Bebişin ayakları yukardami canım.Benimki de oturunca özellikle orda vurdugunda canım acıyor.Islaklik enfeksiyon falan olabilirmi bi baktır ona.Bende de vardı.Enfeksiyon çıkmıştı.Su birden gelir dedi drm.Benim de yarin kontrim var yine,pazar gunxku nst mde benimde bi kac sefer 30,35 lere cikti sanci ama ortalama 20lerdeydi ebe normal dedi,yarin doktoruma sorcam 2,3 gundur tam gogsumun alt tarafi aciyo resmen bide soylemesi ayip yine 2,3gundur sabahlaru ic camasirim nemli sekilde uyaniyorum yataga bakiyorum suyum faln mi geldi diye islaklik yok ama ic camasirimda islaklik olunca acaba az az suyum mu geliyo acaba diyom
Yarin unutmazsam sorcam doktora beebk hangi pozisyonda diye :)) ilk hamileligimde suyum birden uyurken geldi ama hissediyosun,bu hamileligimde suyum az zaten azalma var benim nasil azaldigini bilmiyom doktorda idrarla da azalabilir demisti ondan aklimda kalcagina sorayim bari dedim :)Bebişin ayakları yukardami canım.Benimki de oturunca özellikle orda vurdugunda canım acıyor.Islaklik enfeksiyon falan olabilirmi bi baktır ona.Bende de vardı.Enfeksiyon çıkmıştı.Su birden gelir dedi drm.
O haftalarda benim de vardı sonra geçti sanırım bebeğin pozisyonu ile ilgili dönemsel bir ağrıGünaydın kızlar. Benim de son birkaç gündür kuyruk sokumum ağrıyor. Resmen oturamıyorum üstüne
Benimde göğüs kafesim o kadar çok ağrıyor ki uyku falan haram oldu iki gündür. Benim gibi göğsü ve göğüs kafesi o kadar çok ağrıyan birisi mı ?Günaydın kızlar. Benim de son birkaç gündür kuyruk sokumum ağrıyor. Resmen oturamıyorum üstüne
Günaydın canım .bebisi görmeye gidiyorum bakalım yakinlarda doğmaya niyeti var mıymışGünaydın kızlarr doğuran sancılanan yok dimi ne alemdesiniiiiz direninnn
sağ kaburgama vurdukça orasını acıtıyor benim. Genel bir göğüs ağrısı yok.Benimde göğüs kafesim o kadar çok ağrıyor ki uyku falan haram oldu iki gündür. Benim gibi göğsü ve göğüs kafesi o kadar çok ağrıyan birisi mı ?
Bazen oğlum oraya aklını taktıysa gün boyu vuruyorsağ kaburgama vurdukça orasını acıtıyor benim. Genel bir göğüs ağrısı yok.
Bakalım kimler yavaştan başlıyacakGünaydın canım .bebisi görmeye gidiyorum bakalım yakinlarda doğmaya niyeti var mıymış
Kuzuu ben dün sağlık ocağına gittim testee bakmıyolarmış lanetler ctesi doktora gidince baktırcamGünaydın herkese dun karantına 5.gun testım negatıf cıkmıs ama dıdımer degerım 5800 doktorum normal dıyo kan sulandırıcı kullandıgınz surece sıkıntı yok dıyor ama cok yuksek degılmı pıhtılaşma degerıne baktıran varmı bu surecte
Ya benim sancı bir ara 100 ü gördü nstde hemşire, sancınız var hissediyor musunuz dedi. Yoo dedim, sonra düştü 30 lara, 50 lere. Bu sancı neyi ifade ediyor, çok yüksek çıkarsa dogum yakın mı demek? Çocugun hareketlerinde düzgün akselerasyon çıkmayınca onun stresinden sancıyı sormamıştım.Günaydın kızlar..Bugün akşam nst ye gircem.Dr.um haftada 2kez yaptı kontrolü.40larda şancı çıkmıştı düzensiz cuma kontrolde.Sizde haberler nasıl?
