2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben emzirme sütyenleri aldım balensiz kapsız onları takıyorum ama evde saldım çayıra mevlam kayıra geziyorum
Bende kapsız bi sütyen aldım yeni 2 gündür takıyorum ama dışarıdan hiçte güzel durmuyo ay takmayınca bit kadar boyutu olsada kaburgaların batıyo sanki ağırlık veriyoo dayanamıyorum bide sarkar diye korkuyorum

Sezeryan olmasına rağmen ilk gün gelmişti.2.gün daha artmıştı.Ama pompa kullandik ilk 2gun.Eve geçince rahatca dusa girince tabi bi de hastanenin gerginliği geçince çözdük bu işi.Ama oğlum aşırı inatti.Cok zor emdi.6aydan sonra yavaş yavaş bıraktı.Lansinoh krem bende çok işe yaradı.Bi de lactamil süt arttırıcı çay vardı.Bestlak süt damlası da kullanmıştım.

Evet kuşum aynen öyle . Orası sütyene yapisicak ped gbi olan yerde göğsüne gelicek ki akan sütleri tutsun

Evet canim gogsune dogru camasira sabitle pamuk kısmı siviyi emsin diye

Kızlar hazır konusu açılmışken nasıl sütyen takıyosunuz ben normalleri takınca göğüs altındaki kaburgaların zaten canımı alıyo ağrısı onunla birleşince nefes bile alamıyorum
Uyurken takmıyorum.Zaten sıkıyor hepsi.Ama gün icin de takıyorum.Sarkma olmasın diye.Yalniz beden olarak baya büyüdük zaten.

Bende kapısız sütyen takıyorum genelde evde .hatta emzirme sütyeni sipariş ettim .e bebegin kargosu getirirse inşallah denicem.bu kapsizlara alışınca diğeri o kadar rahatsız geliyor ki anlatamam .

Uff çok zormus cidden.Belim koptu.Bi de bende var ki takıntı illaki tertemiz olacak.Herkes hep böylemi acaba.Cok zor oluyor ya gobus büyüdükçe bu temizlik meselesi.Göremiyorum ki.Son zamanlar napacaksam.

Ben annemi getircem ama 1 hafta kalıp gidecek snra kaynanam gelcek iyy sen o zaman gör bendeki sınırı stresi şimdiden sorun çıkarmaya başladı zaten yok yün yatak yün yastık bilmem ne demeye başladı ama bilmiyorum o zaman gelince ne yqparim oğluyla kendini kapıya mi koyarım.naparim

Bak bunlar bizim için altın değerinde bilgiler

Kızlar hazır konusu açılmışken nasıl sütyen takıyosunuz ben normalleri takınca göğüs altındaki kaburgaların zaten canımı alıyo ağrısı onunla birleşince nefes bile alamıyorum
Evdeyken takmiyorum cok rahatsiz oluyorum cok buyudu benimkiler masallahlari var nereye kadar gider bilmiorum … disardaykende desteksiz tabi bide ben sudyenlerin altindaki celik demir gibi bisi var onu cikardim daha rahat oluyor

Uyurken takmıyorum.Zaten sıkıyor hepsi.Ama gün icin de takıyorum.Sarkma olmasın diye.Yalniz beden olarak baya büyüdük zaten.
Ay bende uyurken hayatta takamam normalde zor dayanıyorum zaten
Bende kapısız sütyen takıyorum genelde evde .hatta emzirme sütyeni sipariş ettim .e bebegin kargosu getirirse inşallah denicem.bu kapsizlara alışınca diğeri o kadar rahatsız geliyor ki anlatamam .
Benimde emzirme sütyeni değil ama düz bişeyker aldım tediden 2 gündür rahat ediyorum valla hamdolsun
Uff çok zormus cidden.Belim koptu.Bi de bende var ki takıntı illaki tertemiz olacak.Herkes hep böylemi acaba.Cok zor oluyor ya gobus büyüdükçe bu temizlik meselesi.Göremiyorum ki.Son zamanlar napacaksam.
Ay benimde öyle bi takıntım var olduysa tam olsun diye ama artık öyle bişey olmicak sanırm aynayla yapsakta belim kopuyo benim. Pes edesim geliyo sürekli

Evdeyken takmiyorum cok rahatsiz oluyorum cok buyudu benimkiler masallahlari var nereye kadar gider bilmiorum … disardaykende desteksiz tabi bide ben sudyenlerin altindaki celik demir gibi bisi var onu cikardim daha rahat oluyor
Benim çok büyümedi aslında yaa ama kaburga ağrım çok olduğu için çok ağrım oluyo azıcık ağırlık olsa bile bide sarkmadan korkuyorum

Ben yapamıyorum ya afedersin evi bok götürüyo ama ablayı bekliyorum bi hafta eşim bi hafta abla böyle gidiyor şimdilik çok yormamaya çalış kendini ufak ufak dinlene dinlene yap bari detaylı dip köşe asla girme

Allahım konuyu nası çarpıtmışım ay çıldırıyorum şuan shlskfldkf ev temizliği sandım meğer kuku temizliğiymiş offf ya benim kafa iyice gitti

Bu sorun sadece bende var saniyordum , temiz olmasi lazim gencecik insanlariz .. Cok zor goremiuorum ulasamiyorum son zaman nasil yapicm hic bir bilgim yok … daha once epilasyonDa gittim ama ise yaramadi .. suan bulundugum yerde guvenebilcegim agdacida yok bide cok canim yaniyor … son zamanlarda kendimi cok kasarak zorada sokmak istemem … tuy dokucumu kullansak ki nasil olur onuda hic kullanmadim… ben en iyisi jiletle kendimi kese kese yaparim

Allahım konuyu nası çarpıtmışım ay çıldırıyorum şuan shlskfldkf ev temizliği sandım meğer kuku temizliğiymiş offf ya benim kafa iyice gitti
acaba nasıl anlatsam kuku temizliği olduğunu diyodum ahahhahahhaha
kardiiş iyisin bi hafta abla jiletçi bi hafta koca jiletçi ahahhahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…