Ölcümlere takılmayın kızlar.Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı her şey iyi çok şükür nst de bebek hareketleri çok iyiydi ve sancım yoktu 36+2 deyim 2700 gr minnak bi kızım var sizin yazdığınız kiloları gördükçe benimki el kadar doğacak gibi hissediyorum :))
Tahin mideye iyi geliyor, ben de reflüyken sabahları çok yerdim. Helva da tahinden yapılıyor, mantıklı canım. İşe yaramıştır.Rennie içtim her akşam her akşam tekrar etti sade helva yedim artık psikolojik mi her gün küçük bir parça yedim kesildi dene ne olcak
Bende de akıntı çok var. Doktora söylemiştim olabilir normal dedi. Ama benimde suyumda azalma var kafama takıldı şimdiKizlar dun doktorum amniyon sivisi azaliyor diye tedirgin oldu yazmistim, sizlerde akintilar ne alemde
Ben hareket ettikce yada bebek hareket ettikce akintim oluyor. 36+3’teyim biraz tedirgin oldum acikcasi. Bebegin hareketlerinde sorun yok cok sukur. Sanci falanda cikmadi nst’de ama amniyon sivisi sınirda cikinca endiselendik
Yani doktorlar da bazen kafamızdaki soruların cevabını vermiyor sanırım. Bu ara benim de bir sürü soru var kafamda. Mesela suyu azsa, belki de bu haftalarda bir riski yoktur, doktor detaylı bir yorum getirse, şuna baktım, buna baktım bu durumda risk yok gibi kafamızda kurmıycaz. Bizi stres yapmamak için mi acaba çok detaya girmiyorlar. Ben bu hafta soru bonbardımanı yapıcam.Bende de akıntı çok var. Doktora söylemiştim olabilir normal dedi. Ama benimde suyumda azalma var kafama takıldı şimdi
yaa bunu simdi gördüm sanci su beklemeyecekler mi? her doktor farkli uygulama yapıyor. benim de yarin kontrolum var doktora erken alin dayanamıyorum dedim kontrolde bi daha bakalim dediCanım evet 8 mm e düştü ne yazık ki bebeğin bir tanesi çok aşağıda baskı yapıyor doktorum bu saatten sonra uzamaz hatta bence düşmeye devam edecek dedi. Cuma günü son kontrolüm var anestezi doktoru ile görüşüp önümüzdeki haftaiçine doğum tarihi belirleyeceğiz. Yani haftaya doğurmuş olacağım eğer bu kuduruk daha fazla acele edip önce gelmezlerse kısacası Mart değil Şubat annesi olacağım
Canım benim doktorum suyun azalmış ama doğum yakın olduğu için problem olmaz dedi. Akıntı içinde foşur foşur mu geliyor dedi yok dedim ama baya sulu akıntım oluyor dedim. Normal dediYani doktorlar da bazen kafamızdaki soruların cevabını vermiyor sanırım. Bu ara benim de bir sürü soru var kafamda. Mesela suyu azsa, belki de bu haftalarda bir riski yoktur, doktor detaylı bir yorum getirse, şuna baktım, buna baktım bu durumda risk yok gibi kafamızda kurmıycaz. Bizi stres yapmamak için mi acaba çok detaya girmiyorlar. Ben bu hafta soru bonbardımanı yapıcam.Çünkü internetten bakarsam çok olumsuz şeyler okuyorum. Ya da normal dediklerinde hiç kurcalamıycaz bende hareket azlığında amniyon sıvısı kontrolü yaptı mesela, sizde hareket vs hersey normalse takılmamış olabilir sıvı azlığına.
Evet canım 38.haftadaymışın, ondan takılmamıştır.Canım benim doktorum suyun azalmış ama doğum yakın olduğu için problem olmaz dedi. Akıntı içinde foşur foşur mu geliyor dedi yok dedim ama baya sulu akıntım oluyor dedim. Normal dedi
Doktor konusuna katılıyorum onlar her gün bu işin içinde olduğu için umursamıyolar çok fazla ama bizler de muayene olmak için o kadar para veriyoruz haliyle bunun karşılığını almak istiyoruz. Biz nereden bilelim.
