Bekleyecek inşallah annesi sen dua et yeterki.Bendr genelde sünnetleri oturarak kılıyrm çok zorlanırsam farzı da:) din kolaylık dini
Bizim ki bugün çk aşağı bastıryr pzrtseide böyle yapmıştı. hareket edince sancı oluyr haftaya cört randevu almıştm.
Yarın anneme gidicm oradaki dr bi gözükeyim içim rahat etsin bu geceyi çıkarırsak inşllh daha 34+3 teyiz birazcık daha beklese yaramaz kızçem
Canım benim bavul küçük kaldı demek ki bir türlü sığmadı büyük de acayip olur dedim bilemedimOrta boy sanırım bu bavul
Bavulda
Bebek için;
1 adet 10lu hastane çıkışı
2 adet 5li hastane çıkışı
2 tane yelek
2 kısa kollu 2 uzun kollu zıbın
4 çorap
5 ağız silme bezi
2 adet battaniye
40 tane bebek bezi
1 tane biberon
Emzik
Emzirme yastığını da koydum belki rahat ederik onunla diye
Kendime;
2 tane pijama takımı
1 gecelik
İç çamaşırı
Depend ve normal ped
Terlik
Havlu takımı
Islak mendil
Anne bebek çantasında;
Alt değiştirme bezi ve örtüsü
Örgü battaniye
Islak mendil
Pişik kremi
Sırt çantasına;
Göğüs pedi ve kalkanı
Süt pompası
(Sırt çantasına ekleme yapıcam benim hastanenin kantin çok pahalı minicik su bile 3 tlydi o yarım lt olanda değil 300ml olan. Peçete kahve atıştırmalık vs eklemeyi düşünüyorum onları daha ayarlamadım)
Lazım olan bir şey olursa eşim eve gelir alır diye düşündüm
Bazen içime vesvese giriyor tevekkül etmrk içime su serpiyır kızm 2 gündür annemde biraz dinlenmk iyi geldi. Olumlu iyi şeyler düşünmkte içimi rahatlatıyr sağolasın cnmBekleyecek inşallah annesi sen dua et yeterki.
Ben de artık namazlarımı ayakta kılmaya başlarım inşallah gücüm yeterse.
Meraba. Bende amniyon sivisi azligi yasiyorum. Sizin durumunuz nsl suanMerhaba kızlar :) bugün yine kontrolden geliyorum. 22+3teyiz. Bebeğin gelişimi iyi, uygun 1 gün önde ama amniyon sıvım sınırda düşük. Yani en az 4 cm olması lazımmış benimki 4 cmden biraz fazla öyle diyeyim. Ayrıntılı ultrasonda da yine normal ama alt sınırda çıkmıştı 2 gün önce. Yapısal da olabilirmiş (yarım rahimliyim) sızıntı da olabilirmiş. Çamaşırımda hiç ıslaklık olmuyor ama vajinal akıntım var sonuçta belki çok hafif sızıyordur dedim. Amniyon sıvı sızıntısı test pedi varmış.
Al-sense amniyon sıvısı test pedi varmış ama internette baktım stokta yok diyor. Alıp bulan var mıdır? Varsa nerede buldunuz :)
Meraba. Bende amniyon sivisi azligi yasiyorum. Sizin durumunuz nsl suan
Değeriniz 4 de kaldi oyle mi. Benim bugun 6.34 olculdu moralim cok bozukMerhaba. Sonrakilerde normal çıktı (hep alta doğru ama normal) yaptığım da bol bol dinlenmek ve su içmekti. En son dün kontroldeydik iyiydi. Zaten artık haftada 1 gideceğim kontrole düşüklük saptarlarsa erkenden alırlar herhalde.
Merhaba benimde öyleydi dr um her gün deveci armudu yememmi söyledi ve en az 2 lt su tabi bu arada kaçak varmi diye testler de yapılmıştı ama çok.sukur şu an şu seviyesi iyi tavsiye ederimMeraba. Bende amniyon sivisi azligi yasiyorum. Sizin durumunuz nsl suan
Değeriniz 4 de kaldi oyle mi. Benim bugun 6.34 olculdu moralim cok bozuk
Rahat sığacaksa büyük olsun canım ne olcakCanım benim bavul küçük kaldı demek ki bir türlü sığmadı büyük de acayip olur dedim bilemedim
Tesekkur ederimMerhaba benimde öyleydi dr um her gün deveci armudu yememmi söyledi ve en az 2 lt su tabi bu arada kaçak varmi diye testler de yapılmıştı ama çok.sukur şu an şu seviyesi iyi tavsiye ederim
Cok sagolunHiç bozmayın artırmaya çalışan o yeter bebişe merak etmeyin.
Kızlar bir de burun aspiratörü olarak ne aldınız? Bir sürü de marka var hangisi kullanışlı?
Benimki namaz kılarken atağa geçiyorBenim de aynı şekilde sabah namazını kıldım uzandim benim yavrudan ses seda yoktu epey bur telaslandim. Dürtüm zorla uyandırdım kuzuyu.
O uyandi ben rahatladım uyudum.
Gümüşüm büyük valiz götür. Hiç öyle rezillik çekme. İhtiyaç olan şeyler bunlar. Ben de 2 valiz yaptım. Biri aselin biri benim.Kızlar benim bavulum küçük birde büyük var küçüğe ve sırt çantasına koydum herşey ortada kaldı eşimin bir sırt çantası da kendisine yapması lazım
Büyük bavulu götürsem acayip mi olur herşeyi alir nevresim dahi alir ben götürmem diyorum nevresim çünkü aman tatil değil az derken bir sürü şey çıktı fikir lütfen
Canım benim muayene cuma günüydü, dün geceden beri çok hareket olmayınca bugüne cektim kontrolü.Saol cnm Evet yaa senı cok ıyı anladım gercekten cok streslı bır bekleyıstı ama cok sukur 2.cısınde hareketlendı bıraz doktorda rahatladı ama hem amnıyon sıvısının azalma ıhtımalı hemde hareket hazalması yuzunden bugun alcaklar bebegımı dedım bundan sonra haftada 2 gıtcekmısım
Biz branun aldık ama ben aldığım 240 liraydı su an uçmuş fiyatı.Hiç bozmayın artırmaya çalışan o yeter bebişe merak etmeyin.
