2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim kide bazen aşırı hareketli göbek deliğimden fırlatacak kendini gibi hissediyrm. Sırtını dışarı dayayıp dağ gibi olduğunda. Hep çatlattı beni dışarı pöykürmesi yüznden

herkesin sancı durumu farklı oluyr bmce bnö duyum hiç kalmamıştı o gelen ağrıyı anşatabilecek kelimem yok . En son. 3 5 dk da bir geliyrdu. Acı eşiğimde düşük zaten bence bnm eşim diyor ki normal de çok nazlısn nasıl dayandın allah kuvvet veriyor o an cidden

Günaydın bende de durum aynı bir şeyler yaparken mecbur çömelme oluyor bakiyorum peşinden akıntı gelmiş normal yani.zamani gelmeden gelmez

Sözleriniz biraz rahatlattı uyuyamıyorum hala ama daha gevşedim. Sanırım sabah doktora da bi danışacağım. Çok teşekkür ederim hepinize.
Aynı haftadayiz bende de oluyor yazdığın şeyler makara sancı hemen oturuyorum öyle olunca
Doktora yine danış ama stres yapma daha kötü oluyor insan

Canım gecmis olsun. Bugün doktorunla konuş bakalım ne dicek ihmal etme ama bence. Bize de haber ver mutlaka
Yok canım aynı bak bizim haftalarimiz benimkinde de hiç azalma olmadı. En son pzt kontrolde doktor bakarken suyu gayet iyi dedi yeri var sanırım o yüzden çok fazla hareket ediyor. Ama hareket etmese de bu sefer etmiyo diye endişeleniyoruz zaten ben bu halinden memnunum

@leyal bebek kokusu burnuöa geldi resmen doğurasımız geldi kız. Bnm ki daha erken biraz daha geçsin :) mis kokulu masumlar.
Cmrt randevum var eşim diyor çantaları arabaya koyalım dursunlar ne olur ne olmaz
Al tabi cantanı arabada dursun 35 +5 de geldi bak benim minik. Nasil güzel kokuyor varya misssssss dogumdan birgun oncede bende asiri dogurma istegi oldu bak belki buda belirtidir
Amin canim hayirlisiyla bende bir dogurup rahatlasaydim 40 ini bekleyecek galiba ablalari gibi .
Az kaldi canim seninkiler baya sabirli ama 4. Bu eli kulagındadır bence
Ablam da her zaman kiz çocuğu baska der.
Iki oglandan sonra oldu.
Benim hayalim de 3 kızım olsa keşke.
Rabbim sağlıkla sıhhatle versin inşallah.
Dimi 2 oglan sonrasi kizzz cok sükür rabbime cok cok güzel rabbim her istiyene versin

Doğru söylüyorsun hareket etmese çok telaş yaparım ama böyle de uyutmuyor anasını

Sözleriniz biraz rahatlattı uyuyamıyorum hala ama daha gevşedim. Sanırım sabah doktora da bi danışacağım. Çok teşekkür ederim hepinize.
Canım nasıl oldun doktorunla konuştun mu haberdar et bizi
Ah inşallah ilk doğumun gibi olur doğumlarımız o zaman. Ben şimdiden ağrı hissedince diyorum doğumda yandım. Tamam soluma yatıp dakika tutacağım bir dahakine. Kontrolden sonra yaz bana da merak ettim

Insallah ya , 40 i gecmesin diye dua ediyorum artik. Midem cok bulaniyor. Doktor hâlâ 2 haftada bir randevu veriyor. Haftada bir olsaydi daha iyiydi. Eski enerjime hic donemeyecekmisim gibi hissediyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…