2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hangi ildeki şehir hastanesi bu? Manyak mi bunlar ya? Bakılmış işte daha ne bakıyorsun? Milleti de strese sokuyorlar. Şimdi nasılsın?
Esime dedimki olkinde ozele gitmistim,tamam parayi cok aliyolar ama hem hamileligim boyinca hemde dogumda guzelce ilgilendiler di,bugun yasadiklarimdan sonra paranin gozu kor olsun ya devlettekiler okdar ilgileniyo iste ozele gitseydik keske dedim,can acimasi bi yana morelman cokettiler resmen

Okuduklarima inanamiyorum.
Nerde bizim pozitif aktif enerji dolu zahradamiz?
Kızlar göbüs resmi de atan yok artık.
Nerelerdesiniz?
Bakk sana kokoş göbek fotosuu

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-11-01-21-54-495_com.miui.gallery.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 138
Ay kuzum okudum ve travma resmen yaşadıkların bu nasıl sorumsuzluktur bu seni nasıl strese sokmaktır ay allahım şimdi ne zaman gitceksiiin doktora tekrar

Canım çok geçmiş oldun. O kadar üzüldüm ki, bu ne gebelik psikolojisini anlamamak, madem birsey yok neden tuttular, o kadar tantana. 2 gün evde kafanı dinle bebeginle kendine gel. Bilmiyorum imkanın var mı istersen bir özel hastanede haftaya yeniden nstye gir, en azından nedir, ne degildir bir fikir alırsın.
Her şerde bir hayır vardır, kendini strese sokma. Farklı bir yere gidersin belki.
Bende dd bugün kasılma, sancı çıktı yine, bana hemşire sordu belinde agdı , sancı vs var mı? Gercek kasılmayı bslde de hissedersin dedi. Bebek vurunca da oluyomuş çünkü.

Bu insanlar ne den bu kadar kötü olmak zorunda ve bazı dr neden bu kadar insafsız E Elosgoktug çok geçmiş olsun cnm. Allah iyi merhametli insanlarla karşılaştırsn bizi

İmkanın varsa bir özele git nst için en azından. Moralini bozma. Bebiş ve evdeki çocuğun icin güçlü ol

Dip köşe temizlik ve camları vs halletiniz mi ya. Kışın cam sildirmek mantıklı mı diye kendime soryrm evi haşır huşur yıkayıp temizlemek geliyr içimden. Ama sasece içimden dışımdaki dünyada yürürken bile zorlanıyrm

Canım bu dediğin hayal benim için ev öyle bir haldeki şu anda, kendimden utanıyorum çocugun eşyaları salonun herbir miliminde, darmadagın onların yıkama, ütüleme ve kaldırması tamamlanırsa ne mutlu temizlik çok büyük risk şu anda, sonlara yaklastık, kendin yapma artık, anca birine yaptırırsın. Ben de artık en son Allah rızası için kim yaparsa dicem eşime, annelere pandemidd kadın cagırmaya da korkuyorum, bişey kaparız falan. Pandemi olmasa hersey daha rahat.

Yakınımda sadece annemşer var bakalım kız kardeşim bekar okuyr müsait olursa ondam rica edicm. olmadı cesaret gelirse yardımcı alacgm. Üst kattaki balkonu kapatmdk yatak odası tavan frna küf yaptı hep silinmesi lazım rutubetten yavru da rahatsız olur kendimde yapacak gücüm yok zaten olsa da riske atmazdm snrm ama rahatsız oluyrm temiz temiz oturmak mis gibi hayaller / hayatlar:)

