2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doğumhaneye bağladılar nst ye yarım saat oldu . 4 kere yüze vurdu sancılar .ama o sırada bebek hareket ediyor ondan mı bilmiyorum .son 3 kere yüze vurması daha sık ildu
Hareketle sancı farklıydo sanki sancı çıkınca o yükselme frekansı gibi olan cizgili sey yükseliyr.
Ben bi kere girdim sahil gibi dümdüzdü. Dopım sancısı çekerken bildiğin virajlı yol gibi aşağı yukarıydı cizgi

Canım sende normalde tansiyon var mıydı? Bir arkadasım da hamilelik boyunca kan sulandırıcı kullandı, tansiyon yüksekliği vardı. Sezeryan dogum yaptı, dogum sonrası da karından kan sulandırıcı yapmışlar ona. Doktorun bilir en iyisini ama şu anda ben de senin gibi doktora da ikna olamıyorum.
Bende de bebeğin hareketlerinde azalma var, nst çok iyi çıkmadı herseyi kontrol etti dokyor ama bir doktora daha gidesim var, hamilelik psikolojisi bir seye odaklanınca çıkamıyoruz bence.
Kalpte parlaklık görünce ona sardım 2-3 hafta takılıp gecti, tam onu atlattım şimdi nstye sardım
Umarım bunu da atlatırım, sonra cocuk dogar artık, kafaya takmadan yapamıyoruz sanırım
Nts kağıdından anlayan var mı hafta sonu normal dediler
Canım seninki çok iyi bence, benimki dümdüzdü, şu aşağı yukarı olanlar 2 sefer hiç çıkmadı, ertesi gün gittiğimde 2 defa falan çıktı. Sende bayagı akselerasyon dedikleri hareket var. Umarım bu hafta bende de çıkar.

Muayene bitti eve geldim . Poyraz 2700 olmuş 47 cm olmuş . Nst kağıdın aşağıda . O çıkışları onemsemedi doktor hareket ettiği için olmuştur dedi . Bı heyecan yapmıştım bnde sancım mı var acaba diye bu arada kalcamda çıkan o tuhaf kızarıklıklar bacağımda da çıkmıştı .zona olmuşum maalesef .artık pek kaşıntı yapmiyor sönmüş dedi .krem veya ilaç vermedi .tekrar çıkarsa duruma bakicak .çok mu stres yapıyorsun dedi aslında yapmıyorum ama neden çıktı anlamadım. Bugün 3. Doz çoraba asini ol demişti ama zonayi görünce onlar geçince ol dedi . Nst de yer yoktu şansıma dogumhaneye gönderdi çekim için .redsmen mazi gözümde canlandı .kızımı orda doğurmuştum.Bi tane kadın vardı doğum için bekleyen .4. doğumu kontrol için gelmiş ama sancısı varmış o hissetmiyoruz . 6-7 cm açılması vardı maşallah hiç sancı yoktu suni sancı taktılar ben ordayken suyunu falan patlattılar .bizede böyle sancısız doğumlar nasip olur inşallah . Haftaya 16 Şubat tekrar muayene +nst yapicaz .tam da doğum günümde bizden haberler böyle

Eklentiler

• IMG_20220208_132950.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 63
Daha bi ay var benim sexeryan 38 de alırlar mı acaba yemek bıle yıremıuorum mığdem yancak dıe resmen hayattan sogudum ya

Sen bir doktora daha git rahatla bebek için stres iyi değil

Tansiyon yok normal doğuma engel de var demedi ama sezeryanla dedi bilemedim doktoru sorgulamadim hiç

Benim yegenim de diyor ki, karnın o kadar büyümüş ki, booomm diye patlıycak çocuk çıkacak değil mi diyor hayal güçleri bir alem
Benimkide karnımı tutup taş gbi taş diyor bazen telefonda biriyle konusurken karnım sertleşiyor falan diyodum ordan aklına geliyor galiba

Ayyy inşallah omkadsr kolay olacağına inandırmak istiyorum kendimi ama tırsıyorum yalan değil maşallah maşallah ne güzel büyümüş oğlun 14 şubatta çatı muanesi var bakalım brn ne yapıcam

Günaydın kızlar. Benim de son birkaç gündür kuyruk sokumum ağrıyor. Resmen oturamıyorum üstüne
Kizlar magnezyum kullaniyormusunuz benimde vardı bir haftadır.kullaniyorum çok azaldı agrilarim

Bende bır kaç defa yukseldı tansıyon ama pıhtılasma degerıme ılk defa bqkılfı onceden varmıydı bılmıyorum
Ayyy sorma gercekten doktoruma tamamen guvenmek ıaterdım ama okadar doktkr hatası gordumkı ınsanın sureklı sorgulqyası kendı doktoru olası gelıyo
bende aynı durumdayım sureklı takıcak bıse buluyorum hayırlısıyla bebıslerı alırız kucagımıza bence her bebegın bır karakterı var senınkı uykucu olabılır benımkınınde oynamadıgı saatte ne yersem bos hıc umrunda olmaz oynamaz bır turlu

Ayyy inşallah omkadsr kolay olacağına inandırmak istiyorum kendimi ama tırsıyorum yalan değil maşallah maşallah ne güzel büyümüş oğlun 14 şubatta çatı muanesi var bakalım brn ne yapıcam
Ya i inşallah ya kimisi hissetmiyor işte ağrıyı .doğumhane hensireleriyke konuştuk biraz seni de ikinci belki hissetmezsin ağrıyı epiduralle gerek kalmaz dedi ama yok ya bnce bn kesin hissederim çatı muayenesnde kendini hiç kasma zaten saniyelik bişey oluyor .hiç acıyacak falan diye düşünme başka bişey odakla kafanı hmn olup bitiyor zaten .bnm ilki normal diye bunda yapmaz herhalde .blki nst de sancım falan çıkarsa açılmaya bakar .yine de hazırlıklı giderim ben

Kızlar selaaaam 33-5 'ten. Bugün muayenem vardı. Doktor değişikliği yaptım. Doğum için Z zahrada ile konuşup onun doktoruna randevu aldım. Ataşehir Medicana'da olacak doğumum. Burcu Yılmaz Hanege doktor. Kendisinden çok memnun kaldım.
Sorularımın hepsini cevapladı. Normalde bebek 32-3 olması gerekirken 33-5 te. Ama bütün ölçümleri en baştan bu şekildeydi. Kilosu 2200 olmuş. Boyu 44 cm. Her şey yolunda çok şükür. Normal doğum diye konuştuk. 2 hafta sonra tekrar randevu alacağım. 35-36'dan sonra her hafta geleceksin dedi. D vitamini başlıyoruz an itibariyle. Onun dışında çok içime sindi bebişim 1 kilo almış bir ayda. Çok hareketliydi. Yüzünü göstermedi. Ama hareketli bebek keyiflidir merak etme dedi. Herkes bebişlerini sağlıkla kucağına alsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…