Ah canııım hayırlı olsun ne durumdasınız şu an nasıl oldu bu işlerrKızlar ben dün dogurdum yavrum şu an yoğun bakımda kuvozde solunum desteği alıyor. Lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin.
Canım ya stres yapma nerdeyse 36. Hftan bitecek . inşllh sancın kesilirde eve geçersin dün bi kaç belirti diyrdun nelerdi onlarKızlar kızlar hemen özet geçiyorum
Kontrol diye geldik suyu azalmış dedi ilk 3 gün 5 gün aralıklarla kontrol edelim dedi sonra nst ye yolladı düzenli sancı çıktı serum verdi bi daha nst bu sefer daha düzenli sancı olduyatış verdiler şu an doğum için hazırlık yapıldı önlem olarak dediler 3 saatte bir nst bakılacak sabah ona göre sezoya alabilirmiş
Benim hissettiğimbi sancı yok, sevikal uzunluk bakıldı uzunluk 4 cm hala sonrs bazen net olmuyor çatı da bakcsm dedi kapalı ama yumuşama başlamış dedi sabahı bekliyoruz merakla umarım almazlar bebişi dua edin çıkayım şimdilik haberler böyle he 35+5 2700 şu an
Gözünüz aydın olsun tez zamanda yavrunuza kavuşursunuz insallahKızlar ben dün dogurdum yavrum şu an yoğun bakımda kuvozde solunum desteği alıyor. Lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin.
ay hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk kilosu falan gayet güzel maşallahKızlar kızlar hemen özet geçiyorum
Kontrol diye geldik suyu azalmış dedi ilk 3 gün 5 gün aralıklarla kontrol edelim dedi sonra nst ye yolladı düzenli sancı çıktı serum verdi bi daha nst bu sefer daha düzenli sancı olduyatış verdiler şu an doğum için hazırlık yapıldı önlem olarak dediler 3 saatte bir nst bakılacak sabah ona göre sezoya alabilirmiş
Benim hissettiğimbi sancı yok, sevikal uzunluk bakıldı uzunluk 4 cm hala sonrs bazen net olmuyor çatı da bakcsm dedi kapalı ama yumuşama başlamış dedi sabahı bekliyoruz merakla umarım almazlar bebişi dua edin çıkayım şimdilik haberler böyle he 35+5 2700 şu an
İlk hamilelikte biraz öyle oluyorGeçmiş olsun canım, maceralı bir gün geçirmişin. Bizi haberdar et. Ciğer geliştiriciyi neden yaptılar acaba, aniden alma durumu olur diye mi?
Sen kıyafetlerle kendini çok yorma, yardımcı olacak biri var mı?
Canım ne bileyim 35 yaşında ilk çocuk olunca, hiç risk almadan takılmaya calışıyorumsen daha tecrübelisin, iş yaparken kendini kolluyorsundur.
Sakin canını sıkma kuzum.Dualarimiz seninle.Bizi de haberdar et.Bugun bebisler atağa geçmiş ya.Kızlar kızlar hemen özet geçiyorum
Geçmiş olsun cnm. Dogum olsa da haftan ve bebeğin kilosu gayet iyi sağlıkla hayırlısı ile gelsin kuzucugun.Kızlar kızlar hemen özet geçiyorum
Belli değil ama yatış verdi draaa çok şaşırdım ne düşünüyorlar peki alacak mı doktor bebeği? bizi haberdar edin mutlaka sağlıkla geçsin süreci
36.haftada canım tabikide soylerimCanım sen haber aldıkça yaz bize olur mu? Kaçıncı haftasıydı? Hayırlısı olsun, habercimiz sensin, meraktayız çok
Ben hiç stres yapmadan zona oldumKızlar bi de bu kolay doğum vrya kesisiz veya sezeryn yan etkisi kişiye göre değişiyr
Biri 9 ay boyunca yattım hiç yürüyüz yaoöadım aşırı kolay doğum yaptm demişti anasıda öyleymiş teyzeleri vs sülaleye çekmiş
Bazen çok stres yapıyrm . Evham perileri geliyr sonra kuruntular gereksiz geliyr.
