Bu sorun sadece bende var saniyordum , temiz olmasi lazim gencecik insanlariz .. Cok zor goremiuorum ulasamiyorum son zaman nasil yapicm hic bir bilgim yok … daha once epilasyonDa gittim ama ise yaramadi .. suan bulundugum yerde guvenebilcegim agdacida yok bide cok canim yaniyor … son zamanlarda kendimi cok kasarak zorada sokmak istemem … tuy dokucumu kullansak ki nasil olur onuda hic kullanmadim… ben en iyisi jiletle kendimi kese kese yaparim
Bu sorun sadece bende var saniyordum , temiz olmasi lazim gencecik insanlariz .. Cok zor goremiuorum ulasamiyorum son zaman nasil yapicm hic bir bilgim yok … daha once epilasyonDa gittim ama ise yaramadi .. suan bulundugum yerde guvenebilcegim agdacida yok bide cok canim yaniyor … son zamanlarda kendimi cok kasarak zorada sokmak istemem … tuy dokucumu kullansak ki nasil olur onuda hic kullanmadim… ben en iyisi jiletle kendimi kese kese yaparim
Aman sakın ha tüy dökücü filan sürme bi yerine inanılmaz zararlı normal zmaanda dahi kullanmam onları. Jiletle ayna karşısında halledersin olduğu kadar :/
Panik yaptim ben , yanlismi anladim olayi dedim ev temizligimi dedim yorumumu silmeye calisiodum ama bulamadim … kafam cok karisti insallah dogru anlamisimdir .. bu hamilelik beni saf yapti galiba
Offf gözümden yaş geldi gülmekten hayır kötü tarafı bok götürüyo olması millet dicek bu ne böyle kfldkgşglhş her hafta birine yaptırsam misler gibi ohhh temizlik derdim kalmaz
Ben yapamıyorum ya afedersin evi bok götürüyo ama ablayı bekliyorum bi hafta eşim bi hafta abla böyle gidiyor şimdilik çok yormamaya çalış kendini ufak ufak dinlene dinlene yap bari detaylı dip köşe asla girme
Kızlar hazır konusu açılmışken nasıl sütyen takıyosunuz ben normalleri takınca göğüs altındaki kaburgaların zaten canımı alıyo ağrısı onunla birleşince nefes bile alamıyorum
Offf gözümden yaş geldi gülmekten hayır kötü tarafı bok götürüyo olması millet dicek bu ne böyle kfldkgşglhş her hafta birine yaptırsam misler gibi ohhh temizlik derdim kalmaz
Kizlarrr 2 gündür ölü gibiyim. Soğuk algınlığı boğaz yanmam var etlerim acıyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. İhlamur portakal elmalı karışımlar ictim bal falan ama yok başım ayrı kalkıp yemek yapacak halim yok şuan pastil yada başka birsey alabilir miyim?
Kizlarrr 2 gündür ölü gibiyim. Soğuk algınlığı boğaz yanmam var etlerim acıyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. İhlamur portakal elmalı karışımlar ictim bal falan ama yok başım ayrı kalkıp yemek yapacak halim yok şuan pastil yada başka birsey alabilir miyim?
Ay bende uyurken hayatta takamam normalde zor dayanıyorum zaten
Benimde emzirme sütyeni değil ama düz bişeyker aldım tediden 2 gündür rahat ediyorum valla hamdolsun
Ay benimde öyle bi takıntım var olduysa tam olsun diye ama artık öyle bişey olmicak sanırm aynayla yapsakta belim kopuyo benim. Pes edesim geliyo sürekli
Bende önce uff biktim yeter bu kadar diyorum sonra da dur görmediğim yer varmı acaba diyip bi daha bakıyorum.Hadi bunlar kontrol daha doğum için naparim acaba
Bende önce uff biktim yeter bu kadar diyorum sonra da dur görmediğim yer varmı acaba diyip bi daha bakıyorum.Hadi bunlar kontrol daha doğum için naparim acaba
Ben yapamıyorum ya afedersin evi bok götürüyo ama ablayı bekliyorum bi hafta eşim bi hafta abla böyle gidiyor şimdilik çok yormamaya çalış kendini ufak ufak dinlene dinlene yap bari detaylı dip köşe asla girme
Ben annemi getircem ama 1 hafta kalıp gidecek snra kaynanam gelcek iyy sen o zaman gör bendeki sınırı stresi şimdiden sorun çıkarmaya başladı zaten yok yün yatak yün yastık bilmem ne demeye başladı ama bilmiyorum o zaman gelince ne yqparim oğluyla kendini kapıya mi koyarım.naparim
Benimkiler o kadar büyük değil bir avuç birşeyy anaam neresi sarksın ama kullanıcak olsam babaanne sütyeni kullanırım artık o kadar soyutladım hayatımdan sütyeni