haber geldi ondann ptesi 16.00da alcaklarmışşşş C chloen sağolsunnn dedii <3 <3evet benim günüm ptesi amaNameless Warrior henüz yazmadı gününü
Ben sevmiyorum öyle sarıp sarmalayan tarz şeyleri kalın huyumu biliyorum baktım o dediğim ped uzun ama yumuşak zararsiz malzeme kilot koydum büyük birkaç adet depend çok lazım olsa ordada alırım ama bazen havasız bırakıyor diye önermiyorlarSanırım bende öyle yapıcam. Çünkü bu lohusa pedi neymiş öyle sırtıma çıkacak gibi yani çok komik duruyo
Herksi nasıl aklında tutyorsun excel tablomu yaptın itiraf et
Evet caniko 14 Şubat bebeleri geliyor
Canım pazartesi günü benimde saat 11:00 de alacak doktorum ama haftasonuda her an herşey olabilir dikkatli ol dedievet benim günüm ptesi amaNameless Warrior henüz yazmadı gününü
Camları eşim siler her zamanHayatımda hiç cam silmedim ki hele şöyle bir dönemde asla silmem şahsenben bi abla buldum bi aksilik olmazsa haftaya cuma çağırmayı planlıyorum. Annem ve kv de de gelicek onlarda mutfak dolabı vs gibi yerleri temizlerler diye düşündük. Doğumunda ne zaman olacağı belli değil ama çok son ana bırakmadan halletmek istiyorum. Günlük temizlik sağolsun robot kardeş yapıyor ama camları en son taşındığımızda sildirmiştik. Temmuz ayıydı yani yeniden kirlenir ama hiç temizlenmeden de dursun istemiyorum bebek gelmeden
Sezeryende ped daha kolay bana göre depend çok zor geliyo giymesi bana ilk doğumum da. Da kullanmamıştım çünkü dependi her tuvalette değiştirmek çok zor gelmiştiBen sevmiyorum öyle sarıp sarmalayan tarz şeyleri kalın huyumu biliyorum baktım o dediğim ped uzun ama yumuşak zararsiz malzeme kilot koydum büyük birkaç adet depend çok lazım olsa ordada alırım ama bazen havasız bırakıyor diye önermiyorlar
Aynı durumdayız benim 35+2de gittim 2400dedi kilosunu benim bebede hiç almamisti doktorum 4marta gün verdi sezeryan için 38+2 oluyoruz o zamanKızlar hiç bebişim kg almamış.Gecen cuma 2750gr iken bu hafta 2630gr cıktı.Henuz şancı falan yok.Carsamba tekrar kontrole gitcem.
ayy hadi hayırlısıCanım pazartesi günü benimde saat 11:00 de alacak doktorum ama haftasonuda her an herşey olabilir dikkatli ol dedi
Hadı yaaa aynı durumdayız cnm karın cevresı bızmde bayagı gerıden gelıyo bacak boyu ıyıymıste banada doktkr proteın agırlıklı beslen dıyo evdekıler ısyana gırcek artık hergun et balık yada tavuk yıyorz ama almıyo ben ne yapayımBizde kontrolden geldik . Bizim kız 1 haftada hiç kilo almamış doktor karın çevresi yine minyon dedi geçen hafta kilo almıştı baya ama şimdi yüne almamışmoralim bozuldu .nst ye de girdim ordada 2 defa yükseliş beklerdim ama tek yükseliş var çok kötü değil ama içimiz rahat etsin akşam yemeğinden sonra tekrar nst ye gir dedi.eğer böyle minyon kalırsa erken almak zorunda kalırız dedi bebeği bundan sonra biraz et ağırlıklı beslen sebzeye ara ver dedi zaten az kilo aldığın için şu doğuma kadar yüyebildiğin kadar ye dedi . Doğum içinde 10 Mart saat 10 a gün aldık
Bizimkinin boyu ii ama işte kilo almaması kafa karıştırdı 1 ay önce yine geri demişti 2 hafta önce düzelmişti şimdiki kontrolde yine geri çıktı. Ama 1 haftadır ben hasta olduğum için hiçbişey yiyemedim doğru düzgünHadı yaaa aynı durumdayız cnm karın cevresı bızmde bayagı gerıden gelıyo bacak boyu ıyıymıste banada doktkr proteın agırlıklı beslen dıyo evdekıler ısyana gırcek artık hergun et balık yada tavuk yıyorz ama almıyo ben ne yapayımkac kılo olmuş senınkı cnm ben artık genetık oldugunu dusunuyorm
Yoktur canım bnce içini ferah tut . Hani dese ki bu çocuk kilo almıyor falan neyse . Ama zayıflaması pek mümkün değil .olcumdendir o .Inşallah canım.Bakalim çarşamba tekrar kontrol var.Yoksa bi sorun olursa dr. müdahale eder.
Evet yemek çok önemli bende 1 aydır hiç bişey yiyemiyorum bulantı ve şişkinlik ten dolayı ve benim bebede kilo almamışBizimkinin boyu ii ama işte kilo almaması kafa karıştırdı 1 ay önce yine geri demişti 2 hafta önce düzelmişti şimdiki kontrolde yine geri çıktı. Ama 1 haftadır ben hasta olduğum için hiçbişey yiyemedim doğru düzgün2400 dü geçen hafta şimdi 2450 falan olmuş . Sanırım ben yemediğim için kilo alamadı . Bakalım bu hafta kendimi besiye çekicem almazsa artık demekki benden değilmiş sıkıntı dicem . Çünkü yediğim hafta almıştı .bide şu nst de inş ii çıkarsa başka problemimiz kalmayacak
Sağlıkla grlsn inşllh canım çok heyecenlııKontrolden geliyorum bebiş 2850 olmuş boyu 52 cmSezeryan günü verdi 23 şubat ta saat 13.00 çok karmaşık duygular içindeyim
Bende sanki biliyor gibi öyle düşündüm ped daha iyi değiştir sık sık dedim 18,li aldım.sezeryan doğum şimdi merakim çok mu ağrı olur kaç gün zorlar kötü şeyler yazanda öyle çok ki okumuyorum dinleniyorumSezeryende ped daha kolay bana göre depend çok zor geliyo giymesi bana ilk doğumum da. Da kullanmamıştım çünkü dependi her tuvalette değiştirmek çok zor gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?