Cnm yatıyorum bildiğin önceden bahsetmiştim değerlerimden dolayı sürekli kontrole gidiyorum salı günü hastaneye yatıcam kan takılcakSafiderun canim nasilsin? Var mi bir degisiklik durumunda ?
Magnezyum kramp ve ağrıyı önlendiği için normal doğum sancısını önlüyor hafifletiyor sebeple içme artık bırak dedi banaSeninki önlem amaclı çağırmış haftada 2 iyi yapmış. Ben bile gecen hafta 2 defa gittim.
Ben de ne sorular var ya, felaket senaryolarıadam bana çok iyi bir internetten karıştırıcısın diyor.
Günde 1 sütlü kahve içiyorum, bırakıyım mı doğumu hızlandırır mı, magnezyum normal dogumu zorlastırır mı her telden sorum var
Tvye baglanıp abuk sabuk sorular soran tipler gibiyim
Yalnız bugün 2 tane karam gofret yiyerek gittim.
Z zahrada sagolsun, karam sponsorumuzçocuk harekete gecti, gecen seferlerde profiterol yedim, kek yedim yok bişey olmuyordu.
Benim doktor da şu şekilde söyledi. O kadar büyük bir etkisi olsa erken gelen dogumları durdururduk, ama yine de son haftalarda bırakabiliriz dedi. Etkisi düşindüğün gibi çok degil demeye getirdi yani. Ben zaten sürekli içmiyorum 38 de falan bırakırım. Sen de 38desin zaten, az kalmış canım senin. Belli mi tarih?Magnezyum kramp ve ağrıyı önlendiği için normal doğum sancısını önlüyor hafifletiyor sebeple içme artık bırak dedi bana
Usg ‘nin zararlı oldugunu düşünmüyorum, doktorum da bu sekilde bir yorum yapmadı hiç. 16.haftaya kadar her hafta gittim, sonra 2 haftada bir gittim, şimdi de yine haftada 1 gidiyorum. Yani ortalamaya göre oldukca sık gittim, bir sıkıntı yok çok şükürKızlar benim doktorum haftada bir çağırıyor ama ben 2 haftada bir gidiyorum usg her hafta zararlı olur diye düşünüyorumsizin doktorlarınız kaç günde bir çağırıyor ?
Salı günü kontrol var zaman geçmiyor nedense
Ben normal doğum için beklemedeyim. Çömel kalk, yürü çömel şeklinde geçirmeye çalışıyorum günleri :) hafif bazen adet ağrısı gibi ağrı oluyor. Sabah biraz genitalime bıçak girip çıkıyor gibi anlık kasılma oldu ama ne zaman doğacak diye aklımdan çıkmıyor :) senin gün belli mi sezeryan mı normal mi olacakBenim doktor da şu şekilde söyledi. O kadar büyük bir etkisi olsa erken gelen dogumları durdururduk, ama yine de son haftalarda bırakabiliriz dedi. Etkisi düşindüğün gibi çok degil demeye getirdi yani. Ben zaten sürekli içmiyorum 38 de falan bırakırım. Sen de 38desin zaten, az kalmış canım senin. Belli mi tarih?
36. Haftam dündu kontrole gittim. Ondan önce iki hafta önce gitmiştim. Benimde bu haftadan sonra iki kez hafta bir kontrolüm(37. Ve 38. Hafta olarak) olacak sonra nasipse doğum.zaten sona gelindigi icin haftada bir sayısı çok olmuyor. Hamileliğimin başında cok sık gittim ayrıca kanamadan dolayı bı sakıncası olduğunu sanmiyorum canim.Kızlar benim doktorum haftada bir çağırıyor ama ben 2 haftada bir gidiyorum usg her hafta zararlı olur diye düşünüyorumsizin doktorlarınız kaç günde bir çağırıyor ?
Salı günü kontrol var zaman geçmiyor nedense
Bende karam yıyeyım o zaman yaa bebek oynatma garantılıyseSeninki önlem amaclı çağırmış haftada 2 iyi yapmış. Ben bile gecen hafta 2 defa gittim.
Ben de ne sorular var ya, felaket senaryolarıadam bana çok iyi bir internetten karıştırıcısın diyor.
Günde 1 sütlü kahve içiyorum, bırakıyım mı doğumu hızlandırır mı, magnezyum normal dogumu zorlastırır mı her telden sorum var
Tvye baglanıp abuk sabuk sorular soran tipler gibiyim
Yalnız bugün 2 tane karam gofret yiyerek gittim.
Z zahrada sagolsun, karam sponsorumuzçocuk harekete gecti, gecen seferlerde profiterol yedim, kek yedim yok bişey olmuyordu.