herkes çantaları hazırlamaya başlamış benim üstümde öyle tembellik var ki asla elim gitmiyor ya napcam bilmiyorum çocuğun odasına bile giresim yok doğum öncesi tükenmişlik sendromu geldi
En enerjik sendin bırakma kendini yaparsın sen o hamile fotosu seninde harika
Belki önceki dikişler geriliyor içeri genişledikçe dayan az kaldı karnına losyon yağ sür cildin rahatlasın
Ben hamileliğin başında gittim iki sefer başka hastaneye neler neler dediler gerçekten kötü tecrübe oldu Allah parası olmayıp mecbur gidene yardım etsin
Kız benim ev anca tozlu olabilir dağınıklık yok aldığımı aldığım yere koyuyorum eşime de eşyalar yurumuycek bak diyorum
Son bir temizlik var halı yıkamaya koltuk yıkamacı gelicek temizlikçi zaten istemeyiz hiç cagirmadim çalışırken bile
Gerisini biz yapicaz yardım edicek kimse zaten yok olsada sevmiyorum herkes kendi işini yapsın
Bu hafta odayı silip supurcez bebek odası bavulda son ütüler yapılacak ve koyulacaklar var herşeyi büyük bavula koyucam tek parça birde puset bitti
Sonraki hafta da detay temizlikler olur tabiki parça parça
Stres yapma parça parça

Hayatımda hiç cam silmedim ki hele şöyle bir dönemde asla silmem şahsen ben bi abla buldum bi aksilik olmazsa haftaya cuma çağırmayı planlıyorum. Annem ve kv de de gelicek onlarda mutfak dolabı vs gibi yerleri temizlerler diye düşündük. Doğumunda ne zaman olacağı belli değil ama çok son ana bırakmadan halletmek istiyorum. Günlük temizlik sağolsun robot kardeş yapıyor ama camları en son taşındığımızda sildirmiştik. Temmuz ayıydı yani yeniden kirlenir ama hiç temizlenmeden de dursun istemiyorum bebek gelmeden

Günaydın kızlar..Bugün kontrol günü benimde.Bakalim ipekcimin son marifetlerini görücez.Su sıralar hiç iyi şeyler olmuyor.Dunde eşimin dedesi vefat etti.Ananemin persembesiydi.Duasi yapıldı.Herşey kafamı çok karıştırıyor.Ama oğluma bakınca ve karnimdakne geçiyor gibi sanki.Bilmiyorum ki bende.

Canım ben de üst kattayım ve küf doluydu salon, yatak odası tavanlar. Badana yaptırdık tahmin et ne oldu, 1 ay sonra yine aynen küf. Kışın yağınca vs durmuyor eski evlerde üst kat. Aman o küfleri temizlemeye kalkma çok riskli. Hamilesin, boyayla kapanacak, eşim yapabilirse dogummdan önce yine sürecek. Küf önleyici boya sürdürdük yine aynı, saglık olsun da boyar eşin halledersin. Ben badanada evde durmadım, yine durmam. Bu kimyasallar hep risk bebege.
Günaydın bugün de doğurmadık karnım aşşağa doğru düştü tuvalet ihtiyacım olduğunda daha seri hareket etmem gerekiyor bir sancı yok çömel kalk devammmm :)
Ay ne zaman alarma gecmelisin acaba, su gelince mi gidicen, normal dogum ön hazırlık eğitimi oluyosun bana yaz sen böyle, haber ver. Karın düşünce dogum olabilir diyorlardı, takip et 2 gün. Hastaneye gidiş planınızı hazırlayın.

Cam silmeye bakış açım aynı senle bazen 1 yıl silinmiyor, çok gereksiz geliyor ya, zaten üst kat, dısarıyı az da olsa görüyosam sorun yok. Allah korusun normalde bile insanın bası dönebilir, hamileyken temizlik yapılmamalı şu haftalarda. Ben de hiç silmedim, kadın gelince bizim evlerde cam pisliğini görüp tövbe çekiyodur kafamız rahat demek
Canım başın sagolsun, üzülmemen elde degil.
Bebegine, olumluya konsantre et kafanın içini, çok az kaldı. Dünyana apaydınlık bir dönem geliyor

Canım ya çok geçmiş olsun neler yaşamışsın öyle Allah seni iyi doktorlarla karşılaştırsın dikkat et kendine dinlenmeye çalış

Canım başınız sagolsun. İnşallah bugün minik kızını görürsünüz moraliniz yerine gelir.
Ahaha sen= ben dulcii geçen gün eşime diyorum ki baksana dışarda nasıl sis var diyorum balkonda, yok canım o camların kiri diyo sen düşün camların halini
Benim böyle. Bi anne babak cantası. Bir de ortayla kucuk boy arası bir bavul. Rahat sığdı gumuscum
Aynı benimde böyle olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…