2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kızlaaar su arttırcam diye damacanayla yakın bağ kurdum tuvalete gitmekten uyuyamıyorum ahhaha

N niloaslan kuzuu yazdın mı burcuya ne dedi ne alemdesin
Ya saaat 3.5 a kadar uyuyamadım. Sabah da 7 de uyandım derken bölük bölük uyuyabildim. Az evvel eski doktorumu aradım o da beklemen gerekiyor dedi. Kasılma falan veya devamlı gelen bi akıntı yoksa dedi. Normal hayatına devam et dedi direk.

Canim , benim diger hamileliklerde 2 kere kahverengi 2 kere kanamali akintim olmustu ama azdi. Kahverengi akinti cok yürüdügümde ve yoruldugumda olmustu. Iliski sonrasi da kahverengi ve kanli olabilir demisti doktor. Aklinda olsun . Bende de nişan geldi 2 hafta ,oldu sadece ara ara sancim oluyor geciyor. Ama benimki şeffaf renkteydi ve avuc ici kadar yapiskan birseydi . Akintidan farkli oldugu cok belliydi. Bebiste bir gelisme yok

Evet öyle çok şey okudum internette biraz rahatladım.
Kızlar kanamam var 1cm açılma varmış bi de.Bugun sezeryana aliyor dr.Dua edin olurmu?
Ay Allahım inşallah tez zamanda kavuştursun sizi bebişle. Sağ sağlim gir çık inşallah.

Evet öyle çok şey okudum internette biraz rahatladım.

Ay Allahım inşallah tez zamanda kavuştursun sizi bebişle. Sağ sağlim gir çık inşallah.
Canım sen normal mi planlıyodun, bizim sanal tarihler mart sonu ama gercek tarihler herkesin çok erken oluyor tahmini dogum tarihi tahmini olarak kalıyomuş bu işte

Insallah ya , 40 i gecmesin diye dua ediyorum artik. Midem cok bulaniyor. Doktor hâlâ 2 haftada bir randevu veriyor. Haftada bir olsaydi daha iyiydi. Eski enerjime hic donemeyecekmisim gibi hissediyrm
Benim bitmeyen bulantım tukurmem halsizliğim gecti. Ekstra enerji depolandım. Sende oyle olursun merak etme. 40 ı gecmez bence 4. Bide tez vakit gelir oğluşun bence
Kızlar kanamam var 1cm açılma varmış bi de.Bugun sezeryana aliyor dr.Dua edin olurmu?
Sağlıkla gelsin kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…