Canım orta boy valiz mi? Ben de valizi salonun ortasına koydum ama daha içine birsey koymadım. Bugün iç zıbın koyarak baslıycam artık. Biberon gübi şeyler için ben de ek bir canta yapıcam. Biberon cam kırılmasın diye daha iyi olur.Hem korkuyorum azıcık sezeryanla nasıl diye hemde artık istiyorum zorlanmak çoğaldı diye karmaşık duygular
Bavul hazır gibi gecelik utuleme kaldı onun dışında bavul artı bebek sırt çantası var bavul küçük geldi sığmıyor eşim de sırt çantası alçak bir tane yanına
Sizde durumlar nedir
Canım danısabilecegin baska bir dr var mı? İçin rahat eder teyit alabilirsen.Günaydın herkese dun karantına 5.gun testım negatıf cıkmıs ama dıdımer degerım 5800 doktorum normal dıyo kan sulandırıcı kullandıgınz surece sıkıntı yok dıyor ama cok yuksek degılmı pıhtılaşma degerıne baktıran varmı bu surecte
Ben de simdi doktordayimBakalım kimler yavaştan başlıyacak
Valla canım benimki küçük boy birşey almıyor içi herkes bir atsin bakiyim bende bavul boyutu yanında canta ne götürüyor merak ettimYa benim sancı bir ara 100 ü gördü nstde hemşire, sancınız var hissediyor musunuz dedi. Yoo dedim, sonra düştü 30 lara, 50 lere. Bu sancı neyi ifade ediyor, çok yüksek çıkarsa dogum yakın mı demek? Çocugun hareketlerinde düzgün akselerasyon çıkmayınca onun stresinden sancıyı sormamıştım.
Canım orta boy valiz mi? Ben de valizi salonun ortasına koydum ama daha içine birsey koymadım. Bugün iç zıbın koyarak baslıycam artık. Biberon gübi şeyler için ben de ek bir canta yapıcam. Biberon cam kırılmasın diye daha iyi olur.
Canım danısabilecegin baska bir dr var mı? İçin rahat eder teyit alabilirsen.
D dimer testi yaptıran olmadı çevremde
Sağlık ocağına ilk ilgileniyor diyordum açlık tokluk bakilcak dedim burda yapılmıyor dediler annemin sağlık ocağını aradım yapılıyor dedi herkes farklı çalışıyor demek kiKuzuu ben dün sağlık ocağına gittim testee bakmıyolarmış lanetler ctesi doktora gidince baktırcam
Sanci yan yatınca da yüksek çıkıyor nedense.Bi de bebisler sert vurunca kasiliyoruz onda da yukseliyor.Ama sancılar başlayınca artık ben yoldayım diyo bebisler.Ya benim sancı bir ara 100 ü gördü nstde hemşire, sancınız var hissediyor musunuz dedi. Yoo dedim, sonra düştü 30 lara, 50 lere. Bu sancı neyi ifade ediyor, çok yüksek çıkarsa dogum yakın mı demek? Çocugun hareketlerinde düzgün akselerasyon çıkmayınca onun stresinden sancıyı sormamıştım.
Canım orta boy valiz mi? Ben de valizi salonun ortasına koydum ama daha içine birsey koymadım. Bugün iç zıbın koyarak baslıycam artık. Biberon gübi şeyler için ben de ek bir canta yapıcam. Biberon cam kırılmasın diye daha iyi olur.
Annem ıstanbulda doktoruna sormus gebelıkte yukselmesı normal demiş bir arkadasın gebeliği boyunca 8 bınden en faz 7.500 e düşmüş ama kardıyologa gıdıcem karantına bıtınce ıcım rahat etsın dıyeYa benim sancı bir ara 100 ü gördü nstde hemşire, sancınız var hissediyor musunuz dedi. Yoo dedim, sonra düştü 30 lara, 50 lere. Bu sancı neyi ifade ediyor, çok yüksek çıkarsa dogum yakın mı demek? Çocugun hareketlerinde düzgün akselerasyon çıkmayınca onun stresinden sancıyı sormamıştım.
evet kesınlıkle baktır sende son aylar dahada yukselıyomusKuzuu ben dün sağlık ocağına gittim testee bakmıyolarmış lanetler ctesi doktora gidince baktırcam
Zaman farki yas ilerliyor ondan gorumcem de oyle dedi ilk hamileligimde son haftama kadar cam bile sildim 3.cocuk da cok zor gecti dedi yasla alakali benceZaman mı farklı hamileleğimmi farklı bilemedim kızlarımda ben çok fittim yabu beni yürüyüşe çıkarmıyor bi kaç hafta bi geçsin zorda olsa biraz yürüyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?