2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
yaa canım benim allah şifa versiin dua ederiz tabiii

cuma günü haberini bekliyoruzz mutlaka unutmaa

evet evet grubumuz baya aktif fırtlatan fırtlatana maşallahhh

Kızım eylül 12si fln gösteriyrdu ilk haftası doğururm bmce diyordum dediğim çıktı. Bnda da içşme dopan 37 de şubat bitip mart başa ama bakalım. Geçen hafta kasılmam sancım vardı dedim aha 37yi de beklemeden geliyr yaramaz

Çok teşekkürler canım ,yazacağım inşallah gün alınca hemen
Darısı başımıza artık hayırlısıyla
Cok gecmis olsun canim , Rabbim babana şifa versin. Dua ederiz , insallah tez zamanda sagligina kavusmus olur , sende dogumun tadini cikarirsin

Ay benim tahminlerim hic tutmaz ilk dogumum haziran başiydi , esime sordum sence ne zaman dogar diye. 20 haziran dedi. Yok artik plesenta curür o zamana dedim . Gitti de tam 20 haziranda dogdu bunda da 13 mart dedi insallah oyle birsey olmaz dedim

Benim eşimin tek dileği beyanname haftasına gelmemesi pc yi hastaneye getircm diyr

Seninde az kaldı kız cocugu bambaska biseymis. Sende oglan icin ole diycekmisin merak ediyorum. Olmayan mı tatlı yoksa kızmı baska
Ablam da her zaman kiz çocuğu baska der.
Iki oglandan sonra oldu.
Benim hayalim de 3 kızım olsa keşke.
Rabbim sağlıkla sıhhatle versin inşallah.

Ona da vermek lazım doğum sancısından .şaka bir yana belki de sancı eşiğin düşük hiç gerek kalmicak epiduralle falan .

ben doğurmıcam ya en az 1 hafta daha çok inanıyorum çok ajskdhakjdhakjh
Sen doğurma ya ama sancılarını bana gönder ben dogurayim sıkıldım artık hamilelikten .sancılarını yollarken hissetmemeyi de yolla ama bı bakmışım diguruyirum olsun

kızlar az evvel duş aldım giyinmek için oturdum kremlenirken oturduğum yerde kahverengi lekeler olduğunu fark ettim hemen banyoya koştum ama bir akıntı yok kanama da yok. Bekledim gelir diye ama yok. Bu neden oldu hiç anlamadım giyindim ama çok tedirginim. Kanama başlangıcı mı olacak acaba uyuyamıyorum şimdi de.

Nişanmı ki canım
Haftamız günümüz aynı seninle hayırlısı olsun inşallah bekle bakalım diğer arkadaşlarda yorum yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…