- 2 Haziran 2021
- 157
- 209
- 33
Esime dedimki olkinde ozele gitmistim,tamam parayi cok aliyolar ama hem hamileligim boyinca hemde dogumda guzelce ilgilendiler di,bugun yasadiklarimdan sonra paranin gozu kor olsun ya devlettekiler okdar ilgileniyo iste ozele gitseydik keske dedim,can acimasi bi yana morelman cokettiler resmenHangi ildeki şehir hastanesi bu? Manyak mi bunlar ya? Bakılmış işte daha ne bakıyorsun? Milleti de strese sokuyorlar. Şimdi nasılsın?
Bakk sana kokoş göbek fotosuuOkuduklarima inanamiyorum.
Nerde bizim pozitif aktif enerji dolu zahradamiz?
Kızlar göbüs resmi de atan yok artık.
Nerelerdesiniz?
Ne kadar manyak bir doktormuş ya sinir oluyorum böylelerineYa bide cidden bildigin afedersiniz elini soktu oyle bastiriyo canin acicak tabi diyo,
Ay kuzum okudum ve travma resmen yaşadıkların bu nasıl sorumsuzluktur bu seni nasıl strese sokmaktır ay allahım şimdi ne zaman gitceksiiin doktora tekrarEsime dedimki olkinde ozele gitmistim,tamam parayi cok aliyolar ama hem hamileligim boyinca hemde dogumda guzelce ilgilendiler di,bugun yasadiklarimdan sonra paranin gozu kor olsun ya devlettekiler okdar ilgileniyo iste ozele gitseydik keske dedim,can acimasi bi yana morelman cokettiler resmen
Canım çok geçmiş oldun. O kadar üzüldüm ki, bu ne gebelik psikolojisini anlamamak, madem birsey yok neden tuttular, o kadar tantana. 2 gün evde kafanı dinle bebeginle kendine gel. Bilmiyorum imkanın var mı istersen bir özel hastanede haftaya yeniden nstye gir, en azından nedir, ne degildir bir fikir alırsın.Arkadaslar mesajlara anca bakabiliyom,etiketleyemedimburdan yazayim dedim,biraz uzun olcak ama ya kizlar okadar kafa karisikligi yarattilar ki,soyle ozetliyeyim size,carsamba gunku kontrolumde nst de sanci cikti nst yi ceken ebe bunlar dogum sancisi doktoruna soyle dedi,doktorum da bakti yatis verdi, gun içinde sancim 90lara kadar cikti,3tane 1kg lik serum bagladilar gecesindede sanci onleyici hap içirdiler gece saat1de yine nst cektiler onlara ragmen sanci cikti,benim gittigim ilce hastanesi yenidogan unitesi yok bebek kuveze alinmasi gerekirse yok diye beni sehir hastanesine sevkettiler,bu arada kendi doktorumda acilma varmi yokmu diye alttanda muayine etti acilmam yokmus neyse sevkedildigim hastanede de acilma varmi diye bakcam dedi dedimki baktilar acilmam yok dedim,kizar gibi muayine etcem seni dedi bisey demedim ondan sonra alttan canimi acitarak muayine etti cok acitiyosunuz dedim yapcak bisey yok dedi hafif kanamam oldu gecti sukur,kanamam oldu dedim kurcaladimya normaldir diyo<asiri sinir oldum zaten canim aciyo> neyse ulyrasondada bakti orasida yatis verdi sabah4gibi sehir hastanesine yatis yapildi ordada yine 1kglik serumlardan bagladilar nst ye soktular gecedeki icapci sezeryana alalim demis ama bize bisey soyleyen yok neyse visite gelip gidiyolar aralarinda konusuyolar gene aciklama yapan yok,(gecedeki icapci 9da nobet degisimi yapti bu arada) bana kahvalti falan yaptirmadilar suda icirmediler sabah 11de anestesi uzmani geldi seni sezeryana alcak birazdan oyuzden bi kac sorunsorup imzani almam lazim dedi,bende dedimki bize daha bi aciklama yapan yok sezeryanmi olcakmisim dedim ister istemez korktum yani ,oda birazdan doktor gekip aciklama yapar dedi bana formlari imzalatti son anda komplikasyon olusmazsa belden igne tavsiye ediyorum dedi oyle yapalim dedi tamam dedim,beni basti heyecan korku hepsini hasiyom yer attim bi anda, esimi aradim gel sezertana alcaklar beni dedim,11bucuklarda dalga gecer gibi doktor geldi okadar rahat sekilde 2sançin var diye ben seni sezeryana alamam sançin artarsa gelirsin seni taburcu ediyom dedi gitti.ya okadar kafam allak bullak ki kendi doktorum da kendi ebem de dogum sançisi diyo,sehir hastanesi normal goruyo.sonra taburcu oldum simdi evdeyim gunduz cok sançim olmadi ama simdi karnimda hafif hafif aci hissediyorum suan
