Çok bile sanırım. ben komşulara sordum 1-2 yaşlarında çocukları var. 1 beden bezi en fazla 1 ay kullanmışlar. yanlardan sıkmaya başlıyormuş bir süre sonra. 2 beden daha uzun süre kullanılıyormuş. ben 1 paket 0 beden (30lu), 3 paket 1 beden (150 adet), 3 paket 2 beden (200 tane) aldım.Kızlar e bebekte slepy ve baby turco da bez indirimi var lohusa pedi alırken farkettim son eksiğimz bezdi şimdilik 1 numara 180 bez yeter heralde
0 beden almadım :) 50li 2 numara da aldım yedekÇok bile sanırım. ben komşulara sordum 1-2 yaşlarında çocukları var. 1 beden bezi en fazla 1 ay kullanmışlar. yanlardan sıkmaya başlıyormuş bir süre sonra. 2 beden daha uzun süre kullanılıyormuş. ben 1 paket 0 beden (30lu), 3 paket 1 beden (150 adet), 3 paket 2 beden (200 tane) aldım.
Uyuyo olabilir mi acaba? Tatlı biseyleri yiyip deneyin tekrar. Kacinci haftadasiniz suan?Merhaba bende doktordan cıktım doktor basta suyunu begenmedım nst cektır bır daha bakıcam dedı nst de de tekme var hareket yok onuda begenmedı suyunu tekrar olctu bu sefer normal dedı ama nst ıcın yemek yıyıp 1 saat sonra tekrar cektırcek gercekten hareketlerı yavasladı ınsallah bır sıkıntı yoktur
Merhaba bende doktordan cıktım doktor basta suyunu begenmedım nst cektır bır daha bakıcam dedı nst de de tekme var hareket yok onuda begenmedı suyunu tekrar olctu bu sefer normal dedı ama nst ıcın yemek yıyıp 1 saat sonra tekrar cektırcek gercekten hareketlerı yavasladı ınsallah bır sıkıntı yoktur
Benım her gece cok aktıf bırde sabahları gunduz cok nadir hareket ediyor 34+5Uyuyo olabilir mi acaba? Tatlı biseyleri yiyip deneyin tekrar. Kacinci haftadasiniz suan?
yemek yedım cıkolata yıcem gırcem bakalım ebe tekme hareketten sayılmıyo vucudunu hareket ettırmesı lazım dedı gercektende doktor begenmedı bende durteyım bakalım bırde nst kemerınden rahatsız oldu onu tekmeleyıp durdu bazı bebekler rahatsız olur korkma dedı ebe cok sasırdım hıc bu kadar tekmeyı art arda yememıstımTekme hareket sayılmıyor muymuş? Ben de dün nst ye girdim valla en ufak bir şeyde bastım butona. Doktorum da iyi demişti.
İnşallah bir dahakine uyanır. Bol da su için bir de arada dürtün nstde. Ben dürttüm çok hareketlendi.
canım burcu ağrı sızı yoksa 36 da başlıyor ben zorla kendimi öncei gittiğimde soktum ağrım mağrım var dedim o da intikam alır gibi önce vajinal bakalım o zaman dedi hazırlıksız da gitmiştimKızlar nst ye ne zaman giriliyor ben daha hiç konusunu bile yapmadım doktorla
Kızlar nst ye ne zaman giriliyor ben daha hiç konusunu bile yapmadım doktorla
günaydın yavru inşallah uyuyodur sıpa ondan öyledir haber bekliyoruz sendenMerhaba bende doktordan cıktım doktor basta suyunu begenmedım nst cektır bır daha bakıcam dedı nst de de tekme var hareket yok onuda begenmedı suyunu tekrar olctu bu sefer normal dedı ama nst ıcın yemek yıyıp 1 saat sonra tekrar cektırcek gercekten hareketlerı yavasladı ınsallah bır sıkıntı yoktur
valla ben evde nevresimi yıkıyorum 10 gün toplamıyorum kurutmadan kesin ordakiler daha temizdir benim yıkadığımdan sürekli de değiştiriyolar zaten canım ya ben götürmeyeceğim o yüzdenKızlar ya tam eksikleri bitirdik derken annem dedi ki hastaneye nevresim goturmemiz lazim oteki hastalarin yattigi yastik çarşaflarda yatilmaz. Oyle düşünmemiştim ama artik huzursuz oldum yatamam oyle. Tek kisilik nevresimim de yok cikip 1 gun icin beyaz nevresim takimi mi alcam kafam karıştı. Var mi nevresim gotureniniz ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?