2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benimde aynı senin gibi. Hiç bir şekilde bulantı vs yok ama bel ağrısı öldürüyor beni. Ara arada adet ağrısı gibi kasıklarıma geliyor gidiyor. Yarın bi doktora gidicem bakalım. Perşembe de başka doktora
yaa bana da haber verir misin valla sancılı olmaya başladı endişe ediyorum baya heralde rahim büyüdüğü içinmiş ama yine de korkuyor insan

yaa bana da haber verir misin valla sancılı olmaya başladı endişe ediyorum baya heralde rahim büyüdüğü içinmiş ama yine de korkuyor insan
Kuzu doktoruna telefonla ulasma imkanin var mi? O sekilde bi ona sor belki bi ilac ya da bisey onerebilir. Ama progestan kullaniyorum demistin sanirim. Calisiyosan belki sandalyede oturmadan da olabilir. Ben sabah biraz ütü yapayim dedim oturarak yaptim, belim cok agridi mesela.

Vee bi de bencede wp grubu acabiliriz eger herkes isterse konusmak daha kolay olabilir. Burdan biraz zor oluyor. Ama siz bilirsiniz

Kuzu doktoruna telefonla ulasma imkanin var mi? O sekilde bi ona sor belki bi ilac ya da bisey onerebilir. Ama progestan kullaniyorum demistin sanirim. Calisiyosan belki sandalyede oturmadan da olabilir. Ben sabah biraz ütü yapayim dedim oturarak yaptim, belim cok agridi mesela.
ayy yerimden hiç kalkmıyorum var ya yoğunluktan belki ondandır ara ara kalkıp dolanayım 10 dk yemeğe zor indim aynen progestan kullanıyorum arasam gel dicek gidemicem moralim bozulcak diye arayamıyorum da :D:D

Lekelenme yaşayan var mı? Benim arada bir lekelenme oluyor kahverengi şeklinde genelde uyuyup uyanınca veya çok oturunca oluyor. Dün doktora söyledim sancın var mı dedi yok dedim karından bakınca bir şey yok önlem amaçlı ilaç verdi 100mg

Lekelenme yaşayan var mı? Benim arada bir lekelenme oluyor kahverengi şeklinde genelde uyuyup uyanınca veya çok oturunca oluyor. Dün doktora söyledim sancın var mı dedi yok dedim karından bakınca bir şey yok önlem amaçlı ilaç verdi 100mg
ya bugün kalem ucu kadar parça parça farklı renk bişey gelmiş ama kahve desem değil pembe kırmızı hiç değil sarı gibi :D o mu oluyo lekelenme

Folik asit Z-fol önerdi doktorum içinde b6 vitamini var bulantıyı azaltır dedi 60 tablet 89 tl ben birde vitamin d3k2 ve omega 3 kullanıyorum

Daha önce folbiol kullanıyordum onda 5mg folik asit var diye bıraktırdı fazlası zararlıymış 400mcg öneriyorlar seninkinde de var o kadar az değil
Bende 3 aydan fazladır folbiol kullanıyorum zararlımıymış 😱

benim kanamam lekelenmem yok ama felaket bel ağrısı çekiyorum ara ara da kasık ağrısı endişelenmeli miyim acaba böyle ağrı çekip doktoru sorun görmeyen oldu mu gidenlerden cumartesiye de çok var izin de alamıyorum merak ediyorum baya
Benim doktorum dun normal dedim rahim büyüdüğü icin olurmus

Merhaba canlar. Cuma günü acil e gitmistim 7+4 dü bebis. Bugün kontrolum vardi 7+6 dedi bu kezde 8+2 olmasi gerekirken. Doktor normal dedi gayet iyi felan dedi ama aklimdan çıkmıyor türlü senaryolar. Birde idrar testinde kan cikti antibiyotik verdi yanma vs enfeksiyon belirtisi yok halbuki nerden çıktı hiç anlamadim. Haftasi böyle ileri geri değişen var mi benim gibi 😒

Back
X