2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar, doktor bana 21 Mart olarak tahmini doğum tarihi verdi ama 21 şubatta aç gel test yapıcaz, anestezi doktoruyla görüşeceksin filan dedi. 1 ay önceden bu tahlillerin yapılması çok saçma değil mi? Ne bileyim 2 hafta filan kala yapılsa daha mantıklı olmaz mı?

şimdi size yazarken aklıma geldi. Bebek 2 hafta önden gidiyor ve iri Olacağını söyledi. Acaba daha önce doğma ihtmali var diye mi düşündü De tahlilleri şimdiden yapıyor?

sen kuduruk kızlarının isimlerini belirledin mii ay yarın inşallah doktor seni daha bekletmez güzel haberler verir
evet canim belirledim ama belki akrabalarimdan veya arkadaslarimdan biri girer bakar beni tanir diye burada paylaşamıyorum. ben beklenen doğum tarihini bildigim arkadaşlarıma bakiyorum kkya üye mi diye

Cok geçmiş olsun. O zaman biran önce doktorunuz la konuşun. Ne gerekiyorsa yapsinlar.
Rabbim kolaylıklar versin inşallah

Niye kendi gelmiyor mu gece dogurtmaya?

Onun tahlillerinin çıkması biraz sürüyor diye biliyirum. Ne olur ne olmaz diye önceden yapıyorlardır.

Benim normal gibi gözüküyor inşallah 37.hafta içindeyim günümüz belli değil inşallah vaktinde gelirse kızım Mart başında gelecek. Cuma kontrol var bakalım ne alemde

Canım benim haftaiçi doğum için cuma günü yapılacak anestezi testleri baya erken bence bir ay içinde değerlerinde değişiklik olabilir sonuçta

Onun tahlillerinin çıkması biraz sürüyor diye biliyirum. Ne olur ne olmaz diye önceden yapıyorlardır.
Allah Allah yaaa. Ben geçen sene histereskopi oldum, orada da kan verdim. 1 günde çıkmıştı ama bilemedim
Canım benim haftaiçi doğum için cuma günü yapılacak anestezi testleri baya erken bence bir ay içinde değerlerinde değişiklik olabilir sonuçta
Yani bence de. Anlam Veremedim. vardır bir bildiği bakalım

Merhaba kızlar :) ben bugün 33+3üm. Kontrolüm ve ilk nst incelemem vardı. İyi gidiyor. Nst de bebek iyi ama kasılmalarım çıktı 20 mmhg kadar ki zaten vardı. Sürekli karnım semsert oluyor ve o sırada kalp atışım değişiyor biliyordum. Olanlar korkmasın :) sorun değil dedi doktorum.

Kizlar 1 doz aşımı oldum ama 2.ye kararsızım sizler oldunuz mu? Nasıl geçti
Bebeğe zararı olur mu diye korkuyorum

Tetanoz aşısıysa ben sadece tek doz oldum valla. İstersen tamamlarız ama tek doz da yeter dediler uğraşmadım açıkçası.

Corona aşısıysa ben hamilelikten 5 ay önce 2 doz sinovac olmuştum. Tam hamileliğimin 15.gününde 1 doz biontech hakkım geldi oldum (yumurta toplamamın ertesi, transferimden 4 gün öncesi). 28.haftamda da 2.doz biontech oldum. Sinovaclar yeni varyantlara etkili değil diye onlar hiç yokmuş gibi davrandım yani. Yan etkisi kol ağrısıydı. 1 gün sürdü. İlk doz biontechten sonra çok haksizlik de olmuştu ama 2. de olmadı.

Sezeryan olacaksaniz hafif terlik tercih edin ben hafif plastik tarzı koydum

Kızlar mustela nin merhaba bebek paketini almıştım krem şampuan yağ vs, aklima konak için satılan ayrı şampuanı var ya o takılıyor. Alanınız var mı? Hazır indirim varken Trendyol da alsam mı, ne düşünüyorsunuz?

Ben ilk dozu haziranda hamile değilken oldum. 2. Dozu kasımda 3. Dozu da geçen hafta oldum. Tek yan etkisi çok çok hafif kol ve bel ağrısı oldu. 1 gün sürdü geçti.

Her bebek konak olmuyor. Benim ilk oğlunda yokdu 2. De oldu 2 kez banyo öncesi zeytinyağı sürüp bekletip konak tarağıyla taradım yıkadım gecti. Şampuanını almama gerek kalmadı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…