Hiç bilmiyorum o daha su gibi değil mi ay çok tedirgin oldumNişanmı ki canım
Kahverengide olabiliyor diye yazıyor canım ama tabiki en iyisi doktor bilir.Ağrın kasılman varmıHiç bilmiyorum o daha su gibi değil mi ay çok tedirgin oldum
şu an ekstra bi ağrı hissi yok. Kasılma da yok. Evet aynı bizim haftalarımız ama erken daha değil mi? Ben de şimdi okudum kahverengi de olabilirmiş. Telaş oldum şu an. Eşimi uyandırsam mı beklesem mi napacağımı şaşırdım.Kahverengide olabiliyor diye yazıyor canım ama tabiki en iyisi doktor bilir.Ağrın kasılman varmı
kızlar az evvel duş aldım giyinmek için oturdum kremlenirken oturduğum yerde kahverengi lekeler olduğunu fark ettim hemen banyoya koştum ama bir akıntı yok kanama da yok. Bekledim gelir diye ama yok. Bu neden oldu hiç anlamadım giyindim ama çok tedirginim. Kanama başlangıcı mı olacak acaba uyuyamıyorum şimdi de.
Öncelikle telaş etme canım nişanı gelip hala doğurmayan arkadaşlarımız varşu an ekstra bi ağrı hissi yok. Kasılma da yok. Evet aynı bizim haftalarımız ama erken daha değil mi? Ben de şimdi okudum kahverengi de olabilirmiş. Telaş oldum şu an. Eşimi uyandırsam mı beklesem mi napacağımı şaşırdım.
Bornozuma geçmiş yani ben biraz krem sürerken fark etmemişim o yüzden sadece kahve rengi lekeleri görebildim. Bornozumu dün yıkadım bugün ilk kez kullandım hani desemki lekelenmiş alakası yok. Sıcak su mu etki etti anlamadım ya. Sonrasında kendim kontrol ettim ama herhangi bir akıntı yok.Renkli de olabiliyor ama yapısı nasıldı? İnce mi kalın yapılı mı? Nişan biraz farklı oluyor çünkü
Öyleymiş ama insan bir garip oluyor ya şimdi başladıysa başlayacaksa diye düşünüyorum öylece.Öncelikle telaş etme canım nişanı gelip hala doğurmayan arkadaşlarımız var
Bilmiyorum canım hakkımız da hayırlısı bakalımOna da vermek lazım doğum sancısından .şaka bir yana belki de sancı eşiğin düşük hiç gerek kalmicak epiduralle falan .
Ya ben de devamlı sızdırıyorumBen düzeni olarak altıma kaçırıyorumbı çamaşır yıkıyorum bakıyorum hepsi bnm donum ay hatta dün gce su içmeye gittim mutfağa bı anda bı ıslaklık hissettim .sonra dedim aha suyum geliyor .ama gelen akıntıyla birlikte çişimmis
Sorma benim midemin içine sokuyor ayağını çok canım acıyor hatta nefes alırken bile zorlanıyorum öyle yaptığında. Sırtıma vuruyor ağrısı. Araba kullanmak riskli değil mi kuzum bu haftalarda ben 6. aydan beri kullanmıyorumAman kızlar bi mideme vuruyor nefesim kesiliyor.Dayıyor ayaklarını araba kullanırken kenara çektim bugün mideme hedef aldı
Ahahahhaha seninki de mi? Benimki bugün aman haftaya gelmesin KDVyi bitiremem diyordu.Benim eşimin tek dileği beyanname haftasına gelmemesipc yi hastaneye getircm diyr
Canım benim telaş yapma nişansa iki türlü geliyormuş çok yoğun sümüksü şekilde ya da 3-4 kerede parça parça. Birincisi olmamış sende ikincisiyse daha gelir görürsün mutlaka yine. Zaten nişan gelir gelmez doğum başlayacak diye bir şey yok 4-5 gün doğum olmayabiliyor. Suyun gelmesi çok farklı bir şey nişanla ilgisi yok su gelirse hastahaneye gitmen gerekiyor nişan gelince evde kendin sancın var mı diye takip ediyorsun. Karışık anlatmamışımdır inşallah. Sen stres yapma dinlen birazkızlar az evvel duş aldım giyinmek için oturdum kremlenirken oturduğum yerde kahverengi lekeler olduğunu fark ettim hemen banyoya koştum ama bir akıntı yok kanama da yok. Bekledim gelir diye ama yok. Bu neden oldu hiç anlamadım giyindim ama çok tedirginim. Kanama başlangıcı mı olacak acaba uyuyamıyorum şimdi de.