bende bunu yapıyorum iyi geliyorMerhaba arkadaşlar sizi takip ediyorum ara ara erken doğuran var mı diye
Burun tıkanıklığını bende aylarca yaşadım. En son doktorum izotonik su yazdı onu şırınga ile çekiyorsunuz sonra iğnesini çıkarıp burnunuzun tek deliğine sokup tamamını sıkıyorsunuz. Hatta şırınga büyük olsa daha iyi olur. Sonra diğer deliğe de aynısını yapıyorsunuz. Ben tek seferde kurtuldum şaka gibi
Umarım size de aynı etkiyi yapar
Geçmiş olsun Hepinize
Sağlıkla gelsin bebişleriniz
Usg ‘nin zararlı oldugunu düşünmüyorum, doktorum da bu sekilde bir yorum yapmadı hiç. 16.haftaya kadar her hafta gittim, sonra 2 haftada bir gittim, şimdi de yine haftada 1 gidiyorum. Yani ortalamaya göre oldukca sık gittim, bir sıkıntı yok çok şükür
Bende artık ne zaman çağırırsa o zaman gideyim bari bu hafta 2 hafta olacak eğer kontrolde haftaya gel derse giderim36. Haftam dündu kontrole gittim. Ondan önce iki hafta önce gitmiştim. Benimde bu haftadan sonra iki kez hafta bir kontrolüm(37. Ve 38. Hafta olarak) olacak sonra nasipse doğum.zaten sona gelindigi icin haftada bir sayısı çok olmuyor. Hamileliğimin başında cok sık gittim ayrıca kanamadan dolayı bı sakıncası olduğunu sanmiyorum canim.
Benimde belden uyuşma olacak şimdiden korku sardı devlet hastanesinde tamamen uyutmuyorlar fakat anestezi uzmanı tanıdık babam konuşurum dedi inşlh tamamen uyutma der doktora,en son doğumum zor geçti o yüzden bende çok KorkuyorumKızlar bende dün kontrolde idim. 36 haftalık 3.090 Gr olmus minisim.37 ve 38 haftalıkken kontrollerim olacak.39+1 e gün ve saati belli olacak sekide sezeryan doğum için planlama yapıldı. Bu sefer epidural sezeryan olacağım ve korkmuyor da değilim
Bende artık ne zaman çağırırsa o zaman gideyim bari bu hafta 2 hafta olacak eğer kontrolde haftaya gel derse giderim
Benimde belden uyuşma olacak şimdiden korku sardı devlet hastanesinde tamamen uyutmuyorlar fakat anestezi uzmanı tanıdık babam konuşurum dedi inşlh tamamen uyutma der doktora,en son doğumum zor geçti o yüzden bende çok Korkuyorum
Canım küçüğe sığmadı eşim yanında iki sırt çantası puset öyle daha zor olucak diyorAyy noluyosa akşamları bu saatlerde oluyo yagündüz iyiyim akşam kasılmalar, ağrılar hareket edememeler deli olucam. Kesin aksam doğurcam diye düşünüyorum sırf bu yüzden . Onun dışında bende sonunda hastane çantamı hazırlamaya başladım bugun inanır mısınız. İnşallah doğurmadan hazırlıcam G gumus82 senin bilcegin is bavul işi ama büyük boy bence çok abartı olur, küçüğe sigamadiysan orta boy yeterli bence. Bi de ben düzenleyicilerden almıştım. Onlara koyduğum için herşey çok düzenli oldu. Ve küçük bavula bile sığacak gibi duruyor. Sadece ekstra bebisin eşyaları, bezler vs için de anne bebek çantasını götürmeyi planlıyorum. E bi de puset falan da olucak, daha fazla yüke gerek yok.
Yok orta boy yoksa boşa aldırma canim yazık gunah büsürü para bavullar. O zaman mecbur büyüğe koyucan. Kiz ne götürdün bu kadar sığmadı. Bebişin kıyafetleri bi lokmacık zatenCanım küçüğe sığmadı eşim yanında iki sırt çantası puset öyle daha zor olucak diyor
Birde evde büyük var şimdi orta boy mu aldirayim bilemedim masraflar malum yoksa orta olsa iyi olurdu da
Bende artık ne zaman çağırırsa o zaman gideyim bari bu hafta 2 hafta olacak eğer kontrolde haftaya gel derse giderim
Benimde belden uyuşma olacak şimdiden korku sardı devlet hastanesinde tamamen uyutmuyorlar fakat anestezi uzmanı tanıdık babam konuşurum dedi inşlh tamamen uyutma der doktora,en son doğumum zor geçti o yüzden bende çok Korkuyorum
Benimde doktor genel anestezi desem yapicak hatta kendi dedi yok dedim ben ana şahit olmak daha güzel hemde genel olunca ayilmak narkozun derecesi fazla olmuyor mu belden uyuşturma sürekli duyduğumUltrasonda kesinlikle bir zarar yok. Korkmayın.
Neden belden uyuşma istemiyorsunuz? O en iyi uyutma yöntemi sezeryan doğumlarda. Bebek doğar doğmaz size verilir ten tene temasınız olur. Hep bilinciniz açık olacağı için işk 1.saatte rahat rahat emzirirsiniz. Anne-bebek ilişkisi için en iyisi olur. Korkulacak hiçbir şey yok ben nörolojide çalışırken 100 hastaya yapmışımdır belden sıvı alma işlemini. Komplikasyon elbette var mesela baş ağrısı gibi ama felç olma durumu falan yok bunlar hurafe. Omurilik bitiyor yukarıda onlar çok daha aşağısından giriyorlar.
İki gecelik bir pjama tkm sabahligi var bir kalın sabahlıkYok orta boy yoksa boşa aldırma canim yazık gunah büsürü para bavullar. O zaman mecbur büyüğe koyucan. Kiz ne götürdün bu kadar sığmadı. Bebişin kıyafetleri bi lokmacık zaten
Canım sen neler koydun ben mi abarttım yoksa senin bavulu çantayı bir atsana mümkünseYok orta boy yoksa boşa aldırma canim yazık gunah büsürü para bavullar. O zaman mecbur büyüğe koyucan. Kiz ne götürdün bu kadar sığmadı. Bebişin kıyafetleri bi lokmacık zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?