2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
o kadar ileri değil haftam amaa bende çok sık oluyor özellikle 2 haftadırr hareketlerinde hop atmaca yaparken kemikleri çıtırdıyo heralde sıpanın eşim de duyuyor bazenn

Aynı şeyi dün bende yaşadım çok kötü bi sanciydi bıçak saplanioı gibi bi ağrı oldu sürekli karnımda korktum dogum mu başlıyo diye

Kızmda da böyle olmuştu ama o zmn 36 . haftayfım o bıçak saplantısı düZENLİ SAncıya hazırlık oluyr. Dün başını aşağı bastırdıkça kanala mı giriyor diye korktm açıkçası

Ağrılar eksikleri hatırlattı dimiii
Bende doğrudu herhalde son görülmeye baktım durdum

Ağrılar eksikleri hatırlattı dimiii
Bende doğrudu herhalde son görülmeye baktım durdum
Benimde aklıma gelen bu oldu makinaşara dolap yaptırdım marangoz 1 aydır getirmedği için yeni evin düzenini oturtamadım. Daha evin temizlipi eksikler hastane çantası vs vs vs film şeridi gibi gözümden geçiyor her ağrıda
Eksikler bi şekilde olacak çantayı kapatsam yeter diye düşünyrm artık :)) sağlıkşa kucağımıza alalımda

Canım em ileri hafta mız sensin :) normal mi düşünüyrsun? Maşllh pek bişey kalmamış yahu
Haftaya cuma sezaryen ile alınacak kısmetse :)
Bel fıtığı var bende normal İçin riske atmadı doktor. Bir de oblik pozisyonda Asel hanım, hala dönmedi :)

İnşallah canım inşallah onlar sağlıklı ve hayırlısı ile gelsinde herşey olur bi şekilde

Kızlar bugün 33+3 oldum vajinal kemiğim çok ağrıyor hiç gücüm yok uzandıktan sonra kalkmak işkence gibi sizde de öyle mi
Tam beni anlattın vajina kemiklerim o kadar agrıyor ki oturarak yapıyorum yemeği uzanayım diyorum bu sefer de bel agrısından kalkamıyorum

Kızlar bugün 33+3 oldum vajinal kemiğim çok ağrıyor hiç gücüm yok uzandıktan sonra kalkmak işkence gibi sizde de öyle mi

Tam beni anlattın vajina kemiklerim o kadar agrıyor ki oturarak yapıyorum yemeği uzanayım diyorum bu sefer de bel agrısından kalkamıyorum

Valla aynı durumdayım 33+1 dim bugün. 2-3 gündür çok ağrı oluyor ayakta. Uzanınca geçiyor ama bu sefer de ne tarafa yatatsam o taraf kalçam ağrıyor son haftalar çok zor diyorlardı. Zormuş :) daha da 1 ay var bir de. Patatesten hallice oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…