2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın bugün de doğurmadık karnım aşşağa doğru düştü tuvalet ihtiyacım olduğunda daha seri hareket etmem gerekiyor bir sancı yok çömel kalk devammmm :)
Benim karnım 1 hafta önce düşmeye başladı ama ne gelen var ne giden geceleri çok fazla yalancı sancım oluyor hiç uyuyamıyorum

Ben gece pedi aldım molped pure soft yumuşak

Şu pedlerin fiyatları ne kadar artmış ya Biz hamile kaldığımızdan beri adet olmayı yasaklamışlar 9 tane ped 36 tl miydi neydi

@Dulcianatenizlik yapmayı swverim ama camlardan bnde korkuyorum.
Uzun gece ped stoğum bnm de var ama ne olur nr olmaz e bebkten lohusa pedi de sipariş verdim. Evet çoo büyük oluyr yatak gibi karnıma bastırdıkları için çok aşır kanamam olmamıştı ama yine de bulunsn
Birde koca şişe tentidriyot aldırmıştm alttaki düküşler düştükten sonra bile kuşşandm enfeksiyondan korkuma şimdi yine aldırmak istiyrm sezeryanda da kullanılıyr mu? Dikişler için

Günaydınnnn urişkoyı çok aşağılarda hissetmeye başladım ya ultrasonda inciğine cıncığına baktırıp rahatlamam lazımm regl ağrıları bende de varr

Şu pedlerin fiyatları ne kadar artmış ya Biz hamile kaldığımızdan beri adet olmayı yasaklamışlar 9 tane ped 36 tl miydi neydi
Şok ta vs indirime giriyor büyük paketler o zmn almak avantajlı oluyr. 42 gün az az da olsa gelmişti bnm sonra bi kesildi 1.5 yıl adet olmadım. Yeminle her ay yoksa yine hamilemi kaldım diyrdm süt hormonları baskılamış sanrm bnm adeti emzirmeyi bıraktıktan 3 ay snra olmuştum oh be ddm dünya varmış

Ben de aynen bu sekilde bavul organizasyonu yaptım. Bir orta boy, bir anne bevek çantası. Ama pijamalarım saten gibi çok buruşan bir kumaş, onları askıyla mı götürsem diyorum. Sonra da diyorum kendime yok artık sanki tatil gibi. Ama o kadar ütü yapıp sonra bumburuşuk olması da çok itici oluyor. Fotocu tutmıycam ama kendimiz çekeriz bir iki poz kısmetse
Sanırım bende öyle yapıcam. Çünkü bu lohusa pedi neymiş öyle sırtıma çıkacak gibi yani çok komik duruyo
herkes depend diyor üstünden yırtarak sökülüyomuş ya belki külot indir, kaldır zor oluyodur. Ben 1 paket depend ve ped koyucam bir pakette, o anki psikolojimiz ne olacak bakalım. 20 kg aldım, small hamile külotları bir işkence medium alıcam hastane için

Günaydınnnn urişkoyı çok aşağılarda hissetmeye başladım ya ultrasonda inciğine cıncığına baktırıp rahatlamam lazımm regl ağrıları bende de varr
Amanınnn erken mi gelecek dersin? Sana tarih vermiş miydi? Kız şu bavulu hazırla, ben de henüz sadece bebek kıyafetlerini hazırladım ama o bile rahatlattı. Eşime hsonu hiç plan yapma eve kapanıp bevul yapıcaz dedim. Gözümde ne büyüdüyse, son 2 muayeneye kalbim küt küt gittim, yatırıcam falan derse dr bavul yok diye. Ne bavulmuş arkadaş sanırsın kara delik, sonsuz şey koyucan, konulacaklar belli de bizde rehavet var

Ben dün Bunu yazmıştım ama kimse görmedi eksik var mı kızlar?

Yok ya bence gelmez de eşim karnın düştü diye psikolojimi bozdu ondan çocuğun hareketleri de aşağıda gibi geliyo ahahahah yoksa bişey olduğunu sanmıyorum
Anam benimki 1 hafta yokk tekim evde her akşam bişeyi valize koysam biter diye kendimi rahatlatıyorum
Pazar koltuk yıkama gelcek, ptesi temizlik için birini çağırdım, salı halıları yıkamaya vermiştim onlar gelcek temizlik zıkkımı da biteer öylece

Ya 2 paket depend 2 paket lohusa pedi aldım onları kullancam azalınca da normal pedler daha pahalı olmuş resmen dediğin gibi indirim kovalamak lazım

Ay bende rüyamda rüzgar doğmuş sonra test yapıyorum pozitif çıkıyo diyorum daha rüzgar bebek ikinci çocuk geliyo ben yeni doğurdum gene mi hamileyim diye ağlıyodum Doğum sonrası adet olma nasıl olacak bakalım
Ya 2 paket depend 2 paket lohusa pedi aldım onları kullancam azalınca da normal pedler daha pahalı olmuş resmen dediğin gibi indirim kovalamak lazım
Geçen e bebekte gördüm lohusa pedi daha uygun gerçekten

Ebe doğumhane ve sancı odasını gezdirdi, endişem almak için pilates topları var masaj yapcaz duşa gireceksin VS dedi biraz heyecanımı azalttı artık nasıl bir yer biliyorum en azından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…