2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bebek son anda bile dönebilir. Kaldı ki makat gelişi de normal doğum olabilir. Sağlıkla gelsin. En doğru kararı verirsiniz inşallah

yaa canım benim dualarımız seninle ve miniğinlee adını belirlediniz mii adıyla karşılayalım oğlumuzuuu

artık kendilerini kurtardılar doktoruna güvenip derin nefesini alll hazırlıkların tamam mıydı ne alemdesiin
artık kendilerini kurtardı sıpalar en son kaç gramdı kuzucuk kendilerine bakacak durumdalarr o konuda hiç hiç endişelenmee dışarıda olması onun sağlığı için en iyisiyse perşembe gelsinn kavuşuun

Cok geçmiş olsun. Üzülmeyiniz.
Bebek kilo almıştır belki ölcümde çıkmamıştır.
36. Haftayı tamamladıktan sonra erken doğum bile sayılmıyor. Dualarımız sizinle.

Insallah dısariya adapte olabilir insallah başarırız canım adını nasip olursa hüseyin bırakmak istiyoruz sanki icime dogmus gibi 2 gün önce cantami bile hazırlamıstım hayırlısı olsun hepimizin hakkında insallah

Cok geçmiş olsun. Üzülmeyiniz.
Bebek kilo almıştır belki ölcümde çıkmamıştır.
36. Haftayı tamamladıktan sonra erken doğum bile sayılmıyor. Dualarımız sizinle.
Insallah almıstır azariacım önceki hafta bir hafta da 300 gr almıstı 2700 kilosu insan biraz daha ele avuca gelsin istiyor dokunmaya kıyamam gibi geliyor

Insallah almıstır azariacım önceki hafta bir hafta da 300 gr almıstı 2700 kilosu insan biraz daha ele avuca gelsin istiyor dokunmaya kıyamam gibi geliyor
Kucuk doğan bebekler hemen kilo aliyorlar.
Deneyimli bir anne olarak söylüyorum.
Benim kızım 1910 gram 45 cm doğmuştu.
Yeterki sağlığı sıhhati yerinde olsun.
2700 de gayet iyi bir kilo.
Üzülme annesi.

Kilosu guzelmis canim ,belki doktorun hemen gün vermez biraz daha kilo alir . Hemen olsa bile gercekten azaria ninda dedigi gibi bebekler hemen toparliyor. Bende hemen buyumesinler istiyorum belki kanala yerlestigi icin artik donmez demistir doktorunuz. Ilk bebeginiz mi ?

Benim cinsiyet sonradan değişti oğlum geliyor ülke değiştirdiğim için çok aktif olamadım Danimarka’da doğum yapacağım. Danimarka’da sorun olmadığı taktirde sezeryan olmuyor normal doğum yapacağım Allah’ın izniyle. İsim de Aras olacak inşallah

İnsallah Allah razı olsun iyi dilekleriniz icin
Kuzum hiç korkma. Kilosu gayet iyi. Maasallah hemen de kilo alır. Bir persembe olsun hayırlısı ile belki almaz doktor. Benden önce doguracaksiniz :)

A Annecik P pera__ kızçeler siz kontrollerden sonra yazmadınıız ne alemde bebiklerr
Herşey yolunda ama oğlumun kilosu önde gidiyomuş son haftalara kalır ve kilo böyle giderse sezeryan yaparız dedi doktor ve sezeryan istemiyorum.tabi herşeyin hayırlısı daha kesin bi konuşmada olmadı.@zahrada bi sonraki kontrolde 15 şubat

Eczaneden aldın sanırım degil mi? Bana okyanus suyu önermişti doktorum aldım ama kalıcı çözüm olmadı maalesef markasi var mi, özelden yazabilirsen cok sevinirim kuzum danışayım doktoruma

Canım seninde bebeğinin de hakkında hayırlısı olsun inşallah kilosu çok az değil bencede, doğunca daha kolay toparlar bence. Böyle durumlarda doktora güvenmek durumundayız hepimiz. Güzel haberlerini yaz mutlaka persembe günü

karnım bazen elips şeklinde oluyr kkumsalda yatar giibi yan uzanıyr bazen benşm kide. Yada bana öyle geliyr. Nereye dönmeye çalışyrsun kızım baş aşağı da olcak diyrm. Z zahrada
Bende normal istiyrm inşllh canı sıkılıp doğum pozisyonunu değşştrmez suyum biraz fazlaydı bu zıpır kızdan her süprizi bekliyrm :))

Günaydın kızlar.Aksam nst ye girdim.Bi de muayene etti ebe vajinal.Aciklik yok sanci da yok.Ama karnım aşırı sertleşiyor bi de makata baskı yapıyor.Yururken canım acıyor artık.Serum verildi.Cuma tekrar kontrol var.35+5de 2750gr 'di.Bu iri bebekmi demek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…