2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugun test verdi esim cok sukur negatif cikti,evde ilk oglum grip oldu arkasindan ben benim arkamdan esim grip oldu,rahatladim negatif cikinca,bugun bi yandan oglumla ugrastim,8yasinda test sonucu cikmadan basladi aglamaya babam benim yuzumden hasta oldu ilk ben grip oldum siz sonra oldunuz benim yuzumden diye diye bitirdi hem kendini hem bizi,diyorum annecim kesinlikle senin yuzunden degil senden dolayi grip olmadik desemde ikna olmadi bi turlu aksam sonuctan sonra yavas yavas sakinledi kuzum su covit movit bitsin gitsin aryik ya psikolojik mahvediyo herkesi

Ayy çok heyecanlı sağlıkla gelsinler inşallah
Doğru mu emin degilim ama ilk dogumumda doğumun başladığı gün ishal olmuştum .dün bnde ishal gbiydim .bugünde kv girumce falan görüştüm gobegimin biraz düştüğünü söylediler hadi bakayım asla im gireyim seni dedim bnde .bı on beş gün so da falan gelse süper olur kırka kadar beklicek takatim yok

Evet,evet kullanacağım zaten herşey uçmuş uyku setleri çok pahalı yeni alamam
Bnde kızımdan kalma kelebekli yeşilli pembeli beyazlı bı uyku seti var onu kullanicam .bu zamnda hiç kız erkek ayrımı yapamicam .zaten en fazla 1.5 sene kullanıcak yepyeni duruyor .başka çocuk dusunmedigim için de boşuna yenisini almk istemedim .

Ya bende herkese ben 10 gün içinde doğururum görürsünüz diyorum nedense öyle bir his var içimde benim de 40 hafta bekleyecek halim kalmadı

İlk gebeliğimde 37+ dayken dr dicem doğum u başlaysın artık beklemiym diyrm 38+3de suyum gelmişti. İnsan son zamanlar da ´bitse de gitsek bitse de gitsek´´ modunda oluyr erkende de gelmesinşer ama geçe de kalmasınlar kuzenin 41. Haftada yapmıştı w

Bebek kilo aldıktan sonra sıkıntı değil bence.Hatta çok iyii

merhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim.
hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım?
spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?
mobil gebelik uygulamalarından hangisini tavsiye edersiniz? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?

Gözünüz aydın canim,çok sukur rahat etmissinizdir artıkokullar yarın başlıyor çocuklar yine kalabalığın içine Allah yardımcımız olsun

Ya bende herkese ben 10 gün içinde doğururum görürsünüz diyorum nedense öyle bir his var içimde benim de 40 hafta bekleyecek halim kalmadı
Senin zaten 22 yazıyor baya az kalmis bnde herjese bu çocuk çok durmaz icerde on beş güne gelir diyorum da bu sefer en son biz doguruyimusuz

Merhaba, teşekkürler. size de hayırlı olsun. Hamilelik sürecinde nelere dikkat etmeniz gerektiği aslında tamamen sizin hamileliğinizle ilgili. Mesela benim ilk 3 ay düşük riskim vardı, tabak bile almadım raftan Ama başka bir arkadaşım pazara da gitti, 4 yaşındaki kızını da kucakladı gibi gibi.

beslenme olarak az az ve sık sık yemek gerçekten önemli bence. Benim zaten genel yeme tarzım buydu hayatım boyunca. Aç bırakmamak lazım ama 2 kişiym Diye de abartmamak lazım Yemeği. Belki de bu sayede vücut olarak hiç şişmedim. Beni gören sadece göbeğime bakıp aaa hamilesin diyor.

ben spor yapan biri değilim. Bi dönem yaptım ama düzenli değildi. hep yürürüm, hamileliğimde de yürüdüm. Dışarısı soğuksa ev içinde gezdim tempolu mesela. Egzersiz de tamamen sizin gebeliğinizle alakalı. Hiçbir engeliniz yoksa doktor kontrolünde hamile egzersizleri yapabilirsiniz.

mobil gebelik uygulaması olarak Happy Mom kullanıyorum ben. Memnunum da. Günlük bilgiler veriyor bebek ve anneyle ilgili.

dua olarak da açıkçası her gece ayetel kürsi okurum, bu da hayatımda hep var olan bi şey. Yine aynı şekilde namaz sureleri okurum ardından. düşük riskimin olduğu zamanlardaysa ya mübdi tesbihi çekmiştim.

benim aklıma gelenler bunlar. İnşallah siz de sağlıcakla alırsınız kucağınıza yavrunuzu.

Canım benim hayırlı olsun hamişlikk

valla açıkçası çok leş bir hamilelik geçirdim bulantılardan ilk 6 ay çok aktif kustum sonra azaldı beslenmem hiç iyi olmadı o yüzden 10 haftalıkken covid oldumçok zayıfladım doktor da ne yersen ye yeter ki ye dedi

spor falan hak getire 1 ay yürüdüm gerçi
gebelik şekeri çıkmadığı için tatlıyla falan arama mesafe koymadım her gün çikomu böreğimi poğaçamı yedim
takviyeler yeterli oldu heralde bebişin büyümesine

yani biraz sağlıklı olacağı varsa hiçbir şey etkilemiyor

gün gün gebelik, happy mom, banu çiftçi hamilelik+ bunlar yüklü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…