Allah yardımcın olsunKullanıyorum ama bu hafta kalça kemiklerimin ağrısı geçmiyor ya sabır diyorum şikayet etmemeye çalışıyorum
Senin doğum hakkındaki yazdıkların bana gerçekten iyi geliyor bazen özellikle bakıyorum yazmış mısın diyeYa i inşallah ya kimisi hissetmiyor işte ağrıyı .doğumhane hensireleriyke konuştuk biraz seni de ikinci belki hissetmezsin ağrıyı epiduralle gerek kalmaz dedi ama yok ya bnce bn kesin hissederimçatı muayenesnde kendini hiç kasma zaten saniyelik bişey oluyor .hiç acıyacak falan diye düşünme başka bişey odakla kafanı hmn olup bitiyor zaten .bnm ilki normal diye bunda yapmaz herhalde .blki nst de sancım falan çıkarsa açılmaya bakar .yine de hazırlıklı giderim ben
evet, hem de yaklaşık 3. Aydan beri filan kullanıyorum.Kizlar magnezyum kullaniyormusunuz benimde vardı bir haftadır.kullaniyorum çok azaldı agrilarim
Benim geçen haftadan beri (35.haftamdan beri yani) bu bahsettiğiniz ağrılarım var dediğiniz gibi yürüdüğümde hareket halindeyken vs hissetmiyorum ama yattığımda kalkarken yatakta dönerken veya oturduğumda kalkarken kasıklarımda çok fazla ağrı hissediyorum vajinada da bahsettiğiniz gibi zonklama oluyor burdaki arkadaşlara sordum çatı ağrısıymış bu erken doğumla alakası yok sanırımKızlar selam. Biz 32 haftalık olduk, cuma günü nst e girdim bir sorun çıkmadı, 30. haftada suyumun biraz fazla olduğunu söylemişti doktorum umarım zamanla dengelenir. cuma birşey yoktu ama şimdi 2 gündür ayağa kalkınca yürüyünce özellikle kasığımda da değil baya vajina kısmımda zonklama sızlama gibi oluyor. sanki oradan birşey çıkacak gibi garip hissediyorum. biraz yürüyünce azalıyor gibi oluyor ama oturup ayağa kalkınca yüne oluyor aynı şekilde. sizde de oluyor mu böyle? erken doğum olacak diye ödüm patlıyor hep
Senin doğum hakkındaki yazdıkların bana gerçekten iyi geliyor bazen özellikle bakıyorum yazmış mısın diyesenin sayende normal doğum da epiduralli öğrendim doğum hakkında bişey okumadığım için bilmiyordum inşallah doktorum da yapıyordur pazartesi konuşcam o konuyuda
Yaa kıyamam babsıyla konulırken duydu bizimki de anne senin karnın taş gibi oldu dimi diyor :)Benimkide karnımı tutup taş gbi taş diyorbazen telefonda biriyle konusurken karnım sertleşiyor falan diyodum ordan aklına geliyor galiba
Normal doğumda epidural olduğunu ben de bilmiyordum. Biraz bizi bilgilendirsen çok tatlı olur :)Sağol canım .valla erkeklerin asker anısı kadinlarin doğum anısı bitmez derler ya aynen öyle .Açıkçası ilk doğum olmasına rağmen çok da zorlanmadım ama tabi en önemlisi epidurali almam sayesinde .belki almasaydim zorlanirdim .ben bile inanamamistim normal doğum yaptığıma doğumdan sonra kanama kontrolü için bekletiyolar bı on dj falan o ara sürekli ağlamıştım hemşire telaş yapmıştı hatta bişey mi oldu falan diye ama hem gülüp hem agliyodum bugünde hemşirelere dedim ağrım olmasa bile Alcam epidurali zevkine diye . sende inşallah ne oluyor ya demeden bı bakmissin dogurmus olursun .
Çok zekiler ya hmn herşeyi kaydediyor beyinleriYaa kıyamam babsıyla konulırken duydu bizimki de anne senin karnın taş gibi oldu dimi diyor :)
Tabi ki canım ne demek .bende kızımda buraları okuyarak öğrenmiştim epidurali .Normal doğumda epidural olduğunu ben de bilmiyordum. Biraz bizi bilgilendirsen çok tatlı olur :)
Ben doktora sordum ekstradan kullanmanı tavsiye etmiyorum dedi kabak çekirdeği yiyorum arada ben deKizlar magnezyum kullaniyormusunuz benimde vardı bir haftadır.kullaniyorum çok azaldı agrilarim
Bu çocuklarda bizlerle napıcaklarını şaşırdılar. Hareket etmeseler bişey mi oldu diyoruz, çok hareket etseler yoruluyoruzKızlar bugün hepten birşey yapamaz haldeyim tıktık vuruyor dönüyor sesi çıkmayan kız durmuyor resmen
Ben de bunu beğendim ceketi ayrı da kullaniliyor.Evet canım aldım ben buranın havası malum güneşe hasretiz.
