yaa canım benim allah şifa versiin dua ederiz tabiiiMerhabalar herkese,uzuuuunbbir aradan sonra girdim babamın rahatsızlığı tüm sürecinin tadını kaçırdı ,o iyi olsun biz de bebisimize sağlıkla kavusalim başka birşey istemiyorum.Siz de dualarınıza bizi de eklerseniz sevinirim.Umarim herkesin keyfi yerindedirİsme bile bu hafta karar verdik Aybüke olacak kısmetse Cuma kontrolumuz var güne de karar verecek doktorumuz muhtemelen .Son 2 haftadir karın çevresi küçük diyor dünkü kontrolümüzde 2900gram civarı kilosu dedi .Söylediğine göre önemli bir sorun değilmiş umarım öyledir .
Dr gittin mi tekrar??yaa canım benim allah şifa versiin dua ederiz tabiii
cuma günü haberini bekliyoruzz mutlaka unutmaa
evet evet grubumuz baya aktif fırtlatan fırtlatana maşallahhh
Çok teşekkürler canım ,yazacağım inşallah gün alınca hemenyaa canım benim allah şifa versiin dua ederiz tabiii
cuma günü haberini bekliyoruzz mutlaka unutmaa
evet evet grubumuz baya aktif fırtlatan fırtlatana maşallahhh
ptesi gittik kaçtık yırttık ctesi tekrar gitcezzzzz bak bi son yazdıklarımaa fotosunu falan koydum eşeğiiin ahahhaDr gittin mi tekrar??
Cok gecmis olsun canim , Rabbim babana şifa versin. Dua ederiz , insallah tez zamanda sagligina kavusmus olur , sende dogumun tadini cikarirsinÇok teşekkürler canım ,yazacağım inşallah gün alınca hemen
Darısı başımıza artık hayırlısıyla
Ay benim tahminlerim hic tutmazKızım eylül 12si fln gösteriyrdu ilk haftası doğururm bmce diyordum dediğim çıktı. Bnda da içşme dopan 37 de şubat bitip mart başa ama bakalım. Geçen hafta kasılmam sancım vardı dedim aha 37yi de beklemeden geliyr yaramaz
Ya sen yürek mi yedin zaten sancıyı hissetmiyrsun ya kanala girerseptesi gittik kaçtık yırttık ctesi tekrar gitcezzzzz bak bi son yazdıklarımaa fotosunu falan koydum eşeğiiin ahahha
çocuk ters yaa kafa yukarıdaa giriyo mu öyle de kızzYa sen yürek mi yedin zaten sancıyı hissetmiyrsun ya kanala girerse
Benim eşimin tek dileği beyanname haftasına gelmemesiAy benim tahminlerim hic tutmazilk dogumum haziran başiydi , esime sordum sence ne zaman dogar diye. 20 haziran dedi. Yok artik plesenta curür o zamana dedim . Gitti de tam 20 haziranda dogdu bunda da 13 mart dedi insallah oyle birsey olmaz dedim
Makat gelişide kanala giriyor kuzu. Bi kadın hanerlerde hiç unutmam ambulansta makat gelişi doğum yaptı allahtan hemşire vardı fln diyrduçocuk ters yaa kafa yukarıdaa giriyo mu öyle de kızz
ben doğurmıcam ya en az 1 hafta daha çok inanıyorum çok ajskdhakjdhakjhMakat gelişide kanala giriyor kuzu. Bi kadın hanerlerde hiç unutmam ambulansta makat gelişi doğum yaptı allahtan hemşire vardı fln diyrdu
Ablam da her zaman kiz çocuğu baska der.Seninde az kaldı kız cocugu bambaska biseymis. Sende oglan icin ole diycekmisin merak ediyorum. Olmayan mı tatlı yoksa kızmı baska
Evet evet erkek azıcık sancı çekmek lazım dedihayallerim gözümün önünden kaydı gitti sorma hastanenin alt yapısında yokmuş sistem sağlık olsun ne diyim vardır bunda da bi hayır haftaya çatı muanesinden sonra az çok belli olur benim yolum da sanırım
Döner canim. Bir bakmışsın Uraz bey dönmüş ve yola girmis çıkıyor bile.çocuk ters yaa kafa yukarıdaa giriyo mu öyle de kızz
Sen doğurma ya ama sancılarını bana gönder ben dogurayimben doğurmıcam ya en az 1 hafta daha çok inanıyorum çok ajskdhakjdhakjh
Çok kötü Ravza midem ağrıyor vuruşuna kaburgama vurduğunu hissediyorumAy oda kotu olmus, dikkat et araba kullanirken.
Benimde 4 gündür midem yaniyor. Igrenc birseymisne guzel hic olmamisti bu hamilelikte .
Döner daha canımçocuk ters yaa kafa yukarıdaa giriyo mu öyle de kızz
Nişanmı ki canımkızlar az evvel duş aldım giyinmek için oturdum kremlenirken oturduğum yerde kahverengi lekeler olduğunu fark ettim hemen banyoya koştum ama bir akıntı yok kanama da yok. Bekledim gelir diye ama yok. Bu neden oldu hiç anlamadım giyindim ama çok tedirginim. Kanama başlangıcı mı olacak acaba uyuyamıyorum şimdi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?