2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sanırım bende öyle yapıcam. Çünkü bu lohusa pedi neymiş öyle sırtıma çıkacak gibi yani çok komik duruyo
Ben sevmiyorum öyle sarıp sarmalayan tarz şeyleri kalın huyumu biliyorum baktım o dediğim ped uzun ama yumuşak zararsiz malzeme kilot koydum büyük birkaç adet depend çok lazım olsa ordada alırım ama bazen havasız bırakıyor diye önermiyorlar

Camları eşim siler her zaman
Koltuk ve salon halısı yikama için gelicekler sadece
Onun dışında olanlari eşim yapicak ben yardım ederim
Bu hafta bebek odası temizlik yapılıp herşey yerlesicek
Bavul son rutus yaparız
Birazcık ütü

Sonraki hafta cam sil yer sil detaylar koltuklar yıkanacak hali derken subat çıkmadan bitsin diyorum martın 20 gunu dertsiz tasasız sezeryan doğum olayını takarım rahatça canım çok aciycak mi diye

Günlük yemeğimi yapıyorum vs vs işlerimi çamaşır yıkama gibi şükürler olsun diyorum
Bugün iyiyim çok tahıllı ekmek alınca kabızlık gitti ağrı azaldı şükür

Sezeryende ped daha kolay bana göre depend çok zor geliyo giymesi bana ilk doğumum da. Da kullanmamıştım çünkü dependi her tuvalette değiştirmek çok zor gelmişti

Bizde kontrolden geldik . Bizim kız 1 haftada hiç kilo almamış doktor karın çevresi yine minyon dedi geçen hafta kilo almıştı baya ama şimdi yüne almamış moralim bozuldu .nst ye de girdim ordada 2 defa yükseliş beklerdim ama tek yükseliş var çok kötü değil ama içimiz rahat etsin akşam yemeğinden sonra tekrar nst ye gir dedi.eğer böyle minyon kalırsa erken almak zorunda kalırız dedi bebeği bundan sonra biraz et ağırlıklı beslen sebzeye ara ver dedi zaten az kilo aldığın için şu doğuma kadar yüyebildiğin kadar ye dedi . Doğum içinde 10 Mart saat 10 a gün aldık

Hadı yaaa aynı durumdayız cnm karın cevresı bızmde bayagı gerıden gelıyo bacak boyu ıyıymıste banada doktkr proteın agırlıklı beslen dıyo evdekıler ısyana gırcek artık hergun et balık yada tavuk yıyorz ama almıyo ben ne yapayımkac kılo olmuş senınkı cnm ben artık genetık oldugunu dusunuyorm

Bizimkinin boyu ii ama işte kilo almaması kafa karıştırdı 1 ay önce yine geri demişti 2 hafta önce düzelmişti şimdiki kontrolde yine geri çıktı. Ama 1 haftadır ben hasta olduğum için hiçbişey yiyemedim doğru düzgün 2400 dü geçen hafta şimdi 2450 falan olmuş . Sanırım ben yemediğim için kilo alamadı . Bakalım bu hafta kendimi besiye çekicem almazsa artık demekki benden değilmiş sıkıntı dicem . Çünkü yediğim hafta almıştı .bide şu nst de inş ii çıkarsa başka problemimiz kalmayacak

Evet yemek çok önemli bende 1 aydır hiç bişey yiyemiyorum bulantı ve şişkinlik ten dolayı ve benim bebede kilo almamış

Dr banu çifçi afrikada zor yemek bulan anne 3 kg doğum yapabilir her besine dikkat eden 2 kg kg doğum yapabilir cocuk anne karnına düştüğü anda kaç lg alacağı dna snda vs bellidir demişti. Biz yine de beslenmemize dikka tedelim emzirirken de protein vs çok ihtiyc oluyr. Ve sütün kalitesi besinle artıyor

Sezeryende ped daha kolay bana göre depend çok zor geliyo giymesi bana ilk doğumum da. Da kullanmamıştım çünkü dependi her tuvalette değiştirmek çok zor gelmişti
Bende sanki biliyor gibi öyle düşündüm ped daha iyi değiştir sık sık dedim 18,li aldım.sezeryan doğum şimdi merakim çok mu ağrı olur kaç gün zorlar kötü şeyler yazanda öyle çok ki okumuyorum dinleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…