt elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…