2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım sen neler koydun ben mi abarttım yoksa senin bavulu çantayı bir atsana mümkünse
Minnoşum daha koymadim bavula. Anne bebek çantasını ayarladım. Bezleri ve bebegin kiyafetlerini oraya koydum. Kendi kiyafetlerim için şu 6 lı satılan düzenleyicilerden alıp koydum. 3 pijama 1 gecelik 2 sabahlık. Bebege 2 battaniye. Zaten en fazla yer tutan şey bunlar. Çamaşırları eklicem bi kendim için. Tam ayarlayamadım. Depend degil lohusa pedi almıştım. Açtım şimdi kocaman bişey onu nasıl giycem bilmiyorum. Onun yerine gece pedi mi alsam normal dedim.

Bu soruyu nasıl unutmuşum Not almayı unutmuşum, imdadıma yetiştin, sagolasın
Çok heyecanlı Biz de normal planlıyoruz sürec de desteklerse. Doktor normalde olsa 40 dan sonraya pek bırakmak istemem dedi. Senin son 2 hafta, Allah yardımcın olsun
Canım ben bilseydim gecen hafta karam yerdim. doktora da dedim 2 paket karam yedim diye, doktor da diyor ki, oynamıycak çocuk çikolatayla da oynamaz. Ama oynadı işte karamla, biraz da placebo etkisi herhalde, onu yiyince motive oluyoruz

D doakolik inanır mısın ben de basladım bavula yerleştirmeye, Maria Kondo diye bir kadın var. Kıyafet katlamayla ilgili kitapları var, youtubeda videoları var konmari katlama metodu diye, evde de kıyafetleri o şekilde katlıyorum çok az yer kaplıyor, bavul düzenleyicilerin içine de o şekilde katlayıp koydum çok az yer kapladı

Spinal mi epidural mi pek anladığım konular değil ama hangi yöntem iyi ise o olsun isterim. Tam bayılma ilkinde olmuştu uyanisim bende travma etkisi yaratmıştı resmen

Bir genel birde belden uyuşmalı Doğum yaptım genel çok çok rahattı belden uyuşmada başta herşey güzeldi ama lazerle yakılırken ben çığlık çığlığa kaldım hemşireye doktora canım çok yanıyor dedim ameliyata devam ettiler bebegimi kucağıma vermediler alıp götürdüler sadece karnımdan çıktığında havaya kaldırıp gösterdiler o kadar çok canım yandı ki,sevinemedim bile gördüğüme , uyuşma etkisi gidince 1 hafta baş + boyun agrısı çektim şimdi 2 yıl oldu ama en ufak bi yorgunlukta belim felç olmuşcasına agrıyor.Halbuki genelde uyudum uyandım bebegimi gördüm hiç baş,boyun,bel agrısı yaşamadım,belden uyuşmadan korkma sebebim bu işte travma oldu bende sanki yine aynı şeyleri yaşarım zannediyorum doktorumu değiştirdim ama ben yinede genele izin verirse genel olacağım
Benimde doktor genel anestezi desem yapicak hatta kendi dedi yok dedim ben ana şahit olmak daha güzel hemde genel olunca ayilmak narkozun derecesi fazla olmuyor mu belden uyuşturma sürekli duyduğum

Ya o bendede var bikac gundur hep bir ishal hali gibi ama magnezyumu gunde 2’ye cikarttim ona yoruyorum ben
Artik son zamanlar cidden zorluyor
Bide benim bebiş’in hareketlerinde hic azalma olmadi cok sukur ama baya sert tekmeliyor canimi acitiyor resmen

Doktorum kaburgasi sag tarafta, o tarafa yatarsan rahat edersin dedi ama kattiyen yatirmiyor saga
Sol’da uyuyorum her yerim uyusuyo sabah uykumdan uyanip oturuyourm resmen biraz uyusuklik gitsin diye

Cok gecmis olsun canim , insallah biran once normale doner. Bir sürü ilac verdi demistin en son ,faydasi olmadi mi ? Kan takinca iyi olur insallah da dogumun cok guzel gecer. Kan yapici ne varsa yemeye calis yine pazartesiye kadar. Dogal seylerden de takviye olsun. Vucutda yoruluyor artik , 4.hamilelik
Ben de gecen hafta kesin doguruyorum dedim 2 gun dogum sancim oldu . Bayagi asagi bastiriyordu ,sonra vazgecti simdi gayet iyiyim hamdolsun . Zamanini doldurur gibi simdilik bir supriz olmazsa.

