- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Dikiş değil de kanama kontrolü yapmışlardı bana . Ben pijamayla duruyodum . Pijamayi çıkartıp giyiyodum ama zorlanmadım yani . Zaten gecelik giymeyi de sevmem . Çantama koymuştum gcelik ama giymemistimKızlar ben hastane çantasına hep pijama almışım, dogum sonrası için gecelik almamışım. Normal dogumda dikiş kontrolü vs oluyor mu, dogum sonrası? Gecelik mi almalı acaba?
Benim randevum 22 subattasoylesem de burda boyle der gecistirir , ama yinede sorayim
Direk hastaneyi ara sor canım her defasında hangi hastanede doğum yapacaksın ona göre bilgilerini göndereyim dedi dokturum
ya sizinkiler gibi sanki benimkide .ama dr gayet iyi dedi. ağrım sancım da yok. anlayan varmı bu kağıttan. bana şöyle dedi dr kalemle çizdiğim gibi uzun süreli ve yüksek çıkarsa bir anlamı var sancının dediBu ilk delirmeydisonrası daha beter
Bence bir tane gecelik koy kanama kontrolü yapılırken rahat edersin. Ara ara gelip kontrol ediyorlar çünküKızlar ben hastane çantasına hep pijama almışım, dogum sonrası için gecelik almamışım. Normal dogumda dikiş kontrolü vs oluyor mu, dogum sonrası? Gecelik mi almalı acaba?
Ay doktor kadar bilemeyiz ama bnce gayet sancı varya sizinkiler gibi sanki benimkide .ama dr gayet iyi dedi. ağrım sancım da yok. anlayan varmı bu kağıttan. bana şöyle dedi dr kalemle çizdiğim gibi uzun süreli ve yüksek çıkarsa bir anlamı var sancının dedi
Eki Görüntüle 3006736
benim doktor seninkini görse seni de hastaneye yatırır doğurcan mı diyeAy doktor kadar bilemeyiz ama bnce gayet sancı varbı de mesela bnm doğum sancım 40-45 lerde gelmişti ama baya duzenliydi .bnm bildiğim düzenli sancı varsa 100 Muş 60 mis çok da sayılarına takılmadiklari .bnm nst böyle çıksa dogurcam diye sevinirdim herhalde
Canım ben 3 tkm pjama almıştım ikisi normal önden düğmeli biri sabahlikli lohusa tkm açık renkti.Kızlar ben hastane çantasına hep pijama almışım, dogum sonrası için gecelik almamışım. Normal dogumda dikiş kontrolü vs oluyor mu, dogum sonrası? Gecelik mi almalı acaba?
3 önden düğmeli pijama takımı var 2 tane de geceik aldım biri çekimlik sabahlıklı artık ne uzatırlarsa giydirsinlerKızlar ben hastane çantasına hep pijama almışım, dogum sonrası için gecelik almamışım. Normal dogumda dikiş kontrolü vs oluyor mu, dogum sonrası? Gecelik mi almalı acaba?
1 gece yattik ciktik inanin koca bavulla gittik ama okadar az esya kullanildi ki3 önden düğmeli pijama takımı var 2 tane de geceik aldım biri çekimlik sabahlıklı artık ne uzatırlarsa giydirsinler
Canım gözün aydın herşey güzel geçmiş anladığım kadarıyla .Allah analı babalı büyütsün .eli durmayan bebek sanmıyorum ki yarım kundakla dursun1 gece yattik ciktik inanin koca bavulla gittik ama okadar az esya kullanildi ki
2 tane gecelik, 2 tane pijama takimim vardi. Sezeryan’da kesinlikle gecelik mantikli zaten. Hem kontrol hemde bakmak icin
Altimi bezle bagladilar sonda cikinca, ilk wc’de depend’i taktim ve bayildim. Direk yanlardan cirt diye yirt yenisini giy efsane. Baya kanamam vardi bugun daha az.
Hastaneden ciktik evimizdeyiz cok sukur herkes iyi. Sabah topuk kani aldilar. Sonra isitme testi ama onda derin uyku istediler 3.gittiginde anca basardi kizimher defasnda uyanmis
Sezeryan tecrubesi cok acayipti spinal oldum herseyi hissettim nerdeyse kesi disinda. Acayip usudum surekli titredim. Yapistirma yaptilar gercekten super bisey. Sonra müşade odasi gibi biseyde soba borusu gibi isiticiyla isittilar yari hüryankenodaya bi gittim bebek 1 saattir babasiyla aşna fişna yapiyordu.
Ac susuz baya direndim aksam ilk gazdan sonra yedim bol bol
Bebek her agladiginda memeyi dayiyorum. Aglamadan 3 saat oldu hadi al deyince nazlaniyor
Birde tecrubeli annelere sorum var benim kizin elleri hic durmuyo napim yarim kundak sart mi sizce ?
Hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün1 gece yattik ciktik inanin koca bavulla gittik ama okadar az esya kullanildi ki
2 tane gecelik, 2 tane pijama takimim vardi. Sezeryan’da kesinlikle gecelik mantikli zaten. Hem kontrol hemde bakmak icin
Altimi bezle bagladilar sonda cikinca, ilk wc’de depend’i taktim ve bayildim. Direk yanlardan cirt diye yirt yenisini giy efsane. Baya kanamam vardi bugun daha az.
Hastaneden ciktik evimizdeyiz cok sukur herkes iyi. Sabah topuk kani aldilar. Sonra isitme testi ama onda derin uyku istediler 3.gittiginde anca basardi kizimher defasnda uyanmis
Sezeryan tecrubesi cok acayipti spinal oldum herseyi hissettim nerdeyse kesi disinda. Acayip usudum surekli titredim. Yapistirma yaptilar gercekten super bisey. Sonra müşade odasi gibi biseyde soba borusu gibi isiticiyla isittilar yari hüryankenodaya bi gittim bebek 1 saattir babasiyla aşna fişna yapiyordu.
Ac susuz baya direndim aksam ilk gazdan sonra yedim bol bol
Bebek her agladiginda memeyi dayiyorum. Aglamadan 3 saat oldu hadi al deyince nazlaniyor
Birde tecrubeli annelere sorum var benim kizin elleri hic durmuyo napim yarim kundak sart mi sizce ?
Benim oğlanın kafası da tam idrar kesesinin üzerinde duruyomuş dünkü kontrolde söyledi doktor. Aynen böyleyim ayağa kalkıyorum sanki altıma yapıcam yaniKızlar ayaktayken acayip çişim gelmiş gibi vajinal acıma oluyor batıyor sanki karnimda kıpır kıpır hareket ediyor canım yanıyor
Bütün bunlar olurken canim puaca çekti acı çekerek yaptım resmen bu nasıl iştahdir
Aynen altima yapicak gibi onun dışında acıma batma oluyor oturunca geçiyorBenim oğlanın kafası da tam idrar kesesinin üzerinde duruyomuş dünkü kontrolde söyledi doktor. Aynen böyleyim ayağa kalkıyorum sanki altıma yapıcam yani
Ay canim uyansaCanım gözün aydın herşey güzel geçmiş anladığım kadarıyla .Allah analı babalı büyütsün .eli durmayan bebek sanmıyorum ki yarım kundakla dursunbnm kızım kesinlikle ellerini battaniye içine koydurtmazdi .kendini uyandira uyandira ellerinin varlığına alıştı zamanla . Ama sen bı dene istersen duruyorsa yarım kundak yap .Bı de sana tavsiyem emzirmek için 2 saati bile bekleme .her emzirme bitince 1.5 saat tut .alt degistir uyandırmaya çalıştır derken iki saat oluyor zaten .sarılık olmamasi için böyle emzir .uyuyor uyusun falan diye düşünme . En azından sarılık riski gcene kadar en fazla iki saatte bı emsin.sende bol bol uyumaya calis .memeler en güzel uyuyunca doluyor sütle
Spinal igneyi yaptiktan sonra bacaklar gitti zaten, perdeyi gerdiler karnimi sildiler mesela hissediyorum sildigini ama soyledikleri icin sildigini biliyorum. Bebegi cikartirken basinc olcak dedi. Sonra kaburgalarima dogru bastirdilar baya baya hemde. En sonda ne durumda dedim bagirsaklarini toparloyoz dediler. Arada cok midem bulandi bi ilac verdi o iyi geldi. Bide acayip usudum oyle boyle degilHayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün
Herşeyi hissetmekten kastın nedir acı duymak değil de çek al kapat gibi mi
Ben düzeni olarak altıma kaçırıyorumBenim oğlanın kafası da tam idrar kesesinin üzerinde duruyomuş dünkü kontrolde söyledi doktor. Aynen böyleyim ayağa kalkıyorum sanki altıma yapıcam yani
Canım evet zor uyandirmasi maalesef ama sen uyandır zorla altını aç ne bileyim üstünü çıkart zibinla dursun .daha çok küçük bı memeyi aktif bı şekilde 15 dk emse yeter ona .Ay canim uyansaemerken dahi uyuyo suratina üfluyorum ozamam devam ediyo ama aglarken cok guzel emip sakinlesiyor
Spinal igneyi yaptiktan sonra bacaklar gitti zaten, perdeyi gerdiler karnimi sildiler mesela hissediyorum sildigini ama soyledikleri icin sildigini biliyorum. Bebegi cikartirken basinc olcak dedi. Sonra kaburgalarima dogru bastirdilar baya baya hemde. En sonda ne durumda dedim bagirsaklarini toparloyoz dediler. Arada cok midem bulandi bi ilac verdi o iyi geldi. Bide acayip usudum oyle boyle degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?