Gözün aydın cnm en kosa zaman da yanıma gelir kuzun inşllhKızlar ben dün dogurdum yavrum şu an yoğun bakımda kuvozde solunum desteği alıyor. Lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin.
Morci sen yine 39+ bulacksn snrm :)) var mı doğum belirtnevet plasenta kireçlenmesi doğum belirtisi ve bebeklerin kilo almasını etkiliyor. bana kızımdayken doktor ultrasonda göstermişti bak kar tanesi gibi olmuş yaşlanmış artık görevini olduğu gibi yerine getiremiyor muhtemelen daha kilo almaz bebeğin ama endişe etmiyoruz bunlar doğum belirtisi demişti 39. hafta içerisindeydim. çatı muayenesi yapmıştı 1-2 cm açılmam vardı 1 haftaya kalmaz doğar demişti. o gün 3200 kg demişti kilosuna ve o günden 6 gün sonra 3200 kg doğdu :) ama benim haftam ileriydi sizin şuan doktorunuz takip etmek isteyebilir evham yapmayın diye anlatıyorum
Ay benim 2 hafta oldu neredeyse doğsaydı iyiydi ben doğmasını istiyorum artıkevet plasenta kireçlenmesi doğum belirtisi ve bebeklerin kilo almasını etkiliyor. bana kızımdayken doktor ultrasonda göstermişti bak kar tanesi gibi olmuş yaşlanmış artık görevini olduğu gibi yerine getiremiyor muhtemelen daha kilo almaz bebeğin ama endişe etmiyoruz bunlar doğum belirtisi demişti 39. hafta içerisindeydim. çatı muayenesi yapmıştı 1-2 cm açılmam vardı 1 haftaya kalmaz doğar demişti. o gün 3200 kg demişti kilosuna ve o günden 6 gün sonra 3200 kg doğdu :) ama benim haftam ileriydi sizin şuan doktorunuz takip etmek isteyebilir evham yapmayın diye anlatıyorum
Gecelikleri seffaf kalın poşetlerde satıyrlar ya yeni gelen bi geceliğimin poşetine koydum ben çıt çıtlı olanlarda nBen metro marketten aldım açık olanları var boyuta bakmak için seçtim büyük olandan
3010 gr doğmuştu ama çok zayıf gözkyrdu bnm kızda boyu birazck uzundu ondan mı bilmiyrm. Babası ve bmde zatıfız bize çekmiş haal öok kg değil standart seviyede :)Ay benim 2 hafta oldu neredeyse doğsaydı iyiydi ben doğmasını istiyorum artıkama kilo konusu biraz moralimi bozdu şimdi çünkü bebişin kilosu 2850 kiloydu inşallah biraz daha kilo almıştır
yok canım doğum belirtisi aman henüz erken olmasın daMorci sen yine 39+ bulacksn snrm :)) var mı doğum belirtn
yani belki her kireçlenme de bir değildir benimki bildiğin kar gibi üstü çok yoğundu belli artık emekliye ayrılmıştıAy benim 2 hafta oldu neredeyse doğsaydı iyiydi ben doğmasını istiyorum artıkama kilo konusu biraz moralimi bozdu şimdi çünkü bebişin kilosu 2850 kiloydu inşallah biraz daha kilo almıştır
Canım ben trendyoldan valiz içi düzenleyicilerden aldım onlara koydum kendi ve bebegin eşyalarını. Ped ve bebek bezi gibi ürünleri de şeffaf poşetlere koydum.Merhaba kızlar hastane çantasını ufaktan hazırlamaya baslıcam.bebeğin kıyafetlerini kilitli poşetlere koymak istiyorum . Bugün koroplastın aldım ama boyu küçükmüş .Nasıl alayım nerden anlıcam boyunu anlamadım.siz nasıl yaptınız yada yapacaksınız
Canım öncelikle gözün aydın olsun. Umarım en kısa sürede yanına gelir minik kuzunKızlar ben dün dogurdum yavrum şu an yoğun bakımda kuvozde solunum desteği alıyor. Lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin.
Gözün aydın canım dualarımız seninle en kısa sürede bebişini alıp evinize gidersiniz İnşallah ❤Kızlar ben dün dogurdum yavrum şu an yoğun bakımda kuvozde solunum desteği alıyor. Lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin.
Bende 2700 kilo doğmuşum çok minyon bir bebekmişim boyumda 48 cmmiş. Annem çok üzülmüş gelişme geriliği var diye annem babam boylu ve yapılı insanlar bu arada3010 gr doğmuştu ama çok zayıf gözkyrdu bnm kızda boyu birazck uzundu ondan mı bilmiyrm. Babası ve bmde zatıfız bize çekmiş haal öok kg değil standart seviyede :)
Benimkini de ultrasonda gösterdi canım çok fazla değil demişti. Saydıkları hep tüketiyorum inşallah sağ salim kavuşuruzyok canım doğum belirtisi aman henüz erken olmasın dagününü doldursun istiyorum inşallah bekler vaktini
yani belki her kireçlenme de bir değildir benimki bildiğin kar gibi üstü çok yoğundu belli artık emekliye ayrılmıştıinşallah seninki kilo almıştır muz ceviz kaşar peynir pekmez bunları tüketmeye çalış kilosu şuan bile iyi çok takılma
Bağışıklığı kuvvetli sağlıklı olsun da kg çok mühim değil.Bende 2700 kilo doğmuşum çok minyon bir bebekmişim boyumda 48 cmmiş. Annem çok üzülmüş gelişme geriliği var diye annem babam boylu ve yapılı insanlar bu aradaben küçükken hep yaşıtlarımdan geri gittim ama ergenlikte hepsini geçtim
Benimkini de ultrasonda gösterdi canım çok fazla değil demişti. Saydıkları hep tüketiyorum inşallah sağ salim kavuşuruz
Allah analı babalı büyütsün inşallah kısa zamanda çıkar :)Kızlar ben dün dogurdum yavrum şu an yoğun bakımda kuvozde solunum desteği alıyor. Lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin.
doktoruna güven sağlıkla kavuşalım inşallahBende 2700 kilo doğmuşum çok minyon bir bebekmişim boyumda 48 cmmiş. Annem çok üzülmüş gelişme geriliği var diye annem babam boylu ve yapılı insanlar bu aradaben küçükken hep yaşıtlarımdan geri gittim ama ergenlikte hepsini geçtim
Benimkini de ultrasonda gösterdi canım çok fazla değil demişti. Saydıkları hep tüketiyorum inşallah sağ salim kavuşuruz
ay ben hamileliği çok seviyorum ya. tamam kolay değil ağrılarımız sızılarımız oluyor ama ben çok seviyorum dursun durduğu kadar anasının kuzusu
Gözün aydın canım, dualarımız seninleKızlar ben dün dogurdum yavrum şu an yoğun bakımda kuvozde solunum desteği alıyor. Lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin.
Rabbim yardimcin olsun canım.Dualarimiz seninle.Insallah hemen toparlar bebiş.Benim yeğenimde kaldı bi kaç gün ama şuan bomba gibi boddimiz 1bucuk yaşında.Kızlar ben dün dogurdum yavrum şu an yoğun bakımda kuvozde solunum desteği alıyor. Lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?