Kızlar bir de burun aspiratörü olarak ne aldınız? Bir sürü de marka var hangisi kullanışlı?
Rahat sığacaksa büyük olsun canım ne olcak
Ay canlar teşekkür ederim büyük goturcem ilk bir dedim bir haftalık tatile gider gibi büyük valiz olmaz sonra bakiyorum ne koysam dışarı taşıyor yanında da iki sırt çantası ekliycez parça parça olmuycakGümüşüm büyük valiz götür. Hiç öyle rezillik çekme. İhtiyaç olan şeyler bunlar. Ben de 2 valiz yaptım. Biri aselin biri benim.
Benımkınede devlette 2160 gr dedıler bugun doktorum 1.960 gr dedi benım bebekte mınnak ama doktor zayıf ama sıkıntı olmadıgını dusunuyorCanım benim muayene cuma günüydü, dün geceden beri çok hareket olmayınca bugüne cektim kontrolü.
Hem ultrasonla baktı, hem nst. Gecen hafta hareketler optimal düzeyde degildi evet ama ben baska bulguları da kontrol ettim dedi. Emin olmadan, hareket yakalamadan göndermedim zaten seni, o yüzden birkaç kez nst yaptım dedi. Demek bu nst gercekten önemliymiş. Seni de eve bıraktıysa mutlaka iyi bir sonuç yakalamıştır.
Bu hafta nst degerleri optimal düzeyi yakalamış dedi. Major hareket çıktı bugün.
Gecen hafta 2,178 di, bu hafta 2,330 olmuş. 150 gr almış 1 haftada, zaten ufak tefek bir bebek, bana cekmiş boyu posu
Sende covid sonrası oldu bu hareketsizlik, bende aşı sonrası belki de bizde antikor oluşması mı etkiledi diyorum. Herkeste olmuyor ama diğer bulgular normal olunca bu geldi aklıma.
Umarım saglıkla ilerler. Amniyon sıvısı için ne az, ne çok dedi. Bu haftalarda azalıyormuş zaten.
Sen bir daha hangi gün gidicen canım? Umarım içini rahatlatacak şekilde çıkar nst, bugün şükür biraz rahatladım.
Bir de bu kadar zaman hareket azlığı nörolojik bir geriliğe sebep olur mu diye sordum. Ben de hep en kötü senaryoları soruyorumdoktor hiçbir seyi %100 bilemeyiz ama o derece bir durum olsa baska bulgular da gözlemlerdik dedi.
Hayırlısıyla, saglıkla hepimiz tamamlayalım süreci. Sona yaklaştıkça stres katsayımız artıyor sanki
sizinki de kötü olmuş cnm yaÜlke dışına yerleşiyoruz bebek daha doğmadı odasını almıştık herşeyi hazır şimdi onları satmakla uğraşacağım oto koltuğundan mobilyalarına :) hiç kullanmadan. Eğer yeni Hamileyseniz hemen almayın derim gün doğmadan neler doğuyor.
anladım canm hayırlı olsun inşBebek odası yapmadık. Sadece yoyko marka park yatak aldık. Bebek arabasini da arkadaşım verdi. maxi cosi marka
Seninki önlem amaclı çağırmış haftada 2 iyi yapmış. Ben bile gecen hafta 2 defa gittim.Benımkınede devlette 2160 gr dedıler bugun doktorum 1.960 gr dedi benım bebekte mınnak ama doktor zayıf ama sıkıntı olmadıgını dusunuyor
Ya ınsanın aklına bınbırturlu sey gelıyor pazartesı ve persembe gel dedı pazartesı gıdıcem bır dahakıne. nst den cıktıktan sonra dahada hareketlendı 2 saatte bır hareket etmezse soluna yat cıplak elle karnını tut 10 defa hareket say dedı bende bırde pıhtılaşmada yuksek covid sonrası omu etkıledı acaba dıye dusunuyorm ama kan akım hızına herseyıne baktı amnıyon suyunada ıyı dedı ıkıncı bakısında doktor.
ınsallah nst lerımız duzgun cıkar sende sureklı kontrol et hareketlerını bakalım ama doktora sordugun soru benım hıc aklıma gelmezdıınsallah oyle bır sıkıntı olmaz son ayı rahatlıkla atlatalım hepımız bu arada annem sureklı safınaz dıyor bebege zayıf olsunda saglıklı olsunlar ne yapalım
Sütlü türk yada nescafe içiyorum bende günlükSeninki önlem amaclı çağırmış haftada 2 iyi yapmış. Ben bile gecen hafta 2 defa gittim.
Ben de ne sorular var ya, felaket senaryolarıadam bana çok iyi bir internetten karıştırıcısın diyor.
Günde 1 sütlü kahve içiyorum, bırakıyım mı doğumu hızlandırır mı, magnezyum normal dogumu zorlastırır mı her telden sorum var
Tvye baglanıp abuk sabuk sorular soran tipler gibiyim
Yalnız bugün 2 tane karam gofret yiyerek gittim.
Z zahrada sagolsun, karam sponsorumuzçocuk harekete gecti, gecen seferlerde profiterol yedim, kek yedim yok bişey olmuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?