Ben ne olur ne olmaz 1 paketçik aldım 0 beden. İlk doğduklarında totoları çok küçük oluyor filan dediler0 beden almadım :) 50li 2 numara da aldım yedek
bence gerek yok. Bu kadar vakanın olduğu bir ortamda çarşafların sterilize edilmeyeceğini hiç sanmıyorum. Muayenede bile hemen yeni kağıt seriyorlar, önlem üst düzeyde. Kaldı ki ziyaretçi bile kabul edilmiyor hastanelerde. Önlemler yoğun yani.Kızlar ya tam eksikleri bitirdik derken annem dedi ki hastaneye nevresim goturmemiz lazim oteki hastalarin yattigi yastik çarşaflarda yatilmaz. Oyle düşünmemiştim ama artik huzursuz oldum yatamam oyle. Tek kisilik nevresimim de yok cikip 1 gun icin beyaz nevresim takimi mi alcam kafam karıştı. Var mi nevresim gotureniniz ya?
Ben 2 tane 100 lü paket almıştımmKızlar e bebekte slepy ve baby turco da bez indirimi var lohusa pedi alırken farkettim son eksiğimz bezdi şimdilik 1 numara 180 bez yeter heralde
Canım aynı şey başıma geldi biliyorsun 2 gün üst üste toplam 4 saat falan nstde tuttu doktor kendi emin olana kadar. Ek olarak ultrasonda solunuma, kordona, amniyon sıvısına, dopplere besleniyor mu diye baktı.Merhaba bende doktordan cıktım doktor basta suyunu begenmedım nst cektır bır daha bakıcam dedı nst de de tekme var hareket yok onuda begenmedı suyunu tekrar olctu bu sefer normal dedı ama nst ıcın yemek yıyıp 1 saat sonra tekrar cektırcek gercekten hareketlerı yavasladı ınsallah bır sıkıntı yoktur
Doktora bağlı sanırım ben 34.haftada başladım girmeyeKızlar nst ye ne zaman giriliyor ben daha hiç konusunu bile yapmadım doktorla
O çarşaflar yüksek ısıda yıkanıyor zaten sanayi tipi makinelerde ama insanın içi rahat etmiyor biz genelde yastık kılıfı götürürüz hastaneye gittiğimizdeKızlar ya tam eksikleri bitirdik derken annem dedi ki hastaneye nevresim goturmemiz lazim oteki hastalarin yattigi yastik çarşaflarda yatilmaz. Oyle düşünmemiştim ama artik huzursuz oldum yatamam oyle. Tek kisilik nevresimim de yok cikip 1 gun icin beyaz nevresim takimi mi alcam kafam karıştı. Var mi nevresim gotureniniz ya?
Benim de aynı şekilde sabah namazını kıldım uzandim benim yavrudan ses seda yoktu epey bur telaslandim. Dürtüm zorla uyandırdım kuzuyu.Kızlar yerleri daraldığı için azaldı hareketleri dün bende endişelendim sayılabilecek kadar yoktu.Bi kaç parçacık çikolata hareketlendirdi
Ve artık ayakları kaburgalarımı acıtıyor
Bol bol su için kasılmalara çok iyi geliyor
Çok zorlanıyorum artık kılarken ayağa kalkarken şişe gibi dengemi kaybediyorumBenim de aynı şekilde sabah namazını kıldım uzandim benim yavrudan ses seda yoktu epey bur telaslandim. Dürtüm zorla uyandırdım kuzuyu.
O uyandi ben rahatladım uyudum.
Ben bu şekilde hazırladımKızlar benim bavulum küçük birde büyük var küçüğe ve sırt çantasına koydum herşey ortada kaldı eşimin bir sırt çantası da kendisine yapması lazım
Büyük bavulu götürsem acayip mi olur herşeyi alir nevresim dahi alir ben götürmem diyorum nevresim çünkü aman tatil değil az derken bir sürü şey çıktı fikir lütfen
Çok düzenli bavulun küçük boy mu canımBen bu şekilde hazırladım
Bir muayene bir kontrol şeklinde mi gidiyorsunKızlar selam, muayeneden geldim. Arenkuş 2490 kg 48 cm olmuş. 33+6 dayım. 2 hafta sonra çağırdı tekrar kontrole. Herşey yolunda gözüküyor. Hareket azalması olursa mutlaka haber ver dedi
Canım şükür bugün kontrole gittim 37+2 olduk herşey yolunda 3100 gram olmuş şuan normal doğum gözüküyor nst de birazcık sancım çıktı ama doktorum normal dedi hatta olması lazımdedi yürüyüş yapıyorum günlük 45 dakika onu 1 saate çıkardı birde bi hafta sonra tekrar çağırdı çatı muayenesi yapıcam dedi bakalım bizde durumlar böyle
Ben hamileligimi öğrendiğimden beri oturarak kılıyorum. İlkinde erken doğum ve rahim ağzı kısalığı olduğu için tedbir amaçlı.Çok zorlanıyorum artık kılarken ayağa kalkarken şişe gibi dengemi kaybediyorum
Oturarak kıl diyolar sen nasılsın kılarken canım
Bir muayene bir kontrol şeklinde mi gidiyorsun
Saol cnm Evet yaa senı cok ıyı anladım gercekten cok streslı bır bekleyıstı ama cok sukur 2.cısınde hareketlendı bıraz doktorda rahatladı ama hem amnıyon sıvısının azalma ıhtımalı hemde hareket hazalması yuzunden bugun alcaklar bebegımı dedım bundan sonra haftada 2 gıtcekmısımCanım aynı şey başıma geldi biliyorsun 2 gün üst üste toplam 4 saat falan nstde tuttu doktor kendi emin olana kadar. Ek olarak ultrasonda solunuma, kordona, amniyon sıvısına, dopplere besleniyor mu diye baktı.
Kendini strese sokma ben nstde agladım, çok stres oldum. O zaman oynayacagı varsa da oynamadı sanki çocuk, doktor en son eşimle özel odada baktı nstye panik yapmıyım diye strese girdiğimi anladı.
Haberdar et bizi, arkadaslar yazmış ya bu haftalar da biraz harekette azalıyor sanırım. Bu sefer girdiğinde daha iyi görücen eminim. Dualarımız seninle
Bendr genelde sünnetleri oturarak kılıyrm çok zorlanırsam farzı da:) din kolaylık diniBen hamileligimi öğrendiğimden beri oturarak kılıyorum. İlkinde erken doğum ve rahim ağzı kısalığı olduğu için tedbir amaçlı.
Serklaj ta olduğu için.
Canım ben yatak odasında kılıyorum. Kalkarken bazanın kenarını tutuyorum. Ilk önce bir yada iki tarafdan tutarak denemek lazımmıs olmazsa oturarak. Iki tarafa iki taburede konulabilir. Ben bazayı tutuyorum bazen oturuyorum zor olunca.Çok zorlanıyorum artık kılarken ayağa kalkarken şişe gibi dengemi kaybediyorum
Oturarak kıl diyolar sen nasılsın kılarken canım
Orta boy sanırım bu bavulÇok düzenli bavulun küçük boy mu canım
Sirt çantalarına ne koydun bavula neler koydun yazar mısın
Benim de bir tek bebek için hastane çıkışı kıyafetlerini çantama koymam gerekiyor inşallah.Ben bu şekilde hazırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?