2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar, benim aşırı bel ağrım var ya. Normal Mİ? Belimin sol tarafı ağrıdan ölüyor Resmen. 2 adım atıyorum kopuyor belim.
Bıçak kesiği gibi ağrıya benziyor doğum sancos bele vurunca. Herkes farklı da hissedebilir bilemedim. Yorulduysan veya ters hareket yaptysn da ağrıyabilir cnm

Kızlar, benim aşırı bel ağrım var ya. Normal Mİ? Belimin sol tarafı ağrıdan ölüyor Resmen. 2 adım atıyorum kopuyor belim.
Hamilelikte bel ve sırt ağrısı için egzersizler var baktın mı hiç. Benim de arada ağrıyor akşama kadar oturmaktan. Otururken yapılabilecek birkaç hareket var yapıyorum ofiste hemen iyi geliyor artık psikolojik mi bilemem

36.haftadan sonra plasenta yaşlanmaya başlıyormuş ondan kireçlenme oluyormuş. bebeklerin kilosunun artmamasının sebebi bu olabilir mi acaba?

Kızlar haftalik ölçümlere takilmayin. Sağlık durumunuz iyise tansiyon, kanamaniz ve ya bebeğin his etmeniz de sıkıntı yoksa sorun yoktur inşallah.
Bizim burda bebegi her hafta kontrol etmiyorlar ultrason da. Sadece risk varsa bakılıyor.
Ölcümler her zaman doğru çıkmıyor çünkü.
Son haftalarda sadece her gittigimiz de nst ye sokuyorlar sanciniz yoksa ve bebeğin kalp atışı 145 140 arasında ise sorun yok eve gidiyorsunuz. Ultrason kontrolunu 32 hafta ve 36 hafta da yapıyorlar.
Strese girmeyin moralinizi bozmayin....

Herkes son haftalarda bebek daha çok kilo alır diyor sözde ama benim kızım da iki haftadır beslenmeme çook dikkat etmeme rağmen 15 günde 400 gr almış biz ne yaparsak yapalım alacağı varsa alıyor sanırım ben totalde 16 kilo aldım ama bebeğim minyon olacakmış doktor öyle söyledi karın çevresi de geriden geliyor demişti ama artık takılmıyorum siz de takılmayın kızlar , sağlıklı doğsunlar da doğduktan sonra kilo alırlar napalım

Bu arada iki hafta önce kapı süsü siparişi vermiştim bugün sonunda geldi kendisiyle aşk yaşıyorum

Anladığım kadarıyla sizde dayanilmayacak kadar ağrı olmamış yanma dediğiniz de bir tür ağrı sanırım acı esigiyle ilgili yada ameliyat yapılış durumu sanırım etkili olan

Bıçak kesiği gibi ağrıya benziyor doğum sancos bele vurunca. Herkes farklı da hissedebilir bilemedim. Yorulduysan veya ters hareket yaptysn da ağrıyabilir cnm
Yok kız, bel fıtığı ağrısı gibi daha çok. Ani giren bi ağrı değil, az ayakta durayım sürekli ağrıyor. dinlenince geçiyor ancak.
Ay hiç bakmadım. Benim de ortam yok zaten. Ya çok oturuyorum ya çok geziyorum. gün içine yayılan normal bir aktivitem yok. Mesela bugün akşam 5’e kadar oturdum, sonra bir dışarı çıktım 5000 adım attım

Geçmiş olsun canım, maceralı bir gün geçirmişin. Bizi haberdar et. Ciğer geliştiriciyi neden yaptılar acaba, aniden alma durumu olur diye mi?
Sen kıyafetlerle kendini çok yorma, yardımcı olacak biri var mı?
Canım ne bileyim 35 yaşında ilk çocuk olunca, hiç risk almadan takılmaya calışıyorum sen daha tecrübelisin, iş yaparken kendini kolluyorsundur.

