2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar size bir soru doğumdan önce ağda falan düşünen var mı? Ben lazerliyim normalde ama genital bölgeyi yine de temizlemem gerekiyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Kizlar bugun haftalik kontrolum vardi,ozellikle bi kac gundur karnimda sertlesmeler oluyodu ya sabahki nst mde yarim saatte 3tane buyuk sanci cikyi dedi ebe 50lere yukseldi,foktorda bakti yatis verdi,nst deki sancilar için 3tane serum baglatti sonra aksamustu bi daha nst ye bagladi bu sefer sancim 80,90larda cikti,ebe de bu haftalarda sanci çikmamasi lazim dedi,simdi yine serum bagladilar bi sanci onleyici ilac içirdiler yarim saat sonra yine nst ye baglicak,eger yine sanci cikarsa beni uni.hastanesine sevk edip sezeryana yollucakmis,35+4um.hayirlisi olur insallah,dualariniza beni de katarmisiniz saglikla gelsin insallah,ebe baski bebege giden kordonu sıkıstırırsa bebegi beslemez sorun olabilir diyo bu sefer ondan sezeryana alirlarmis

Kuşum haftan fena değil korkma stres olma hayırlısı olsun

Artık herkese 1 hafta karantina canım.

Ben ilk dozu haziranda hamile değilken oldum. 2. Dozu kasımda 3. Dozu da geçen hafta oldum. Tek yan etkisi çok çok hafif kol ve bel ağrısı oldu. 1 gün sürdü geçti.

3 doz biontech oldum bende

Ocak 1.subat2.ci aşımı oldum

Ol asıl asisizlik tehlikeli.
Teşekkürler arkadaşlar kararszdim ama olayım çünkü baya artmış 3.yü doğumdan sonra yaptırırım
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah canım korkma 36 haftalık sayilirsin haftan iyi

Kızlar size bir soru doğumdan önce ağda falan düşünen var mı? Ben lazerliyim normalde ama genital bölgeyi yine de temizlemem gerekiyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Canım ptesi yaptırdım ne olur ne olmaz diye, 34.haftadayım. ama çok gebe müşterisi olan bir agdacım var, ona güvendim. Tecrübeli olması, seni zorlamadan halletmesi lazımBir de ağdayı ilk bana açıyor, o şekilde yoksa enfeksiyondan korkarım. Daha gider miyim bilmiyorum, hafta ilerledikçe tedirginlik seviyemiz her konuda artıyor.
Canım sen sancıyı normalde hissediyor muydun? Bu söylediğin seviyelere bende de gelmişti ama ben hiç hissetmedim. Belki senin ki daha sık olmuştur, haberdar et bizi de.

Ya ben ağdadan inanılmaz tedirginim. Çok uzun zamandır ağda yaptırmıyordum lazere gitmiştim. Kendim alıyordum. Acaba evde kendim temizlenebilir miyim emin olamadım.

ah canım dualarımız seninle müsait oldukça güncelle bizi haberdar et ya sağlıkla kavuşursun inşallah hayırlısı olsun ikiniz içinde

Lazer de olsa maalesef benden çıktı.. şimdilik kendim üstünkörü hallediyorum ama 38. Hafta gibi agdaya gitmeyi düşünüyorum..

Ben aşağısını görmeye devam ettiğim sürece kendim temizledim, şu son 2 aydır filan ayna karşısında epilasyon makinesinin jilet kısmıyla temizlik yapıyorum (normalde ağda, lazer, epilasyon yaptığım için tüylerim çok aşırı miktarda değil o yüzden jileti sorun etmiyorum bu dönemde). bir de benim çok değişik oldu, bacaklarımı herhalde en son Eylül ayında aldım Evde kendim. Alt bacak kısmında o zamandan bu zamana 0 tüy… üst baldır bölgemde de azıcık var. Koltuk altım zaten normalde de 2-3 ayda bir çıkardı. o yüzden doğumdan önce genitali epilasyon makinesinin jilet kısmıyla kendim kesip bacaklarım ve kaş bıyık için kuaföre gidicem doğuma birkaç gün kala. Bu dönemde genitale asla ağda yaptırmam ben.

35+2 deyim 3400 gr benimki. Sizinki normal 3 e ancak yaklasmis

Öncelikle çok geçmiş olsun.
İnsallah sanciniz geçer bebek biraz daha kalır.
Ama keyfi doğmak istersede üzülme annesi.
Büyüdü bebis artık kendi başına nefes te alır İnşallah.
Ama neden sezeryana yolluyorlar neden kordon sıkışıyor onu anlamadım. Sakin olmaya çalışın.
Heyecan da tetikler sancıyı.
Allaha emanet olun inşallah

Her bebek konak olmuyor. Benim ilk oğlunda yokdu 2. De oldu 2 kez banyo öncesi zeytinyağı sürüp bekletip konak tarağıyla taradım yıkadım gecti. Şampuanını almama gerek kalmadı canım.
Evet zeytinyağını kullanıp memnun olan cok var, dogduktan sonraya birakayim olmadı anladığım kadarıyla cok elzem değil şampuan olarak almak. Teşekkür ederim kuzum

gecmis olsun serumla kesilir insallah. bildigim kadariyla bu haftalarda dogmak isteyen bebekler icin cok da zorlamiyorlar dursun diye. insallah gönlunuze göre olur

Haftalarımız aynı ben sancim suyum gelirde normal doğuma gidermiyim diye bekliyorum. Seni sancın var diye neden sezeryana yönlendiriyorlar anlamadım. Bebek dönmedimi ki?
Sağlıkla gelsin insaAllah miniğin canım.

Canım geçmiş olsun. Belki sancıların kesilir, doğum mecburiyeti kalmaz. Yine de doğum olursa 36 haftalık sayılırsın. Bebeğin kilosu vs iyiyse çok sorun olmaz umarım. Dualarımız seninle tabiki. Sende müsait olduğunda bizi bilgilendir.

Canim nasil oldun ? Insallah kesilmistir sancilarin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…