2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar kızlar hemen özet geçiyorum
Kontrol diye geldik suyu azalmış dedi ilk 3 gün 5 gün aralıklarla kontrol edelim dedi sonra nst ye yolladı düzenli sancı çıktı serum verdi bi daha nst bu sefer daha düzenli sancı oldu yatış verdiler şu an doğum için hazırlık yapıldı önlem olarak dediler 3 saatte bir nst bakılacak sabah ona göre sezoya alabilirmiş
Benim hissettiğimbi sancı yok, sevikal uzunluk bakıldı uzunluk 4 cm hala sonrs bazen net olmuyor çatı da bakcsm dedi kapalı ama yumuşama başlamış dedi sabahı bekliyoruz merakla umarım almazlar bebişi dua edin çıkayım şimdilik haberler böyle he 35+5 2700 şu an

Canım ya stres yapma nerdeyse 36. Hftan bitecek . inşllh sancın kesilirde eve geçersin dün bi kaç belirti diyrdun nelerdi onlar

ay hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk kilosu falan gayet güzel maşallah gelişmelerden haberdar et bizi mutlaka merakla bekliyorum bende sabahı

İlk hamilelikte biraz öyle oluyor ben ilk üç ay kızımda ev süpürmemistim kocam bey yapmisti.

Sakin canını sıkma kuzum.Dualarimiz seninle.Bizi de haberdar et.Bugun bebisler atağa geçmiş ya.

Herkese çok teşekkür ederim. Dirençli yüksek tansiyon nedeniyle kontrol diye geldiğimde muayene sonucu hastaneye yatırıldı ve ertesi gün yani dün aksam acil sezeryana girdim. Kıvanç beyim 35+2 günlük doğdu. Plansız bir erken doğum olduğu için akciğer gelisimi için entube edildi ilk olarak. Sonrasında entubesi kaldırıldı ve solunum desteğiyle tedavisine devam edilmeye başlandı. Doktoru iyi diyor ama yanımda olmayışı beni mahvediyor.

Geçmiş olsun cnm. Dogum olsa da haftan ve bebeğin kilosu gayet iyi sağlıkla hayırlısı ile gelsin kuzucugun.

Ben hiç stres yapmadan zona oldum acaba içimden yapıyor muyum ki stres .bazen nasıl olucak falan diye düşünüyorum da onu da doğumu yaklaşan herkes düşünüyodur herhalde . Bı de ben bu genetik olayına inanmıyorum ya . Mesela bnm annem 3 sezeryan yaptı .hepimizde de devlet önce normal denetmis en az iki gün sancı çekmiş ama yok yani dogmamisiz .bana doktor normal dogurabilirsin dedi .bu arada boyun 150 .zaten bu boyun altına da normal doğum önermiyor doktorlar .herkes normal doğum yapamazsın falan dedi ama normal oldu .ben bile şaşırdım ya i normal olduğuna kardesimde çatısı basık diye sezeryan oldu .sonra mesela çatlak da genetik diyolar ama bnm hala ufacık bı çatlağın bile çıkmadı ki aklıma gelirse bir ayda beş kere yağ surmuyorumdur . Kızımda da hiç çıkmamıştı .Ama kardeşim çok düzenli yağlanmasını rağmen harita gbi çatladı .hee bu arada eklemek isterim insaah bizde kesisiz dogururuz yada sezeryan falan olursak hemn ayaklananlardan oluruz

Canım tansiyonun kaç çıkıyordu bebisimiz kaç kilo doğdu :)

Canım tansiyonun kaç çıkıyordu bebisimiz kaç kilo doğdu :)
En son 170-110 civarı çıkmaya başladı ilaç dozu arttığı halde bir düzen sağlanamadı ve tek tedavisinin doğum olduğu söylendi. 2600 doğdu yavrum. Tam haftasına uyumlu bir gelişimi vardı ama akciğer gelişimi daha yavaş olduğu için orada sıkıntı çıktı.

Ah canım insallah kesilir sancıların . Bir on gün daha içerde dursa süper olur .kilosu falan gayet iyi ama azcik daha sıksın urazko dişini. Dualarımız seninle

Canım seni de gözün aydın .inşallah en kısa zamanda yanına gelir bebiskon

Meraba. Bende amniyon sivisi azligi yasiyorum. Sizin durumunuz nsl suan
Amniyon sıvısı azlığı için bol bol su ve havuç suyu için. Ciddi etkiliyor
Hangi ülke yada şehirdesiniz? Mobilyaları vs satabildiniz mi
Ayyyyy bu harika olmuş. Nerde ve ne kadara yaptırdınız? Link verir misiniz
Kızlar ben dün dogurdum yavrum şu an yoğun bakımda kuvozde solunum desteği alıyor. Lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin.
Gözünüz aydın olsun. Rabbim tez zamanda evladınıza kavuşmayı nasip etsin

Kızlar Z zahrada da hastanede bu arada düzenli sancısı çıktı suda azalma oluşmuş onun içinde dua edin
Kızın içine doğdu demek modu düşmüştü.
Oysa icimizden en enerji doluydu.
Dualarımız seninle zahrada ve uraz bebek.
Allah yardımcınız olsun inşallah.

Cok geçmiş olsun canım.
Gözünüz aydın olsun.
Üzülmemeye calis lütfen. Bir iki güne göre toparlanacak inşallah annesi.
Bir haftaya evinize gidersiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…