Inşallah canım ya.Simdiden çok sabırsız gelsin artık diye dua ediyor hep minik abimiz.Bakalim gelince napcak.Cok başka kız annesi olmak yaaaalıstımi bilmiyorum emip uyuyo hep minik kız ama kucuk kiskanıyo belli ana cok seviyolarda. Ins senin ufaklikda sever kardesini canim
Ya elektirikli sagmiyo duzgun bu ondan iyi. Sisen gogusume takiyorum. Bazen enzirirken bazen telle ugrasirkenyapısiyoya gögüse rahat oluyo sevdim ben acıkcasi. Kraftin ekektiriklisinden iyi
InsaAllah kiskanmaz canım
InsaAllah gelincede cok sever canım. Insan kıyamıyo büyügüdeInşallah canım ya.Simdiden çok sabırsız gelsin artık diye dua ediyor hep minik abimiz.Bakalim gelince napcak.
Masallah kuzumaIyiyim canım ben emzir yatır gaz bezabiler cok birsey anlamadı daha uzun emiyor yatak odasinda oluyorum sonra uyuyor derken cok aile icinde olamadı ama cok sevdiler kucaklarina almak istiyolar hep kucuk oglum bana hep kucuk gelirdi baya buyukmus butun dunyam bebegim oldu izlemeye doyamiyorum. Uzun aradan sonra anne olmak cok cok guzel hafif sarı yüsrada suan ama sükür hastanelik olmadı elhamdülilah 35+5 de doğdu ama iyiyiz maşaAllah
Aslinda bende cok merak ediyrm.Seninde az kaldı kız cocugu bambaska biseymis. Sende oglan icin ole diycekmisin merak ediyorum. Olmayan mı tatlı yoksa kızmı baska
Hende nasıl mis kokuyor yaa doyamıyorum hep sükrediyorum rabbim her istiyene versin insaAllahMasallah kuzumagercekten uzun aradan sonra tekrar anne olmak acayip bir duygu, yaşinda önemi var tabi. Benim ikinci kizim oldugunda oyle farkli hissetmistim ki , 4 yas vardi aralarinda. Senin daha da fazla var , cok daha baska olmustur eminim. Yüsra da ,sende toparlan daha iyi anlar abileri ben bebeklere bayiliyorum , hele o ilk kokulari Rabbim hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin
Aynen dogsun yorumunu merak ediyorumAslinda bende cok merak ediyrm.herkes cok heyecanli misin diyor ama ben sadece dogsun derdindeyim sanki , suanda anlamiyrm ama kizlar daha sevimli oluyor , kendilerini sevdiriyor diyor esim bir dogsunda soylerim
Canım ben o dediğin ağrıyı 7.aydan itibaren çekiyorm zor yol yürüyorum.bebek baskınyapıyodt dedı doktor bide ters olduğu içinmiş bebek.Bide üstüne dikiş ağrılarım eklendi hergünüm ızdırap ve her adımımBende ayniyim kuzum, bi kaç gündür vajina kemiğimde ağrı ve baskı ve aynı eşdeğerde başlayan akıntım var. Normalde Çarşamba gidecektim kontrole ama bugun yazdim doktoruma pazartesi sabah gel dedi. Bebek büyüdüğü için oluyordur ama Kasılma idrar kaçırma zorlama vs var mi dedi yok dedim, bisey olursa acilden gir bana haber verirsin dedi. Pzt sabahi bekliyorum, oturdugum yerden wc ye gidip gelince bile agrim oluyor ve aşırı hareketli kızım benimde. İçimde baya oynuyor dört dönüyor
Amin canimHende nasıl mis kokuyor yaa doyamıyorum hep sükrediyorum rabbim her istiyene versin insaAllah
Aynen dogsun yorumunu merak ediyorum
Merhabalar herkese,uzuuuunbbir aradan sonra girdim babamın rahatsızlığı tüm sürecinin tadını kaçırdı ,o iyi olsun biz de bebisimize sağlıkla kavusalim başka birşey istemiyorum.Siz de dualarınıza bizi de eklerseniz sevinirim.Umarim herkesin keyfi yerindedir
40ı da veklesen az kalmış senin cnm:) martın başı sın allahtan:) ablası 38+3 te süpriz yapmıştı bakalım bu cimcime ne zmn yapackAmin canimhayirlisiyla bende bir dogurup rahatlasaydim 40 ini bekleyecek galiba ablalari gibi .
