Bebek son anda bile dönebilir. Kaldı ki makat gelişi de normal doğum olabilir. Sağlıkla gelsin. En doğru kararı verirsiniz inşallahKızlar hayırlı geceler grupta aktif olamasamda takipteydim dün gece sancım olunca özel doğum evine gittim nst de dogum sancısı çıkmadı alttan muaiyine edildi rahimde yumşama var fakat açıklık yok çocugum makat gelisi duruyor denildi 3 gündür yediğim herşeyi afedersiniz çıkarıyordum kaburga ağrısından uyuyamıyordum bugün kendi doktoruma gittiğimde bana bebeğimin makat pozisyonunda kanala girdigi o yüzden sancım olduğunu söyledi en son 1 hafta önce kontrole gitmistim 1 haftada 1 gr bile kilo almamış bebegin anne karnında durmasına gerek yok artik 37 den sonra aşağı dönmez dedi yarın gel yine bakalım perşembe günü sezeryana alalım dendi benim ve bebeğim için en hayırlısı neyse o olur inşallah dualarınıza talibim
yaa canım benim dualarımız seninle ve miniğinlee adını belirlediniz mii adıyla karşılayalım oğlumuzuuuKızlar hayırlı geceler grupta aktif olamasamda takipteydim dün gece sancım olunca özel doğum evine gittim nst de dogum sancısı çıkmadı alttan muaiyine edildi rahimde yumşama var fakat açıklık yok çocugum makat gelisi duruyor denildi 3 gündür yediğim herşeyi afedersiniz çıkarıyordum kaburga ağrısından uyuyamıyordum bugün kendi doktoruma gittiğimde bana bebeğimin makat pozisyonunda kanala girdigi o yüzden sancım olduğunu söyledi en son 1 hafta önce kontrole gitmistim 1 haftada 1 gr bile kilo almamış bebegin anne karnında durmasına gerek yok artik 37 den sonra aşağı dönmez dedi yarın gel yine bakalım perşembe günü sezeryana alalım dendi benim ve bebeğim için en hayırlısı neyse o olur inşallah dualarınıza talibim
Cok geçmiş olsun. Üzülmeyiniz.Kızlar hayırlı geceler grupta aktif olamasamda takipteydim dün gece sancım olunca özel doğum evine gittim nst de dogum sancısı çıkmadı alttan muaiyine edildi rahimde yumşama var fakat açıklık yok çocugum makat gelisi duruyor denildi 3 gündür yediğim herşeyi afedersiniz çıkarıyordum kaburga ağrısından uyuyamıyordum bugün kendi doktoruma gittiğimde bana bebeğimin makat pozisyonunda kanala girdigi o yüzden sancım olduğunu söyledi en son 1 hafta önce kontrole gitmistim 1 haftada 1 gr bile kilo almamış bebegin anne karnında durmasına gerek yok artik 37 den sonra aşağı dönmez dedi yarın gel yine bakalım perşembe günü sezeryana alalım dendi benim ve bebeğim için en hayırlısı neyse o olur inşallah dualarınıza talibim
Insallah dısariya adapte olabilir insallah başarırız canım adını nasip olursa hüseyin bırakmak istiyoruz sanki icime dogmus gibi 2 gün önce cantami bile hazırlamıstım hayırlısı olsun hepimizin hakkında insallahyaa canım benim dualarımız seninle ve miniğinlee adını belirlediniz mii adıyla karşılayalım oğlumuzuuu
artık kendilerini kurtardılar doktoruna güvenip derin nefesini alll hazırlıkların tamam mıydı ne alemdesiin
artık kendilerini kurtardı sıpalar en son kaç gramdı kuzucuk kendilerine bakacak durumdalarr o konuda hiç hiç endişelenmee dışarıda olması onun sağlığı için en iyisiyse perşembe gelsinn kavuşuun
Insallah almıstır azariacım önceki hafta bir hafta da 300 gr almıstı 2700 kilosu insan biraz daha ele avuca gelsin istiyor dokunmaya kıyamam gibi geliyorCok geçmiş olsun. Üzülmeyiniz.
