2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ağrılar eksikleri hatırlattı dimiii
Bende doğrudu herhalde son görülmeye baktım durdum
Hahaha aynen öyle bugun sürüne sürüne bebeğin araba koltuğunu yıkadım. Kızımın yatagina perde dikmistim onu ütüledim astım. Kışlık tulum ısmarlamam lazım ama renginden dolayı yapamıyorum.
Zalando dan yapsam hem pembe hem mavi daha sonra cinsiyete göre iade etmem gerekecek birini.
Siz aldınız mı Kışlık tulum?
Son olarak ta kendime bakım yaptım.

Ben almadım tulum. Zaten 1 aya havalar isinacak. Ama Almanya'da havalar nasıl olur bilmem. İstersen dogana kadar bekle. Kaç günde teslim ediliyor? Ağrın sizin var mı?

Ben almadım tulum. Zaten 1 aya havalar isinacak. Ama Almanya'da havalar nasıl olur bilmem. İstersen dogana kadar bekle. Kaç günde teslim ediliyor? Ağrın sizin var mı?
Burda havalar hiç belli olmuyor 28 Nisan da lapa lapa kar yağdığı bile oluyor.
Bugun iyiyim hamd olsun. Yarin sabah 9 randevum var bakalım sancı çıkacak mı.
Aslında bekleyebilirim iki günde teslim ederler ben birden heyecan yaptım.

Beklemrn daha sağlıklı o zaman. Hadi hayırlısı inşallah sorunsuz atlatırsın :)

Günaydın kızlarr doğuran sancılanan yok dimi ne alemdesiniiiiz direninnn
Günaydın ben dün sokak ortasında doğuyorum sandım çömelerek markette raftan 1 dk ya yakın birşeeyler baktım alt raftan (doktorum geçen hafta herşeyi çömelerek yap demişti ilk defa denedim ben de) sonra marketten çıktık iyi ki eşim vardı yanımda. Benim genitalime sancı bir bıçak girdi çıktı lup diye bir ses anlam veremedim ses neden geldi su falan sandım ben birşey yoktu . Bu sancı 1 daha oldu kesildi korkudan yürüyemedim ilk hamilelik benim o soğukkanlı dediğim eşim eli ayağı dolandı

Kızlar bugün 33+3 oldum vajinal kemiğim çok ağrıyor hiç gücüm yok uzandıktan sonra kalkmak işkence gibi sizde de öyle mi

Tam beni anlattın vajina kemiklerim o kadar agrıyor ki oturarak yapıyorum yemeği uzanayım diyorum bu sefer de bel agrısından kalkamıyorum

Çok canımı acıtıyor canım iki gündür tosuncuk tekmelerle yumruklarla
Kızlar benim de yatakta sola yatmazsam sanki diğer yönler canımi yakıyor kalkmak yatmak ayrı uğraş zaten
Onun dışında gündüz biraz ev işleri yapıyorum mecbur çamaşır at makineye çıkar yemek yap gibi ama akşamları ağrım oluyor dün olan hele resmen geliyor dedim bir ara aşağıya bir baskı ayakta duramadim yattım
Zaten ben yürüyüş yapamıyorum çok zor neden bilmiyorum

Ben bir kalın battaniye almıştım onu goturcem 20 25 mart arası inşallah
Günaydın kızlarr doğuran sancılanan yok dimi ne alemdesiniiiiz direninnn

Dün bir kargo için dışarı çıktım 5 dak yer ben çok zor yürüyorum sanki canim acıyor garip bir his eşimle her cumartesi doktora gidiyorum herhalde ona tutununca güç alıyorum evde iş yapıyorum mecbur comeliyor insan aniden giriyor bir acı oldu bendede

Sen daha çömelme haftan erken bana 37 den sonra çömel dedi. Benim de öyle yürümek işkence belim ağrıyor sanki öne doğru yıkılıcakmışım gibi bu ay doğurmam lazım diye zorluyorum kendimi ama korkuyorum da doğururum diye :d bu çocuğun içimde mi durması dışarı mı çıkması lazım karar veremedi ruh halim

Evet canım aldım ben buranın havası malum güneşe hasretiz.
Sende unisex bakabilirsin yada Zalondoda 100 gün iade hakkı var bildiğim kadarıyla erkek ve kız için alıp hangisini kullanmam gerekse diğerini gönderebilirsin

İnan aynı beni anlatıyorsun ayakta bi yarım saat kalsam yat sinyali geliyor

Canım 34 haftadayim erken daha en az 36 olmalı iş yaparken mecbur çömelme yapıyorum yoksa kasıtlı değil
Birkaç seferde hastane dönüşü babama uğradım işyeri wc alaturka mecbur comeldim ne zor

Hem korkuyorum azıcık sezeryanla nasıl diye hemde artık istiyorum zorlanmak çoğaldı diye karmaşık duygular

Bavul hazır gibi gecelik utuleme kaldı onun dışında bavul artı bebek sırt çantası var bavul küçük geldi sığmıyor eşim de sırt çantası alçak bir tane yanına
Sizde durumlar nedir

Kızlar selam. Biz 32 haftalık olduk, cuma günü nst e girdim bir sorun çıkmadı, 30. haftada suyumun biraz fazla olduğunu söylemişti doktorum umarım zamanla dengelenir. cuma birşey yoktu ama şimdi 2 gündür ayağa kalkınca yürüyünce özellikle kasığımda da değil baya vajina kısmımda zonklama sızlama gibi oluyor. sanki oradan birşey çıkacak gibi garip hissediyorum. biraz yürüyünce azalıyor gibi oluyor ama oturup ayağa kalkınca yüne oluyor aynı şekilde. sizde de oluyor mu böyle? erken doğum olacak diye ödüm patlıyor hep

Simdi nasilsiniz iyilestiniz dimi,bi ilac falan kullandinizmi o grip surecinde.babamiz negatif cikti ama 4,5gun once kayinvalidemlere yemege gidip geldik,dun kayinpederim test vermis pozitif cikmis bugunde kayinvalidem test vercek,kayinvalidem hastanede calisiyo, pazar gunu nst ye gittigimizde gorustuk yine,oyle oluncada cocugumun gribi ibturlu gecmedi,acikcasi okula da yollamasim babannesi nin testi de pozitif cikarsa cocugumu da bugun teste goturcem,cunku butun cocuklar okulda temas halinde vebal almak ta istemiyorum,hakkimizda hayirlisi olur insallah

Ben oğlumu teste götürmedim o benden hafif atlattı çok şükür.Simdi iyiyim bende.Extra hiçbişey yapmadim.Ilk 2gun parol aldım günde 1kez sadece.Bol meyve yedim.4gunde geçti zaten.2gun baya zorlandım.Aslinda korku da çok etkiledi.Ama dua ettim bol bol.Sadece önce sakin ol.Pozitifsen bile.Gripten bile hafif geçti benim.

Günaydın kızlar..Bugün akşam nst ye gircem.Dr.um haftada 2kez yaptı kontrolü.40larda şancı çıkmıştı düzensiz cuma kontrolde.Sizde haberler nasıl?
Benim de yarin kontrim var yine,pazar gunxku nst mde benimde bi kac sefer 30,35 lere cikti sanci ama ortalama 20lerdeydi ebe normal dedi,yarin doktoruma sorcam 2,3 gundur tam gogsumun alt tarafi aciyo resmen bide soylemesi ayip yine 2,3gundur sabahlaru ic camasirim nemli sekilde uyaniyorum yataga bakiyorum suyum faln mi geldi diye islaklik yok ama ic camasirimda islaklik olunca acaba az az suyum mu geliyo acaba diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…