Ben doktoruma da dedim bebek nasıl gelmek isterse diye illa normal olsun diye diretmiyorum kesinlikle önceden ameliyat geçmişim olduğu için ameliyattan korkuyorum sadece. Bugün yine konuştuk haftaya şartlar ne olacak bilemeyiz ona göre hareket edicez dedik. Bebeğim ve ben yeterli sağlıkla mutlulukla atlatalım hangisi olursa nasibimiz deAslında korkmamak lazım herşeyin hayırlısı derler ya normal doğum da çok zor olabiliyor dikişli olabiliyor hangisi hakkımızda hayırlı ise birde bir secmiyoruz doktor karar veriyor
Cnm benimkide ölçü doğruise başı ve karnı geri hafta olarak. Kızımda minyon olduğu için çok üstğne durmadım. Boyu uzundu sadece kg normaldi ama boydan dolayı zayıf gzkyrduMerhabalar herkese,uzuuuunbbir aradan sonra girdim babamın rahatsızlığı tüm sürecinin tadını kaçırdı ,o iyi olsun biz de bebisimize sağlıkla kavusalim başka birşey istemiyorum.Siz de dualarınıza bizi de eklerseniz sevinirim.Umarim herkesin keyfi yerindedirİsme bile bu hafta karar verdik Aybüke olacak kısmetse Cuma kontrolumuz var güne de karar verecek doktorumuz muhtemelen .Son 2 haftadir karın çevresi küçük diyor dünkü kontrolümüzde 2900gram civarı kilosu dedi .Söylediğine göre önemli bir sorun değilmiş umarım öyledir .
Son 3 kontroldur yaklaşık 1 aydır baş aşağı duruyor bildiğin bastırıyor aşağıya doğru. Uzanmak dışında yaptığım herşey acı veriyor. Şimdide uzanmak iyice zorlasmaya başladı, uyku zaten 2/3 saate indi. Hazırlıyor bizi işte doğuma başka açıklama yokCanım ben o dediğin ağrıyı 7.aydan itibaren çekiyorm zor yol yürüyorum.bebek baskınyapıyodt dedı doktor bide ters olduğu içinmiş bebek.Bide üstüne dikiş ağrılarım eklendi hergünüm ızdırap ve her adımım
Bana da takma kafana minyon olacak demek ki diyor ,bacak kafa çevresi ölçümleri iyi diye çok düşünmemeye çalışıyorum ben de zaten nasipte ötesi de yok ne diyeyim sağlıkla dogsunlar da Bu arada birkaç sayfa geriye gittim doğum yapanlar varmış hepinize hayırlı sun kizlar anne babalı büyüsün Lee tüm sevdikleriyle sağlıkla inşallahCnm benimkide ölçü doğruise başı ve karnı geri hafta olarak. Kızımda minyon olduğu için çok üstğne durmadım. Boyu uzundu sadece kg normaldi ama boydan dolayı zayıf gzkyrdu
Evet evet erkek azıcık sancı çekmek lazım dediMaşallah tam haftasıyla uyumlu . Epidural niye önermiyormus ya kesin erkek senin doktor
40 i gecmesin ama ya40ı da veklesen az kalmış senin cnm:) martın başı sın allahtan:) ablası 38+3 te süpriz yapmıştı bakalım bu cimcime ne zmn yapack
Ay oda kotu olmus, dikkat et araba kullanirken.Aman kızlar bi mideme vuruyor nefesim kesiliyor.Dayıyor ayaklarını araba kullanırken kenara çektim bugün mideme hedef aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?