Bebeğin kilosu normal bence canım. Benimde 36+0 da 2850 kiloydu bebiş. Doktor kilosu normal dediGünaydın kızlar.Aksam nst ye girdim.Bi de muayene etti ebe vajinal.Aciklik yok sanci da yok.Ama karnım aşırı sertleşiyor bi de makata baskı yapıyor.Yururken canım acıyor artık.Serum verildi.Cuma tekrar kontrol var.35+5de 2750gr 'di.Bu iri bebekmi demek oluyor.
Canım evet 8 mm e düştü ne yazık ki bebeğin bir tanesi çok aşağıda baskı yapıyor doktorum bu saatten sonra uzamaz hatta bence düşmeye devam edecek dedi. Cuma günü son kontrolüm var anestezi doktoru ile görüşüp önümüzdeki haftaiçine doğum tarihi belirleyeceğiz. Yani haftaya doğurmuş olacağım eğer bu kuduruk daha fazla acele edip önce gelmezlerse kısacası Mart değil Şubat annesi olacağımNameless Warrior canım canımm en son 8mm düştü servikal uzunluk haberini aldık ne alemdesin tekrar ne zaman gitceksiin evde misin şu ann
Sağlıkla gelsinler. Hayırlısı olsun nameless :)Canım evet 8 mm e düştü ne yazık ki bebeğin bir tanesi çok aşağıda baskı yapıyor doktorum bu saatten sonra uzamaz hatta bence düşmeye devam edecek dedi. Cuma günü son kontrolüm var anestezi doktoru ile görüşüp önümüzdeki haftaiçine doğum tarihi belirleyeceğiz. Yani haftaya doğurmuş olacağım eğer bu kuduruk daha fazla acele edip önce gelmezlerse kısacası Mart değil Şubat annesi olacağım
Yok canım kilosu normal. 35+4 te gittim geçen cumartesi 2800 dü benimki deGünaydın kızlar.Aksam nst ye girdim.Bi de muayene etti ebe vajinal.Aciklik yok sanci da yok.Ama karnım aşırı sertleşiyor bi de makata baskı yapıyor.Yururken canım acıyor artık.Serum verildi.Cuma tekrar kontrol var.35+5de 2750gr 'di.Bu iri bebekmi demek oluyor.
Nasıl gecti canım çatı muayenesi zorlandın mı? Evet hareket öneriyorlar normal dogumda, arkadasıma çatı muayenesi yaptı, evde çömel dedi. Kız yaptı 2 güne dogurdu:) sen panik olma tabii, onun çatı muayenesinde çok kurcalamış, resmen adam dogumu baslattı diyor. Hazırlıkların tamamsa çömelmene bakGünaydın ey şeker ahali :)... Dün 37+2 Çatı muayenesi oldum. Doktor normal doğum için uygunsun çömel sürekli yerde çömelerek patates soy. İş yap çömelerek dedi :) ben biraz korkuyorum nasıl olcak falan doğum yaklaştıkça endişem arttı oysaki kendimi iyi adapte ettiğimi sanıyordum.Yavaş yavaş alaturka wc kullanır gibi günde en az 5 6 kez bu hareketi yap dedi kalabildiğin kadar kal o şekilde dedi. Doktorlarınızın sizler için önerisi nedir?
Instagramda takip ettiğim kadına da kapı koluna tutunarak gunluk 100 squat yapmasını onermış doktor inşallah saglıkla zamanında gelir bebegınGünaydın ey şeker ahali :)... Dün 37+2 Çatı muayenesi oldum. Doktor normal doğum için uygunsun çömel sürekli yerde çömelerek patates soy. İş yap çömelerek dedi :) ben biraz korkuyorum nasıl olcak falan doğum yaklaştıkça endişem arttı oysaki kendimi iyi adapte ettiğimi sanıyordum.Yavaş yavaş alaturka wc kullanır gibi günde en az 5 6 kez bu hareketi yap dedi kalabildiğin kadar kal o şekilde dedi. Doktorlarınızın sizler için önerisi nedir?
asla alafranga wc kullanmayan biri olarak söylüyorum, günde 5-6 kez alaturka kullanmak doğurtmuyor tecrübeyle sabitGünaydın ey şeker ahali :)... Dün 37+2 Çatı muayenesi oldum. Doktor normal doğum için uygunsun çömel sürekli yerde çömelerek patates soy. İş yap çömelerek dedi :) ben biraz korkuyorum nasıl olcak falan doğum yaklaştıkça endişem arttı oysaki kendimi iyi adapte ettiğimi sanıyordum.Yavaş yavaş alaturka wc kullanır gibi günde en az 5 6 kez bu hareketi yap dedi kalabildiğin kadar kal o şekilde dedi. Doktorlarınızın sizler için önerisi nedir?
