Dünyam da zuleyha güzel e gidiyorum canım.Ben Acıbadem de Cemal Ünlü ye gidiyorum canım sen ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünyam da zuleyha güzel e gidiyorum canım.Ben Acıbadem de Cemal Ünlü ye gidiyorum canım sen ?
Ya ben de ya bulanırsa diye diye yiyorumben midem bulanmıyor diye yemek yemeyi biraz abarttım galiba

sabah pantolonun içine giremedimYa ben de ya bulanırsa diye diye yiyorum

Onuda duymuştum ben arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı baya memnundu .ben baya bi kararsızlıktan sonra Cemal beye karar verdimDünyam da zuleyha güzel e gidiyorum canım.

Tayt ve şort giymeli bir işim olmasından dolayı bununla yüzleşmiyorumsbdkdjsabah pantolonun içine giremedim

neyse bende evden çalışacağım farketmem artık bugünden sonraTayt ve şort giymeli bir işim olmasından dolayı bununla yüzleşmiyorumsbdkdj
 yemeye devam
 yemeye devam  

Oh be iştahımız kaçmazsa artık yiye yiye bakalım sonumuz ne olacakneyse bende evden çalışacağım farketmem artık bugünden sonrayemeye devam

Şimdilik bi sıkıntımız yok.Memnunum.Daha önce düşük olduğunda baya destek oldu sağolsun.Onuda duymuştum ben arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı baya memnundu .ben baya bi kararsızlıktan sonra Cemal beye karar verdim
Benim 5+2 bugün keseyi gördü canımKızlar ben tüp bebekle hamile kaldım şu anda 5+3 deyim, ultrasonda alttan muayene olmak istemiyorum yarın gitsem gözükür mü acaba kese
Tayt ve şort giymeli bir işim olmasından dolayı bununla yüzleşmiyorumsbdkdj
neyse bende evden çalışacağım farketmem artık bugünden sonrayemeye devam

Bende kadınlardan korktuğum için erkek seçtim doktoruŞimdilik bi sıkıntımız yok.Memnunum.Daha önce düşük olduğunda baya destek oldu sağolsun.
 inş bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım
 inş bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım 

8 haftalık ölçüme göre. Geçen hafta oldukça gürdü atışlar şimdi doktorda dedi kanama alanı çok büyümüş yer değişmiş ve sinirlere baskı varmış sanırım. Herseye hazırlıklı olalım diye bilgi verdi kanama gelirse vs .. proluton iğne yaptı bideGeçmiş olsun kuzumm ne dedi doktorun? Kac haftalık daha kucukse zayif cikmasi normal kalp atışınin
Benim 4+6 da gözükmüştü keseKızlar ben tüp bebekle hamile kaldım şu anda 5+3 deyim, ultrasonda alttan muayene olmak istemiyorum yarın gitsem gözükür mü acaba kese
Sağol cnm inşallah.. Niye böyle oldu bilmiyorum . Çekeceğimiz varmış..ah deme yaa umarım sağ salim atlatırsınız bu sürecii ayaklarını uzat kalkma ne olursa olsun bi tuvalete git kıyamam ya
Hiç iş yapmıyorum zaten. Tatile geldik tr ye ama doktorlarda hastanelerde dolanıyoruz. Yarın da tatile çıkıyoruz bakalım basımıza ne gelirse orada gelecekdinlen hep canım yorma kendini çalışıyorsan rapor al
Inşallah hepimiz saglikla kucagimiza alalım canım.Bende korktum önce ama eşim bayan dr. Olsun deyince mecbur kaldım.Bende kadınlardan korktuğum için erkek seçtim doktoruinş bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım

Benimde aynı senin gibi. Hiç bir şekilde bulantı vs yok ama bel ağrısı öldürüyor beni. Ara arada adet ağrısı gibi kasıklarıma geliyor gidiyor. Yarın bi doktora gidicem bakalım. Perşembe de başka doktorabenim kanamam lekelenmem yok ama felaket bel ağrısı çekiyorum ara ara da kasık ağrısı endişelenmeli miyim acaba böyle ağrı çekip doktoru sorun görmeyen oldu mu gidenlerden cumartesiye de çok var izin de alamıyorum merak ediyorum baya