2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Elektirikli almamıştım ben ilk zamanlar çok şişince e bebekten mauel almıştım işime yaramıştı baya H Himal_ kızımda 2.5. Çok kıskanacak sinyaşleri veriyr çok merak ediyrm birbirlwirne alışma sürecini. Doğuranlar gazla sütle uğraşırken biz bekleşenler doğum nasıl geçecek levelindeyz

Inşallah canım ya.Simdiden çok sabırsız gelsin artık diye dua ediyor hep minik abimiz.Bakalim gelince napcak.

InsaAllah kiskanmaz canım sağlıkla dogurun insaAllah kurtardik biz cok sükürv olmazsa bendemi manuel alsam bosaltamadim bugun bi baya uzun uyudu duzen sasti resmen. Bakiyim bende manuel
Inşallah canım ya.Simdiden çok sabırsız gelsin artık diye dua ediyor hep minik abimiz.Bakalim gelince napcak.
InsaAllah gelincede cok sever canım. Insan kıyamıyo büyügüde

Masallah kuzuma gercekten uzun aradan sonra tekrar anne olmak acayip bir duygu, yaşinda önemi var tabi. Benim ikinci kizim oldugunda oyle farkli hissetmistim ki , 4 yas vardi aralarinda. Senin daha da fazla var , cok daha baska olmustur eminim. Yüsra da ,sende toparlan daha iyi anlar abileri ben bebeklere bayiliyorum , hele o ilk kokulari Rabbim hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin

Seninde az kaldı kız cocugu bambaska biseymis. Sende oglan icin ole diycekmisin merak ediyorum. Olmayan mı tatlı yoksa kızmı baska
Aslinda bende cok merak ediyrm. herkes cok heyecanli misin diyor ama ben sadece dogsun derdindeyim sanki , suanda anlamiyrm ama kizlar daha sevimli oluyor , kendilerini sevdiriyor diyor esim bir dogsunda soylerim

Hende nasıl mis kokuyor yaa doyamıyorum hep sükrediyorum rabbim her istiyene versin insaAllah
Aslinda bende cok merak ediyrm. herkes cok heyecanli misin diyor ama ben sadece dogsun derdindeyim sanki , suanda anlamiyrm ama kizlar daha sevimli oluyor , kendilerini sevdiriyor diyor esim bir dogsunda soylerim
Aynen dogsun yorumunu merak ediyorum

L leyal bebek kokusu burnuöa geldi resmen doğurasımız geldi kız. Bnm ki daha erken biraz daha geçsin :) mis kokulu masumlar.
Cmrt randevum var eşim diyor çantaları arabaya koyalım dursunlar ne olur ne olmaz

Canım ben o dediğin ağrıyı 7.aydan itibaren çekiyorm zor yol yürüyorum.bebek baskınyapıyodt dedı doktor bide ters olduğu içinmiş bebek.Bide üstüne dikiş ağrılarım eklendi hergünüm ızdırap ve her adımım

Merhabalar herkese,uzuuuunbbir aradan sonra girdim babamın rahatsızlığı tüm sürecinin tadını kaçırdı ,o iyi olsun biz de bebisimize sağlıkla kavusalim başka birşey istemiyorum.Siz de dualarınıza bizi de eklerseniz sevinirim.Umarim herkesin keyfi yerindedir İsme bile bu hafta karar verdik Aybüke olacak kısmetse Cuma kontrolumuz var güne de karar verecek doktorumuz muhtemelen .Son 2 haftadir karın çevresi küçük diyor dünkü kontrolümüzde 2900gram civarı kilosu dedi .Söylediğine göre önemli bir sorun değilmiş umarım öyledir .

Aslında korkmamak lazım herşeyin hayırlısı derler ya normal doğum da çok zor olabiliyor dikişli olabiliyor hangisi hakkımızda hayırlı ise birde bir secmiyoruz doktor karar veriyor
Ben doktoruma da dedim bebek nasıl gelmek isterse diye illa normal olsun diye diretmiyorum kesinlikle önceden ameliyat geçmişim olduğu için ameliyattan korkuyorum sadece. Bugün yine konuştuk haftaya şartlar ne olacak bilemeyiz ona göre hareket edicez dedik. Bebeğim ve ben yeterli sağlıkla mutlulukla atlatalım hangisi olursa nasibimiz de

Cnm benimkide ölçü doğruise başı ve karnı geri hafta olarak. Kızımda minyon olduğu için çok üstğne durmadım. Boyu uzundu sadece kg normaldi ama boydan dolayı zayıf gzkyrdu

Son 3 kontroldur yaklaşık 1 aydır baş aşağı duruyor bildiğin bastırıyor aşağıya doğru. Uzanmak dışında yaptığım herşey acı veriyor. Şimdide uzanmak iyice zorlasmaya başladı, uyku zaten 2/3 saate indi. Hazırlıyor bizi işte doğuma başka açıklama yok

Bana da takma kafana minyon olacak demek ki diyor ,bacak kafa çevresi ölçümleri iyi diye çok düşünmemeye çalışıyorum ben de zaten nasipte ötesi de yok ne diyeyim sağlıkla dogsunlar da Bu arada birkaç sayfa geriye gittim doğum yapanlar varmış hepinize hayırlı sun kizlar anne babalı büyüsün Lee tüm sevdikleriyle sağlıkla inşallah

Cnm benimkide ölçü doğruise başı ve karnı geri hafta olarak. Kızımda minyon olduğu için çok üstğne durmadım. Boyu uzundu sadece kg normaldi ama boydan dolayı zayıf gzkyrdu
Bana da takma kafana minyon olacak demek ki diyor ,bacak kafa çevresi ölçümleri iyi diye çok düşünmemeye çalışıyorum ben de zaten nasipte ötesi de yok ne diyeyim sağlıkla dogsunlar da Bu arada birkaç sayfa geriye gittim doğum yapanlar varmış hepinize hayırlı sun kizlar anne babalı büyüsün Lee tüm sevdikleriyle sağlıkla inşallah

Maşallah tam haftasıyla uyumlu . Epidural niye önermiyormus ya kesin erkek senin doktor
Evet evet erkek azıcık sancı çekmek lazım dedi hayallerim gözümün önünden kaydı gitti sorma hastanenin alt yapısında yokmuş sistem sağlık olsun ne diyim vardır bunda da bi hayır haftaya çatı muanesinden sonra az çok belli olur benim yolum da sanırım

Aman kızlar bi mideme vuruyor nefesim kesiliyor.Dayıyor ayaklarını araba kullanırken kenara çektim bugün mideme hedef aldı

40ı da veklesen az kalmış senin cnm:) martın başı sın allahtan:) ablası 38+3 te süpriz yapmıştı bakalım bu cimcime ne zmn yapack
40 i gecmesin ama ya en zor gelen iki gunde bir kontrol oluyor o zaman. Bana hic supriz yapmadilar . Bunda bekliyordum bir supriz ama oda olmadi
Ama iyiki martin basiymisim cidden , bu kadar dogurandan sonra strese girerdim

Aman kızlar bi mideme vuruyor nefesim kesiliyor.Dayıyor ayaklarını araba kullanırken kenara çektim bugün mideme hedef aldı
Ay oda kotu olmus, dikkat et araba kullanirken.
Benimde 4 gündür midem yaniyor. Igrenc birseymis ne guzel hic olmamisti bu hamilelikte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…