Çok güzel ve uzun bir açıklama olmuş çok iyi geldi. Bir de rahatladım. Alternatif bir durum olabileceğini görmek bana iyi geldi. Normalde acı eşiğim çok düşüktür. Ama çok büyük sıkıntı yapmamaya çalışıyorum. Kendimi şu anda hissettiğim kadarıyla rahat geçecek diye alıştırıyorum. Ayrıca böyle tecrübelerini paylaşan olursa çok sevinirim doğumlar yaklaştı malum. Hepimizin motivasyona ihtiyacı var. Heyacanlıyız. Tecrübeli annelerin doğum hikayelerini okumak isterim şahsenTabi ki canım ne demek .bende kızımda buraları okuyarak öğrenmiştim epidurali .öncelikle epidural uygulanması için en az 4 cm açıklık istiyorlar .iğneyi takarlarken oturur pozisyonda oluyosun hafif one doğru egiliyosun.sancin gelirse takılırken doktora söylüyorsun o zaman duruyor itmiyor iğneyi .bu arada ben hiç iğne falan hissetmedim sokulurken asi olsam daha çok hissederdim o iğne orda kalıyor ince bı hortum gbi bişey var ucunda da ilacı uyguladıkları yer onu boynuma bantlamislardi düşmesin diye .ordan ilacı uyguluyorlar ağrı kesici yapılmış gbi dusun .sonrası da bana suni sancı da verdiler hemen epidural ekibi başımdaydi .ağrı hissediyomusun dedi hayır dedim gitti .mesela şu aralar illaki karnın sertlesiyodur .doğum zamanı da öyle sık sık sertlesiyor .o sertliği hissediyorsun ama onunla birlikte olan ağrıyı hissetmiyosun .bu iğnenin belinde kalmasının sebebi de eğer doğum uzun sürerse 2._3. doz falan uygulanıyor .belli bı müddet sonra ağrıyı hissedebiliyosun çünkü .bnm ilk dozdan 3 saat sonra doğum oldu .2. dozu doğum yaptığım gce ağrı kesici iğne yerine istedim .ayakların falan uyuşmuyor bu arada normal yürüyosun geziyosun .hee iğne belinde diye de korkma normal sırt üstü yatiyisun hiçbir problem olmuyor .kiminde epidural tutmuyomus ya da daha sonra bel ağrısı cekiyolarmis falan ben bunların hiçbirini yaşamadım .yok işte felç olursun yaptirma diyen bir sürü insan çıkıyor karşına ama epidural ekibi iyiyse hiçbir sıkıntı olmuyor ki zaten yapılan her tıbbi bı durumda her zaman riskleri var oluyor soyluyolar . Çok uzun yazmışım ama net bı sekilde anlatmak istedim .ben epiduralden sonra hiçbir problem yaşamadım .Kimisi epiduralsiz çok rahat doğurur belki sende öyle olucaksin ama bnm ağrı esigim düşükmus bnm için epidural çok konforluydu .aşağıda resim bıraktım epidural ilacını bu takılan şeyden iğneyle enjekte ediyorlar
Aynen öyle canım ben o çocuk bı şekilde ordan cikicak ya normal ya sezeryan diye düşünerek geçirmiştim günleri .ilki normal olmasına rağmen bunda da şartlamiyirum normale sezeryanda olabilirim yani hiç sıkıntı olmaz bnm için .sonuçta ağrılarda acilarda unutulup gidiyor .bnde doğum hikayesi dinlemeyi çok severimÇok güzel ve uzun bir açıklama olmuş çok iyi geldi. Bir de rahatladım. Alternatif bir durum olabileceğini görmek bana iyi geldi. Normalde acı eşiğim çok düşüktür. Ama çok büyük sıkıntı yapmamaya çalışıyorum. Kendimi şu anda hissettiğim kadarıyla rahat geçecek diye alıştırıyorum. Ayrıca böyle tecrübelerini paylaşan olursa çok sevinirim doğumlar yaklaştı malum. Hepimizin motivasyona ihtiyacı var. Heyacanlıyız. Tecrübeli annelerin doğum hikayelerini okumak isterim şahsenDoğuma nasıl hazırlandığınız da dahil süreçle ilgili bilgi verilirse çok tatlı olur.
