2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bebeğin kilosu normal bence canım. Benimde 36+0 da 2850 kiloydu bebiş. Doktor kilosu normal dedi

Nameless Warrior canım canımm en son 8mm düştü servikal uzunluk haberini aldık ne alemdesin tekrar ne zaman gitceksiin evde misin şu ann
Canım evet 8 mm e düştü ne yazık ki bebeğin bir tanesi çok aşağıda baskı yapıyor doktorum bu saatten sonra uzamaz hatta bence düşmeye devam edecek dedi. Cuma günü son kontrolüm var anestezi doktoru ile görüşüp önümüzdeki haftaiçine doğum tarihi belirleyeceğiz. Yani haftaya doğurmuş olacağım eğer bu kuduruk daha fazla acele edip önce gelmezlerse kısacası Mart değil Şubat annesi olacağım

Sağlıkla gelsinler. Hayırlısı olsun nameless :)
Ben de haftaya cuma dogurucam. Şubat annesi adı altında Mart anneleriyiz biz boşver :)

Yok canım kilosu normal. 35+4 te gittim geçen cumartesi 2800 dü benimki de

Günaydın ey şeker ahali :)... Dün 37+2 Çatı muayenesi oldum. Doktor normal doğum için uygunsun çömel sürekli yerde çömelerek patates soy. İş yap çömelerek dedi :) ben biraz korkuyorum nasıl olcak falan doğum yaklaştıkça endişem arttı oysaki kendimi iyi adapte ettiğimi sanıyordum. Yavaş yavaş alaturka wc kullanır gibi günde en az 5 6 kez bu hareketi yap dedi kalabildiğin kadar kal o şekilde dedi. Doktorlarınızın sizler için önerisi nedir?

Nasıl gecti canım çatı muayenesi zorlandın mı? Evet hareket öneriyorlar normal dogumda, arkadasıma çatı muayenesi yaptı, evde çömel dedi. Kız yaptı 2 güne dogurdu:) sen panik olma tabii, onun çatı muayenesinde çok kurcalamış, resmen adam dogumu baslattı diyor. Hazırlıkların tamamsa çömelmene bak hakkında hayırlısı olsun

Instagramda takip ettiğim kadına da kapı koluna tutunarak gunluk 100 squat yapmasını onermış doktor inşallah saglıkla zamanında gelir bebegın

asla alafranga wc kullanmayan biri olarak söylüyorum, günde 5-6 kez alaturka kullanmak doğurtmuyor tecrübeyle sabit zaten daha dursunlar 2-3 hafta ya

Sağlıkla gelsinler. Hayırlısı olsun nameless :)
Ben de haftaya cuma dogurucam. Şubat annesi adı altında Mart anneleriyiz biz boşver :)
Bizimkiler biraz erkenci ama dediğin gibi sağlıkla gelsinler önemli olan o Ben senden önce doğururum büyük ihtimalle biz Mart görünümlü Şubat anası olacağız bu arada inşallah sende sağlıkla alırsın yavrunu kucağına

Ay amin inşallah :)
Benim normalde alerjik rinitem var çok fazla burun tıkanıklığı yaşıyorum aylardır. Bu durum bir bana oluyor sanıyordum üstelik. Bir de kaşıntı yüklendi şimdi işin içine. Pul pul dökülmeler kaşınmalar dökülmeler.
İzotonik serum ben de kullandım ama maalesef fayda etmedi. Doğum geçtikten sonrasına geçecek diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum.

Sabır edin az kaldı demesi kolay tabi ama dün basım çok ağrıdı migreni olan biriyim ağrı kesici siz durmam normalde ama hamilelelikde hiç ağrı kesici içmedim sabır ettim korkuyorum rennie içiyordum bir hafta içtim onada taktım doğru değil diye
Babam sade helva ye ara ara bak kalmaz dedi cidden etki etti

Baş ağrısı için mi helva ıyı geldı dedınız dunden berı benımde basım cok agrıyorda merak ettım

Benim de migrenim var. Ben hamileliğin başlarında çok çektim migrenden. Doktorum bana parol kullanabilirsin dedi. Rennie duo için de mesela bunlar mide tarafından emilmediği için zararı yok merak etme dedi.

Normal dopumda sancı çerkerken sancı geldiği zaman çömelmek bana iyi gelmişti. Burada bi arkadaşn ebesi demişti. Cidden faydasını gördüm.
Sabaha ancak doğuruur diye gece hmşire uyudu snrm gelmdi kntrole . çok sancım vardı
Fatma ana otuda etki etmiş olabilir gece bi buçukta elim bebeğin kafadına değdiinde ufak bi şok yaşamıştım. Normalde. Akşam 5 gibi sancım başlayıp 7 8 gibi artmiştı. 10da muayene etmişti dr 4 saat sancıya sadece 1 cm acılma vardı

Dualarımız seninle inşallah.
Kendini sıkıp üzme hayırlısı ile bebeğini kucağına al bizede güzel haberler ver

Mrb herkese.36+1 olduk biz de geçen hafta bebeğimin kilosu 2700 Du. Uzun süredir çok iştahsızlık var. Aç olduğum halde yemek görünce kusasım geliyor. Doktorumda çok önemsemiyor bu durumu. Benim gibi olan var mı? Hem kendim halsiz kalıyorum hem de bebeğimi besleyemiyirum diye üzülüyorum.

Kilosu gayet iyi bence takılmayın

Kızlar yemek yemek bi işkence halime geldi
Midem yanıyor bazen bulanıyor yemekten sonra başım ağırlaşıyor üstüme bi ağırlık geliyor
Rennie içtim her akşam her akşam tekrar etti sade helva yedim artık psikolojik mi her gün küçük bir parça yedim kesildi dene ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…