2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aaa canım ama seninki baya sık gelmiş benim 3 veya 4 tane ancaydi 20 dk da

Hastanede verilen yemek dışında ekstra ne yedin içtin biraz bilgi ver canısı benim de sezeryanla
Hastanede ilk gün çorba hoşaf türü şeyler veriliyor ikinci gün daha çok protein sebze ağırlıklı hatta anne baba veda yemeği verilmişti. Özellikle hastenede iken gaz problemi yaşanmaması için verilenlerin dışında bişey yememeye dikkat et canım birileri biseyler getirir eder onları yememeye calis. Hastaneden çıkana kadar zaten gaz problemin bitmis oluyor. Eve gelince de bol bol şekersiz hosaflar, ayran su çeşit çeşit çorba ve gaz yapmaycak sebze tuketebilrisin. Burada olucaz zaten dogurunca da destek oluruz

Olun vallahi unutmayın beni burda ilk doğum sezeryan acemiyim işte
Sormak ayıp değil sorarım ben meraak edince2si birarada kahve ve kuru erik kayısı bitter çikolata koyucaktim çantaya olur bunlar dimi

Senin ne guzel doktorun var oyle ya masallah benimki Turk olacak birde , neredeyse hic konusmayacak hicbirsey demiyor , sonraki termini yapip gonderiyor. Ben soru sorarsam agiz ucuyla ancak onu cevapliyor.

A azaria _Ravzaa_ siz gittinizmi hastaneye doğum planlaması için?
Ben doktora soyledim nerede dogum yapacagimi , gidip kayit yaptirayim mi dedim . Artik hastaneler direk doguma gelinmesini istiyor , sezaryen olmadikca onermiyoruz hastaneye onceden gidilmesini dedi. Doktorun yonlendirmesi gerekiyormus. Ama sacma geldi bilmiyrm seni gonderdigine gore her yerde ayni degil

Senin ne guzel doktorun var oyle ya masallah benimki Turk olacak birde , neredeyse hic konusmayacak hicbirsey demiyor , sonraki termini yapip gonderiyor. Ben soru sorarsam agiz ucuyla ancak onu cevapliyor.
Sor bakalım bi Geburtsplanung için neden gitmedim hastane diye arkadaşım gidecekmiş falan dersin ne zaman senin randevu

Bilemedim ki canım ben normal doğum istiyorum ama yinede gitmemi istedi

Kızlar aklıma geldi bugün kontrolde biraz kireçlenme var dedi ama korkulacak ve endişe edilecek bişey değilmiş daha önce duydunuz mu yada sizede dedimi doktor

Olun vallahi unutmayın beni burda ilk doğum sezeryan acemiyim işte
Sormak ayıp değil sorarım ben meraak edince2si birarada kahve ve kuru erik kayısı bitter çikolata koyucaktim çantaya olur bunlar dimi
Sade Nescafe ya da filtre kahve daha iyi diye biliyorum. Diğerleri tamamdır

Ay kızlar ne kadar çok bebiş gelmiş maşallah Bebeğini kucağına alan herkese hayırlı olsun kızlar gözünüz aydın.
Ben geçen hafta hiç yazamadım, eşim ailemle ortak çalışıyordu, annem babam biraz sıkıntı çıkardı işleri ayırıyoruz. Tabi zamanlama bu kadar kötü olabilir ancak annemlere çok kırıldım tansiyonum yükseldi 3-4 gün. Doktor daha da yükselirse sezeryana alacağım dedi. Çok şükür şimdi daha iyiyim düştü tansiyonum. Hala işleri nasıl ayıracağız belirsiz ama ne yapalım hayırlısı böyledir belki.
Z zahrada kuzum 18i kontrolüm bir de liste yapmışsın hastahane için, benim aklıma sarj aleti geldi bir tek.
C Chivas Regal doğumumuz aynı gün gözüküyor sen başladın mı eğilmelere hareketlere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…