2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kimi lohusalık bitince hemen düznli olur bnm yumurtalıklar tatil ilan etti o zmn

herkes çantaları hazırlamaya başlamış benim üstümde öyle tembellik var ki asla elim gitmiyor ya napcam bilmiyorum çocuğun odasına bile giresim yok doğum öncesi tükenmişlik sendromu geldi
Az kaldı canim benim tam anlamıyla kapanmış değil. Halıları verip acil temizliğe birini almam lazım

Hastane ve doktorlar insano zorla strese sokuyorlar nasıl bişey bu anlamadım. Sonunda herşeyin normal olduğuna Allah'tan karar verebilmisler

Bende 36. Haftayı geçtim o enerjiden eser yok. Camlarim.dehset büyük bu gobekle imkansız. Mecbur temizliğe birini ayarlamam lazım o bile zor geliyor

Kızlar hiç bebişim kg almamış.Gecen cuma 2750gr iken bu hafta 2630gr cıktı.Henuz şancı falan yok.Carsamba tekrar kontrole gitcem.
Aydı doktora mı gıttın cnm olcum farklılıkları olabılıyo devlette 2260 gr ken ozelde kendı doktorum 2000 dedi bır arkadasımnda gelısım gerılıgı var dedıler cocugu erkenden aldılar dedi cocuk normal kılosunda dogmus bence farklı doktorlardanda fıkır almamız lazm boyle durumlarda

Kızlar hiç bebişim kg almamış.Gecen cuma 2750gr iken bu hafta 2630gr cıktı.Henuz şancı falan yok.Carsamba tekrar kontrole gitcem.
normal miymiş kuzu kilo almaması arada böyle duraklamaları olur muymuş ne dedi doktor
aynı yere gittin dimi ölçümler el ayarına göre ya değişiyodur belki eli kaymıştır doktorun

Aynı dr canım özellikle kovidden sonra oldu.Baska bi sorunu yok ama kg almamış ona üzüldüm ya.

Seni için çok sevindim sıkıntısız geçer inşallah ilaçlar fayda etmemiş hatta geçen kontorldekinden dahada aşağı inmiş bende anlamadım yani Allah büyük en iyisi en güzeli olsun hakkımızda

normal miymiş kuzu kilo almaması arada böyle duraklamaları olur muymuş ne dedi doktor
aynı yere gittin dimi ölçümler el ayarına göre ya değişiyodur belki eli kaymıştır doktorun
Bi sorun yok dedi kuzum.Baska bi sıkıntısı da yok.Ama kg almamış.Ayni dr.um ozeldeki.

Aynı dr canım özellikle kovidden sonra oldu.Baska bi sorunu yok ama kg almamış ona üzüldüm ya.
Benımkıde covidden snra doktorun dedıgıne gore 100 gr almıs ama devlette olcumlerı fazla cıktı hangısı dogru bılmıyorm beslenmene dıkkat et bakalım ınsallah bundan sonra alırlar bende 2.5 kg olsun kuveze gırmesın daha fazla kıloda gozum yok dıyorm senınkının kılosuda ıyı bundan sonrada almaya devam eder merak etme damarlarda dırenc plasantada yaslanma olsa erken alıyolar farkederdı doktorun zaten

Bi sorun yok dedi kuzum.Baska bi sıkıntısı da yok.Ama kg almamış.Ayni dr.um ozeldeki.
Canım aynı doktor bile olsa bebeğin pozisyonundan da kaynaklı son haftalar net ölçü alamiyolar . Kızımda yaşamıştım son haftalarda bir hafta gittiğimde 3300 demişti öbür hafta 3000 . Olcumden kaynaklıdır o bnce

O da doğru.Haklisin canım.Ilk defa duydum bunu.Insan bi endişeleniyor.Suan iyi gibi kg su yinede.

Inşallah canım.Bakalim çarşamba tekrar kontrol var.Yoksa bi sorun olursa dr. müdahale eder.

Kızlar bu arada plasentasında kireçlenmesi başlayan var mı? Ben 36.haftada gittiğimde başlamıştı ultrasonda gösterdi hatta doktor. Son haftalar olduğu için sorun olmaz dedi ama sanırım kireçlenmede bebeğin kilo almasını azaltıyormuş inşallah sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…