2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ne güzel planlı doğum haberleri gelmeye başladı .ilk plansız normal doğum haberi kimden gelicek acaba çok heyecanlı .suyu mu gelicek sancısı mi ?gcen dogumhanede nst cekilirken gördüğüm abla gbi muayeneye gelip 4 cm açıklıkla yatsak onun gbi 6_7 cm de hiç sancı hissetmesek(Amin).ben yürüyüş yapamıyorum eşim vardiyali çalışıyor e bı de kızım var pek evden çıkamıyoruz .ama bı on güne merdiven inip çıkmaya squat yapmaya baslicam .evde bı çocuk da olunca fmdigurmak mi daha iyi yoksa içi de kalması mı bilmiyorum ama bu hantal ve sürekli yorulan halim çok sıkıcı. Yere oturup bı yarım saat kızımla oyun bile oynayamiyirum .

Az kaldı canım sabır içini daraltma hepimiz aynı eşimle bende yuruyemedim uzun zamandır ben birde baskı hissediyorum aşırı 10,dk bilemedin 20veri dönmek istiyorum

Bazıları açılmayı hissetmiyr ay maşllh ya. Ben de çok ha tal hissediyrm kendimş doğuma kadar böyle kabul ettim :)) enerji m var ama içimde . Merdiven baya etkiliyr. Kardeşimi okula kayda götürmüştük 5kat inip çıktım o gğn çatı muayenesi olmuştm dr 1 haftan daha var dedi. Okulda suyum patladı

Az kaldı canım sabır içini daraltma hepimiz aynı eşimle bende yuruyemedim uzun zamandır ben birde baskı hissediyorum aşırı 10,dk bilemedin 20veri dönmek istiyorum
Valla dün sağlık ocağına kadar gittim geldim yürümeyi özlemişim kızım olmasa yürürdüm bu havalarda .aslında düz bı yerde otursam da kızımı bebek arabasina koyardım ama yokuşta oturunca kaldık evlerde.yaz bebeği olsalar sıcaktan cikamazdik evlerden . Kış olunca da soğuktan

Benim doktorum normal doğum yanlısı ben hala kararsızım doktor bol bol yürü diyor ama soğuklardan hiç çıkamıyorum ve bizim burasıda çok yokuş tek başıma çıkmaya korkuyorum o yüzden. Normal olursa nasıl doğurcam merak ediyorum

Ay evet bnm de enerjim var da sonra pişman uyurum hepsini harcayinca bugün evi supurdum tuvaleti yıkadım çamaşırlar falan derken kovayı aldım elime balkonu yikayayim dedim .nerdeyse iki aydır yikanmiyor sokak daha temizdir balkondan yıkamadan iki dj dinleneyim dedim kaldım öyle balkon işi yalan oldu .zar karar hesabı yaptım resmn kafamda .daha yemek var yapılacak kızıma söz verdim birlikte kek yapicaz ,o u yikayacagim bende yikancam. Bunları aklımdan geçirince amannn sonra yıkarım balkonu dedim
Merdiven konusunda da çok şanslıyım evimin apartmanın girişi merdivenlerin ortasında .yani sokağı.iz aslında merdiven .adı sokak sadece baya da merdiven var yüz tane vardır en az . İki üç kere onu inip çıksam yürüyüş yapmama gerek kalmaz herhalde

Aynen burası da yokuş .o yüzden kızımla cikamiyorum .insan dışarı çıkmadıkça da bakkala bile gitmeye üşeniyor bu sefer. Senin günün baya azalmış merdiven inip çıkma sıcak banyo çömelme falan başla bnce . O dogumhanedeki abla bugün muayenem var diye dün baya merdiven inip çıkmıştım pedi e de sıcak suya girdim baya uzun durdum onlarda acilmami sağlamış olabilir demişti

Bunu ilk defa duydum canım, neden oluyomuş ki acaba?
Bu bebeklere ne oluyor böyle, nstlerde sorun, kilo almıyorlar. Son haftalarda hepimizde benzer tarz durumlar oluşmaya başladı neden acaba? Benim drda nstde 2 defa yükseliş görürsek tamamdır desi canım. Stres yapma yemekten sonra, ufak bir tatlı yiyerek git. Biraz da çocugun kilosu genetik, ben 20 kg aldım, çocuk zayıf
Canım daha ne yapıcan maşallah, iyi ki balkonu akıtmamılın, şu işlerin 10 da birini yapmaya korkuyorum

