Benim karnım 1 hafta önce düşmeye başladı ama ne gelen var ne gidenGünaydın bugün de doğurmadıkkarnım aşşağa doğru düştü tuvalet ihtiyacım olduğunda daha seri hareket etmem gerekiyor bir sancı yok çömel kalk devammmm :)
Geçen hafta benimde öyle ağrım oldu hatta eşimede dedim adet olacakmışım gibi hissediyorum diye. Vücut doğuma hazırlanıyor olmalıKızlar adet ağrısı gibi ağrı olması normal mi??
Ben gece pedi aldım molped pure soft yumuşakMinnoşum daha koymadim bavula. Anne bebek çantasını ayarladım. Bezleri ve bebegin kiyafetlerini oraya koydum. Kendi kiyafetlerim için şu 6 lı satılan düzenleyicilerden alıp koydum. 3 pijama 1 gecelik 2 sabahlık. Bebege 2 battaniye. Zaten en fazla yer tutan şey bunlar. Çamaşırları eklicem bi kendim için. Tam ayarlayamadım. Depend degil lohusa pedi almıştım. Açtım şimdi kocaman bişey onu nasıl giycem bilmiyorum. Onun yerine gece pedi mi alsam normal dedim.
Bugün kontrol var bakalım sorucam doktoraGeçen hafta benimde öyle ağrım oldu hatta eşimede dedim adet olacakmışım gibi hissediyorum diye. Vücut doğuma hazırlanıyor olmalı
Sanırım bende öyle yapıcam. Çünkü bu lohusa pedi neymiş öyle sırtıma çıkacak gibi yani çok komik duruyoBen gece pedi aldım molped pure soft yumuşak
Şok ta vs indirime giriyor büyük paketler o zmn almak avantajlı oluyr. 42 gün az az da olsa gelmişti bnm sonra bi kesildi 1.5 yıl adet olmadım. Yeminle her ay yoksa yine hamilemi kaldım diyrdmŞu pedlerin fiyatları ne kadar artmış yaBiz hamile kaldığımızdan beri adet olmayı yasaklamışlar 9 tane ped 36 tl miydi neydi
Ben de aynen bu sekilde bavul organizasyonu yaptım. Bir orta boy, bir anne bevek çantası. Ama pijamalarım saten gibi çok buruşan bir kumaş, onları askıyla mı götürsem diyorum. Sonra da diyorum kendime yok artıkCanım başınız sagolsun. İnşallah bugün minik kızını görürsünüz moraliniz yerine gelir.
Ahaha sen= ben dulciigeçen gün eşime diyorum ki baksana dışarda nasıl sis var diyorum balkonda, yok canım o camların kiri diyo sen düşün camların halini
Aynı benimde böyle olucak inşallah
Sanırım bende öyle yapıcam. Çünkü bu lohusa pedi neymiş öyle sırtıma çıkacak gibi yani çok komik duruyo
Amanınnn erken mi gelecek dersin? Sana tarih vermiş miydi? Kız şu bavulu hazırla, ben de henüz sadece bebek kıyafetlerini hazırladım ama o bile rahatlattı. Eşime hsonu hiç plan yapma eve kapanıp bevul yapıcaz dedim. Gözümde ne büyüdüyse, son 2 muayeneye kalbim küt küt gittim, yatırıcam falan derse dr bavul yok diye. Ne bavulmuş arkadaşGünaydınnnn urişkoyı çok aşağılarda hissetmeye başladım ya ultrasonda inciğine cıncığına baktırıp rahatlamam lazımm regl ağrıları bende de varr
Ben dün Bunu yazmıştım ama kimse görmediKızlar, pek çoğunuz çanta yapmışsınızdır diye düşünüyorum. Ben de geçen hafta yaptım. Eksik varsa bana yazın. Şunları koydum:
bebek için
10’lu hastane çıkışı 1 adet
5’li takım 1 adet
3’lü takım 1 adet
şapkalı tulum 1 adet
yenidoğan önden bağlamalı atlet 3 adet
zıbın 3 adet
nohut battaniye 1 adet (1 adet de kalın penye battaniye 10’lu çıkışta var)
müslin örtü 1 adet
ağız mendili 10 adet
çorap 5 adet
ıslak mendil 1 paket
alt açma örtüsü (1-2 tane götürücem)
emzik-biberon 1’er adet
0 ve 1 beden bez 1’er paket
(pişik kremi alıp koyucam bir de)
(mama koymadım, hastane biz temin ediyoruz. bebek hangisini sever deneyerek görücez para vermeyin dedi)
