Ahahah çok güldüm yaa idrar kaçırma çok oluyomuş evetBen düzeni olarak altıma kaçırıyorumbı çamaşır yıkıyorum bakıyorum hepsi bnm donum ay hatta dün gce su içmeye gittim mutfağa bı anda bı ıslaklık hissettim .sonra dedim aha suyum geliyor .ama gelen akıntıyla birlikte çişimmis
Aynen benimkininde şu bölümde sadece kafa var dedi resmen dayanmış kuzucuklar heran çıkma modundalarBenim oğlanın kafası da tam idrar kesesinin üzerinde duruyomuş dünkü kontrolde söyledi doktor. Aynen böyleyim ayağa kalkıyorum sanki altıma yapıcam yani
Canım doktor daha iyi bilir ama sancın var gibi sanki benim 10 lardaydı dün ağrı yok yazmış annelikdefterimeya sizinkiler gibi sanki benimkide .ama dr gayet iyi dedi. ağrım sancım da yok. anlayan varmı bu kağıttan. bana şöyle dedi dr kalemle çizdiğim gibi uzun süreli ve yüksek çıkarsa bir anlamı var sancının dedi
Eki Görüntüle 3006736
Ya bu ikinci diye galiba bu kadar fazla oluyor . İlkinde de olurdu ama hapsirinca falanAhahah çok güldüm yaa idrar kaçırma çok oluyomuş evetbende olmadı ama öyle koşarak tuvalete gidiyorum ki eşim cok dalga geciyo
Ayy ne güzel sağlıkla aldın kucağına evladını darısı başımıza inşallah çok heyacanlı1 gece yattik ciktik inanin koca bavulla gittik ama okadar az esya kullanildi ki
2 tane gecelik, 2 tane pijama takimim vardi. Sezeryan’da kesinlikle gecelik mantikli zaten. Hem kontrol hemde bakmak icin
Altimi bezle bagladilar sonda cikinca, ilk wc’de depend’i taktim ve bayildim. Direk yanlardan cirt diye yirt yenisini giy efsane. Baya kanamam vardi bugun daha az.
Hastaneden ciktik evimizdeyiz cok sukur herkes iyi. Sabah topuk kani aldilar. Sonra isitme testi ama onda derin uyku istediler 3.gittiginde anca basardi kizimher defasnda uyanmis
Sezeryan tecrubesi cok acayipti spinal oldum herseyi hissettim nerdeyse kesi disinda. Acayip usudum surekli titredim. Yapistirma yaptilar gercekten super bisey. Sonra müşade odasi gibi biseyde soba borusu gibi isiticiyla isittilar yari hüryankenodaya bi gittim bebek 1 saattir babasiyla aşna fişna yapiyordu.
Ac susuz baya direndim aksam ilk gazdan sonra yedim bol bol
Bebek her agladiginda memeyi dayiyorum. Aglamadan 3 saat oldu hadi al deyince nazlaniyor
Birde tecrubeli annelere sorum var benim kizin elleri hic durmuyo napim yarim kundak sart mi sizce ?