boşuna ke ndini bunaltmışsn diceksin kendine diyip ayar veriyrm zatıma
Canım tansiyonun kaç çıkıyordu bebisimiz kaç kilo doğdu :)Herkese çok teşekkür ederim. Dirençli yüksek tansiyon nedeniyle kontrol diye geldiğimde muayene sonucu hastaneye yatırıldı ve ertesi gün yani dün aksam acil sezeryana girdim. Kıvanç beyim 35+2 günlük doğdu. Plansız bir erken doğum olduğu için akciğer gelisimi için entube edildi ilk olarak. Sonrasında entubesi kaldırıldı ve solunum desteğiyle tedavisine devam edilmeye başlandı. Doktoru iyi diyor ama yanımda olmayışı beni mahvediyor.
En son 170-110 civarı çıkmaya başladı ilaç dozu arttığı halde bir düzen sağlanamadı ve tek tedavisinin doğum olduğu söylendi. 2600 doğdu yavrum. Tam haftasına uyumlu bir gelişimi vardı ama akciğer gelişimi daha yavaş olduğu için orada sıkıntı çıktı.Canım tansiyonun kaç çıkıyordu bebisimiz kaç kilo doğdu :)
Ah canım insallah kesilir sancıların . Bir on gün daha içerde dursa süper olur .kilosu falan gayet iyi ama azcik daha sıksın urazko dişini. Dualarımız seninleKızlar kızlar hemen özet geçiyorum
Canım seni de gözün aydın .inşallah en kısa zamanda yanına gelir bebiskonEn son 170-110 civarı çıkmaya başladı ilaç dozu arttığı halde bir düzen sağlanamadı ve tek tedavisinin doğum olduğu söylendi. 2600 doğdu yavrum. Tam haftasına uyumlu bir gelişimi vardı ama akciğer gelişimi daha yavaş olduğu için orada sıkıntı çıktı.
Amniyon sıvısı azlığı için bol bol su ve havuç suyu için. Ciddi etkiliyorMeraba. Bende amniyon sivisi azligi yasiyorum. Sizin durumunuz nsl suan
Hangi ülke yada şehirdesiniz? Mobilyaları vs satabildiniz miBen normal doğum için beklemedeyim. Çömel kalk, yürü çömel şeklinde geçirmeye çalışıyorum günleri :) hafif bazen adet ağrısı gibi ağrı oluyor. Sabah biraz genitalime bıçak girip çıkıyor gibi anlık kasılma oldu ama ne zaman doğacak diye aklımdan çıkmıyor :) senin gün belli mi sezeryan mı normal mi olacak
Ayyyyy bu harika olmuş. Nerde ve ne kadara yaptırdınız? Link verir misinizHerkes son haftalarda bebek daha çok kilo alır diyor sözde ama benim kızım da iki haftadır beslenmeme çook dikkat etmeme rağmen 15 günde 400 gr almışbiz ne yaparsak yapalım alacağı varsa alıyor sanırım ben totalde 16 kilo aldım ama bebeğim minyon olacakmış doktor öyle söyledi karın çevresi de geriden geliyor demişti ama artık takılmıyorum siz de takılmayın kızlar , sağlıklı doğsunlar da doğduktan sonra kilo alırlar napalım
Bu arada iki hafta önce kapı süsü siparişi vermiştim bugün sonunda geldi kendisiyle aşk yaşıyorum
Eki Görüntüle 3004923
Gözünüz aydın olsun. Rabbim tez zamanda evladınıza kavuşmayı nasip etsinKızlar ben dün dogurdum yavrum şu an yoğun bakımda kuvozde solunum desteği alıyor. Lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin.
Cok geçmiş olsun canım.Herkese çok teşekkür ederim. Dirençli yüksek tansiyon nedeniyle kontrol diye geldiğimde muayene sonucu hastaneye yatırıldı ve ertesi gün yani dün aksam acil sezeryana girdim. Kıvanç beyim 35+2 günlük doğdu. Plansız bir erken doğum olduğu için akciğer gelisimi için entube edildi ilk olarak. Sonrasında entubesi kaldırıldı ve solunum desteğiyle tedavisine devam edilmeye başlandı. Doktoru iyi diyor ama yanımda olmayışı beni mahvediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?