Kimi lohusalık bitince hemen düznli olur bnm yumurtalıklar tatil ilan etti o zmnAy bende rüyamda rüzgar doğmuş sonra test yapıyorum pozitif çıkıyo diyorum daha rüzgar bebek ikinci çocuk geliyo ben yeni doğurdum gene mi hamileyim diye ağlıyodumDoğum sonrası adet olma nasıl olacak bakalım
Geçen e bebekte gördüm lohusa pedi daha uygun gerçekten
çöp poşeti koyabilirsin belki ama ben fazla bir şey göremedim kuzuYav ne güldüm haaaa Allah da seni güldürsünfazlalık var mı? Çıkart bunu der misin herhangi birisi için?
Çöp poşedi aklımda ama bilemedim de. sağ ol bebitoçöp poşeti koyabilirsin belki ama ben fazla bir şey göremedim kuzu
Az kaldı canim benim tam anlamıyla kapanmış değil. Halıları verip acil temizliğe birini almam lazımherkes çantaları hazırlamaya başlamış benim üstümde öyle tembellik var ki asla elim gitmiyor ya napcam bilmiyorum çocuğun odasına bile giresim yok doğum öncesi tükenmişlik sendromu geldi
Hastane ve doktorlar insano zorla strese sokuyorlar nasıl bişey bu anlamadım. Sonunda herşeyin normal olduğuna Allah'tan karar verebilmislerArkadaslar mesajlara anca bakabiliyom,etiketleyemedimburdan yazayim dedim,biraz uzun olcak ama ya kizlar okadar kafa karisikligi yarattilar ki,soyle ozetliyeyim size,carsamba gunku kontrolumde nst de sanci cikti nst yi ceken ebe bunlar dogum sancisi doktoruna soyle dedi,doktorum da bakti yatis verdi, gun içinde sancim 90lara kadar cikti,3tane 1kg lik serum bagladilar gecesindede sanci onleyici hap içirdiler gece saat1de yine nst cektiler onlara ragmen sanci cikti,benim gittigim ilce hastanesi yenidogan unitesi yok bebek kuveze alinmasi gerekirse yok diye beni sehir hastanesine sevkettiler,bu arada kendi doktorumda acilma varmi yokmu diye alttanda muayine etti acilmam yokmus neyse sevkedildigim hastanede de acilma varmi diye bakcam dedi dedimki baktilar acilmam yok dedim,kizar gibi muayine etcem seni dedi bisey demedim ondan sonra alttan canimi acitarak muayine etti cok acitiyosunuz dedim yapcak bisey yok dedi hafif kanamam oldu gecti sukur,kanamam oldu dedim kurcaladimya normaldir diyo<asiri sinir oldum zaten canim aciyo> neyse ulyrasondada bakti orasida yatis verdi sabah4gibi sehir hastanesine yatis yapildi ordada yine 1kglik serumlardan bagladilar nst ye soktular gecedeki icapci sezeryana alalim demis ama bize bisey soyleyen yok neyse visite gelip gidiyolar aralarinda konusuyolar gene aciklama yapan yok,(gecedeki icapci 9da nobet degisimi yapti bu arada) bana kahvalti falan yaptirmadilar suda icirmediler sabah 11de anestesi uzmani geldi seni sezeryana alcak birazdan oyuzden bi kac sorunsorup imzani almam lazim dedi,bende dedimki bize daha bi aciklama yapan yok sezeryanmi olcakmisim dedim ister istemez korktum yani ,oda birazdan doktor gekip aciklama yapar dedi bana formlari imzalatti son anda komplikasyon olusmazsa belden igne tavsiye ediyorum dedi oyle yapalim dedi tamam dedim,beni basti heyecan korku hepsini hasiyom yer attim bi anda, esimi aradim gel sezertana alcaklar beni dedim,11bucuklarda dalga gecer gibi doktor geldi okadar rahat sekilde 2sançin var diye ben seni sezeryana alamam sançin artarsa gelirsin seni taburcu ediyom dedi gitti.ya okadar kafam allak bullak ki kendi doktorum da kendi ebem de dogum sançisi diyo,sehir hastanesi normal goruyo.sonra taburcu oldum simdi evdeyim gunduz cok sançim olmadi ama simdi karnimda hafif hafif aci hissediyorum suan
Bende 36. Haftayı geçtim o enerjiden eser yok. Camlarim.dehset büyük bu gobekle imkansız. Mecbur temizliğe birini ayarlamam lazım o bile zor geliyor36.haftadan sonra doğuma doğru bi enerji geliyor insanatemizlik için birini çağırmayı düşünüyordum aaaa bir baktım hepsini yapmışım şu karınla cam bile sildim (3 aylık hamileyken silmeye üşenmiştim )
Çok güzel anne-ogul masallah sizeBakk sana kokoş göbek fotosuu
Aydı doktora mı gıttın cnm olcum farklılıkları olabılıyo devlette 2260 gr ken ozelde kendı doktorum 2000 dedi bır arkadasımnda gelısım gerılıgı var dedıler cocugu erkenden aldılar dedi cocuk normal kılosunda dogmus bence farklı doktorlardanda fıkır almamız lazm boyle durumlardaKızlar hiç bebişim kg almamış.Gecen cuma 2750gr iken bu hafta 2630gr cıktı.Henuz şancı falan yok.Carsamba tekrar kontrole gitcem.