(şapka eldiven filan da zaten takımların içinde var, ayrıca koymadım)
kendim için
sabahlık 2 adet
geceliK 1 adet
pijama takımı 2 adet
emzirme sütyeni 2 adet
çorap 3 adet
hastane çıkışında eşofman kazak 1 adet
depend 1 paket
yüksek bel ve normal bel külot 4 adet
kullan at lohusa külodu 3 adet
göğüs sağma pompası
göğüs pedi
gümüş kapak
diş fırçası
El havlusu
terlik-taç-toka
hastanee sordum sezeryanda 2 gece kalıyorsunuz dedi ama çoğu arkadaş 1 gece sonunda çıkmış. Malum özel hastane, hasta değil müşteri olarak bakıyorlar. durumunuz iyiyse sepetliyorlarmış. öyle duydum. 1 gece için çok, 2 gece için de yeter diye düşünüyorum. Makyaj malzemesi götürmicem ben, zaten profesyonel foto çekimi olmayacak hastane kabul etmediği için. O yüzden süslenmeye gerek yok
Yok ya bence gelmez de eşim karnın düştü diye psikolojimi bozdu ondan çocuğun hareketleri de aşağıda gibi geliyo ahahahah yoksa bişey olduğunu sanmıyorumAmanınnn erken mi gelecek dersin? Sana tarih vermiş miydi? Kız şu bavulu hazırla, ben de henüz sadece bebek kıyafetlerini hazırladım ama o bile rahatlattı. Eşime hsonu hiç plan yapma eve kapanıp bevul yapıcaz dedim. Gözümde ne büyüdüyse, son 2 muayeneye kalbim küt küt gittim, yatırıcam falan derse dr bavul yok diye. Ne bavulmuş arkadaşsanırsın kara delik, sonsuz şey koyucan, konulacaklar belli de bizde rehavet var
Ya 2 paket depend 2 paket lohusa pedi aldım onları kullancam azalınca daŞu pedlerin fiyatları ne kadar artmış yaBiz hamile kaldığımızdan beri adet olmayı yasaklamışlar 9 tane ped 36 tl miydi neydi
Kuş sütü eksik gibiBen dün Bunu yazmıştım ama kimse görmedieksik var mı kızlar?
Ay bende rüyamda rüzgar doğmuş sonra test yapıyorum pozitif çıkıyo diyorum daha rüzgar bebek ikinci çocuk geliyo ben yeni doğurdum gene mi hamileyim diye ağlıyodumŞok ta vs indirime giriyor büyük paketler o zmn almak avantajlı oluyr. 42 gün az az da olsa gelmişti bnm sonra bi kesildi 1.5 yıl adet olmadım. Yeminle her ay yoksa yine hamilemi kaldım diyrdmsüt hormonları baskılamış sanrm bnm adeti emzirmeyi bıraktıktan 3 ay snra olmuştum oh be ddm dünya varmış
Geçen e bebekte gördüm lohusa pedi daha uygun gerçektenYa 2 paket depend 2 paket lohusa pedi aldım onları kullancam azalınca danormal pedler daha pahalı olmuş resmen dediğin gibi indirim kovalamak lazım
Ebe doğumhane ve sancı odasını gezdirdi, endişem almak için pilates topları var masaj yapcaz duşa gireceksin VS dedi biraz heyecanımı azalttı artık nasıl bir yer biliyorum en azından :)Canım ben de üst kattayım ve küf doluydu salon, yatak odası tavanlar. Badana yaptırdık tahmin et ne oldu, 1 ay sonra yine aynen küf. Kışın yağınca vs durmuyor eski evlerde üst kat. Aman o küfleri temizlemeye kalkma çok riskli. Hamilesin, boyayla kapanacak, eşim yapabilirse dogummdan önce yine sürecek. Küf önleyici boya sürdürdük yine aynı, saglık olsun da boyar eşin halledersin. Ben badanada evde durmadım, yine durmam. Bu kimyasallar hep risk bebege.
Ay ne zaman alarma gecmelisin acaba, su gelince mi gidicen, normal dogum ön hazırlık eğitimi oluyosun banayaz sen böyle, haber ver. Karın düşünce dogum olabilir diyorlardı, takip et 2 gün. Hastaneye gidiş planınızı hazırlayın.
Yav ne güldüm haaaa Allah da seni güldürsünKuş sütü eksik gibi
Teşekkür ederim. :)ayy canım hoşgeldiiin tıkınıp hemen tabloyu güncelliyoruuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?