2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
tüy dökücü yasak sanıyorum ya öyle okumuştum cici
kese kese yapacaz artık işin kötü sonra kan görünce de aklım çıkıyo tövbe yarabbim

Aman sakın ha tüy dökücü filan sürme bi yerine inanılmaz zararlı normal zmaanda dahi kullanmam onları. Jiletle ayna karşısında halledersin olduğu kadar :/

acaba nasıl anlatsam kuku temizliği olduğunu diyodum ahahhahahhaha
kardiiş iyisin bi hafta abla jiletçi bi hafta koca jiletçi ahahhahahahha
Panik yaptim ben , yanlismi anladim olayi dedim ev temizligimi dedim yorumumu silmeye calisiodum ama bulamadim … kafam cok karisti insallah dogru anlamisimdir .. bu hamilelik beni saf yapti galiba

acaba nasıl anlatsam kuku temizliği olduğunu diyodum ahahhahahhaha
kardiiş iyisin bi hafta abla jiletçi bi hafta koca jiletçi ahahhahahahha
Offf gözümden yaş geldi gülmekten hayır kötü tarafı bok götürüyo olması millet dicek bu ne böyle kfldkgşglhş her hafta birine yaptırsam misler gibi ohhh temizlik derdim kalmaz

Kızlar hazır konusu açılmışken nasıl sütyen takıyosunuz ben normalleri takınca göğüs altındaki kaburgaların zaten canımı alıyo ağrısı onunla birleşince nefes bile alamıyorum
Gebelik başında gögüs hassasiyeti yaşadığım dönemde bıraktım takmaya şimdide asla takamıyorum nefesim kesiliyo belim sırtım ağrıyor

Offf gözümden yaş geldi gülmekten hayır kötü tarafı bok götürüyo olması millet dicek bu ne böyle kfldkgşglhş her hafta birine yaptırsam misler gibi ohhh temizlik derdim kalmaz
Herkes o kadar yaralıymış ki kukudan konusu sabah açıldı akşama kadar giderr , hiç konuyu değiştirme

Kizlarrr 2 gündür ölü gibiyim. Soğuk algınlığı boğaz yanmam var etlerim acıyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. İhlamur portakal elmalı karışımlar ictim bal falan ama yok başım ayrı kalkıp yemek yapacak halim yok şuan pastil yada başka birsey alabilir miyim?

Herkes o kadar yaralıymış ki kukudan konusu sabah açıldı akşama kadar giderr , hiç konuyu değiştirme
Ama çok zor bi konu gerçekten uzun sürmesi normal
Ben pastllere bi ara bakmıştım ama sakın elinize bile almayın yazıyodu

Bende önce uff biktim yeter bu kadar diyorum sonra da dur görmediğim yer varmı acaba diyip bi daha bakıyorum.Hadi bunlar kontrol daha doğum için naparim acaba

Bende önce uff biktim yeter bu kadar diyorum sonra da dur görmediğim yer varmı acaba diyip bi daha bakıyorum.Hadi bunlar kontrol daha doğum için naparim acaba
Ahahaa Allah iyiliğin versin bende aynıyım desem iki dakika dinleniyorum sonra tekrar devam saydıra sydıra bitiriyorum

Oyy canım benim.Bende oluyorum bazen böyle.Hamilelik işte hepimizi ne hallere getirdi.

Ahh ahh benim kv altta nasıl bi tavırları olur bilmiyorum görümcemin 4 yaşında kızı var şimdiden kıskanıyo oğlumu belki ondan sebep çok gelmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…