Canım doktorum diyor ki bu açıklık ve rahim uzunluğu ile zaten haftayı çıkartmazsınız. Bu şekilde hem daha fazla kısaldığında vajina florası yukarı çıkar bebeklere enfeksiyon ulaşabilir hemde suyun sancın gece gelirse benim için problem yok ama nöbetçi çocuk doktoru bir tane ve dışarıdan geliyor risk almış oluruz. Hiç işimizi şansa bıraklamayalım planlı ilerleyelim zaten doktorun söylemesine gerek yok bebeğin birisi çok aşağıda banada çok uzun dururlar gibi gelmiyor cuma kontrolü bile beklerler mi bilemiyorumyaa bunu simdi gördüm sanci su beklemeyecekler mi? her doktor farkli uygulama yapıyor. benim de yarin kontrolum var doktora erken alin dayanamıyorum dedim kontrolde bi daha bakalim dedi
Tahin mideye iyi geliyor, ben de reflüyken sabahları çok yerdim. Helva da tahinden yapılıyor, mantıklı canım. İşe yaramıştır.
Doktor normal deyince sorgulama yapmamak en doğrusuYani doktorlar da bazen kafamızdaki soruların cevabını vermiyor sanırım. Bu ara benim de bir sürü soru var kafamda. Mesela suyu azsa, belki de bu haftalarda bir riski yoktur, doktor detaylı bir yorum getirse, şuna baktım, buna baktım bu durumda risk yok gibi kafamızda kurmıycaz. Bizi stres yapmamak için mi acaba çok detaya girmiyorlar. Ben bu hafta soru bonbardımanı yapıcam.Çünkü internetten bakarsam çok olumsuz şeyler okuyorum. Ya da normal dediklerinde hiç kurcalamıycaz bende hareket azlığında amniyon sıvısı kontrolü yaptı mesela, sizde hareket vs hersey normalse takılmamış olabilir sıvı azlığına.
Yok yok takılmıyorum hatta doğum kolay olur diye halimden memnunum :)Ölcümlere takılmayın kızlar.
Sag salim.gelsinler yeterki
yaa ne kadar mantikli ve açıklayıcı olmus hayran kaldim. bir de sen muhtemelen iyi bir hastaneye gidiyorsundur ona ragmen böyle söylemiş. benim gittigim hastane basit. cocuk doktoru gece gelir mi bilmiyorum. iki uc seferdir 36da alsak mi diyordum doktora ama hic orali olmadi. rahim agzi uzunlugunu da bayadir olcmuyor hatta nişanım geldi acilma var mi diye bakmadi bile. kan sulandirici kullaniyorum igneyi vurunca 8 saat ameliyat edemeyiz dedi. hem tedirginim hem insan gibi yaşamıyorum suan. kontrolum yarin. cuma cumartesi veya en gec pazartesi ameliyat olmak istiyorum insallah ikna edebilirim.Canım doktorum diyor ki bu açıklık ve rahim uzunluğu ile zaten haftayı çıkartmazsınız. Bu şekilde hem daha fazla kısaldığında vajina florası yukarı çıkar bebeklere enfeksiyon ulaşabilir hemde suyun sancın gece gelirse benim için problem yok ama nöbetçi çocuk doktoru bir tane ve dışarıdan geliyor risk almış oluruz. Hiç işimizi şansa bıraklamayalım planlı ilerleyelim zaten doktorun söylemesine gerek yok bebeğin birisi çok aşağıda banada çok uzun dururlar gibi gelmiyor cuma kontrolü bile beklerler mi bilemiyorumSende çok haklısın valla artık çok zor senin haftanda çok iyi alsada sıkıntı olmaz inşallah kontrolün ne zaman ?
Kan sulandırıci hala neden devam ediyorsunuz ki?yaa ne kadar mantikli ve açıklayıcı olmus hayran kaldim. bir de sen muhtemelen iyi bir hastaneye gidiyorsundur ona ragmen böyle söylemiş. benim gittigim hastane basit. cocuk doktoru gece gelir mi bilmiyorum. iki uc seferdir 36da alsak mi diyordum doktora ama hic orali olmadi. rahim agzi uzunlugunu da bayadir olcmuyor hatta nişanım geldi acilma var mi diye bakmadi bile. kan sulandirici kullaniyorum igneyi vurunca 8 saat ameliyat edemeyiz dedi. hem tedirginim hem insan gibi yaşamıyorum suan. kontrolum yarin. cuma cumartesi veya en gec pazartesi ameliyat olmak istiyorum insallah ikna edebilirim.