Bizimkiler biraz erkenci ama dediğin gibi sağlıkla gelsinler önemli olan oSağlıkla gelsinler. Hayırlısı olsun nameless :)
Ben de haftaya cuma dogurucam. Şubat annesi adı altında Mart anneleriyiz biz boşver :)
Ay amin inşallah :)Rahat olmaya çalışın ben ilk dogumumda cok mutluydum. bebeğime kavusacagim diye kendimi çok Motive ettim.
Pozitif olun nasil düsünürseniz öyle oluyor.
Akliniza kötü birsey getirmeyin.
Aklinizda hep final olsun.
Final anında bebeginizi kucağınıza vercekler ve siz hayatinizin en mutlu en anlamli gününü yasayacaksiniz inşallah.
O gün tüm gün herkese gülücük sacacaksiniz insallah.
Rabbim hepimize kolay sağlıklı sıhhatli doğumlar versin inşallah.
Tüm isteyenlere de anne olmayı nasip etsin inşallah.
Doğum anında yapılan dualar kabul olunurmus.
Rabbim bizim dualarımız da kabul etsin inşallah.
Benim normalde alerjik rinitem var çok fazla burun tıkanıklığı yaşıyorum aylardır. Bu durum bir bana oluyor sanıyordum üstelik. Bir de kaşıntı yüklendi şimdi işin içine. Pul pul dökülmeler kaşınmalar dökülmeler.
Sabır edin az kaldı demesi kolay tabi ama dün basım çok ağrıdı migreni olan biriyim ağrı kesici siz durmam normalde ama hamilelelikde hiç ağrı kesici içmedim sabır ettim korkuyorum rennie içiyordum bir hafta içtim onada taktım doğru değil diyeAy amin inşallah :)
Benim normalde alerjik rinitem var çok fazla burun tıkanıklığı yaşıyorum aylardır. Bu durum bir bana oluyor sanıyordum üstelik. Bir de kaşıntı yüklendi şimdi işin içine. Pul pul dökülmeler kaşınmalar dökülmeler.
İzotonik serum ben de kullandım ama maalesef fayda etmedi. Doğum geçtikten sonrasına geçecek diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum.
Baş ağrısı için mi helva ıyı geldı dedınız dunden berı benımde basım cok agrıyorda merak ettımSabır edin az kaldı demesi kolay tabi ama dün basım çok ağrıdı migreni olan biriyim ağrı kesici siz durmam normalde ama hamilelelikde hiç ağrı kesici içmedim sabır ettim korkuyorum rennie içiyordum bir hafta içtim onada taktım doğru değil diye
Babam sade helva ye ara ara bak kalmaz dedi cidden etki etti
Benim de migrenim var. Ben hamileliğin başlarında çok çektim migrenden. Doktorum bana parol kullanabilirsin dedi. Rennie duo için de mesela bunlar mide tarafından emilmediği için zararı yok merak etme dedi.Sabır edin az kaldı demesi kolay tabi ama dün basım çok ağrıdı migreni olan biriyim ağrı kesici siz durmam normalde ama hamilelelikde hiç ağrı kesici içmedim sabır ettim korkuyorum rennie içiyordum bir hafta içtim onada taktım doğru değil diye
Babam sade helva ye ara ara bak kalmaz dedi cidden etki etti
Dualarımız seninle inşallah.Kızlar hayırlı geceler grupta aktif olamasamda takipteydim dün gece sancım olunca özel doğum evine gittim nst de dogum sancısı çıkmadı alttan muaiyine edildi rahimde yumşama var fakat açıklık yok çocugum makat gelisi duruyor denildi 3 gündür yediğim herşeyi afedersiniz çıkarıyordum kaburga ağrısından uyuyamıyordum bugün kendi doktoruma gittiğimde bana bebeğimin makat pozisyonunda kanala girdigi o yüzden sancım olduğunu söyledi en son 1 hafta önce kontrole gitmistim 1 haftada 1 gr bile kilo almamış bebegin anne karnında durmasına gerek yok artik 37 den sonra aşağı dönmez dedi yarın gel yine bakalım perşembe günü sezeryana alalım dendi benim ve bebeğim için en hayırlısı neyse o olur inşallah dualarınıza talibim
Benimde bu aralar öyleKızlar yemek yemek bi işkence halime geldi
Midem yanıyor bazen bulanıyor yemekten sonra başım ağırlaşıyor üstüme bi ağırlık geliyor
Kilosu gayet iyi bence takılmayınMrb herkese.36+1 olduk biz de geçen hafta bebeğimin kilosu 2700 Du. Uzun süredir çok iştahsızlık var. Aç olduğum halde yemek görünce kusasım geliyor. Doktorumda çok önemsemiyor bu durumu. Benim gibi olan var mı? Hem kendim halsiz kalıyorum hem de bebeğimi besleyemiyirum diye üzülüyorum.
Rennie içtim her akşam her akşam tekrar etti sade helva yedim artık psikolojik mi her gün küçük bir parça yedim kesildi dene ne olcakKızlar yemek yemek bi işkence halime geldi
Midem yanıyor bazen bulanıyor yemekten sonra başım ağırlaşıyor üstüme bi ağırlık geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?