Günaydın bende de durum aynı bir şeyler yaparken mecbur çömelme oluyor bakiyorum peşinden akıntı gelmiş normal yani.zamani gelmeden gelmezCanım doktoruna mesaj atabiliyorsan, mesaj yaz. İçin rahatlar. Seninle aynı haftadayız, ben de bugün yemek yaparken, dolaba egilip tencere aldım. Ay bi akıntı geldi ki, yemek yapayım derken çocugu getiricem dedimartık cidden egil, kalk bile zor ya.
Aynı haftadayiz bende de oluyor yazdığın şeyler makara sancı hemen oturuyorum öyle oluncaSözleriniz biraz rahatlattı uyuyamıyorum hala ama daha gevşedim. Sanırım sabah doktora da bi danışacağım. Çok teşekkür ederim hepinize.
Canım gecmis olsun. Bugün doktorunla konuş bakalım ne dicek ihmal etme ama bence. Bize de haber ver mutlakakızlar az evvel duş aldım giyinmek için oturdum kremlenirken oturduğum yerde kahverengi lekeler olduğunu fark ettim hemen banyoya koştum ama bir akıntı yok kanama da yok. Bekledim gelir diye ama yok. Bu neden oldu hiç anlamadım giyindim ama çok tedirginim. Kanama başlangıcı mı olacak acaba uyuyamıyorum şimdi de.
Yok canım aynı bak bizim haftalarimiz benimkinde de hiç azalma olmadı. En son pzt kontrolde doktor bakarken suyu gayet iyi dedi yeri var sanırım o yüzden çok fazla hareket ediyor. Ama hareket etmese de bu sefer etmiyo diye endişeleniyoruz zaten ben bu halinden memnunumKızlar ya benim iki gecedir kasılmam geçmiyor. Uyuyunca hissetmiyorum da uyuyama kadar çok zorluyor. Bi de benim bu yaramaz hiç durmadan hareket ediyor en fazla 10-15dakika ara veriyor sonra basıyor tekmeyi. Azalması gerekmiyor muydu artık hareketlerinin
Ahh bu günleri de gördük yaa son kontrollerSon hamilelik kontrol gününden günaydın :)
Şafak 2
Al tabi cantanı arabada dursun 35 +5 de geldi bak benim minik. Nasil güzel kokuyor varya misssssss@leyal bebek kokusu burnuöa geldi resmen doğurasımız geldi kız. Bnm ki daha erken biraz daha geçsin :) mis kokulu masumlar.
Cmrt randevum var eşim diyor çantaları arabaya koyalım dursunlar ne olur ne olmaz
Az kaldi canim seninkiler baya sabirli ama 4. Bu eli kulagındadır benceAmin canimhayirlisiyla bende bir dogurup rahatlasaydim 40 ini bekleyecek galiba ablalari gibi .
Dimi 2 oglan sonrasi kizzzAblam da her zaman kiz çocuğu baska der.
Iki oglandan sonra oldu.
Benim hayalim de 3 kızım olsa keşke.
Rabbim sağlıkla sıhhatle versin inşallah.
Seni görünce ne sansli dogurcak diodum benim cok var diodumSon hamilelik kontrol gününden günaydın :)
Şafak 2
İnşallah canım tek istediğimiz o kim nasıl doğum yaparsa yapsın en güzel en sağlıklı ve en kolay şekilde atlatsın inşallahAy inşallah canım inşallah . Hepimiz pırt diye dogururuz .inşallah bzi zorlamadan gelir bebisler
Yaa sabah inanır mısın aynı tarih aklımdan geçti ya ben 26 şubat ya 3 mart doğururum gibi geliyor dedim içimdenBen kendi tarihimi kendi kendime veriyorum. Bence 26 şubat'ta merhaba dicek bize oğluşum
Hadi bakalim hayirlisi olsun bakalım doğru tahmin edebilecek miyizYaa sabah inanır mısın aynı tarih aklımdan geçti ya ben 26 şubat ya 3 mart doğururum gibi geliyor dedim içimdenbakalım napıcaz
Doğru söylüyorsun hareket etmese çok telaş yaparım ama böyle de uyutmuyor anasınıCanım gecmis olsun. Bugün doktorunla konuş bakalım ne dicek ihmal etme ama bence. Bize de haber ver mutlaka
Yok canım aynı bak bizim haftalarimiz benimkinde de hiç azalma olmadı. En son pzt kontrolde doktor bakarken suyu gayet iyi dedi yeri var sanırım o yüzden çok fazla hareket ediyor. Ama hareket etmese de bu sefer etmiyo diye endişeleniyoruz zaten ben bu halinden memnunum
Canım nasıl oldun doktorunla konuştun mu haberdar et biziSözleriniz biraz rahatlattı uyuyamıyorum hala ama daha gevşedim. Sanırım sabah doktora da bi danışacağım. Çok teşekkür ederim hepinize.
Ah inşallah ilk doğumun gibi olur doğumlarımız o zaman. Ben şimdiden ağrı hissedince diyorum doğumda yandım. Tamam soluma yatıp dakika tutacağım bir dahakine. Kontrolden sonra yaz bana da merak ettimYa ben ilkinde çok doğum sancısı çekemeden hemn 4 cm acilmam olmustu epidural almıştım .ama şunu soyleyebilirim mesela ilk sancım geldiğinde gelip giden bı ağrı falan hissetmedim .ayakta duruyodum o sırada bildiğin hani miden bozulur bı ağrı girer karnına tuvalete gidersin ishal olmussundur tam da böyle bı agriydi .sonra nst ye bağladılar işte o zamn gelip giden bı ağrı olduğunu anladım .baktım çok sık oluyor hmn soluna yat takibi i öyle yap ayaktayken tam anlaşılmıyor .Karnım çok da inmedi sanki. Ama en başından beri hep aşağılarda hissediyorum bebeği .kızım kaburgalari.a falan vururdu bunun hareketleri daha aşağılarda .Ama gcen hafta gittiğimde doktor özellikle aşağıda falan demedi .yarın kontrolum var .sorucam bebek asagilarda mi diye
Benimde olmamıştı ama son dakika gol atıyorlarAy oda kotu olmus, dikkat et araba kullanirken.
Benimde 4 gündür midem yaniyor. Igrenc birseymisne guzel hic olmamisti bu hamilelikte .
Artik buyuduler rahat dursunlarÇok kötü Ravza midem ağrıyor vuruşuna kaburgama vurduğunu hissediyorum
Insallah ya , 40 i gecmesin diye dua ediyorum artik. Midem cok bulaniyor. Doktor hâlâ 2 haftada bir randevu veriyor. Haftada bir olsaydi daha iyiydi. Eski enerjime hic donemeyecekmisim gibi hissediyrmAl tabi cantanı arabada dursun 35 +5 de geldi bak benim minik. Nasil güzel kokuyor varya misssssssdogumdan birgun oncede bende asiri dogurma istegi oldu bak belki buda belirtidir
Az kaldi canim seninkiler baya sabirli ama 4. Bu eli kulagındadır bence
Dimi 2 oglan sonrasi kizzzcok sükür rabbime cok cok güzel rabbim her istiyene versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?