2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ahahah çok güldüm yaa idrar kaçırma çok oluyomuş evet bende olmadı ama öyle koşarak tuvalete gidiyorum ki eşim cok dalga geciyo

Canım doktor daha iyi bilir ama sancın var gibi sanki benim 10 lardaydı dün ağrı yok yazmış annelikdefterime
Ama kızlarımda 80-100 arası ağrıyı bütün hücrelerime kadar hissetmiştim

Bu arada doğum yapan annemiz yokmu bugün?İyi gidiyordu bi kaç gündür

Kızlar bende kontrolden çıktım bebek 3 kilo olmuş suyu gayet iyi dedi baya aşağı inmiş artık dedi ama ben hala midem de hissediyorum hastane de normal doğum da epidural yokmuş doktorum da tercih etmiyorum dedi. Nst de sancın var dedi ebe ama doktorum o kadarı normal dedi. Çatı muanesi lütfen bu hafta yapmayın dedim zorlamadı haftaya olacak. Şimdilik herşey yolunda görünüyor dedi hareket et aktif ol ama ağır kaldırma dedi benden bu kadar

Ahahah çok güldüm yaa idrar kaçırma çok oluyomuş evet bende olmadı ama öyle koşarak tuvalete gidiyorum ki eşim cok dalga geciyo
Ya bu ikinci diye galiba bu kadar fazla oluyor . İlkinde de olurdu ama hapsirinca falan bu eşler de çok fena .ben hastane yatağında nst ye bağlıyım bı anda suyum gelmiş .adama koş hemşireyi çağır suyum geldi diyirum .emin misin altına yapmış olma diyor

Ayy ne güzel sağlıkla aldın kucağına evladını darısı başımıza inşallah çok heyacanlı

Maşallah tam haftasıyla uyumlu . Epidural niye önermiyormus ya kesin erkek senin doktor

Hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün
Herşeyi hissetmekten kastın nedir acı duymak değil de çek al kapat gibi mi
Benim sezeryanim olmadi ama arkadaşın ne demek istediğini çok iyi anladım.
Serklaj yapılınca belden uyusturma yaptılar bana da.
Ben ilk kızımda tüp bebek tedavisinden aslında narkoza cok alışkınım.
Ama bu belden uyuşma Benim icin felaketti.
Bacaklar gidiyor kalb te sıkışma oluyor.
Sonra buz gibi oluyor.
Acı kesinlikle his etmiyorsun. Ama vücudunda birsey yaptıklarını fark ediyorsun.
Ameliyat bittikten sonra arkadaşın dediği gibi boru gibi birsey ile isitiyorlar ama his olmayinca ısındığı da pek anlamiyorsun.
O gün akşama kadar bacaklarımı his etmedim ben.
Benim serklaj olduğu için ertesi güne kadar kalkmam da yasaktı.
Gaz sancısını cok yaşadım o zaman sezeryan yapan arkadaşların ne demek istediğini çok iyi anlamıştım.
Rabbim hepimize kolaylık versin insallah.

Baya zorlanmissin geçmiş olsun darısı başıma bakalım anluycam ne olduğunu

Kontrolden geldim.benim tombik 2 hafta önde gidiyordu haftasını yakalamış.sezaryen korkumdan anladı çocuk çok almamış bu sefer@zahrada bi sonraki kontrol 24 şubat canım
Sezeryandan korkan ne kadar çokuzbende hep çok kilo almamış olsun diye diye gittim hep tombiş gidiyordu haftası ile uyumlu çıktı benim de

Sezeryandan korkan ne kadar çokuzbende hep çok kilo almamış olsun diye diye gittim hep tombiş gidiyordu haftası ile uyumlu çıktı benim de
Aslında korkmamak lazım herşeyin hayırlısı derler ya normal doğum da çok zor olabiliyor dikişli olabiliyor hangisi hakkımızda hayırlı ise birde bir secmiyoruz doktor karar veriyor

alttan muayene edecekti ama sonra ultrasonda kafaya kadar olan mesafeyi beğendi iyi dedi. ben iyiyim aslında ama du bakalım .şimdi bi heyecan yaptım. bu arada ben hala çalışıyorum. Z zahrada 23üne kontrol var bakalım bizi neler bekliyor

Doğuran tüm anneleri tebrik ediyorum ❤❤ Rabbim analı babalı büyütsün insaAllah. Darısıda bekliyenlere
Kraft elektirikli ponpayı hic hic begenmedim. Chicco manuel kullanmıstım eskidem o bile daha iyidir.Mochiden cok cok memnun kaldım tavsiye ederim

Sen nasilsin canim ? Abileri ne yapti kardeslerini gorunce ? Birde abiler buyuk geldi mi gözüne , minik kizdan sonra

Sen nasilsin canim ? Abileri ne yapti kardeslerini gorunce ? Birde abiler buyuk geldi mi gözüne , minik kizdan sonra
Iyiyim canım ben emzir yatır gaz bez abiler cok birsey anlamadı daha uzun emiyor yatak odasinda oluyorum sonra uyuyor derken cok aile icinde olamadı ama cok sevdiler kucaklarina almak istiyolar hep kucuk oglum bana hep kucuk gelirdi baya buyukmus butun dunyam bebegim oldu izlemeye doyamiyorum. Uzun aradan sonra anne olmak cok cok guzel hafif sarı yüsrada suan ama sükür hastanelik olmadı elhamdülilah 35+5 de doğdu ama iyiyiz maşaAllah

Seninde az kaldı kız cocugu bambaska biseymis. Sende oglan icin ole diycekmisin merak ediyorum. Olmayan mı tatlı yoksa kızmı baska

Canım benim nasıl gidiyo kiz annesi olmak nasılmış? Ya bende heyecanla bekliyorum.Bakalim bizim küçük abi ne yapicak? Senin oğlanlar alistimi ?

Mochi göğse yapışıyor ya şeklini bozuyır gibi gelmişti bana rahatsız olmuştum sence de öyle mi? Sağrken veya emzirirken mi boş olana takıyorsn cnö

Canım benim nasıl gidiyo kiz annesi olmak nasılmış? Ya bende heyecanla bekliyorum.Bakalim bizim küçük abi ne yapicak? Senin oğlanlar alistimi ?
Cok başka kız annesi olmak yaaa alıstımi bilmiyorum emip uyuyo hep minik kız ama kucuk kiskanıyo belli ana cok seviyolarda. Ins senin ufaklikda sever kardesini canim
Mochi göğse yapışıyor ya şeklini bozuyır gibi gelmişti bana rahatsız olmuştum sence de öyle mi? Sağrken veya emzirirken mi boş olana takıyorsn cnö
Ya elektirikli sagmiyo duzgun bu ondan iyi. Sisen gogusume takiyorum. Bazen enzirirken bazen telle ugrasirken yapısiyoya gögüse rahat oluyo sevdim ben acıkcasi. Kraftin ekektiriklisinden iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…