- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 36
Amin kuzum inşallah Allah razı olsunGünlerimiz seninle aynı cnm merak ve dua ile güzel haberlerini bekliyruz. Sağ salim en güzel şekilde kucağına alırsn ikizlerini inşllh❤
evet canim belirledim ama belki akrabalarimdan veya arkadaslarimdan biri girer bakar beni tanir diye burada paylaşamıyorum. ben beklenen doğum tarihini bildigim arkadaşlarıma bakiyorum kkya üye mi diyesen kuduruk kızlarının isimlerini belirledin mii ay yarın inşallah doktor seni daha bekletmez güzel haberler verir
Cok geçmiş olsun. O zaman biran önce doktorunuz la konuşun. Ne gerekiyorsa yapsinlar.kan sulandirici 3 haftadir kullaniyorum oncesinde problemim yoktu. 3 hafta once gorme kaybı bilinc bulanikligi yasadim epey ciddi varislerim var bacakta ve genitalde. mr eeg falan baktilar ama bisey bulamadilar pihti atmıştır belki diye onlem amacli kan sulandirici basladilar. ben acilmam oldugunu düşünüyorum haftalar once rahim agzi kisaydi zaten suanda baski cok daha fazla. oturur pozisyonda sizlamalarim var. bunlardan onemlisi her yerim agriyor dayanamıyorum artik yatar pozisyonda duramıyorum oturamiyorum saat sayiyorum7 gün bile o kadar uzak geliyor ki
Niye kendi gelmiyor mu gece dogurtmaya?Canım doktorum diyor ki bu açıklık ve rahim uzunluğu ile zaten haftayı çıkartmazsınız. Bu şekilde hem daha fazla kısaldığında vajina florası yukarı çıkar bebeklere enfeksiyon ulaşabilir hemde suyun sancın gece gelirse benim için problem yok ama nöbetçi çocuk doktoru bir tane ve dışarıdan geliyor risk almış oluruz. Hiç işimizi şansa bıraklamayalım planlı ilerleyelim zaten doktorun söylemesine gerek yok bebeğin birisi çok aşağıda banada çok uzun dururlar gibi gelmiyor cuma kontrolü bile beklerler mi bilemiyorumSende çok haklısın valla artık çok zor senin haftanda çok iyi alsada sıkıntı olmaz inşallah kontrolün ne zaman ?
Onun tahlillerinin çıkması biraz sürüyor diye biliyirum. Ne olur ne olmaz diye önceden yapıyorlardır.Kızlar, doktor bana 21 Mart olarak tahmini doğum tarihi verdi ama 21 şubatta aç gel test yapıcaz, anestezi doktoruyla görüşeceksin filan dedi. 1 ay önceden bu tahlillerin yapılması çok saçma değil mi? Ne bileyim 2 hafta filan kala yapılsa daha mantıklı olmaz mı?
şimdi size yazarken aklıma geldi. Bebek 2 hafta önden gidiyor ve iri Olacağını söyledi. Acaba daha önce doğma ihtmali var diye mi düşündü De tahlilleri şimdiden yapıyor?
gece çocuk doktoru için demiş ikiz olcak 2 doktor olsun falan kendi doktoru efsoo gece gündüz kar kış giderNiye kendi gelmiyor mu gece dogurtmaya?
Benim normal gibi gözüküyor inşallah 37.hafta içindeyim günümüz belli değil inşallah vaktinde gelirse kızım Mart başında gelecek. Cuma kontrol var bakalım ne alemde
Kendisi geliyor ama çocuk doktoru hem dışarıdan geliyormuş hemde tek çocuk doktoru var diyor. Benim seninle işim beş dakika bebekleri aldıktan sonrası önemli diyor.Niye kendi gelmiyor mu gece dogurtmaya?
Hemde ne efso varya hastanede yatarken pazar günü bile geldi hastaneye canımdır kendilerigece çocuk doktoru için demiş ikiz olcak 2 doktor olsun falan kendi doktoru efsoo gece gündüz kar kış gider
Canım benim haftaiçi doğum için cuma günü yapılacak anestezi testleri baya erken bence bir ay içinde değerlerinde değişiklik olabilir sonuçtaKızlar, doktor bana 21 Mart olarak tahmini doğum tarihi verdi ama 21 şubatta aç gel test yapıcaz, anestezi doktoruyla görüşeceksin filan dedi. 1 ay önceden bu tahlillerin yapılması çok saçma değil mi? Ne bileyim 2 hafta filan kala yapılsa daha mantıklı olmaz mı?
şimdi size yazarken aklıma geldi. Bebek 2 hafta önden gidiyor ve iri Olacağını söyledi. Acaba daha önce doğma ihtmali var diye mi düşündü De tahlilleri şimdiden yapıyor?
Allah Allah yaaa. Ben geçen sene histereskopi oldum, orada da kan verdim. 1 günde çıkmıştı ama bilemedimOnun tahlillerinin çıkması biraz sürüyor diye biliyirum. Ne olur ne olmaz diye önceden yapıyorlardır.
Yani bence de. Anlam Veremedim. vardır bir bildiği bakalımCanım benim haftaiçi doğum için cuma günü yapılacak anestezi testleri baya erken bence bir ay içinde değerlerinde değişiklik olabilir sonuçta
Kizlar 1 doz aşımı oldum ama 2.ye kararsızım sizler oldunuz mu? Nasıl geçti
Bebeğe zararı olur mu diye korkuyorum
Sezeryan olacaksaniz hafif terlik tercih edin ben hafif plastik tarzı koydumKizlar bende bugün devlette kontrole gittim keyfii,kendi doktoruma da 10 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum. Nst normal çıktı. Bebekte 2900 gr dedi ne kadar dogru bilemem birde kizlar birşey sormak istiyorum.. hastane çantasına hastanede kullanmak için nasıl bi terlik koydunuz
Ben ilk dozu haziranda hamile değilken oldum. 2. Dozu kasımda 3. Dozu da geçen hafta oldum. Tek yan etkisi çok çok hafif kol ve bel ağrısı oldu. 1 gün sürdü geçti.Kizlar 1 doz aşımı oldum ama 2.ye kararsızım sizler oldunuz mu? Nasıl geçti
3 doz biontech oldum bendeKizlar 1 doz aşımı oldum ama 2.ye kararsızım sizler oldunuz mu? Nasıl geçti
Her bebek konak olmuyor. Benim ilk oğlunda yokdu 2. De oldu 2 kez banyo öncesi zeytinyağı sürüp bekletip konak tarağıyla taradım yıkadım gecti. Şampuanını almama gerek kalmadı canım.Kızlar mustela nin merhaba bebek paketini almıştım krem şampuan yağ vs, aklima konak için satılan ayrı şampuanı var ya o takılıyor. Alanınız var mı? Hazır indirim varken Trendyol da alsam mı, ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?