Aynen canım en özlediğim uzun uzun yürümek ben 12000 adım atmadan eve donmezdim
Allah'tan bahar geliyor baby Lee geliyor nasipse yürüyelim inşallah

Yemekle alakalı olabılır o zaman senın bu hafta beslen ıyıce bakalım yuzduk yuzduk kıyısına geldık ama 2.5 a yaklaşmış doguma kadar her turlu alır zaten

Aynen canım akşam yemeğinden sonra birde üstüne tatlı yer giderim nst ye Bu hafta da yemelerime dikkat ederim zaten almıyorsa demekki yapıyla alakalı derin sağlıkla doğsunlrda hepsi kilo aldırırz bir şekilde

Yemekle alakalı olabılır o zaman senın bu hafta beslen ıyıce bakalım yuzduk yuzduk kıyısına geldık ama 2.5 a yaklaşmış doguma kadar her turlu alır zaten
İnş canım hepimizin bebişleri sağlıkla doğsunlar az kaldı şurda . Bu hafta artık yememle alakalıysa belli olur yoksa yapısındandırSende hiç kafana takma sağlıkla doğsunlar biz kilo aldırırz inş doğduktan sonra

Kızlar selam, bugün 33+6dayım. İki gibi tuvalete gittiğimde lekelenmemin olduğunu gördüm. Doktora söyledim, hemen gel dedi. Yüreğim ağzımda hastaneye geldim. Doktor önce açılma var mı diye baktı, hiç yoktu. Rahim ağzında da kısalma yok. Nstde de sancı çıkmadı. Sorun yok merak etmeyin dedi. Betim benzim attı korkudan. Mümkün olduğunca kalsın içimde
Doktor yine de önlem olarak bu gece kalmamı istedi. 3 saatte bir nst bakıyorlar. İkinci nstde biraz sancı çıkmış ama doktor önemli değil bu kadarı dedi. Sancı kesmek için serum veriyorlar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Vajinadan progestan verdiler. Kan alıp enfeksiyona bakıyorlar şimdi.
Her şey yolunda gibi görünüyor, inşallah yarın öğlen gibi çıkacağız
Bu arada ben daha hiçbir şey hazırlamayanlardanım. Yarın yıkayıp pazar ütüleyip hazırlarım diyordum neyse oğlum biraz korkuttu ama gelmeye niyeti yok sanırım. Kanama rahimden gelmiyor dedi doktor. Orası çok hassas olduğu için başka bir şeyden kaynaklanmış olabilir dedi.

Niye korkuyorsun canım erken doğum riski mı var ? Yani öyle bişey yoksa yapılabilir . Ben en başından beri hiç hamileyim diye düşünerek hareket etmedim .inan bugün daha da iş yapardim ama işte bu sefer kızım gce on bire kadar ayakta onunla ilgilenicek hiç halim kalmıyor . Tam dinlenme moduna geçiyorum "anne nolur bır kere oyna sonra dinlenirsin söz" diyor .Ama o oyun hiç bitmiyor

Amin inşallah canım benim seninkilerin girme ihtimali çok düşük bana göre sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz
nasip belli olmaz evet ihtimali daha düşük. benimkilerin bir tanesi zayıf gözüküyor tam da olcemiyor doktor. insallah seninkiler de guzelce nefes alir kuvvetlice emerler.

İlk doğumum sezeryanla oldu iyiki olmuşum dedim sadece oturup kalkarken dikişler de yanma oldu onun dışında hiç sıkıntı yapmadım hatta doğumdan 4. 5 saat sonra koltukta tek başına oturup bebeği emziriyodum

Benim balkonda beni yıka diye feryad ediyr h. Sonu el atıcm inşllh eşimi ikna ederk. Önümüzdeki cmrt bnm de randevum var inşllh kızçe acele etmz
Ultrasyonda boy ve kg net bilgi değil malesef. Artı veya eksi 200 300 gr oynuyr özellikle de kg

Kızlar, benim aşırı bel ağrım var ya. Normal Mİ? Belimin sol tarafı ağrıdan ölüyor Resmen. 2 adım atıyorum kopuyor belim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…