Günaydın cağğğğnım hamişler :) benim bugün yatarken genitaldeki kemiklerden ve belimden çıt çıt çıt diye sesler geldiğini farkettim, parmak çıtlaması gibi bir ses 37. Hafta 38 de olup bu sesi duyanlar beri gelsin beni aydınlatsın merak ettim :)
o kadar ileri değil haftam amaa bende çok sık oluyor özellikle 2 haftadırr hareketlerinde hop atmaca yaparken kemikleri çıtırdıyo heralde sıpanın eşim de duyuyor bazenn
Dün akşam sürekli bebeğin başını vajinanın üst kısmında hissettim baskı yaptıkça alttanıçak kesiği sancısı hissediyrdm. Bugünde ara ara geliyr. Azıcık daha bekle kızım diyrm. Şu iki 3 haftayıda bi çıkaralım hayırlısıyla
Kızmda da böyle olmuştu ama o zmn 36 . haftayfım o bıçak saplantısı düZENLİ SAncıya hazırlık oluyr. Dün başını aşağı bastırdıkça kanala mı giriyor diye korktm açıkçası
Kizlar dün gece gerçekten bebek geliyor sandım.
Sancilar gerçekten 4 dakikada bir geldi ama şiddetli değildi. En az 2 saat devam etti.
Sonra benim yavru vaz gecti sanirim. Aniden sancı falan kalmadı.
Serklaj 14 subat ta çıkacak inşallah.
Bu haftayı da sağ salim geçirsek iyi olur.
Gece birden sancı arasında eksikler geldi aklıma
Bebek için kışlık şapka ve tulum almam lazım daha.
Puseti yikanacak ve yatagi da hazır değil daha.
Benimde aklıma gelen bu oldu makinaşara dolap yaptırdım marangoz 1 aydır getirmedği için yeni evin düzenini oturtamadım. Daha evin temizlipi eksikler hastane çantası vs vs vs film şeridi gibi gözümden geçiyor her ağrıda
Eksikler bi şekilde olacak çantayı kapatsam yeter diye düşünyrm artık :)) sağlıkşa kucağımıza alalımda
Haftaya cuma sezaryen ile alınacak kısmetse :)
Bel fıtığı var bende normal İçin riske atmadı doktor. Bir de oblik pozisyonda Asel hanım, hala dönmedi :)
Haftaya cuma sezaryen ile alınacak kısmetse :)
Bel fıtığı var bende normal İçin riske atmadı doktor. Bir de oblik pozisyonda Asel hanım, hala dönmedi :)
Benimde aklıma gelen bu oldu makinaşara dolap yaptırdım marangoz 1 aydır getirmedği için yeni evin düzenini oturtamadım. Daha evin temizlipi eksikler hastane çantası vs vs vs film şeridi gibi gözümden geçiyor her ağrıda
Eksikler bi şekilde olacak çantayı kapatsam yeter diye düşünyrm artık :)) sağlıkşa kucağımıza alalımda
Valla aynı durumdayım 33+1 dim bugün. 2-3 gündür çok ağrı oluyor ayakta. Uzanınca geçiyor ama bu sefer de ne tarafa yatatsam o taraf kalçam ağrıyor son haftalar çok zor diyorlardı. Zormuş :) daha da 1 ay var bir de. Patatesten hallice oldum.