Sende unisex bakabilirsin yada Zalondoda 100 gün iade hakkı var bildiğim kadarıyla erkek ve kız için alıp hangisini kullanmam gerekse diğerini gönderebilirsin
Resmen ağrım var duramıyorum ayakta oturarak yatıyorum şimdi pjamalarimi giydim yattım yorganı çektim üstüme canım yanıyor aşağıya baskı mı desem bilemedim.Bu çocuklarda bizlerle napıcaklarını şaşırdılar. Hareket etmeseler bişey mi oldu diyoruz, çok hareket etseler yoruluyoruz
Çok güzel canım 50/56 numara küçük değilmiBen de bunu beğendim ceketi ayrı da kullaniliyor.
Ben de hiç yürüyüş yapamıyorum, halbuki çok kilo almadım hantal değilim bebek de iri değil ama hem çok zor geliyor böylr karnım aşağı çeker gibi hissediyorum hem de sonrasında akıntım artıp tedirgin ediyorKızlar benim de yatakta sola yatmazsam sanki diğer yönler canımi yakıyor kalkmak yatmak ayrı uğraş zaten
Onun dışında gündüz biraz ev işleri yapıyorum mecbur çamaşır at makineye çıkar yemek yap gibi ama akşamları ağrım oluyor dün olan hele resmen geliyor dedim bir ara aşağıya bir baskı ayakta duramadim yattım
Zaten ben yürüyüş yapamıyorum çok zor neden bilmiyorum
Ben bir kalın battaniye almıştım onu goturcem 20 25 mart arası inşallah
Dün bir kargo için dışarı çıktım 5 dak yer ben çok zor yürüyorum sanki canim acıyor garip bir his eşimle her cumartesi doktora gidiyorum herhalde ona tutununca güç alıyorum evde iş yapıyorum mecbur comeliyor insan aniden giriyor bir acı oldu bendede
Bende 7 Kilo aldim sadece bebekte kilolu değil ama yürümek işkence benim için 38. Haftaya kadar bekliycem sonra hurmaya ve yürüyüşlere başlarımBen de hiç yürüyüş yapamıyorum, halbuki çok kilo almadım hantal değilim bebek de iri değil ama hem çok zor geliyor böylr karnım aşağı çeker gibi hissediyorum hem de sonrasında akıntım artıp tedirgin ediyoryapmıyorum şu an. 38i geçince hala gelen giden olmazsa o zaman umursamaz yaparım diyorum
Ahahah aynı kafadayız, ben mutlaka yürürüm hareketsiz kalmam diyordum ama olmuyorsa zorlamaya gerek yok benceBende 7 Kilo aldim sadece bebekte kilolu değil ama yürümek işkence benim için 38. Haftaya kadar bekliycem sonra hurmaya ve yürüyüşlere başlarım
Bu tarif ettiğin çatı ağrısı aynısını yaşıyorum. Bende hafta olrk senden daha önce başladı dra söyledim erken doğum belirtisi vs demedi zaten şimdi 36.haftamdayım öyle bir durum yok evham yapma, ben mg içiyorum belki hafifletiyor olabilir onun dışında yatarken mıtlaka yastık koyuyorum bacak arama o da iyi geliyor bence, yine doktoruna danışırsın tabiKızlar selam. Biz 32 haftalık olduk, cuma günü nst e girdim bir sorun çıkmadı, 30. haftada suyumun biraz fazla olduğunu söylemişti doktorum umarım zamanla dengelenir. cuma birşey yoktu ama şimdi 2 gündür ayağa kalkınca yürüyünce özellikle kasığımda da değil baya vajina kısmımda zonklama sızlama gibi oluyor. sanki oradan birşey çıkacak gibi garip hissediyorum. biraz yürüyünce azalıyor gibi oluyor ama oturup ayağa kalkınca yüne oluyor aynı şekilde. sizde de oluyor mu böyle? erken doğum olacak diye ödüm patlıyor hep
Ya çok iyi az kg almışsın 13kg aldım 57 ile kaldm şuan 70im kıızmda da 55le kalıp 71le doğuma gitmiştim bakalım daha da çıtayı yükseltmem umarım.Bende 7 Kilo aldim sadece bebekte kilolu değil ama yürümek işkence benim için 38. Haftaya kadar bekliycem sonra hurmaya ve yürüyüşlere başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?