2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok güzel ve uzun bir açıklama olmuş çok iyi geldi. Bir de rahatladım. Alternatif bir durum olabileceğini görmek bana iyi geldi. Normalde acı eşiğim çok düşüktür. Ama çok büyük sıkıntı yapmamaya çalışıyorum. Kendimi şu anda hissettiğim kadarıyla rahat geçecek diye alıştırıyorum. Ayrıca böyle tecrübelerini paylaşan olursa çok sevinirim doğumlar yaklaştı malum. Hepimizin motivasyona ihtiyacı var. Heyacanlıyız. Tecrübeli annelerin doğum hikayelerini okumak isterim şahsen Doğuma nasıl hazırlandığınız da dahil süreçle ilgili bilgi verilirse çok tatlı olur.

Aynen öyle canım ben o çocuk bı şekilde ordan cikicak ya normal ya sezeryan diye düşünerek geçirmiştim günleri .ilki normal olmasına rağmen bunda da şartlamiyirum normale sezeryanda olabilirim yani hiç sıkıntı olmaz bnm için .sonuçta ağrılarda acilarda unutulup gidiyor .bnde doğum hikayesi dinlemeyi çok severim

Resmen ağrım var duramıyorum ayakta oturarak yatıyorum şimdi pjamalarimi giydim yattım yorganı çektim üstüme canım yanıyor aşağıya baskı mı desem bilemedim.
Kuzu bende ayakta çok durunca, bulasık yıkarken yemek yaparken vs bel ağrım çok oluyor. Hemen uzanıyorum. Şuanda uzanıyorum mesela ama minik adam gerinip duruyo içerde acayip kasılıyorum, ondan sonrada vajinada ağrı oluyor mesela.

Kizlar kontrolden geldik 3350 gr olmus minikim dicemde pek minik degil tabi 36+2 idik, bi poz verdi zaten bakmaya doyamadim hersey normal derken amniyon sivim sınirda cikti normalde 5 degerde olmali toplaninca benim 5,5-6 arasi cikti , normalde haftaya pazartesi gel demisti biraz endiselendi cumartesi gel bi bakalim
Yine gunde 3 lt su ic mutlaka dedi
Nst’de sancim cikmasin diye kendimi sıktim bu seferde bebek hareketi az cikti hemsire doktorunuz tekrar ister falan dedi ama zaten muayenede falan hareketliydi bi sorun yoktu yoruldu yavrucum. 1 mart olarak dogum tarihi konusulmisti sivi azalinca cumartesi tekrar konusalim oldu. Bakalim hayirlisi nereye gitti ayol bu sivi

Eklentiler

• 0FC2E6C3-421A-444C-8262-E43E2DDACDEF.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 102
Oy maşallah ya tosun olmuş . Normal doğum mu planlıyorsunuz .kızımda 34. Haftadan itibaren hep sınırda devam etmişti bnm suyum her hafta kontrole gidiyodum .39+6 da doğumu doktor başlatmıştı suyum sınırda diye 40 haftayı geçirmemisti

Yok canim yaş 36, kilom 96 ile tup bebek ile hamile kaldim 102 kg’yum suan ve bir kist ameliyati gecirdim açik dikine, o yuzden hic normal dusunmedim sezeryan’dan korkmuyorum prenses dogum hayalim

Benim de suyum azalmış ama doktor doğum yakın olduğu için sıkıntı olmaz demişti.

Yok canim yaş 36, kilom 96 ile tup bebek ile hamile kaldim 102 kg’yum suan ve bir kist ameliyati gecirdim açik dikine, o yuzden hic normal dusunmedim sezeryan’dan korkmuyorum prenses dogum hayalim
Az kalmis günün bebişin de kilosu falan baya iyi çok gününü bekletmez o zamn doktor

Rahat olmaya çalışın ben ilk dogumumda cok mutluydum. bebeğime kavusacagim diye kendimi çok Motive ettim.
Pozitif olun nasil düsünürseniz öyle oluyor.
Akliniza kötü birsey getirmeyin.
Aklinizda hep final olsun.
Final anında bebeginizi kucağınıza vercekler ve siz hayatinizin en mutlu en anlamli gününü yasayacaksiniz inşallah.
O gün tüm gün herkese gülücük sacacaksiniz insallah.
Rabbim hepimize kolay sağlıklı sıhhatli doğumlar versin inşallah.
Tüm isteyenlere de anne olmayı nasip etsin inşallah.
Doğum anında yapılan dualar kabul olunurmus.
Rabbim bizim dualarımız da kabul etsin inşallah.