İmkanın varsa bir özele git nst için en azından. Moralini bozma. Bebiş ve evdeki çocuğun icin güçlü olEsime dedimki olkinde ozele gitmistim,tamam parayi cok aliyolar ama hem hamileligim boyinca hemde dogumda guzelce ilgilendiler di,bugun yasadiklarimdan sonra paranin gozu kor olsun ya devlettekiler okdar ilgileniyo iste ozele gitseydik keske dedim,can acimasi bi yana morelman cokettiler resmen
Canım bu dediğin hayal benim içinDip köşe temizlik ve camları vs halletiniz mi ya. Kışın cam sildirmek mantıklı mı diye kendime soryrmevi haşır huşur yıkayıp temizlemek geliyr içimden. Ama sasece içimden dışımdaki dünyada yürürken bile zorlanıyrm
Yakınımda sadece annemşer var bakalım kız kardeşim bekar okuyr müsait olursa ondam rica edicm. olmadı cesaret gelirse yardımcı alacgm. Üst kattaki balkonu kapatmdk yatak odası tavan frna küf yaptı hep silinmesi lazım rutubetten yavru da rahatsız olurCanım bu dediğin hayal benim içinev öyle bir haldeki şu anda, kendimden utanıyorum çocugun eşyaları salonun herbir miliminde, darmadagın onların yıkama, ütüleme ve kaldırması tamamlanırsa ne mutlu temizlik çok büyük risk şu anda, sonlara yaklastık, kendin yapma artık, anca birine yaptırırsın. Ben de artık en son Allah rızası için kim yaparsa dicem eşime, annelere pandemidd kadın cagırmaya da korkuyorum, bişey kaparız falan. Pandemi olmasa hersey daha rahat.
En enerjik sendin bırakma kendini yaparsın sen o hamile fotosu seninde harikaherkes çantaları hazırlamaya başlamış benim üstümde öyle tembellik var ki asla elim gitmiyor ya napcam bilmiyorum çocuğun odasına bile giresim yok doğum öncesi tükenmişlik sendromu geldi
Belki önceki dikişler geriliyor içeri genişledikçe dayan az kaldı karnına losyon yağ sür cildin rahatlasınBende 7.ayda basladu bu ağrı ve gittikçe çoğaldı.ayakta kalamıyorm yürüyemiyorum ev işi zar zor dura dura yapıyorum.üstüne bide dikiş ağrım eklendi önceki sezeryan dikişlerim ağryo resmen sızlıyo içerden.sanki doktor kesip karnımı öylece bırakmış gibi.son 1 ay nasıl dayanıcam bilmiyorum
Ben hamileliğin başında gittim iki sefer başka hastaneye neler neler dediler gerçekten kötü tecrübe oldu Allah parası olmayıp mecbur gidene yardım etsinEsime dedimki olkinde ozele gitmistim,tamam parayi cok aliyolar ama hem hamileligim boyinca hemde dogumda guzelce ilgilendiler di,bugun yasadiklarimdan sonra paranin gozu kor olsun ya devlettekiler okdar ilgileniyo iste ozele gitseydik keske dedim,can acimasi bi yana morelman cokettiler resmen
Kız benim ev anca tozlu olabilir dağınıklık yok aldığımı aldığım yere koyuyorum eşime de eşyalar yurumuycek bak diyorumCanım bu dediğin hayal benim içinev öyle bir haldeki şu anda, kendimden utanıyorum çocugun eşyaları salonun herbir miliminde, darmadagın onların yıkama, ütüleme ve kaldırması tamamlanırsa ne mutlu temizlik çok büyük risk şu anda, sonlara yaklastık, kendin yapma artık, anca birine yaptırırsın. Ben de artık en son Allah rızası için kim yaparsa dicem eşime, annelere pandemidd kadın cagırmaya da korkuyorum, bişey kaparız falan. Pandemi olmasa hersey daha rahat.