Bi yerinde sivilcelenme falan olabilir mi bende aynı korkuyu yaşamıştım bian çamaşırım da kan görünce kahverengi sonra baktım bölgem de kocaman sivilce patlamış o batırmıştı her yeriBornozuma geçmiş yani ben biraz krem sürerken fark etmemişim o yüzden sadece kahve rengi lekeleri görebildim. Bornozumu dün yıkadım bugün ilk kez kullandım hani desemki lekelenmiş alakası yok. Sıcak su mu etki etti anlamadım ya. Sonrasında kendim kontrol ettim ama herhangi bir akıntı yok.
Öyleymiş ama insan bir garip oluyor ya şimdi başladıysa başlayacaksa diye düşünüyorum öylece.
Ay inşallah canım inşallah . Hepimiz pırt diye dogururuz .inşallah bzi zorlamadan gelir bebislerBilmiyorum canım hakkımız da hayırlısı bakalımhemşire bugün ağrıların çıkmış hissetmiyor musun dedi yok dedim sadece bebek kasıldığını hissettim dedim şaşırdı doktorum hepsine normal yok onda bişey dedi. Senle konuşunca nedense kolaycacık doğuracakmışım gibi hissediyorum
Ah canım zamane bebeklerimi desek ne desek bilemiyorumKızlar ya benim iki gecedir kasılmam geçmiyor. Uyuyunca hissetmiyorum da uyuyama kadar çok zorluyor. Bi de benim bu yaramaz hiç durmadan hareket ediyor en fazla 10-15dakika ara veriyor sonra basıyor tekmeyi. Azalması gerekmiyor muydu artık hareketlerinin
Çok yorulunca bnm karnım da gce yatmadan taş gbi oluyor .bugün de fazla dinlenemedim şuan baya sert .ama gelip giden bı kasılma değil.bnde mesela gce sağdan sola dönerken şunu fark ettim karnım çok sert oluyor .hatta o sertlikten karnımın içi ağrıyor resmen .Kızlar ya benim iki gecedir kasılmam geçmiyor. Uyuyunca hissetmiyorum da uyuyama kadar çok zorluyor. Bi de benim bu yaramaz hiç durmadan hareket ediyor en fazla 10-15dakika ara veriyor sonra basıyor tekmeyi. Azalması gerekmiyor muydu artık hareketlerinin
Ah kıyamam seninki daha kötüymüş, Geçse artık şu son haftalar da sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alsak inşallah.Ah canım zamane bebeklerimi desek ne desek bilemiyorum
Lavabodan yeni çıktım istifar ettiriyor mideme vurmaları
O yüzden herşey normal diyorum artık
O taş gibi olması tam geçmiyor demi bir süre? Benim bir de makata ve kasiga sancı giriyor 40-50 saniye civarı, öyle olunca uyuyamıyorum. Dönerken sert oluyor derken kastığın için mi sertleşiyor hep mi öyle?Çok yorulunca bnm karnım da gce yatmadan taş gbi oluyor .bugün de fazla dinlenemedim şuan baya sert .ama gelip giden bı kasılma değil.bnde mesela gce sağdan sola dönerken şunu fark ettim karnım çok sert oluyor .hatta o sertlikten karnımın içi ağrıyor resmen .