Kuzu bende ayakta çok durunca, bulasık yıkarken yemek yaparken vs bel ağrım çok oluyor. Hemen uzanıyorum. Şuanda uzanıyorum mesela ama minik adam gerinip duruyo içerde acayip kasılıyorum, ondan sonrada vajinada ağrı oluyor mesela.Resmen ağrım var duramıyorum ayakta oturarak yatıyorum şimdi pjamalarimi giydim yattım yorganı çektim üstüme canım yanıyor aşağıya baskı mı desem bilemedim.
Oy maşallah ya tosun olmuş . Normal doğum mu planlıyorsunuz .kızımda 34. Haftadan itibaren hep sınırda devam etmişti bnm suyum her hafta kontrole gidiyodum .39+6 da doğumu doktor başlatmıştı suyum sınırda diye 40 haftayı geçirmemistiKizlar kontrolden geldik 3350 gr olmus minikim dicemde pek minik degil tabi36+2 idik, bi poz verdi zaten bakmaya doyamadim hersey normal derken amniyon sivim sınirda cikti normalde 5 degerde olmali toplaninca benim 5,5-6 arasi cikti , normalde haftaya pazartesi gel demisti biraz endiselendi cumartesi gel bi bakalim
Yine gunde 3 lt su ic mutlaka dedi
Nst’de sancim cikmasin diye kendimi sıktim bu seferde bebek hareketi az cikti hemsire doktorunuz tekrar ister falan dedi ama zaten muayenede falan hareketliydi bi sorun yoktu yoruldu yavrucum. 1 mart olarak dogum tarihi konusulmisti sivi azalinca cumartesi tekrar konusalim oldu. Bakalim hayirlisi nereye gitti ayol bu sivi
Yok canim yaş 36, kilom 96 ile tup bebek ile hamile kaldim 102 kg’yum suan ve bir kist ameliyati gecirdim açik dikine, o yuzden hic normal dusunmedim sezeryan’dan korkmuyorum prenses dogum hayalimOy maşallah ya tosun olmuş . Normal doğum mu planlıyorsunuz .kızımda 34. Haftadan itibaren hep sınırda devam etmişti bnm suyum her hafta kontrole gidiyodum .39+6 da doğumu doktor başlatmıştı suyum sınırda diye 40 haftayı geçirmemisti
Benim de suyum azalmış ama doktor doğum yakın olduğu için sıkıntı olmaz demişti.Kizlar kontrolden geldik 3350 gr olmus minikim dicemde pek minik degil tabi36+2 idik, bi poz verdi zaten bakmaya doyamadim hersey normal derken amniyon sivim sınirda cikti normalde 5 degerde olmali toplaninca benim 5,5-6 arasi cikti , normalde haftaya pazartesi gel demisti biraz endiselendi cumartesi gel bi bakalim
Yine gunde 3 lt su ic mutlaka dedi
Nst’de sancim cikmasin diye kendimi sıktim bu seferde bebek hareketi az cikti hemsire doktorunuz tekrar ister falan dedi ama zaten muayenede falan hareketliydi bi sorun yoktu yoruldu yavrucum. 1 mart olarak dogum tarihi konusulmisti sivi azalinca cumartesi tekrar konusalim oldu. Bakalim hayirlisi nereye gitti ayol bu sivi
Bilemedim simdi bebeğe büyük kiyafet giydirmeyi hiç sevmiyorum.Çok güzel canım 50/56 numara küçük değilmi
Ben kızlarda çok fazla kullanamadım hemen 62/68 geçtik
Az kalmis günün bebişin de kilosu falan baya iyi çok gününü bekletmez o zamn doktorYok canim yaş 36, kilom 96 ile tup bebek ile hamile kaldim 102 kg’yum suan ve bir kist ameliyati gecirdim açik dikine, o yuzden hic normal dusunmedim sezeryan’dan korkmuyorum prenses dogum hayalim
Rahat olmaya çalışın ben ilk dogumumda cok mutluydum. bebeğime kavusacagim diye kendimi çok Motive ettim.Çok güzel ve uzun bir açıklama olmuş çok iyi geldi. Bir de rahatladım. Alternatif bir durum olabileceğini görmek bana iyi geldi. Normalde acı eşiğim çok düşüktür. Ama çok büyük sıkıntı yapmamaya çalışıyorum. Kendimi şu anda hissettiğim kadarıyla rahat geçecek diye alıştırıyorum. Ayrıca böyle tecrübelerini paylaşan olursa çok sevinirim doğumlar yaklaştı malum. Hepimizin motivasyona ihtiyacı var. Heyacanlıyız. Tecrübeli annelerin doğum hikayelerini okumak isterim şahsenDoğuma nasıl hazırlandığınız da dahil süreçle ilgili bilgi verilirse çok tatlı olur.
