Hayirli olsun cnm Allah anneli babali buyutsun inşallahKızlar sağlıkla kucağıma aldım oğlumu darısı diğer bekleyenlere inşallah sağlıkla kavuşun hepiniz bebişlerinize
Az kaldı canım günümüz günümüze uymuyor.Yat dinlen bol bol süpriz yapıp erken gelmek istiyor herhalde kuzuHic erken dogumla ilgili bisey demedi cnm sadece 28 subat gel martin ilk haftasi dogum icin gun verim dedi.
Aaa canım ama seninki baya sık gelmiş benim 3 veya 4 tane ancaydi 20 dk daBenim de 33+3 te 20 lerde çıktı sancım. Zaten erken doğum bekliyoruz o yüzden çok panik olmadımdoktorum da evet çok kasılman var ama rahim ağzıjı açmamış iyi dedi yolladı çarşamba tekrar gireceğim bakalım.
Bu ilk delirmeydiAaa canım ama seninki baya sık gelmiş benim 3 veya 4 tane ancaydi 20 dk da
Hastanede ilk gün çorba hoşaf türü şeyler veriliyor ikinci gün daha çok protein sebze ağırlıklı hatta anne baba veda yemeği verilmişti. Özellikle hastenede iken gaz problemi yaşanmaması için verilenlerin dışında bişey yememeye dikkat et canım birileri biseyler getirir eder onları yememeye calis. Hastaneden çıkana kadar zaten gaz problemin bitmis oluyor. Eve gelince de bol bol şekersiz hosaflar, ayran su çeşit çeşit çorba ve gaz yapmaycak sebze tuketebilrisin. Burada olucaz zaten dogurunca da destek oluruzHastanede verilen yemek dışında ekstra ne yedin içtin biraz bilgi ver canısı benim de sezeryanla
Rica ederim ne demek.Aynen hemşirelerin kalk dedikleri an yürümeye kalkilmasi gerekiyor. Bol bol yürüyus çok onemliTeşekkür ederim ❤Sanırım anestezi geçince yürümek çok önemliymiş hep öyle okudum yürüyün bol bol yazıyor
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar sağlıkla kucağıma aldım oğlumu darısı diğer bekleyenlere inşallah sağlıkla kavuşun hepiniz bebişlerinize
Olun vallahi unutmayın beni burda ilk doğum sezeryan acemiyim işteHastanede ilk gün çorba hoşaf türü şeyler veriliyor ikinci gün daha çok protein sebze ağırlıklı hatta anne baba veda yemeği verilmişti. Özellikle hastenede iken gaz problemi yaşanmaması için verilenlerin dışında bişey yememeye dikkat et canım birileri biseyler getirir eder onları yememeye calis. Hastaneden çıkana kadar zaten gaz problemin bitmis oluyor. Eve gelince de bol bol şekersiz hosaflar, ayran su çeşit çeşit çorba ve gaz yapmaycak sebze tuketebilrisin. Burada olucaz zaten dogurunca da destek oluruz
Senin ne guzel doktorun var oyle ya masallahBenim kontrolde çok güzel geçti başı tamamen rahim ağıza dayanmış.
Sırtı sol tarafta olabileceği en güzel pozisyonda duruyor doğum için dedi Şükür
Hastaneye gideceğim haftaya doğum planlaması için bide hastanedeki şef doktor bakacak dedi boyuna kilosuna falan
Şimdilik 2700 görünüyor
Hastanede daha ayrıntılı söyler dedi
Z zahrada m bidahaki kontrol haftaya 22 sinde tablomuza eklersin
Ben doktora soyledim nerede dogum yapacagimi , gidip kayit yaptirayim mi dedim . Artik hastaneler direk doguma gelinmesini istiyor , sezaryen olmadikca onermiyoruz hastaneye onceden gidilmesini dedi. Doktorun yonlendirmesi gerekiyormus. Ama sacma geldi bilmiyrm
Sor bakalım bi Geburtsplanung için neden gitmedim hastane diye arkadaşım gidecekmiş falan dersin ne zaman senin randevuSenin ne guzel doktorun var oyle ya masallahbenimki Turk olacak birde , neredeyse hic konusmayacak hicbirsey demiyor , sonraki termini yapip gonderiyor. Ben soru sorarsam agiz ucuyla ancak onu cevapliyor.
Bilemedim ki canım ben normal doğum istiyorum ama yinede gitmemi istediBen doktora soyledim nerede dogum yapacagimi , gidip kayit yaptirayim mi dedim . Artik hastaneler direk doguma gelinmesini istiyor , sezaryen olmadikca onermiyoruz hastaneye onceden gidilmesini dedi. Doktorun yonlendirmesi gerekiyormus. Ama sacma geldi bilmiyrmseni gonderdigine gore her yerde ayni degil
plasenta yaşlanmasıyla aynı şey galiba değil mi bana da aynısını söyledi 2. dereceymişKızlar aklıma geldi bugün kontrolde biraz kireçlenme var dedi ama korkulacak ve endişe edilecek bişey değilmiş daha önce duydunuz mu yada sizede dedimi doktor
Sade Nescafe ya da filtre kahve daha iyi diye biliyorum. Diğerleri tamamdırOlun vallahi unutmayın beni burda ilk doğum sezeryan acemiyim işte
Sormak ayıp değil sorarım ben meraak edince2si birarada kahve ve kuru erik kayısı bitter çikolata koyucaktim çantaya olur bunlar dimi
Kizim erken geldi bu bebiste surpriz yapmazsa sevinirim:) tesekkurler canim sabir bakalim 16-17 gun kaldiAz kaldı canım günümüz günümüze uymuyor.Yat dinlen bol bol süpriz yapıp erken gelmek istiyor herhalde kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?