2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bekleyecek inşallah annesi sen dua et yeterki.
Ben de artık namazlarımı ayakta kılmaya başlarım inşallah gücüm yeterse.

Canım benim bavul küçük kaldı demek ki bir türlü sığmadı büyük de acayip olur dedim bilemedim

Bekleyecek inşallah annesi sen dua et yeterki.
Ben de artık namazlarımı ayakta kılmaya başlarım inşallah gücüm yeterse.
Bazen içime vesvese giriyor tevekkül etmrk içime su serpiyır kızm 2 gündür annemde biraz dinlenmk iyi geldi. Olumlu iyi şeyler düşünmkte içimi rahatlatıyr sağolasın cnm
Sütlü kahve ve bitter mutluluk hormonu üfürdü snrm :)))

Meraba. Bende amniyon sivisi azligi yasiyorum. Sizin durumunuz nsl suan

Meraba. Bende amniyon sivisi azligi yasiyorum. Sizin durumunuz nsl suan

Merhaba. Sonrakilerde normal çıktı (hep alta doğru ama normal) yaptığım da bol bol dinlenmek ve su içmekti. En son dün kontroldeydik iyiydi. Zaten artık haftada 1 gideceğim kontrole düşüklük saptarlarsa erkenden alırlar herhalde.

Değeriniz 4 de kaldi oyle mi. Benim bugun 6.34 olculdu moralim cok bozuk

Değeriniz 4 de kaldi oyle mi. Benim bugun 6.34 olculdu moralim cok bozuk

Hiç bozmayın artırmaya çalışan o yeter bebişe merak etmeyin.

Kızlar bir de burun aspiratörü olarak ne aldınız? Bir sürü de marka var hangisi kullanışlı?

Merhaba benimde öyleydi dr um her gün deveci armudu yememmi söyledi ve en az 2 lt su tabi bu arada kaçak varmi diye testler de yapılmıştı ama çok.sukur şu an şu seviyesi iyi tavsiye ederim
Tesekkur ederim

Kızlar bir de burun aspiratörü olarak ne aldınız? Bir sürü de marka var hangisi kullanışlı?
Cok sagolun

Benim de aynı şekilde sabah namazını kıldım uzandim benim yavrudan ses seda yoktu epey bur telaslandim. Dürtüm zorla uyandırdım kuzuyu.
O uyandi ben rahatladım uyudum.
Benimki namaz kılarken atağa geçiyor

Gümüşüm büyük valiz götür. Hiç öyle rezillik çekme. İhtiyaç olan şeyler bunlar. Ben de 2 valiz yaptım. Biri aselin biri benim.

Canım benim muayene cuma günüydü, dün geceden beri çok hareket olmayınca bugüne cektim kontrolü.
Hem ultrasonla baktı, hem nst. Gecen hafta hareketler optimal düzeyde degildi evet ama ben baska bulguları da kontrol ettim dedi. Emin olmadan, hareket yakalamadan göndermedim zaten seni, o yüzden birkaç kez nst yaptım dedi. Demek bu nst gercekten önemliymiş. Seni de eve bıraktıysa mutlaka iyi bir sonuç yakalamıştır.

Bu hafta nst degerleri optimal düzeyi yakalamış dedi. Major hareket çıktı bugün.
Gecen hafta 2,178 di, bu hafta 2,330 olmuş. 150 gr almış 1 haftada, zaten ufak tefek bir bebek, bana cekmiş boyu posu
Sende covid sonrası oldu bu hareketsizlik, bende aşı sonrası belki de bizde antikor oluşması mı etkiledi diyorum. Herkeste olmuyor ama diğer bulgular normal olunca bu geldi aklıma.
Umarım saglıkla ilerler. Amniyon sıvısı için ne az, ne çok dedi. Bu haftalarda azalıyormuş zaten.
Sen bir daha hangi gün gidicen canım? Umarım içini rahatlatacak şekilde çıkar nst, bugün şükür biraz rahatladım.
Bir de bu kadar zaman hareket azlığı nörolojik bir geriliğe sebep olur mu diye sordum. Ben de hep en kötü senaryoları soruyorum doktor hiçbir seyi %100 bilemeyiz ama o derece bir durum olsa baska bulgular da gözlemlerdik dedi.
Hayırlısıyla, saglıkla hepimiz tamamlayalım süreci. Sona yaklaştıkça stres katsayımız artıyor sanki

Biz branun aldık ama ben aldığım 240 liraydı su an uçmuş fiyatı.

Rahat sığacaksa büyük olsun canım ne olcak

Gümüşüm büyük valiz götür. Hiç öyle rezillik çekme. İhtiyaç olan şeyler bunlar. Ben de 2 valiz yaptım. Biri aselin biri benim.
Ay canlar teşekkür ederim büyük goturcem ilk bir dedim bir haftalık tatile gider gibi büyük valiz olmaz sonra bakiyorum ne koysam dışarı taşıyor yanında da iki sırt çantası ekliycez parça parça olmuycak

Benımkınede devlette 2160 gr dedıler bugun doktorum 1.960 gr dedi benım bebekte mınnak ama doktor zayıf ama sıkıntı olmadıgını dusunuyor
Ya ınsanın aklına bınbırturlu sey gelıyor pazartesı ve persembe gel dedı pazartesı gıdıcem bır dahakıne. nst den cıktıktan sonra dahada hareketlendı 2 saatte bır hareket etmezse soluna yat cıplak elle karnını tut 10 defa hareket say dedı bende bırde pıhtılaşmada yuksek covid sonrası omu etkıledı acaba dıye dusunuyorm ama kan akım hızına herseyıne baktı amnıyon suyunada ıyı dedı ıkıncı bakısında doktor.
ınsallah nst lerımız duzgun cıkar sende sureklı kontrol et hareketlerını bakalım ama doktora sordugun soru benım hıc aklıma gelmezdıınsallah oyle bır sıkıntı olmaz son ayı rahatlıkla atlatalım hepımız bu arada annem sureklı safınaz dıyor bebege zayıf olsunda saglıklı olsunlar ne yapalım

Seninki önlem amaclı çağırmış haftada 2 iyi yapmış. Ben bile gecen hafta 2 defa gittim.
Ben de ne sorular var ya, felaket senaryoları adam bana çok iyi bir internetten karıştırıcısın diyor.
Günde 1 sütlü kahve içiyorum, bırakıyım mı doğumu hızlandırır mı, magnezyum normal dogumu zorlastırır mı her telden sorum var
Tvye baglanıp abuk sabuk sorular soran tipler gibiyim
Yalnız bugün 2 tane karam gofret yiyerek gittim.
Z zahrada sagolsun, karam sponsorumuz çocuk harekete gecti, gecen seferlerde profiterol yedim, kek yedim yok bişey olmuyordu.

Sütlü türk yada nescafe içiyorum bende günlük
Onun dışında magnezyum sabahları bir tane
Birşey olsa doktor söylerdi ben bu sormuştum olmaz dedi abartmadan yapılınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…