Maşallah ya.Rabbim esirgesin.Kizlar battaniye ormustum hatırlayan vardır, çok kullanışlı oldu mutlaka mutlaka bir kalın battaniye edinin. Ekin'den de öpücükler :)
Eki Görüntüle 3001905
Allahim bu ne guzllik masallah subhanallahKizlar battaniye ormustum hatırlayan vardır, çok kullanışlı oldu mutlaka mutlaka bir kalın battaniye edinin. Ekin'den de öpücükler :)
Eki Görüntüle 3001905
Ama sen çok tatlısıj maşallah maşallahKizlar battaniye ormustum hatırlayan vardır, çok kullanışlı oldu mutlaka mutlaka bir kalın battaniye edinin. Ekin'den de öpücükler :)
Eki Görüntüle 3001905
Evet,evet kullanacağım zaten herşey uçmuş uyku setleri çok pahalı yeni alamamKimseye takılmayın bence, küçücük bebek rengi mi olur yani. Bos boşuna duracağına kullanın
Maşallah sanaKizlar battaniye ormustum hatırlayan vardır, çok kullanışlı oldu mutlaka mutlaka bir kalın battaniye edinin. Ekin'den de öpücükler :)
Eki Görüntüle 3001905
Bugun test verdi esim cok sukur negatif cikti,evde ilk oglum grip oldu arkasindan ben benim arkamdan esim grip oldu,rahatladim negatif cikinca,bugun bi yandan oglumla ugrastim,8yasinda test sonucu cikmadan basladi aglamaya babam benim yuzumden hasta oldu ilk ben grip oldum siz sonra oldunuz benim yuzumden diye diye bitirdi hem kendini hem bizi,diyorum annecim kesinlikle senin yuzunden degil senden dolayi grip olmadik desemde ikna olmadi bi turlu aksam sonuctan sonra yavas yavas sakinledi kuzumÖncelikle geçmiş olsun.Bende geçen hafta cuma covid pozitiftim.35haftaydik.Erken falan alma durumu olmadı.O doğum erken başlarsa falan olur ancak.Karantinam bitti kontrole gittim.Hersey yolundaydı çok şükür.Grip gibi atlattım.Hatta gripten hafif bile geçti.O halde oğlumda hastaydı ona da ben baktım.Bu varyant belirtisiz yada çok hafif geçiyor cidden.Kendini sıkma bebiş de etkilenmesin.
Bebek odası yapmadık. Sadece yoyko marka park yatak aldık. Bebek arabasini da arkadaşım verdi. maxi cosi markaMerhabalar değerli anne ve anne adayları bebek arabası ve bebek odası ile ilgili tavsiye verebilir misiniz?
Hepimize hayırlı doğumlar iyi akşamlar :)
Oyle olmuyor. Sadece kilosu fazla oluyor. Yine 38 haftalik olacaksezeryan olacak benim, sezaryende 38. Haftada alıyorlar ama bebek zaten 2 hafta önden gidiyor. Bu hızla büyümeye devam ederse benim son adetime göre 38 olsa bile bebek 40 haftalık olur herhalde.
Doğru mu emin degilim ama ilk dogumumda doğumun başladığı gün ishal olmuştum .dün bnde ishal gbiydim .bugünde kv girumce falan görüştüm gobegimin biraz düştüğünü söyledilerAyy çok heyecanlısağlıkla gelsinler inşallah
Bnde kızımdan kalma kelebekli yeşilli pembeli beyazlı bı uyku seti var onu kullanicam .bu zamnda hiç kız erkek ayrımı yapamicam .zaten en fazla 1.5 sene kullanıcak yepyeni duruyor .başka çocuk dusunmedigim için de boşuna yenisini almk istemedim .Evet,evet kullanacağım zaten herşey uçmuş uyku setleri çok pahalı yeni alamam
Ya bende herkese ben 10 gün içinde doğururum görürsünüz diyorum nedense öyle bir his var içimde benim de 40 hafta bekleyecek halim kalmadıDoğru mu emin degilim ama ilk dogumumda doğumun başladığı gün ishal olmuştum .dün bnde ishal gbiydim .bugünde kv girumce falan görüştüm gobegimin biraz düştüğünü söyledilerhadi bakayım asla im gireyim seni dedim bnde .bı on beş gün so da falan gelse süper olur kırka kadar beklicek takatim yok
Maşallah sana kuzucukKizlar battaniye ormustum hatırlayan vardır, çok kullanışlı oldu mutlaka mutlaka bir kalın battaniye edinin. Ekin'den de öpücükler :)
Eki Görüntüle 3001905
Bebek kilo aldıktan sonra sıkıntı değil bence.Hatta çok iyiiBen de son 2 haftadır hiç kilo almadım. hala 59’um. şu an 32+1’deyim. Bebek 2257 gram olmuş. Dediğin gibi eşi var, suyu var, e genişleyen kan hacmi var, büyüyen Rahim var... çok şükür şişmedim henüz. Elim kolum yüzüm totom hamile değil
Gözünüz aydın canim,çok sukur rahat etmissinizdir artıkBugun test verdi esim cok sukur negatif cikti,evde ilk oglum grip oldu arkasindan ben benim arkamdan esim grip oldu,rahatladim negatif cikinca,bugun bi yandan oglumla ugrastim,8yasinda test sonucu cikmadan basladi aglamaya babam benim yuzumden hasta oldu ilk ben grip oldum siz sonra oldunuz benim yuzumden diye diye bitirdi hem kendini hem bizi,diyorum annecim kesinlikle senin yuzunden degil senden dolayi grip olmadik desemde ikna olmadi bi turlu aksam sonuctan sonra yavas yavas sakinledi kuzumsu covit movit bitsin gitsin aryik ya psikolojik mahvediyo herkesi
Senin zaten 22 yazıyor baya az kalmisYa bende herkese ben 10 gün içinde doğururum görürsünüz diyorum nedense öyle bir his var içimde benim de 40 hafta bekleyecek halim kalmadı
Merhaba, teşekkürler. size de hayırlı olsun. Hamilelik sürecinde nelere dikkat etmeniz gerektiği aslında tamamen sizin hamileliğinizle ilgili. Mesela benim ilk 3 ay düşük riskim vardı, tabak bile almadım raftan Ama başka bir arkadaşım pazara da gitti, 4 yaşındaki kızını da kucakladı gibi gibi.merhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim.
hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım?
spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?
mobil gebelik uygulamalarından hangisini tavsiye edersiniz? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?
Canım benim hayırlı olsun hamişlikkmerhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim.
hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım?
spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?
mobil gebelik uygulamalarından hangisini tavsiye edersiniz? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?
ya ama maşallahhhhh bu nediiiir oyuncak bebek gibiii ohh ekin beye öpücüklerr teyzelerindennnKizlar battaniye ormustum hatırlayan vardır, çok kullanışlı oldu mutlaka mutlaka bir kalın battaniye edinin. Ekin'den de öpücükler :)
Eki Görüntüle 3001905
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?