Çok sık mı geliyor sancılar?haberdar et bizi mutlaka
Doktorunla iletişime geçtin mi? Şu an nasılsın? Hadi hayırlısı bakalım
Nasılsın şuan devam mı kasılma
Bu haftalarda rahim kendini doguma hazırladığı için yalancı sancı olabilir eğer agrı düzensizse yalancı sancıdır fakat düzenli olarak geliyorsa gerçekten sancın olabilir
Kizlar dün gece gerçekten bebek geliyor sandım.Kasilma sayaci diye bir uygulama var , istersen onu indir ,duzenli bir bak. Cok sık oldugunda orada simdi hastaneye gitmelisin gibi yaziyormus. Duzenini anlarsin hem
Ohh çok şükür merak ettik seni inşallah az daha sabreder minik insan tanesiKizlar dün gece gerçekten bebek geliyor sandım.
Sancilar gerçekten 4 dakikada bir geldi ama şiddetli değildi. En az 2 saat devam etti.
Sonra benim yavru vaz gecti sanirim. Aniden sancı falan kalmadı.
Serklaj 14 subat ta çıkacak inşallah.
Bu haftayı da sağ salim geçirsek iyi olur.
Gece birden sancı arasında eksikler geldi aklıma
Bebek için kışlık şapka ve tulum almam lazım daha.
Puseti yikanacak ve yatagi da hazır değil daha.
Sagol canim aynen öyle eksikleri tamamlamak lazim inşallah.Ohh çok şükür merak ettik seni inşallah az daha sabreder minik insan tanesieksikleri de bian önce hallet ki elin ayağın karışmasın
Benim arkadaşımın esi yaptı orda doğum. Eşleri refekatci almiyorlar ama memnun kaldılar.Kizlar merhaba. Ankara sehir hastanesinde dogum yapacak olan yapmis olan bilgisi olan var mi. Ben bugune kadar ozele gidiyordum ancak kurum anlasmamiz bugun itibariyle bittiginden malesef devam edemeyecegim. Bana bilgi verecek arkadaslara ihtiyacim.var moralim de bozuk .35.haftada boyle bisey olacagi aklimin ucuna gelmezdi
Banada oldu canim aynisi, hatta evi topladim, cocuklari hazirladim ki doguma giderim diye . Ama vazgectiKizlar dün gece gerçekten bebek geliyor sandım.
Sancilar gerçekten 4 dakikada bir geldi ama şiddetli değildi. En az 2 saat devam etti.
Canim normal mi sezeryan mi. Benim sezeryan olacak. Bi de 35.haftada kabul etmeme gibi bi durumlari olmaz di mjBenim arkadaşımın esi yaptı orda doğum. Eşleri refekatci almiyorlar ama memnun kaldılar.
Aman iyi olmuş biraz daha beklesin minik kuş içerdeKizlar dün gece gerçekten bebek geliyor sandım.
Selam.canm ins bnde ybb annesi olmaya niyet ettim hazırlık yaptım. Yapabilirmiyim bilmiyorum ama çok hevesliyim heyecanla bekliyorum bebişimi..Selamlar güzel anne adayları. Yıkanabilir bebek bezi konusuna ilgi duyanlarınız varsa açtığım konuya bakabilirsiniz. Herkese sağlıklı güzel hamilelikler diliyorum. Rabbim sağlıkla sıhhate kucağınıza almayı nasip etsin.
Tuvalet Eğitimi - Yıkanabilir Bebek Bezi
Birkaç aydır araştırdığım yıkanabilir bebek bezi meselesinde son noktaya geldim sanırım. Aklında bir köşede denesem mi diye düşünen varsa belki yol gösterebilir yazacaklarım. TERCİH SEBEPLERİ Yıkanabilir bezleri herkes farklı sebeplerle tercih ediyor. Kimi uzun vadede ekonomik olarak daha...www.kadinlarkulubu.com
Ses çıkmayınca Doğum yaptı kesin diye düşünüyordumKizlar dün gece gerçekten bebek geliyor sandım.
Ben de antepte oturuyorum hiçbir şey gelmediKızlar Gaziantep belediyesi hediye olarak bunları göndermiş 12 tane de süt göndermiş çok mutlu oldum çantam yoktu battaniyede almamıştım daha devletimiz sağolsun gerek kalmadı,sizlere de geldi mi hediye Eki Görüntüle 3002357 Eki Görüntüle 3002361 Eki Görüntüle 3002357 Eki Görüntüle 3002361
Çok sevindim hayırlı olsun. Ben henüz almadım ama alacağım her şeyi belirledim. Senin haftalara yakın ben de alırım inşaallah güzelce uygulayabilirim çok heyecanlıyım ben de. Senin için de uygunsa topiğe gelip neler aldığını paylaşabilir misin fikir olsun hepimizeSelam.canm ins bnde ybb annesi olmaya niyet ettim hazırlık yaptım. Yapabilirmiyim bilmiyorum ama çok hevesliyim heyecanla bekliyorum bebişimi..
Kıyamam,belki gelir daha,ben yeşil kartlıyım sigortalı olanlara sadece süt yardımı yapıyorlar yeşil kart olanlara veriyorlarmışBen de antepte oturuyorum hiçbir şey gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?