2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar, pek çoğunuz çanta yapmışsınızdır diye düşünüyorum. Ben de geçen hafta yaptım. Eksik varsa bana yazın. Şunları koydum:

bebek için
10’lu hastane çıkışı 1 adet
5’li takım 1 adet
3’lü takım 1 adet
şapkalı tulum 1 adet
yenidoğan önden bağlamalı atlet 3 adet
zıbın 3 adet
nohut battaniye 1 adet (1 adet de kalın penye battaniye 10’lu çıkışta var)
müslin örtü 1 adet
ağız mendili 10 adet
çorap 5 adet
ıslak mendil 1 paket
alt açma örtüsü (1-2 tane götürücem)
emzik-biberon 1’er adet
0 ve 1 beden bez 1’er paket
(pişik kremi alıp koyucam bir de)
(mama koymadım, hastane biz temin ediyoruz. bebek hangisini sever deneyerek görücez para vermeyin dedi)
(şapka eldiven filan da zaten takımların içinde var, ayrıca koymadım)

kendim için
sabahlık 2 adet
geceliK 1 adet
pijama takımı 2 adet
emzirme sütyeni 2 adet
çorap 3 adet
hastane çıkışında eşofman kazak 1 adet
depend 1 paket
yüksek bel ve normal bel külot 4 adet
kullan at lohusa külodu 3 adet
göğüs sağma pompası
göğüs pedi
gümüş kapak
diş fırçası
El havlusu
terlik-taç-toka

hastanee sordum sezeryanda 2 gece kalıyorsunuz dedi ama çoğu arkadaş 1 gece sonunda çıkmış. Malum özel hastane, hasta değil müşteri olarak bakıyorlar. durumunuz iyiyse sepetliyorlarmış. öyle duydum. 1 gece için çok, 2 gece için de yeter diye düşünüyorum. Makyaj malzemesi götürmicem ben, zaten profesyonel foto çekimi olmayacak hastane kabul etmediği için. O yüzden süslenmeye gerek yok

Kızlar e bebekte slepy ve baby turco da bez indirimi var lohusa pedi alırken farkettim son eksiğimz bezdi şimdilik 1 numara 180 bez yeter heralde

Kızlar e bebekte slepy ve baby turco da bez indirimi var lohusa pedi alırken farkettim son eksiğimz bezdi şimdilik 1 numara 180 bez yeter heralde
Çok bile sanırım. ben komşulara sordum 1-2 yaşlarında çocukları var. 1 beden bezi en fazla 1 ay kullanmışlar. yanlardan sıkmaya başlıyormuş bir süre sonra. 2 beden daha uzun süre kullanılıyormuş. ben 1 paket 0 beden (30lu), 3 paket 1 beden (150 adet), 3 paket 2 beden (200 tane) aldım.

0 beden almadım :) 50li 2 numara da aldım yedek

Bebiş gelince 1 numara lı kızım artık wc ye gitmeli yani inşllh umarım sadece beze 500 verdim ocağıma incir ağacı

Merhaba bende doktordan cıktım doktor basta suyunu begenmedım nst cektır bır daha bakıcam dedı nst de de tekme var hareket yok onuda begenmedı suyunu tekrar olctu bu sefer normal dedı ama nst ıcın yemek yıyıp 1 saat sonra tekrar cektırcek gercekten hareketlerı yavasladı ınsallah bır sıkıntı yoktur

Uyuyo olabilir mi acaba? Tatlı biseyleri yiyip deneyin tekrar. Kacinci haftadasiniz suan?

Tekme hareket sayılmıyor muymuş? Ben de dün nst ye girdim valla en ufak bir şeyde bastım butona. Doktorum da iyi demişti.

İnşallah bir dahakine uyanır. Bol da su için bir de arada dürtün nstde. Ben dürttüm çok hareketlendi.

Uyuyo olabilir mi acaba? Tatlı biseyleri yiyip deneyin tekrar. Kacinci haftadasiniz suan?
Benım her gece cok aktıf bırde sabahları gunduz cok nadir hareket ediyor 34+5
yemek yedım cıkolata yıcem gırcem bakalım ebe tekme hareketten sayılmıyo vucudunu hareket ettırmesı lazım dedı gercektende doktor begenmedı bende durteyım bakalım bırde nst kemerınden rahatsız oldu onu tekmeleyıp durdu bazı bebekler rahatsız olur korkma dedı ebe cok sasırdım hıc bu kadar tekmeyı art arda yememıstım

Kızlar nst ye ne zaman giriliyor ben daha hiç konusunu bile yapmadım doktorla

Kızlar yerleri daraldığı için azaldı hareketleri dün bende endişelendim sayılabilecek kadar yoktu.Bi kaç parçacık çikolata hareketlendirdi
Ve artık ayakları kaburgalarımı acıtıyor
Bol bol su için kasılmalara çok iyi geliyor

Kızlar nst ye ne zaman giriliyor ben daha hiç konusunu bile yapmadım doktorla
canım burcu ağrı sızı yoksa 36 da başlıyor ben zorla kendimi öncei gittiğimde soktum ağrım mağrım var dedim o da intikam alır gibi önce vajinal bakalım o zaman dedi hazırlıksız da gitmiştim o cezalandırdı ben istediğimi aldım

Kızlar ya tam eksikleri bitirdik derken annem dedi ki hastaneye nevresim goturmemiz lazim oteki hastalarin yattigi yastik çarşaflarda yatilmaz. Oyle düşünmemiştim ama artik huzursuz oldum yatamam oyle. Tek kisilik nevresimim de yok cikip 1 gun icin beyaz nevresim takimi mi alcam kafam karıştı. Var mi nevresim gotureniniz ya?

günaydın yavru inşallah uyuyodur sıpa ondan öyledir haber bekliyoruz senden

valla ben evde nevresimi yıkıyorum 10 gün toplamıyorum kurutmadan kesin ordakiler daha temizdir benim yıkadığımdan sürekli de değiştiriyolar zaten canım ya ben götürmeyeceğim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…