normal miymiş kuzu kilo almaması arada böyle duraklamaları olur muymuş ne dedi doktorKızlar hiç bebişim kg almamış.Gecen cuma 2750gr iken bu hafta 2630gr cıktı.Henuz şancı falan yok.Carsamba tekrar kontrole gitcem.
Aynı dr canım özellikle kovidden sonra oldu.Baska bi sorunu yok ama kg almamış ona üzüldüm ya.Aydı doktora mı gıttın cnm olcum farklılıkları olabılıyo devlette 2260 gr ken ozelde kendı doktorum 2000 dedi bır arkadasımnda gelısım gerılıgı var dedıler cocugu erkenden aldılar dedi cocuk normal kılosunda dogmus bence farklı doktorlardanda fıkır almamız lazm boyle durumlarda
Seni için çok sevindim sıkıntısız geçer inşallah ilaçlar fayda etmemiş hatta geçen kontorldekinden dahada aşağı inmiş bende anlamadım yaniCok gecmis olsun canim , insallah biran once normale doner. Bir sürü ilac verdi demistin en son ,faydasi olmadi mi ? Kan takinca iyi olur insallah da dogumun cok guzel gecer. Kan yapici ne varsa yemeye calis yine pazartesiye kadar. Dogal seylerden de takviye olsun. Vucutda yoruluyor artik , 4.hamilelik
Ben de gecen hafta kesin doguruyorum dedim 2 gun dogum sancim oldu . Bayagi asagi bastiriyordu ,sonra vazgectisimdi gayet iyiyim hamdolsun . Zamanini doldurur gibi simdilik bir supriz olmazsa.
Bi sorun yok dedi kuzum.Baska bi sıkıntısı da yok.Ama kg almamış.Ayni dr.um ozeldeki.normal miymiş kuzu kilo almaması arada böyle duraklamaları olur muymuş ne dedi doktor
aynı yere gittin dimi ölçümler el ayarına göre ya değişiyodur belki eli kaymıştır doktorun
Benımkıde covidden snra doktorun dedıgıne gore 100 gr almıs ama devlette olcumlerı fazla cıktı hangısı dogru bılmıyorm beslenmene dıkkat et bakalım ınsallah bundan sonra alırlar bende 2.5 kg olsun kuveze gırmesın daha fazla kıloda gozum yok dıyorm senınkının kılosuda ıyı bundan sonrada almaya devam eder merak etme damarlarda dırenc plasantada yaslanma olsa erken alıyolar farkederdı doktorun zatenAynı dr canım özellikle kovidden sonra oldu.Baska bi sorunu yok ama kg almamış ona üzüldüm ya.
Canım aynı doktor bile olsa bebeğin pozisyonundan da kaynaklı son haftalar net ölçü alamiyolar . Kızımda yaşamıştım son haftalarda bir hafta gittiğimde 3300 demişti öbür hafta 3000 . Olcumden kaynaklıdır o bnceBi sorun yok dedi kuzum.Baska bi sıkıntısı da yok.Ama kg almamış.Ayni dr.um ozeldeki.
O da doğru.Haklisin canım.Ilk defa duydum bunu.Insan bi endişeleniyor.Suan iyi gibi kg su yinede.Benımkıde covidden snra doktorun dedıgıne gore 100 gr almıs ama devlette olcumlerı fazla cıktı hangısı dogru bılmıyorm beslenmene dıkkat et bakalım ınsallah bundan sonra alırlar bende 2.5 kg olsun kuveze gırmesın daha fazla kıloda gozum yok dıyorm senınkının kılosuda ıyı bundan sonrada almaya devam eder merak etme damarlarda dırenc plasantada yaslanma olsa erken alıyolar farkederdı doktorun zaten
Inşallah canım.Bakalim çarşamba tekrar kontrol var.Yoksa bi sorun olursa dr. müdahale eder.Canım aynı doktor bile olsa bebeğin pozisyonundan da kaynaklı son haftalar net ölçü alamiyolar . Kızımda yaşamıştım son haftalarda bir hafta gittiğimde 3300 demişti öbür hafta 3000 . Olcumden kaynaklıdır o bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?