Geçen hamilelilte yeni taşınmıştık cereyan çarptı snrm erken izne ayrılmıştı m 2 hafta boyınca düz yolda yürürken ağlıyrdm nerdeyse. Eşimle doğuma hazırlık olsun diye sahile gittik yok anacım bildiğin ağrıdan kıvranıyrdm geri döndük
Dr bu doğum ağrusı mı dedm yok demişti. Gerçekten de çarpılmışıö geçti doğuma 2 3hafta kala

Kızlar bi de bu kolay doğum vrya kesisiz veya sezeryn yan etkisi kişiye göre değişiyr
Biri 9 ay boyunca yattım hiç yürüyüz yaoöadım aşırı kolay doğum yaptm demişti anasıda öyleymiş teyzeleri vs sülaleye çekmiş
Bazen çok stres yapıyrm . Evham perileri geliyr sonra kuruntular gereksiz geliyr.
boşuna ke ndini bunaltmışsn diceksin kendine diyip ayar veriyrm zatıma

Ay benim Bi b.K yaptığım da yok işte cereyanda da kalmıyorum yani. Ne bileyim Göbek büyüyor diye mi ağrıyor napıyor Denge merkezi şaşırıyor herhalde

Teşekkürler canım. Lekelenmem devam etti, sanırım erken doğum riski var. Sancıyı engelleyebilirsek doğum olmaz dedi doktorum. Sabaha kadar nstye bakacaklar ara ara.
Bu arada crp biraz yüksek çıkmış. O lekelenmeye sebep oluyor olabilir mi acaba?

Seni için çok sevindim sıkıntısız geçer inşallah ilaçlar fayda etmemiş hatta geçen kontorldekinden dahada aşağı inmiş bende anlamadım yani Allah büyük en iyisi en güzeli olsun hakkımızda
Belkide hastanede yatsaydin daha iyi kontrol ederlerdi. Cocuklari ayarlayabilirsen ne guzel olur , dogumdan sonra sıkınti cekmemek icin . Hazir bebek dogmamisken daha mi iyi olur ? Doktora gidince yine haber ver , insallah duzelir degerlerinde guzel bir dogum gecirirsin

Merhaba kızlar hastane çantasını ufaktan hazırlamaya baslıcam.bebeğin kıyafetlerini kilitli poşetlere koymak istiyorum . Bugün koroplastın aldım ama boyu küçükmüş .Nasıl alayım nerden anlıcam boyunu anlamadım.siz nasıl yaptınız yada yapacaksınız

Ben metro marketten aldım açık olanları var boyuta bakmak için seçtim büyük olandan

Canım crp yükselince ates çıkabilir, halsizlik olur bunları hissetmiş miydin? Neden çıkmış acaba, covid vs de gecirmedin sen. Düşer umarım, bebiş de zamanında gelsin
Kızlar ben dün dogurdum yavrum şu an yoğun bakımda kuvozde solunum desteği alıyor. Lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin.
Canım hayırlı olsun. Saglıkla büyüsün Dualarımız seninle, 36.hafta çok erken de degil inşallah hızlıca toparlansın, bebekler bizlerden güçlü, Allah korur. Bizi de haberdar et mutlaka,yaz bize sürecini.

36.haftadan sonra plasenta yaşlanmaya başlıyormuş ondan kireçlenme oluyormuş. bebeklerin kilosunun artmamasının sebebi bu olabilir mi acaba?
evet plasenta kireçlenmesi doğum belirtisi ve bebeklerin kilo almasını etkiliyor. bana kızımdayken doktor ultrasonda göstermişti bak kar tanesi gibi olmuş yaşlanmış artık görevini olduğu gibi yerine getiremiyor muhtemelen daha kilo almaz bebeğin ama endişe etmiyoruz bunlar doğum belirtisi demişti 39. hafta içerisindeydim. çatı muayenesi yapmıştı 1-2 cm açılmam vardı 1 haftaya kalmaz doğar demişti. o gün 3200 kg demişti kilosuna ve o günden 6 gün sonra 3200 kg doğdu :) ama benim haftam ileriydi sizin şuan doktorunuz takip etmek isteyebilir evham yapmayın diye anlatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…