Peki neden oluyor bunlar canım yerlerimi daraldı ç

Z zahrada 15 Şubat kontrolum canim yazmamışım.
Birde kızlar aşırı derece rahatsız eden bir burun tıkanıklığı yaşıyorum, artık dudaklarım çatlamaktan boğazım kurumaktan helak oldu. Buhar makinesi ve nane yağı dışında öneriniz var mı? Burun içi etler sisiyormus hormonlardan, napsam rahatlatmadi

Aynı sorun bendede var geceleri kabus oldu resmen varsa önerisi olan bende faydalanayım bari

Ben 3 ay oldu Bandırma’dan Konya’ya geleli önce normal kuru hava iklim alisamadim dedim ama yok 3 ayda alisilmaz mi evi havalandirinca biraz daha iyi ama konyada hava kalitesi leş cam acmak bile zulum. Nem makinasi aldim gece yatmadan calistiyorum, cold mix yesil sise damla yapiyorum sanki bi tık iyi geldi derken yine kabuk tutuyor sanki tikaniyor, sumkurunce kan geliyor arada. Ama genelde tikali ve dedigin gibi agzimdan nefes aldigim icin dudaklarim kuruyor. Biktim ya burnumu aldiricam

Bende kilo 52 idim 60 oldum ama birşey aşağı çekiyor hissi beni anlatmışsın çok zor yürümek 1 ay sonra doğum olsun sabır ediyorum sonra bir ayda evde durdum hadi sonra gelsin yürüyüşler çok severim özledim çok
Aynen canim vajinada ağrı başlıyor sizler yazınca rahatlıyorum yoksa kendimi uzaylı sanıyorum heralde bir bende oluyor ya sanki

İnşallah bebişlerimizle sağlıkla park yürüyüşleri yaparız bol bol zaten bahar da gelecek hemen

Kizlar bende bugün devlette kontrole gittim keyfii, kendi doktoruma da 10 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum. Nst normal çıktı. Bebekte 2900 gr dedi ne kadar dogru bilemem birde kizlar birşey sormak istiyorum.. hastane çantasına hastanede kullanmak için nasıl bi terlik koydunuz

Kızlar hayırlı geceler grupta aktif olamasamda takipteydim dün gece sancım olunca özel doğum evine gittim nst de dogum sancısı çıkmadı alttan muaiyine edildi rahimde yumşama var fakat açıklık yok çocugum makat gelisi duruyor denildi 3 gündür yediğim herşeyi afedersiniz çıkarıyordum kaburga ağrısından uyuyamıyordum bugün kendi doktoruma gittiğimde bana bebeğimin makat pozisyonunda kanala girdigi o yüzden sancım olduğunu söyledi en son 1 hafta önce kontrole gitmistim 1 haftada 1 gr bile kilo almamış bebegin anne karnında durmasına gerek yok artik 37 den sonra aşağı dönmez dedi yarın gel yine bakalım perşembe günü sezeryana alalım dendi benim ve bebeğim için en hayırlısı neyse o olur inşallah dualarınıza talibim

Aynı sorun bendede var geceleri kabus oldu resmen varsa önerisi olan bende faydalanayım bari
Çok sağolun bilgi için, ben de bugün doktoruma sordum, özellikle 24+0 da gel dedi niye böyle dediğini sorguluyorum şuan.
Sizin adınıza sevindim tatiliniz başlamış ,darısı bizlere
Merhaba arkadaşlar sizi takip ediyorum ara ara erken doğuran var mı diye
Burun tıkanıklığını bende aylarca yaşadım. En son doktorum izotonik su yazdı onu şırınga ile çekiyorsunuz sonra iğnesini çıkarıp burnunuzun tek deliğine sokup tamamını sıkıyorsunuz. Hatta şırınga büyük olsa daha iyi olur. Sonra diğer deliğe de aynısını yapıyorsunuz. Ben tek seferde kurtuldum şaka gibi
Umarım size de aynı etkiyi yapar
Geçmiş olsun Hepinize
Sağlıkla gelsin bebişleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…