2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar merhaba. Ankara sehir hastanesinde dogum yapacak olan yapmis olan bilgisi olan var mi. Ben bugune kadar ozele gidiyordum ancak kurum anlasmamiz bugun itibariyle bittiginden malesef devam edemeyecegim. Bana bilgi verecek arkadaslara ihtiyacim.var moralim de bozuk .35.haftada boyle bisey olacagi aklimin ucuna gelmezdi

Çok sık mı geliyor sancılar? haberdar et bizi mutlaka
Doktorunla iletişime geçtin mi? Şu an nasılsın? Hadi hayırlısı bakalım
Günaydınnn A azaria nasılsın cici sakinledi mi az vücutt geçtij mi hastaneye serklaj çıktı mı senin
Nasılsın şuan devam mı kasılma
Bu haftalarda rahim kendini doguma hazırladığı için yalancı sancı olabilir eğer agrı düzensizse yalancı sancıdır fakat düzenli olarak geliyorsa gerçekten sancın olabilir
Kasilma sayaci diye bir uygulama var , istersen onu indir ,duzenli bir bak. Cok sık oldugunda orada simdi hastaneye gitmelisin gibi yaziyormus. Duzenini anlarsin hem
Kizlar dün gece gerçekten bebek geliyor sandım.
Sancilar gerçekten 4 dakikada bir geldi ama şiddetli değildi. En az 2 saat devam etti.
Sonra benim yavru vaz gecti sanirim. Aniden sancı falan kalmadı.
Serklaj 14 subat ta çıkacak inşallah.
Bu haftayı da sağ salim geçirsek iyi olur.
Gece birden sancı arasında eksikler geldi aklıma
Bebek için kışlık şapka ve tulum almam lazım daha.
Puseti yikanacak ve yatagi da hazır değil daha.

Ohh çok şükür merak ettik seni inşallah az daha sabreder minik insan tanesi eksikleri de bian önce hallet ki elin ayağın karışmasın

Benim arkadaşımın esi yaptı orda doğum. Eşleri refekatci almiyorlar ama memnun kaldılar.

Banada oldu canim aynisi, hatta evi topladim, cocuklari hazirladim ki doguma giderim diye . Ama vazgecti sen eksiklerini tamamla en iyisi

Aman iyi olmuş biraz daha beklesin minik kuş içerde

Gunaydın hamılelıgımın basından berı ılk defa ruyamda gordum bebısı kanguru gıbı karnımı acıp bakıyodum arada bır baktım kı gelmeye calısıyo gelme dedım ama cokton yukardan cıkmıstı kayınvalıdemde hemen agzına pekmez vermıs bende cıldırdım bagırdım ve bıttı ama sonu guzel olmasada guzeldı gercekten

Selam.canm ins bnde ybb annesi olmaya niyet ettim hazırlık yaptım. Yapabilirmiyim bilmiyorum ama çok hevesliyim heyecanla bekliyorum bebişimi..

Ses çıkmayınca Doğum yaptı kesin diye düşünüyordum

Selam.canm ins bnde ybb annesi olmaya niyet ettim hazırlık yaptım. Yapabilirmiyim bilmiyorum ama çok hevesliyim heyecanla bekliyorum bebişimi..
Çok sevindim hayırlı olsun. Ben henüz almadım ama alacağım her şeyi belirledim. Senin haftalara yakın ben de alırım inşaallah güzelce uygulayabilirim çok heyecanlıyım ben de. Senin için de uygunsa topiğe gelip neler aldığını paylaşabilir misin fikir olsun hepimize

Dün akşam sürekli bebeğin başını vajinanın üst kısmında hissettim baskı yaptıkça alttanıçak kesiği sancısı hissediyrdm. Bugünde ara ara geliyr. Azıcık daha bekle kızım diyrm. Şu iki 3 haftayıda bi çıkaralım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…