Hayatımda hiç cam silmedim ki hele şöyle bir dönemde asla silmem şahsenDip köşe temizlik ve camları vs halletiniz mi ya. Kışın cam sildirmek mantıklı mı diye kendime soryrmevi haşır huşur yıkayıp temizlemek geliyr içimden. Ama sasece içimden dışımdaki dünyada yürürken bile zorlanıyrm
Canım ben de üst kattayım ve küf doluydu salon, yatak odası tavanlar. Badana yaptırdık tahmin et ne oldu, 1 ay sonra yine aynen küf. Kışın yağınca vs durmuyor eski evlerde üst kat. Aman o küfleri temizlemeye kalkma çok riskli. Hamilesin, boyayla kapanacak, eşim yapabilirse dogummdan önce yine sürecek. Küf önleyici boya sürdürdük yine aynı, saglık olsun da boyar eşin halledersin. Ben badanada evde durmadım, yine durmam. Bu kimyasallar hep risk bebege.Yakınımda sadece annemşer var bakalım kız kardeşim bekar okuyr müsait olursa ondam rica edicm. olmadı cesaret gelirse yardımcı alacgm. Üst kattaki balkonu kapatmdk yatak odası tavan frna küf yaptı hep silinmesi lazım rutubetten yavru da rahatsız olurkendimde yapacak gücüm yok zaten olsa da riske atmazdm snrm ama rahatsız oluyrm temiz temiz oturmak mis gibi hayaller / hayatlar:)
Ay ne zaman alarma gecmelisin acaba, su gelince mi gidicen, normal dogum ön hazırlık eğitimi oluyosun banaGünaydın bugün de doğurmadıkkarnım aşşağa doğru düştü tuvalet ihtiyacım olduğunda daha seri hareket etmem gerekiyor bir sancı yok çömel kalk devammmm :)
Cam silmeye bakış açım aynı senleHayatımda hiç cam silmedim ki hele şöyle bir dönemde asla silmem şahsenben bi abla buldum bi aksilik olmazsa haftaya cuma çağırmayı planlıyorum. Annem ve kv de de gelicek onlarda mutfak dolabı vs gibi yerleri temizlerler diye düşündük. Doğumunda ne zaman olacağı belli değil ama çok son ana bırakmadan halletmek istiyorum. Günlük temizlik sağolsun robot kardeş yapıyor ama camları en son taşındığımızda sildirmiştik. Temmuz ayıydı yani yeniden kirlenir ama hiç temizlenmeden de dursun istemiyorum bebek gelmeden
Canım başın sagolsun, üzülmemen elde degil.Günaydın kızlar..Bugün kontrol günü benimde.Bakalim ipekcimin son marifetlerini görücez.Su sıralar hiç iyi şeyler olmuyor.Dunde eşimin dedesi vefat etti.Ananemin persembesiydi.Duasi yapıldı.Herşey kafamı çok karıştırıyor.Ama oğluma bakınca ve karnimdakne geçiyor gibi sanki.Bilmiyorum ki bende.