yaaa gülce hanııım sağlıkla gelsiiin

Kızlar bugün 33+3 oldum vajinal kemiğim çok ağrıyor hiç gücüm yok uzandıktan sonra kalkmak işkence gibi sizde de öyle mi
Bende 7.ayda basladu bu ağrı ve gittikçe çoğaldı.ayakta kalamıyorm yürüyemiyorum ev işi zar zor dura dura yapıyorum.üstüne bide dikiş ağrım eklendi önceki sezeryan dikişlerim ağryo resmen sızlıyo içerden.sanki doktor kesip karnımı öylece bırakmış gibi.son 1 ay nasıl dayanıcam bilmiyorum

herkes çantaları hazırlamaya başlamış benim üstümde öyle tembellik var ki asla elim gitmiyor ya napcam bilmiyorum çocuğun odasına bile giresim yok doğum öncesi tükenmişlik sendromu geldi
Dur bakalım bebişten önce böyle olursan bebiş olunca düşünemiyorum vallaa.enerjiye ihtıyacın olacak

herkes çantaları hazırlamaya başlamış benim üstümde öyle tembellik var ki asla elim gitmiyor ya napcam bilmiyorum çocuğun odasına bile giresim yok doğum öncesi tükenmişlik sendromu geldi
Benim 2 eksiğim kaldı. Yastık ve dış fircalari

biliyorum ama nasıl düzelcem onu bilmiyorum
Neyfendi gelince onun yüzüne baltıkça enerji dolacaksın kuzu. İlk hafta hariç olabilr. O hafta kaynaşma haftası ilk hafta hava d agibi olıyr insan ben ilk 2 gün tuhaftım sonra alıştm
Hatya doğum vidyosnda ten tene temasta milletle ağlardım. Kendim doğurdım ilk verdiler duygu karışıklığından şoktaydm snki hiçbirsey hissetmedim herkes farklı oluyr

Bende aynı durumdayım bazen çok aşırı baskı hissediyrm sancı gelince arada bu geceyi çıkaracakmıyız moduna giriyrm ister istemez sağlıkla gelsinlerde inşllh bunları hep unutcaz

Okuduklarima inanamiyorum.
Nerde bizim pozitif aktif enerji dolu zahradamiz?
Kızlar göbüs resmi de atan yok artık.
Nerelerdesiniz?

36.haftadan sonra doğuma doğru bi enerji geliyor insana temizlik için birini çağırmayı düşünüyordum aaaa bir baktım hepsini yapmışım şu karınla cam bile sildim (3 aylık hamileyken silmeye üşenmiştim )

Arkadaslar mesajlara anca bakabiliyom,etiketleyemedim burdan yazayim dedim,biraz uzun olcak ama ya kizlar okadar kafa karisikligi yarattilar ki,soyle ozetliyeyim size,carsamba gunku kontrolumde nst de sanci cikti nst yi ceken ebe bunlar dogum sancisi doktoruna soyle dedi,doktorum da bakti yatis verdi, gun içinde sancim 90lara kadar cikti,3tane 1kg lik serum bagladilar gecesindede sanci onleyici hap içirdiler gece saat1de yine nst cektiler onlara ragmen sanci cikti,benim gittigim ilce hastanesi yenidogan unitesi yok bebek kuveze alinmasi gerekirse yok diye beni sehir hastanesine sevkettiler,bu arada kendi doktorumda acilma varmi yokmu diye alttanda muayine etti acilmam yokmus neyse sevkedildigim hastanede de acilma varmi diye bakcam dedi dedimki baktilar acilmam yok dedim,kizar gibi muayine etcem seni dedi bisey demedim ondan sonra alttan canimi acitarak muayine etti cok acitiyosunuz dedim yapcak bisey yok dedi hafif kanamam oldu gecti sukur,kanamam oldu dedim kurcaladimya normaldir diyo<asiri sinir oldum zaten canim aciyo> neyse ulyrasondada bakti orasida yatis verdi sabah4gibi sehir hastanesine yatis yapildi ordada yine 1kglik serumlardan bagladilar nst ye soktular gecedeki icapci sezeryana alalim demis ama bize bisey soyleyen yok neyse visite gelip gidiyolar aralarinda konusuyolar gene aciklama yapan yok,(gecedeki icapci 9da nobet degisimi yapti bu arada) bana kahvalti falan yaptirmadilar suda icirmediler sabah 11de anestesi uzmani geldi seni sezeryana alcak birazdan oyuzden bi kac sorunsorup imzani almam lazim dedi,bende dedimki bize daha bi aciklama yapan yok sezeryanmi olcakmisim dedim ister istemez korktum yani ,oda birazdan doktor gekip aciklama yapar dedi bana formlari imzalatti son anda komplikasyon olusmazsa belden igne tavsiye ediyorum dedi oyle yapalim dedi tamam dedim,beni basti heyecan korku hepsini hasiyom yer attim bi anda, esimi aradim gel sezertana alcaklar beni dedim,11bucuklarda dalga gecer gibi doktor geldi okadar rahat sekilde 2sançin var diye ben seni sezeryana alamam sançin artarsa gelirsin seni taburcu ediyom dedi gitti.ya okadar kafam allak bullak ki kendi doktorum da kendi ebem de dogum sançisi diyo,sehir hastanesi normal goruyo.sonra taburcu oldum simdi evdeyim gunduz cok sançim olmadi ama simdi karnimda hafif hafif aci hissediyorum suan

Hangi ildeki şehir hastanesi bu? Manyak mi bunlar ya? Bakılmış işte daha ne bakıyorsun? Milleti de strese sokuyorlar. Şimdi nasılsın?

Aslinda normal dogum istiyom ama ilk doumumda bebek tersti donemmisti mecburen sezeryan oldu,ikinciyide doktorlar risk almak istemedigi için normal degilde sezeryan yapcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…