2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
0 beden almadım :) 50li 2 numara da aldım yedek
Ben ne olur ne olmaz 1 paketçik aldım 0 beden. İlk doğduklarında totoları çok küçük oluyor filan dediler
bence gerek yok. Bu kadar vakanın olduğu bir ortamda çarşafların sterilize edilmeyeceğini hiç sanmıyorum. Muayenede bile hemen yeni kağıt seriyorlar, önlem üst düzeyde. Kaldı ki ziyaretçi bile kabul edilmiyor hastanelerde. Önlemler yoğun yani.

Kızlar e bebekte slepy ve baby turco da bez indirimi var lohusa pedi alırken farkettim son eksiğimz bezdi şimdilik 1 numara 180 bez yeter heralde
Ben 2 tane 100 lü paket almıştımm
Kızıma benzerse hepsini kullanır çünkü kızım mama ve meme almada çok sıkıntılıydı
Bitmezse de canları sağolsun

Bnm kızda hafta da1 kaka yapıyrdu kabız oldu diyr okumadığım site kalmamıştı sadece annemsütü alınca bazı bebeklerde oluyrmuş öyle bakalım bunponçikle ne yapcz

Canım aynı şey başıma geldi biliyorsun 2 gün üst üste toplam 4 saat falan nstde tuttu doktor kendi emin olana kadar. Ek olarak ultrasonda solunuma, kordona, amniyon sıvısına, dopplere besleniyor mu diye baktı.
Kendini strese sokma ben nstde agladım, çok stres oldum. O zaman oynayacagı varsa da oynamadı sanki çocuk, doktor en son eşimle özel odada baktı nstye panik yapmıyım diye strese girdiğimi anladı.
Haberdar et bizi, arkadaslar yazmış ya bu haftalar da biraz harekette azalıyor sanırım. Bu sefer girdiğinde daha iyi görücen eminim. Dualarımız seninle

Kızlar nst ye ne zaman giriliyor ben daha hiç konusunu bile yapmadım doktorla
Doktora bağlı sanırım ben 34.haftada başladım girmeye
O çarşaflar yüksek ısıda yıkanıyor zaten sanayi tipi makinelerde ama insanın içi rahat etmiyor biz genelde yastık kılıfı götürürüz hastaneye gittiğimizde

Benim de aynı şekilde sabah namazını kıldım uzandim benim yavrudan ses seda yoktu epey bur telaslandim. Dürtüm zorla uyandırdım kuzuyu.
O uyandi ben rahatladım uyudum.

Kızlar benim bavulum küçük birde büyük var küçüğe ve sırt çantasına koydum herşey ortada kaldı eşimin bir sırt çantası da kendisine yapması lazım
Büyük bavulu götürsem acayip mi olur herşeyi alir nevresim dahi alir ben götürmem diyorum nevresim çünkü aman tatil değil az derken bir sürü şey çıktı fikir lütfen

Benim de aynı şekilde sabah namazını kıldım uzandim benim yavrudan ses seda yoktu epey bur telaslandim. Dürtüm zorla uyandırdım kuzuyu.
O uyandi ben rahatladım uyudum.
Çok zorlanıyorum artık kılarken ayağa kalkarken şişe gibi dengemi kaybediyorum
Oturarak kıl diyolar sen nasılsın kılarken canım

Ben bu şekilde hazırladım

Eklentiler

• 20220210_141047.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 120
Kızlar selam, muayeneden geldim. Arenkuş 2490 kg 48 cm olmuş. 33+6 dayım. 2 hafta sonra çağırdı tekrar kontrole. Herşey yolunda gözüküyor. Hareket azalması olursa mutlaka haber ver dedi
Bir muayene bir kontrol şeklinde mi gidiyorsun

Canım şükür bugün kontrole gittim 37+2 olduk herşey yolunda 3100 gram olmuş şuan normal doğum gözüküyor nst de birazcık sancım çıktı ama doktorum normal dedi hatta olması lazımdedi yürüyüş yapıyorum günlük 45 dakika onu 1 saate çıkardı birde bi hafta sonra tekrar çağırdı çatı muayenesi yapıcam dedi bakalım bizde durumlar böyle

Ben hamileligimi öğrendiğimden beri oturarak kılıyorum. İlkinde erken doğum ve rahim ağzı kısalığı olduğu için tedbir amaçlı.
Serklaj ta olduğu için.

Saol cnm Evet yaa senı cok ıyı anladım gercekten cok streslı bır bekleyıstı ama cok sukur 2.cısınde hareketlendı bıraz doktorda rahatladı ama hem amnıyon sıvısının azalma ıhtımalı hemde hareket hazalması yuzunden bugun alcaklar bebegımı dedım bundan sonra haftada 2 gıtcekmısım

Ben hamileligimi öğrendiğimden beri oturarak kılıyorum. İlkinde erken doğum ve rahim ağzı kısalığı olduğu için tedbir amaçlı.
Serklaj ta olduğu için.
Bendr genelde sünnetleri oturarak kılıyrm çok zorlanırsam farzı da:) din kolaylık dini
Bizim ki bugün çk aşağı bastıryr pzrtseide böyle yapmıştı. hareket edince sancı oluyr haftaya cört randevu almıştm.
Yarın anneme gidicm oradaki dr bi gözükeyim içim rahat etsin bu geceyi çıkarırsak inşllh daha 34+3 teyiz birazcık daha beklese yaramaz kızçem

Canım ben yatak odasında kılıyorum. Kalkarken bazanın kenarını tutuyorum. Ilk önce bir yada iki tarafdan tutarak denemek lazımmıs olmazsa oturarak. Iki tarafa iki taburede konulabilir. Ben bazayı tutuyorum bazen oturuyorum zor olunca.

Çok düzenli bavulun küçük boy mu canım
Sirt çantalarına ne koydun bavula neler koydun yazar mısın
Orta boy sanırım bu bavul

Bavulda
Bebek için;
1 adet 10lu hastane çıkışı
2 adet 5li hastane çıkışı
2 tane yelek
2 kısa kollu 2 uzun kollu zıbın
4 çorap
5 ağız silme bezi
2 adet battaniye
40 tane bebek bezi
1 tane biberon
Emzik
Emzirme yastığını da koydum belki rahat ederik onunla diye

Kendime;
2 tane pijama takımı
1 gecelik
İç çamaşırı
Depend ve normal ped
Terlik
Havlu takımı
Islak mendil

Anne bebek çantasında;
Alt değiştirme bezi ve örtüsü
Örgü battaniye
Islak mendil
Pişik kremi

Sırt çantasına;
Göğüs pedi ve kalkanı
Süt pompası
(Sırt çantasına ekleme yapıcam benim hastanenin kantin çok pahalı minicik su bile 3 tlydi o yarım lt olanda değil 300ml olan. Peçete kahve atıştırmalık vs eklemeyi düşünüyorum onları daha ayarlamadım)

Lazım olan bir şey olursa eşim eve gelir alır diye düşündüm

Ben bu şekilde hazırladım
Benim de bir tek bebek için hastane çıkışı kıyafetlerini çantama koymam gerekiyor inşallah.
Ben bu kadar bebeğin içeride kalacağını hiç düşünmemiştim.
Mevlam nelere kadir duanın acamayacagi kapı yok. Yeterki gönülden şüphesiz istemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…