Benim böyle. Bi anne babak cantası. Bir de ortayla kucuk boy arası bir bavul. Rahat sığdı gumuscumCanım sen neler koydun ben mi abarttım yoksa senin bavulu çantayı bir atsana mümkünse
Canım ya çok geçmiş olsun neler yaşamışsın öyleArkadaslar mesajlara anca bakabiliyom,etiketleyemedimburdan yazayim dedim,biraz uzun olcak ama ya kizlar okadar kafa karisikligi yarattilar ki,soyle ozetliyeyim size,carsamba gunku kontrolumde nst de sanci cikti nst yi ceken ebe bunlar dogum sancisi doktoruna soyle dedi,doktorum da bakti yatis verdi, gun içinde sancim 90lara kadar cikti,3tane 1kg lik serum bagladilar gecesindede sanci onleyici hap içirdiler gece saat1de yine nst cektiler onlara ragmen sanci cikti,benim gittigim ilce hastanesi yenidogan unitesi yok bebek kuveze alinmasi gerekirse yok diye beni sehir hastanesine sevkettiler,bu arada kendi doktorumda acilma varmi yokmu diye alttanda muayine etti acilmam yokmus neyse sevkedildigim hastanede de acilma varmi diye bakcam dedi dedimki baktilar acilmam yok dedim,kizar gibi muayine etcem seni dedi bisey demedim ondan sonra alttan canimi acitarak muayine etti cok acitiyosunuz dedim yapcak bisey yok dedi hafif kanamam oldu gecti sukur,kanamam oldu dedim kurcaladimya normaldir diyo<asiri sinir oldum zaten canim aciyo> neyse ulyrasondada bakti orasida yatis verdi sabah4gibi sehir hastanesine yatis yapildi ordada yine 1kglik serumlardan bagladilar nst ye soktular gecedeki icapci sezeryana alalim demis ama bize bisey soyleyen yok neyse visite gelip gidiyolar aralarinda konusuyolar gene aciklama yapan yok,(gecedeki icapci 9da nobet degisimi yapti bu arada) bana kahvalti falan yaptirmadilar suda icirmediler sabah 11de anestesi uzmani geldi seni sezeryana alcak birazdan oyuzden bi kac sorunsorup imzani almam lazim dedi,bende dedimki bize daha bi aciklama yapan yok sezeryanmi olcakmisim dedim ister istemez korktum yani ,oda birazdan doktor gekip aciklama yapar dedi bana formlari imzalatti son anda komplikasyon olusmazsa belden igne tavsiye ediyorum dedi oyle yapalim dedi tamam dedim,beni basti heyecan korku hepsini hasiyom yer attim bi anda, esimi aradim gel sezertana alcaklar beni dedim,11bucuklarda dalga gecer gibi doktor geldi okadar rahat sekilde 2sançin var diye ben seni sezeryana alamam sançin artarsa gelirsin seni taburcu ediyom dedi gitti.ya okadar kafam allak bullak ki kendi doktorum da kendi ebem de dogum sançisi diyo,sehir hastanesi normal goruyo.sonra taburcu oldum simdi evdeyim gunduz cok sançim olmadi ama simdi karnimda hafif hafif aci hissediyorum suan
Canım başınız sagolsun. İnşallah bugün minik kızını görürsünüz moraliniz yerine gelir.Günaydın kızlar..Bugün kontrol günü benimde.Bakalim ipekcimin son marifetlerini görücez.Su sıralar hiç iyi şeyler olmuyor.Dunde eşimin dedesi vefat etti.Ananemin persembesiydi.Duasi yapıldı.Herşey kafamı çok karıştırıyor.Ama oğluma bakınca ve karnimdakne geçiyor gibi sanki.Bilmiyorum ki bende.
Ahaha sen= ben dulciiCam silmeye bakış açım aynı senlebazen 1 yıl silinmiyor, çok gereksiz geliyor ya, zaten üst kat, dısarıyı az da olsa görüyosam sorun yok. Allah korusun normalde bile insanın bası dönebilir, hamileyken temizlik yapılmamalı şu haftalarda. Ben de hiç silmedim, kadın gelince bizim evlerde cam pisliğini görüp tövbe çekiyodur kafamız rahat demek
Canım başın sagolsun, üzülmemen elde degil.
Bebegine, olumluya konsantre et kafanın içini, çok az kaldı. Dünyana apaydınlık bir dönem geliyor
Aynı benimde böyle olucak inşallahBenim böyle. Bi anne babak cantası. Bir de ortayla kucuk boy arası bir bavul. Rahat sığdı gumuscum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?