- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Canım kalp ritmi gibi yükselen yer sancı sancın çıkmış ama düzenli değil sanrmNts kağıdından anlayan var mı hafta sonu normal dediler
Hareketle sancı farklıydo sanki sancı çıkınca o yükselme frekansı gibi olan cizgili sey yükseliyr.Doğumhaneye bağladılar nst ye yarım saat oldu . 4 kere yüze vurdu sancılar .ama o sırada bebek hareket ediyor ondan mı bilmiyorum .son 3 kere yüze vurması daha sık ildu
Sancın vs var mı cnm merakla bekliyruz güzel haberleriBen de simdi doktordayim
Canım sende normalde tansiyon var mıydı? Bir arkadasım da hamilelik boyunca kan sulandırıcı kullandı, tansiyon yüksekliği vardı. Sezeryan dogum yaptı, dogum sonrası da karından kan sulandırıcı yapmışlar ona. Doktorun bilir en iyisini ama şu anda ben de senin gibi doktora da ikna olamıyorum.Annem ıstanbulda doktoruna sormus gebelıkte yukselmesı normal demiş bir arkadasın gebeliği boyunca 8 bınden en faz 7.500 e düşmüş ama kardıyologa gıdıcem karantına bıtınce ıcım rahat etsın dıye
evet kesınlıkle baktır sende son aylar dahada yukselıyomus
Canım seninki çok iyi bence, benimki dümdüzdü, şu aşağı yukarı olanlar 2 sefer hiç çıkmadı, ertesi gün gittiğimde 2 defa falan çıktı. Sende bayagı akselerasyon dedikleri hareket var. Umarım bu hafta bende de çıkar.Nts kağıdından anlayan var mı hafta sonu normal dediler
Benim yegenim de diyor ki, karnın o kadar büyümüş ki, booomm diye patlıycak çocuk çıkacak değil mi diyorNst den çıkınca eşimle kizimin yanina gittim .hani kardesi niye getirmedim dedikardeşi alcaz sanmış
Daha bi ay var benim sexeryan 38 de alırlar mı acaba yemek bıle yıremıuorum mığdem yancak dıe resmen hayattan sogudum yaKızlar benim de yatakta sola yatmazsam sanki diğer yönler canımi yakıyor kalkmak yatmak ayrı uğraş zaten
Onun dışında gündüz biraz ev işleri yapıyorum mecbur çamaşır at makineye çıkar yemek yap gibi ama akşamları ağrım oluyor dün olan hele resmen geliyor dedim bir ara aşağıya bir baskı ayakta duramadim yattım
Zaten ben yürüyüş yapamıyorum çok zor neden bilmiyorum
Ben bir kalın battaniye almıştım onu goturcem 20 25 mart arası inşallah
Dün bir kargo için dışarı çıktım 5 dak yer ben çok zor yürüyorum sanki canim acıyor garip bir his eşimle her cumartesi doktora gidiyorum herhalde ona tutununca güç alıyorum evde iş yapıyorum mecbur comeliyor insan aniden giriyor bir acı oldu bendede
Sen bir doktora daha git rahatla bebek için stres iyi değilCanım sende normalde tansiyon var mıydı? Bir arkadasım da hamilelik boyunca kan sulandırıcı kullandı, tansiyon yüksekliği vardı. Sezeryan dogum yaptı, dogum sonrası da karından kan sulandırıcı yapmışlar ona. Doktorun bilir en iyisini ama şu anda ben de senin gibi doktora da ikna olamıyorum.
Bende de bebeğin hareketlerinde azalma var, nst çok iyi çıkmadı herseyi kontrol etti dokyor ama bir doktora daha gidesim var, hamilelik psikolojisi bir seye odaklanınca çıkamıyoruz bence.
Kalpte parlaklık görünce ona sardım 2-3 hafta takılıp gecti, tam onu atlattım şimdi nstye sardım
Umarım bunu da atlatırım, sonra cocuk dogar artık, kafaya takmadan yapamıyoruz sanırım
Canım seninki çok iyi bence, benimki dümdüzdü, şu aşağı yukarı olanlar 2 sefer hiç çıkmadı, ertesi gün gittiğimde 2 defa falan çıktı. Sende bayagı akselerasyon dedikleri hareket var. Umarım bu hafta bende de çıkar.