Canım ben medicalpark a gidiyorum doktorum biraz pimpirikli ve garantici ikizlerde her ihtimale karşı iki çocuk doktoru olması lazım doğumda bir sıkıntı olsa birini muayene ederken diğerini bekletemeyiz diyor. Senin hastanede de muhakkak çocuk doktoru vardır nöbetçi ama genellikle gece doktorları dışarıdan geliyormuş hastanenin kendi doktoru olmuyormuş. Ben bu haftama rağmen çok sıkıntı çekiyorum sen bayadır çok zorlanıyorsun bence ciddi ciddi bir daha konuş. Birde bu işin psikolojik kısmı var birşey mi oldu suyum mu geldi aman sancım mı var yarım aklımda gitti benim vallayaa ne kadar mantikli ve açıklayıcı olmus hayran kaldim. bir de sen muhtemelen iyi bir hastaneye gidiyorsundur ona ragmen böyle söylemiş. benim gittigim hastane basit. cocuk doktoru gece gelir mi bilmiyorum. iki uc seferdir 36da alsak mi diyordum doktora ama hic orali olmadi. rahim agzi uzunlugunu da bayadir olcmuyor hatta nişanım geldi acilma var mi diye bakmadi bile. kan sulandirici kullaniyorum igneyi vurunca 8 saat ameliyat edemeyiz dedi. hem tedirginim hem insan gibi yaşamıyorum suan. kontrolum yarin. cuma cumartesi veya en gec pazartesi ameliyat olmak istiyorum insallah ikna edebilirim.
kan sulandirici 3 haftadir kullaniyorum oncesinde problemim yoktu. 3 hafta once gorme kaybı bilinc bulanikligi yasadim epey ciddi varislerim var bacakta ve genitalde. mr eeg falan baktilar ama bisey bulamadilar pihti atmıştır belki diye onlem amacli kan sulandirici basladilar. ben acilmam oldugunu düşünüyorum haftalar once rahim agzi kisaydi zaten suanda baski cok daha fazla. oturur pozisyonda sizlamalarim var. bunlardan onemlisi her yerim agriyor dayanamıyorum artik yatar pozisyonda duramıyorum oturamiyorum saat sayiyorumKan sulandırıci hala neden devam ediyorsunuz ki?
Haftanız da ilerde. Dogsalar bile erken doğum yerine sayılmıyor artık.
Rahim ağzını ölçümü ne kadar az olursa o kadar iyi olur.
Durumunuz da tehlike yoksa bebeklerde iyise.
Aslında ne kadar icerde kalsa o kadar iyi olur. Acilmaniz cok olsa anlardınız diye düşünüyorum.
Bebeklerde hareket iyise kanamniz yoksa suyunuz da şarıl şarıl gelmediyse inşallah hersey yolundadır.
Kan sulandırıci dışında beni tedirgin eden durum yok. Bu konuyu doktora tekrar danışın.
ALLAH yardımcınız olsun ikiz taşımak gerçekten çok zor.
simdi senin ameliyat günün de cuma mi belirlenecek?Canım ben medicalpark a gidiyorum doktorum biraz pimpirikli ve garantici ikizlerde her ihtimale karşı iki çocuk doktoru olması lazım doğumda bir sıkıntı olsa birini muayene ederken diğerini bekletemeyiz diyor. Senin hastanede de muhakkak çocuk doktoru vardır nöbetçi ama genellikle gece doktorları dışarıdan geliyormuş hastanenin kendi doktoru olmuyormuş. Ben bu haftama rağmen çok sıkıntı çekiyorum sen bayadır çok zorlanıyorsun bence ciddi ciddi bir daha konuş. Birde bu işin psikolojik kısmı var birşey mi oldu suyum mu geldi aman sancım mı var yarım aklımda gitti benim valla
Evet canım cuma günü aç gel anestezi doktoruda görsün ona göre günü belirleyelim dedi. Ama önümüzde ki haftaiçi kesin alacağız hazırlıklı ol dedi. Benim tahminim haftanın son günlerine bile kalmayacak. Şuan tek duamız bebekler küvoze girmez inşallahsimdi senin ameliyat günün de cuma mi belirlenecek?
Günlerimiz seninle aynı cnm merak ve dua ile güzel haberlerini bekliyruz. Sağ salim en güzel şekilde kucağına alırsn ikizlerini inşllh❤Evet canım cuma günü aç gel anestezi doktoruda görsün ona göre günü belirleyelim dedi. Ama önümüzde ki haftaiçi kesin alacağız hazırlıklı ol dedi. Benim tahminim haftanın son günlerine bile kalmayacak. Şuan tek duamız bebekler küvoze girmez inşallah
sen kuduruk kızlarının isimlerini belirledin mii ay yarın inşallah doktor seni daha bekletmez güzel haberler verirsimdi senin ameliyat günün de cuma mi belirlenecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?