Gümüşüm ilk benim cuma günü sezo. Bakalım başımıza neler gelecek?Olun vallahi unutmayın beni burda ilk doğum sezeryan acemiyim işte
Sormak ayıp değil sorarım ben meraak edince2si birarada kahve ve kuru erik kayısı bitter çikolata koyucaktim çantaya olur bunlar dimi
Güzel haberler bekliyorum Allah yardımcımız olsunGümüşüm ilk benim cuma günü sezo. Bakalım başımıza neler gelecek?
Kızlar benim oturduğum şehir küçük bir yer.Senin ne guzel doktorun var oyle ya masallahbenimki Turk olacak birde , neredeyse hic konusmayacak hicbirsey demiyor , sonraki termini yapip gonderiyor. Ben soru sorarsam agiz ucuyla ancak onu cevapliyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım .blki jendi başınıza daha iyi işler ortaya çıkarırsınız .Ay kızlar ne kadar çok bebiş gelmiş maşallahBebeğini kucağına alan herkese hayırlı olsun kızlar gözünüz aydın.
Ben geçen hafta hiç yazamadım, eşim ailemle ortak çalışıyordu, annem babam biraz sıkıntı çıkardı işleri ayırıyoruz. Tabi zamanlama bu kadar kötü olabilir ancak annemlere çok kırıldım tansiyonum yükseldi 3-4 gün. Doktor daha da yükselirse sezeryana alacağım dedi. Çok şükür şimdi daha iyiyim düştü tansiyonum. Hala işleri nasıl ayıracağız belirsiz ama ne yapalım hayırlısı böyledir belki.
Z zahrada kuzum 18i kontrolüm bir de liste yapmışsın hastahane için, benim aklıma sarj aleti geldi bir tek.
C Chivas Regal doğumumuz aynı gün gözüküyor sen başladın mı eğilmelere hareketlere?
Aynı şey bana da oluyor istemsiz bağırıyorum bazen çok acıyor. Ama bugün kontrolde hala çok yukarda dedi doktorum..Bu arada bnmki bu gece yine kendini aşağı doğru ittirip duruyor .bi kaç kere bıçak saplanır gbi oldu tam vajinaya devamı gelmedi ama . İnşallah kanala falan girmeye calisiyodur
İnşallah canım ya ben de öyle düşünüyorum daha iyi olacak böyle diyorum. Ben yemek bulaşık harici bir şey yapamıyorum bir aydır. Ayak bileğimde platin var eşim beni tutacak ben eğilip kalkacağım artıkHakkınızda hayırlısı olsun canım .blki jendi başınıza daha iyi işler ortaya çıkarırsınız .
Ben hareketlere henüz başlamadım ama kızım olduğu için günde 3567843 kere yerden oyuncak topluyorumbı de hiç hamileyim diye kendimi ev işleri den uzak tutmadım .hergun evle uğraş derken baya aktifim dışarı çıkıp yürüyüş yapamasamda . Kapı süsü sipariş etmiştim o gelsin merdiven inip çıkmaya baslicam .zaten bisey kalmadı surda 3 gün sonra 37+0 oluyoruz .Ama bu islerharekete falanbakiyor mu emin değilim .Şubat anneleri de herşeyi yapıp 40 haftayı doldurmak üzere olanlar var
Hayallerim hayal oldu resmenAynı şey bana da oluyor istemsiz bağırıyorum bazen çok acıyor. Ama bugün kontrolde hala çok yukarda dedi doktorum..
kanala manala girmemis
Doktorun başla dedi mi sana hareketlere . Platinle zor olur .çarşamba kontrol var bakalım ne dicek doktor . İki üç gün önce bnmki de sol tarafı ittiriyorduİnşallah canım ya ben de öyle düşünüyorum daha iyi olacak böyle diyorum. Ben yemek bulaşık harici bir şey yapamıyorum bir aydır. Ayak bileğimde platin var eşim beni tutacak ben eğilip kalkacağım artıkBenim doktorum yapabilirsen merdiveni yan yan inip çık ama çok zor yapamazsan da zorlama demişti. Ben bir de onu deneyeceğim.
Hareketler işe yarayacak mı ben de bilmiyorum benim nstde sancı çıkmıyor henüz hiç
Bu arada benimki de deniyor aşağı doğru gitmeyi ama sol kemiğimi ittiriyor doğru yolu bulamadı henüz
Evet 36 dan sonra başlayabilirsin dedi. Çalıştığı ebe de bize eğitim verirken 37de mutlaka başlayın dedi. Benim bu gece acayip kasılmam var ya 5 dakikada bir kaskatı oluyor karnım ama ağrı yokDoktorun başla dedi mi sana hareketlere . Platinle zor olur .çarşamba kontrol var bakalım ne dicek doktor . İki üç gün önce bnmki de sol tarafı ittiriyordubugün tam ortayı hedef aldı .
İsmi meteadı ne olduu balınnn ayy hadi gözün aydın tekrar yaa nasılsınız pekiii
İnş aceleci olmazlarBenimde 03.03 öncesinde değişik bir durum olmaz ise. Hayirliyla kucağına alırsın ins
Canım çok şükür ben gazını ameliyattan hemen sonra çıkardımHastanede verilen yemek dışında ekstra ne yedin içtin biraz bilgi ver canısı benim de sezeryanla
Benim randevum 22 subattaSor bakalım bi Geburtsplanung için neden gitmedim hastane diye arkadaşım gidecekmiş falan dersin ne zaman senin randevu
Gazetede bile yazdiysa coronadan dolayi olan birsey yok demekki. En iyisi hastaneyi arayip bilgi almak. Onlar daha kapsamli bilgi verir . Bir sorun cikmadan bu aşamayida atlatiriz insallah.Kızlar benim oturduğum şehir küçük bir yer.
Doktorum da zaten hastanede de çalışıyor.
Yani doğumda büyük ihtimalle oda orda olacak inşallah. Onun dışında çalışan doktoru da tanıyorum oda beni tanıyor.
O yüzden daha önceden hastaneye gidip başvuru yapmama gerek yok.
Ama geçtiğimiz günler de gazete de okudum mutlaka doğum öncesi hastaneye gidip görüşmek gerekiyormuş.
Yoksa bazı hastanelerde yer bulmak zor oluyor yada almıyor larmis.
Benim bebek erken haftada gelseydi mecburen daha büyük bir şehre gitmem gerekiyordu.
Serklaji yaptırdığım yere gidecektim. Ama inşallah gerek kalmadı.
Ravza sen de mutlaka doktorunu ara söyle doğum yapacağın yerle görüş.
Kim olduğunu acil durumda ne yapılması gerektiğini bilsinler.
Süpriz ile karşılaşma en azından doğum yapmak istediğin hastane yi ara sor önceden gelmen gerekiyor mu diye.
Ayy masallahhh darısı basimiza inşallah:)Canım çok şükür ben gazını ameliyattan hemen sonra çıkardımsezeryan oldum eyvah nasıl olacak filan diye kasmadım kendimi ondan sanırım doktorum istersen Kebab bile yiyebilirsin artık dedi daha sonrada baya bi gaz çıkardım
Ağrılara gelince ilk ayaklanman birazcık zor oluyor ama hemşireler yardımcı oluyor zaten ondan sonrası daha rahat bebeğin emdikçe ağrıların geçiyor sanki böyle hissettim resmen doğal antibiyotik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?