Bebek kilo almıştır belki ölcümde çıkmamıştır.
36. Haftayı tamamladıktan sonra erken doğum bile sayılmıyor. Dualarımız sizinle.
İnsallah Allah razı olsun iyi dilekleriniz icinBebek son anda bile dönebilir. Kaldı ki makat gelişi de normal doğum olabilir. Sağlıkla gelsin. En doğru kararı verirsiniz inşallah
Kucuk doğan bebekler hemen kilo aliyorlar.Insallah almıstır azariacım önceki hafta bir hafta da 300 gr almıstı 2700 kilosu insan biraz daha ele avuca gelsin istiyor dokunmaya kıyamam gibi geliyor
İcimi ferahlattınız cok tesekkur ederimKucuk doğan bebekler hemen kilo aliyorlar.
Deneyimli bir anne olarak söylüyorum.
Benim kızım 1910 gram 45 cm doğmuştu.
Yeterki sağlığı sıhhati yerinde olsun.
2700 de gayet iyi bir kilo.
Üzülme annesi.
Kilosu guzelmis canim ,belki doktorun hemen gün vermez biraz daha kilo alir . Hemen olsa bile gercekten azaria ninda dedigi gibi bebekler hemen toparliyor. Bende hemen buyumesinler istiyorumInsallah almıstır azariacım önceki hafta bir hafta da 300 gr almıstı 2700 kilosu insan biraz daha ele avuca gelsin istiyor dokunmaya kıyamam gibi geliyor
Benim cinsiyet sonradan değişti oğlum geliyor
Kuzum hiç korkma. Kilosu gayet iyi. Maasallah hemen de kilo alır. Bir persembe olsun hayırlısı ile belki almaz doktor. Benden önce doguracaksiniz :)İnsallah Allah razı olsun iyi dilekleriniz icin
Herşey yolunda ama oğlumun kilosu önde gidiyomuş son haftalara kalır ve kilo böyle giderse sezeryan yaparız dedi doktor ve sezeryan istemiyorum.tabi herşeyin hayırlısı daha kesin bi konuşmada olmadı.@zahrada bi sonraki kontrolde 15 şubat
Eczaneden aldın sanırım degil mi? Bana okyanus suyu önermişti doktorum aldım ama kalıcı çözüm olmadı maalesefMerhaba arkadaşlar sizi takip ediyorum ara ara erken doğuran var mı diye
Burun tıkanıklığını bende aylarca yaşadım. En son doktorum izotonik su yazdı onu şırınga ile çekiyorsunuz sonra iğnesini çıkarıp burnunuzun tek deliğine sokup tamamını sıkıyorsunuz. Hatta şırınga büyük olsa daha iyi olur. Sonra diğer deliğe de aynısını yapıyorsunuz. Ben tek seferde kurtuldum şaka gibi
Umarım size de aynı etkiyi yapar
Geçmiş olsun Hepinize
Sağlıkla gelsin bebişleriniz
Canım seninde bebeğinin de hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlar hayırlı geceler grupta aktif olamasamda takipteydim dün gece sancım olunca özel doğum evine gittim nst de dogum sancısı çıkmadı alttan muaiyine edildi rahimde yumşama var fakat açıklık yok çocugum makat gelisi duruyor denildi 3 gündür yediğim herşeyi afedersiniz çıkarıyordum kaburga ağrısından uyuyamıyordum bugün kendi doktoruma gittiğimde bana bebeğimin makat pozisyonunda kanala girdigi o yüzden sancım olduğunu söyledi en son 1 hafta önce kontrole gitmistim 1 haftada 1 gr bile kilo almamış bebegin anne karnında durmasına gerek yok artik 37 den sonra aşağı dönmez dedi yarın gel yine bakalım perşembe günü sezeryana alalım dendi benim ve bebeğim için en hayırlısı neyse o olur inşallah dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?