2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Senin zaten 22 yazıyor baya az kalmis bnde herjese bu çocuk çok durmaz icerde on beş güne gelir diyorum da bu sefer en son biz doguruyimusuz
Bende gecen gün kesin doguruyorum dedim. Bayagi dogum sancim vardi. Hatta gece evi topladim yattim , sabaha daha cok siddetlenir diye. Sabah bir kalktim hicbirseyim yok vazgecti heralde sipa bayagi hissediyordum kafasi asagidaydi , simdi yukariya cikti , simdi kaburgalarimi tekmeliyor
Bakalim supriz dogumlar ne zaman olacak

Kızlar benim sanki sancim var çok şiddetli ve durulmayacak gibi değil ama takip ediyorum bayağı doğum sancısı gibi gidip geliyor.
Bilemedim ne yapsam.
Kasilma sayaci diye bir uygulama var , istersen onu indir ,duzenli bir bak. Cok sık oldugunda orada simdi hastaneye gitmelisin gibi yaziyormus. Duzenini anlarsin hem

Kızlar benim sanki sancim var çok şiddetli ve durulmayacak gibi değil ama takip ediyorum bayağı doğum sancısı gibi gidip geliyor.
Bilemedim ne yapsam.
Çok sık mı geliyor sancılar? haberdar et bizi mutlaka

Bilemedim ne yapsam.
Ne durumdasın?

Aynen evet bende başka çocuk düşünmüyorum o yüzden almayacağım

Bilemedim ne yapsam.
Bu haftalarda rahim kendini doguma hazırladığı için yalancı sancı olabilir eğer agrı düzensizse yalancı sancıdır fakat düzenli olarak geliyorsa gerçekten sancın olabilir

Bilemedim ne yapsam.
Doktorunla iletişime geçtin mi? Şu an nasılsın? Hadi hayırlısı bakalım

Merhabalar değerli anne ve anne adayları bebek arabası ve bebek odası ile ilgili tavsiye verebilir misiniz?
Hepimize hayırlı doğumlar iyi akşamlar :)
Ülke dışına yerleşiyoruz bebek daha doğmadı odasını almıştık herşeyi hazır şimdi onları satmakla uğraşacağım oto koltuğundan mobilyalarına :) hiç kullanmadan. Eğer yeni Hamileyseniz hemen almayın derim gün doğmadan neler doğuyor.

Günaydın cağğğğnım hamişler :) benim bugün yatarken genitaldeki kemiklerden ve belimden çıt çıt çıt diye sesler geldiğini farkettim, parmak çıtlaması gibi bir ses 37. Hafta 38 de olup bu sesi duyanlar beri gelsin beni aydınlatsın merak ettim :)

O bende de oluyor bu aralar başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…