Maşallah tam haftasıyla uyumlu . Epidural niye önermiyormus ya kesin erkek senin doktorKızlar bende kontrolden çıktım bebek 3 kilo olmuş suyu gayet iyi dedi baya aşağı inmiş artık dedi ama ben hala midem de hissediyorumhastane de normal doğum da epidural yokmuş doktorum da tercih etmiyorum dedi. Nst de sancın var dedi ebe ama doktorum o kadarı normal dedi. Çatı muanesi lütfen bu hafta yapmayın dedim zorlamadı haftaya olacak. Şimdilik herşey yolunda görünüyor dedi hareket et aktif ol ama ağır kaldırma dedi benden bu kadar
Benim sezeryanim olmadi ama arkadaşın ne demek istediğini çok iyi anladım.Hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün
Herşeyi hissetmekten kastın nedir acı duymak değil de çek al kapat gibi mi
Baya zorlanmissin geçmiş olsun darısı başıma bakalım anluycam ne olduğunuAy canim uyansaemerken dahi uyuyo suratina üfluyorum ozamam devam ediyo ama aglarken cok guzel emip sakinlesiyor
Spinal igneyi yaptiktan sonra bacaklar gitti zaten, perdeyi gerdiler karnimi sildiler mesela hissediyorum sildigini ama soyledikleri icin sildigini biliyorum. Bebegi cikartirken basinc olcak dedi. Sonra kaburgalarima dogru bastirdilar baya baya hemde. En sonda ne durumda dedim bagirsaklarini toparloyoz dediler. Arada cok midem bulandi bi ilac verdi o iyi geldi. Bide acayip usudum oyle boyle degil
Sezeryandan korkan ne kadar çokuzKontrolden geldim.benim tombik 2 hafta önde gidiyordu haftasını yakalamış.sezaryen korkumdan anladı çocuk çok almamış bu sefer@zahrada bi sonraki kontrol 24 şubat canım
Aslında korkmamak lazım herşeyin hayırlısı derler ya normal doğum da çok zor olabiliyor dikişli olabiliyor hangisi hakkımızda hayırlı ise birde bir secmiyoruz doktor karar veriyorSezeryandan korkan ne kadar çokuzbende hep çok kilo almamış olsun diye diye gittim hep tombiş gidiyordu haftası ile uyumlu çıktı benim de
alttan muayene edecekti ama sonra ultrasonda kafaya kadar olan mesafeyi beğendi iyi dedi. ben iyiyim aslında ama du bakalım .şimdi bi heyecan yaptım. bu arada ben hala çalışıyorum. Z zahrada 23üne kontrol var bakalım bizi neler bekliyorCanım doktor daha iyi bilir ama sancın var gibi sanki benim 10 lardaydı dün ağrı yok yazmış annelikdefterime
Ama kızlarımda 80-100 arası ağrıyı bütün hücrelerime kadar hissetmiştim
Bu arada doğum yapan annemiz yokmu bugün?İyi gidiyordu bi kaç gündür
Sen nasilsin canim ? Abileri ne yapti kardeslerini gorunce ? Birde abiler buyuk geldi mi gözüne , minik kizdan sonraDoğuran tüm anneleri tebrik ediyorum ❤❤Rabbim analı babalı büyütsün insaAllah. Darısıda bekliyenlere
Kraft elektirikli ponpayı hic hic begenmedim. Chicco manuel kullanmıstım eskidem o bile daha iyidir.Mochiden cok cok memnun kaldım tavsiye ederim
Iyiyim canım ben emzir yatır gaz bezSen nasilsin canim ? Abileri ne yapti kardeslerini gorunce ? Birde abiler buyuk geldi mi gözüne , minik kizdan sonra
Seninde az kaldı kız cocugu bambaska biseymis. Sende oglan icin ole diycekmisin merak ediyorum. Olmayan mı tatlı yoksa kızmı baskaSen nasilsin canim ? Abileri ne yapti kardeslerini gorunce ? Birde abiler buyuk geldi mi gözüne , minik kizdan sonra
Canım benim nasıl gidiyo kiz annesi olmak nasılmış? Ya bende heyecanla bekliyorum.Bakalim bizim küçük abi ne yapicak? Senin oğlanlar alistimi ?Doğuran tüm anneleri tebrik ediyorum ❤❤Rabbim analı babalı büyütsün insaAllah. Darısıda bekliyenlere
Kraft elektirikli ponpayı hic hic begenmedim. Chicco manuel kullanmıstım eskidem o bile daha iyidir.Mochiden cok cok memnun kaldım tavsiye ederim
Mochi göğse yapışıyor ya şeklini bozuyır gibi gelmişti banaDoğuran tüm anneleri tebrik ediyorum ❤❤Rabbim analı babalı büyütsün insaAllah. Darısıda bekliyenlere
Cok başka kız annesi olmak yaaaCanım benim nasıl gidiyo kiz annesi olmak nasılmış? Ya bende heyecanla bekliyorum.Bakalim bizim küçük abi ne yapicak? Senin oğlanlar alistimi ?
Ya elektirikli sagmiyo duzgun bu ondan iyi. Sisen gogusume takiyorum. Bazen enzirirken bazen telle ugrasirkenMochi göğse yapışıyor ya şeklini bozuyır gibi gelmişti banarahatsız olmuştum sence de öyle mi? Sağrken veya emzirirken mi boş olana takıyorsn cnö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?