Benimkide karnımı tutup taş gbi taş diyorBenim yegenim de diyor ki, karnın o kadar büyümüş ki, booomm diye patlıycak çocuk çıkacak değil mi diyorhayal güçleri bir alem
Sabır canım mecburuz erken de olmasın benim 20 25 mart arası hesapla artıkDaha bi ay var benim sexeryan 38 de alırlar mı acaba yemek bıle yıremıuorum mığdem yancak dıe resmen hayattan sogudum ya
Ayyy inşallah omkadsr kolay olacağına inandırmak istiyorum kendimi ama tırsıyorum yalan değilMuayene bitti eve geldim . Poyraz 2700 olmuş 47 cm olmuş . Nst kağıdın aşağıda . O çıkışları onemsemedi doktor hareket ettiği için olmuştur dedi . Bı heyecan yapmıştım bnde sancım mı var acaba diyebu arada kalcamda çıkan o tuhaf kızarıklıklar bacağımda da çıkmıştı .zona olmuşum maalesef .artık pek kaşıntı yapmiyor sönmüş dedi .krem veya ilaç vermedi .tekrar çıkarsa duruma bakicak .çok mu stres yapıyorsun dedi aslında yapmıyorum ama neden çıktı anlamadım. Bugün 3. Doz çoraba asini ol demişti ama zonayi görünce onlar geçince ol dedi . Nst de yer yoktu şansıma dogumhaneye gönderdi çekim için .redsmen mazi gözümde canlandı .kızımı orda doğurmuştum.Bi tane kadın vardı doğum için bekleyen .4. doğumu kontrol için gelmiş ama sancısı varmış o hissetmiyoruz . 6-7 cm açılması vardı maşallah hiç sancı yoktu suni sancı taktılar ben ordayken suyunu falan patlattılar .bizede böyle sancısız doğumlar nasip olur inşallah . Haftaya 16 Şubat tekrar muayene +nst yapicaz .tam da doğum günümde bizden haberler böyle
Kızlar selam. Biz 32 haftalık olduk, cuma günü nst e girdim bir sorun çıkmadı, 30. haftada suyumun biraz fazla olduğunu söylemişti doktorum umarım zamanla dengelenir. cuma birşey yoktu ama şimdi 2 gündür ayağa kalkınca yürüyünce özellikle kasığımda da değil baya vajina kısmımda zonklama sızlama gibi oluyor. sanki oradan birşey çıkacak gibi garip hissediyorum. biraz yürüyünce azalıyor gibi oluyor ama oturup ayağa kalkınca yüne oluyor aynı şekilde. sizde de oluyor mu böyle? erken doğum olacak diye ödüm patlıyor hep
Kizlar magnezyum kullaniyormusunuz benimde vardı bir haftadır.kullaniyorum çok azaldı agrilarimGünaydın kızlar. Benim de son birkaç gündür kuyruk sokumum ağrıyor. Resmen oturamıyorum üstüne
Bende bır kaç defa yukseldı tansıyon ama pıhtılasma degerıme ılk defa bqkılfı onceden varmıydı bılmıyorumCanım sende normalde tansiyon var mıydı? Bir arkadasım da hamilelik boyunca kan sulandırıcı kullandı, tansiyon yüksekliği vardı. Sezeryan dogum yaptı, dogum sonrası da karından kan sulandırıcı yapmışlar ona. Doktorun bilir en iyisini ama şu anda ben de senin gibi doktora da ikna olamıyorum.
Bende de bebeğin hareketlerinde azalma var, nst çok iyi çıkmadı herseyi kontrol etti dokyor ama bir doktora daha gidesim var, hamilelik psikolojisi bir seye odaklanınca çıkamıyoruz bence.
Kalpte parlaklık görünce ona sardım 2-3 hafta takılıp gecti, tam onu atlattım şimdi nstye sardım
Umarım bunu da atlatırım, sonra cocuk dogar artık, kafaya takmadan yapamıyoruz sanırım
Canım seninki çok iyi bence, benimki dümdüzdü, şu aşağı yukarı olanlar 2 sefer hiç çıkmadı, ertesi gün gittiğimde 2 defa falan çıktı. Sende bayagı akselerasyon dedikleri hareket var. Umarım bu hafta bende de çıkar.
Yokmus canim.Sancın vs var mı cnm merakla bekliyruz güzel haberleri
Benim aşırı derecede bacak agrısı ve kasılma vardı 1,5 aydın düzenli olarak kullanıyorum agrılarım ve kasılmam azaldı çok şükürKizlar magnezyum kullaniyormusunuz benimde vardı bir haftadır.kullaniyorum çok azaldı agrilarim
Kullanıyorum ama bu hafta kalça kemiklerimin ağrısı geçmiyor ya sabır diyorum şikayet etmemeye çalışıyorumKizlar magnezyum kullaniyormusunuz benimde vardı bir haftadır.kullaniyorum çok azaldı agrilarim
Ya i inşallah ya kimisi hissetmiyor işte ağrıyı .doğumhane hensireleriyke konuştuk biraz seni de ikinci belki hissetmezsin ağrıyı epiduralle gerek kalmaz dedi ama yok ya bnce bn kesin hissederimAyyy inşallah omkadsr kolay olacağına inandırmak istiyorum kendimi ama tırsıyorum yalan değilmaşallah maşallah ne güzel büyümüş oğlun 14 şubatta çatı muanesi var bakalım brn ne yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?