Peki neden oluyor bunlar canım yerlerimi daraldı çKuzu bende ayakta çok durunca, bulasık yıkarken yemek yaparken vs bel ağrım çok oluyor. Hemen uzanıyorum. Şuanda uzanıyorum mesela ama minik adam gerinip duruyo içerde acayip kasılıyorum, ondan sonrada vajinada ağrı oluyor mesela.
Bilmem daha yeri vardı en son. Ama duruşundan kaynaklı benimkininPeki neden oluyor bunlar canım yerlerimi daraldı ç
Aynı sorun bendede var geceleri kabus oldu resmen
Ben 3 ay oldu Bandırma’dan Konya’ya geleli önce normal kuru hava iklim alisamadim dedim ama yok 3 ayda alisilmaz mi
Bende kilo 52 idim 60 oldum ama birşey aşağı çekiyor hissi beni anlatmışsın çok zor yürümek 1 ay sonra doğum olsun sabır ediyorum sonra bir ayda evde durdum hadi sonra gelsin yürüyüşler çok severim özledim çokBen de hiç yürüyüş yapamıyorum, halbuki çok kilo almadım hantal değilim bebek de iri değil ama hem çok zor geliyor böylr karnım aşağı çeker gibi hissediyorum hem de sonrasında akıntım artıp tedirgin ediyoryapmıyorum şu an. 38i geçince hala gelen giden olmazsa o zaman umursamaz yaparım diyorum
Aynen canim vajinada ağrı başlıyor sizler yazınca rahatlıyorum yoksa kendimi uzaylı sanıyorum heralde bir bende oluyor ya sankiKuzu bende ayakta çok durunca, bulasık yıkarken yemek yaparken vs bel ağrım çok oluyor. Hemen uzanıyorum. Şuanda uzanıyorum mesela ama minik adam gerinip duruyo içerde acayip kasılıyorum, ondan sonrada vajinada ağrı oluyor mesela.
İnşallah bebişlerimizle sağlıkla park yürüyüşleri yaparız bol bol zaten bahar da gelecek hemenBende kilo 52 idim 60 oldum ama birşey aşağı çekiyor hissi beni anlatmışsın çok zor yürümek 1 ay sonra doğum olsun sabır ediyorum sonra bir ayda evde durdum hadi sonra gelsin yürüyüşler çok severim özledim çok
Aynen canim vajinada ağrı başlıyor sizler yazınca rahatlıyorum yoksa kendimi uzaylı sanıyorum heralde bir bende oluyor ya sanki
Aynı sorun bendede var geceleri kabus oldu resmenvarsa önerisi olan bende faydalanayım bari
Merhaba arkadaşlar sizi takip ediyorum ara ara erken doğuran var mı diyeÇok sağolun bilgi için, ben de bugün doktoruma sordum, özellikle 24+0 da gel dedi niye böyle dediğini sorguluyorum şuan.
Sizin adınıza sevindim tatiliniz başlamış ,darısı bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?