Canım doktoruna mesaj atabiliyorsan, mesaj yaz. İçin rahatlar. Seninle aynı haftadayız, ben de bugün yemek yaparken, dolaba egilip tencere aldım. Ay bi akıntı geldi ki, yemek yapayım derken çocugu getiricem dedimHiç bilmiyorum o daha su gibi değil mi ay çok tedirgin oldum
Evet geçmiyor .normalde sanci olsa bı gelir bı dk falan sürer yumuşar karın .ama bnm uzun süre taş gbi kalıyor .senin kasiga sancı girmesi falan bı şüpheli geldi .mesela karnın sertleşiyor aynı anda kasiga sancı giriyor bı dk kadar sürüyor sonra da karnın yumusuyor mu ? Eğer bu şekilde oluyorsa dk tut kaç dk da bı olduguna bak .benim mesela öyle gelip gitmiyor yorgunluktansa eğer .taş gbi kalıyor yarım saat falan uzanıyorum anca yumusuyor. Dönerken sert olduğunu hissediyorumu nasıl anlatsam .kastigim için değil .karnım gce boyu sertmis de ben uyurken hissetmiyorum diye düşünüyorum. Sağdan sola dönerken de uyanıyorum mecbur dönmek için o anda sertliği fark ediyorum .şuan karnım çok tuhaf hem sert hemde aşağıya baskı yapıyor .ama düzenli gelip gidiyor mu tam anlamadım .bu ara her gce bu gce dogurcam herhalde diye yatıyorum sırf bu yüzden .O taş gibi olması tam geçmiyor demi bir süre? Benim bir de makata ve kasiga sancı giriyor 40-50 saniye civarı, öyle olunca uyuyamıyorum. Dönerken sert oluyor derken kastığın için mi sertleşiyor hep mi öyle?
Evet geçmiyor .normalde sanci olsa bı gelir bı dk falan sürer yumuşar karın .ama bnm uzun süre taş gbi kalıyor .senin kasiga sancı girmesi falan bı şüpheli geldi .mesela karnın sertleşiyor aynı anda kasiga sancı giriyor bı dk kadar sürüyor sonra da karnın yumusuyor mu ? Eğer bu şekilde oluyorsa dk tut kaç dk da bı olduguna bak .benim mesela öyle gelip gitmiyor yorgunluktansa eğer .taş gbi kalıyor yarım saat falan uzanıyorum anca yumusuyor. Dönerken sert olduğunu hissediyorumu nasıl anlatsam .kastigim için değil .karnım gce boyu sertmis de ben uyurken hissetmiyorum diye düşünüyorum. Sağdan sola dönerken de uyanıyorum mecbur dönmek için o anda sertliği fark ediyorum .şuan karnım çok tuhaf hem sert hemde aşağıya baskı yapıyor .ama düzenli gelip gidiyor mu tam anlamadım .bu ara her gce bu gce dogurcam herhalde diye yatıyorum sırf bu yüzden .
Ya ben ilkinde çok doğum sancısı çekemeden hemn 4 cm acilmam olmustu epidural almıştım .ama şunu soyleyebilirim mesela ilk sancım geldiğinde gelip giden bı ağrı falan hissetmedim .ayakta duruyodum o sırada bildiğin hani miden bozulur bı ağrı girer karnına tuvalete gidersin ishal olmussundur tam da böyle bı agriydi .sonra nst ye bağladılar işte o zamn gelip giden bı ağrı olduğunu anladım .baktım çok sık oluyor hmn soluna yat takibi i öyle yap ayaktayken tam anlaşılmıyor .Karnım çok da inmedi sanki. Ama en başından beri hep aşağılarda hissediyorum bebeği .kızım kaburgalari.a falan vururdu bunun hareketleri daha aşağılarda .Ama gcen hafta gittiğimde doktor özellikle aşağıda falan demedi .yarın kontrolum var .sorucam bebek asagilarda mi diyeDun devamlı sertti ama sancı gelip gidiyordu. Bu gece sancıyla sertleşiyor sonra yumuşuyor. Dün dakika tuttum çünkü çok sık oldu 5 dk 7 dk 5 dk 11 dk gibiydi dedim bunlar düzenli değil yat uyubugün daha seyrek 20-25 dakikada bir gibi. O dönerken sert olmasını ben de hissediyorum hatta biraz da acıyor ama dönmeye çalışırken ben kasıyorum heralde diye düşündüm. Senin karnın indi mi aşağıya? Benim inmedi diye devamlı yok kesin doğum değildir modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?