2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Morci sen yine 39+ bulacksn snrm :)) var mı doğum belirtn

Ay benim 2 hafta oldu neredeyse doğsaydı iyiydi ben doğmasını istiyorum artık ama kilo konusu biraz moralimi bozdu şimdi çünkü bebişin kilosu 2850 kiloydu inşallah biraz daha kilo almıştır

Ay benim 2 hafta oldu neredeyse doğsaydı iyiydi ben doğmasını istiyorum artık ama kilo konusu biraz moralimi bozdu şimdi çünkü bebişin kilosu 2850 kiloydu inşallah biraz daha kilo almıştır
3010 gr doğmuştu ama çok zayıf gözkyrdu bnm kızda boyu birazck uzundu ondan mı bilmiyrm. Babası ve bmde zatıfız bize çekmiş haal öok kg değil standart seviyede :)

Morci sen yine 39+ bulacksn snrm :)) var mı doğum belirtn
yok canım doğum belirtisi aman henüz erken olmasın da gününü doldursun istiyorum inşallah bekler vaktini
yani belki her kireçlenme de bir değildir benimki bildiğin kar gibi üstü çok yoğundu belli artık emekliye ayrılmıştı inşallah seninki kilo almıştır muz ceviz kaşar peynir pekmez bunları tüketmeye çalış kilosu şuan bile iyi çok takılma

Canım ben trendyoldan valiz içi düzenleyicilerden aldım onlara koydum kendi ve bebegin eşyalarını. Ped ve bebek bezi gibi ürünleri de şeffaf poşetlere koydum.
Kızlar ben dün dogurdum yavrum şu an yoğun bakımda kuvozde solunum desteği alıyor. Lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin.
Canım öncelikle gözün aydın olsun. Umarım en kısa sürede yanına gelir minik kuzun dualarımız seninle. Haberdar et bizi

Kızlar ben dün dogurdum yavrum şu an yoğun bakımda kuvozde solunum desteği alıyor. Lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin.
Gözün aydın canım dualarımız seninle en kısa sürede bebişini alıp evinize gidersiniz İnşallah ❤

3010 gr doğmuştu ama çok zayıf gözkyrdu bnm kızda boyu birazck uzundu ondan mı bilmiyrm. Babası ve bmde zatıfız bize çekmiş haal öok kg değil standart seviyede :)
Bende 2700 kilo doğmuşum çok minyon bir bebekmişim boyumda 48 cmmiş. Annem çok üzülmüş gelişme geriliği var diye annem babam boylu ve yapılı insanlar bu arada ben küçükken hep yaşıtlarımdan geri gittim ama ergenlikte hepsini geçtim
Benimkini de ultrasonda gösterdi canım çok fazla değil demişti. Saydıkları hep tüketiyorum inşallah sağ salim kavuşuruz

Bağışıklığı kuvvetli sağlıklı olsun da kg çok mühim değil.
Millet yorum yapımca ana yüreği üzülüyrz işte :)

doktoruna güven sağlıkla kavuşalım inşallah
morcivertkedi sen maşllh 40ı bekliyrsun 37+ya gireyim sağlıkşa gelebilir kuzucum çok beklemesin
ay ben hamileliği çok seviyorum ya. tamam kolay değil ağrılarımız sızılarımız oluyor ama ben çok seviyorum dursun durduğu kadar anasının kuzusu

Rabbim yardimcin olsun canım.Dualarimiz seninle.Insallah hemen toparlar bebiş.Benim yeğenimde kaldı bi kaç gün ama şuan bomba gibi boddimiz 1bucuk yaşında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…